♥ Tessan tycker till om kändisbloggarna

Jag tänkte skriva vad jag tycker och anser om olika kändisbloggare. Detta är bara dom jag kommer på såhär på rak arm som jag skriver om, det finns många fler det vet jag.
----------------------------------------------------------------------------------

Kissie: Denna tjej gillar jag inte överhuvudtaget. Hon är bara för mycket i allafall i bloggen som hon driver. Hur hon är i verkligheten har jag ingen aning om, hon är säkert en hel go tjej där men jag retar mig mycket på det hon skriver i sin blogg, när hon mobbar andra kändisar, skryter osv, men visst det är det hon får betalt för.

Kenza: Hon verkar jätte go och trevlig. Hon skriver om sin vardag och sitt liv, dessutom har hon spännande tävlingar nu fram till jul. Hon skryter inte och hon kommer på en massa bra och roliga ider att pimpa sina kläder och skor. Dock är hon mycket dålig på att länka till folk, exempelvis dom som gör hennes julbilder eller vinner tävlingarna anser jag i allafall förtjänar en liten länk i det inlägget. Har jag helt fel?

Blondinbella: En mycket söt och jordnära tjej verkar hon vara. Jag gillar även hennes klädstil och att hon verkligen står upp för sig själv och inte låter sig tryckas ner. En stark och självsäker tjej tror jag allt hon är trots sin ringa ålder. Skriver mycket bra och vettiga saker i sin blogg med.

Engla: Ärligt är jag inte inne på hennes blogg så mycket men en gång om dagen i allafall. Hon är en söt tjeja och skriver bra och tänkvärda inlägg. Håller i roliga tävlingar emellan åt och liknande.

Dessie: Hennes blogg läser jag inte heller så ofta men hon gör saker till nåt dom inte är, som exempelvis denna stugan dom hyrde i Idre nu, en lyxstuga? nej det är en standar stuga men badkar och inte jacucci som hon säger. Dessutom solar FÖR mycket, jag är rädd att hon en dag drabbas av cancer eller nåt, hemskt värre.

Paow: Vad ska man säga om denna lilla tjej. Hon verkar vara sig själv helt enkelt och det är bra. Man ska aldrig göra sig till någon annan, det kan slå tillbaka mot en när man minst anar det.

Vad anser ni om dessa bloggare?

Puss

Kommentarer
Postat av: h a i d i s -

Hoppas du hade en mysig tredje advent! ^^

.. i efterskott såklart, det var ju igår (a)

2009-12-14 @ 17:02:20
URL: http://haidis.se/
Postat av: Madde

Jo tack det är fint med mig också. Vad har du gjort idag då? kram /M

2009-12-14 @ 17:27:11
URL: http://maddisenj.blogg.se/
Postat av: Malin - Sån e jag!

hahha tyckte inte heller dessies stuga var så flashig!

2009-12-14 @ 18:04:53
URL: http://bestofberger.devote.se
Postat av: TERREH - GRATIS DESIGNER!

Jag håller faktiskt med dig i allt du skrivit här! :)

2009-12-14 @ 18:15:20
URL: http://terreh.blogg.se/
Postat av: Shoot Me Already

Blondinbella är helt överlägset underbar :-)

2009-12-14 @ 19:54:46
URL: http://shootmealready.blogg.se/
Postat av: WIKTOROZ.SE

Du tycker ungefär lika som jag! Kissie är vekligen överdriven ellerhur? <:

2009-12-14 @ 21:09:27
URL: http://wiktoroz.se
Postat av: WIKTOROZ:SE

SV; jaa precis! Vad gör du ikväll då? <:

2009-12-14 @ 21:43:25
URL: http://wiktoroz.se
Postat av: Johannah

Jag är inte förtjust i någon av dem, men ska jag välja mellan dem vars bloggar jag varit in på tycker jag att Blondinbella och Kenza verkar vettigast.

2009-12-15 @ 01:53:20
URL: http://www.glife.se/J_S

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0