♥ Usch trött och seg

God middag på er!

Idag har jag varit ruskigt trött, vet inte varför men har verkligen inte orkat göra något utan mest suttit i soffan eller legat i sängen. utom nyss då jag gick ut med Engla i snövädret, det snöar och blåser och hela balkongen är vit :D vart fan ska nu jag röka någonstans då *s*.

Annars måste jag städa men jag har noll ork till det alltså men jag måste, måste diska, städa i ett skåp, dammsuga och tvätta av golven, iofs kan jag göra det imorgon med men skönast är ju idag.

Imorgon ska Engla till vetrinären igen kl 13. han fick ju hem testet igår som han ska ta på henne så nu en gång för alla kanske vi äntligen kan få svar. Sen ska jag hämta ut mina paket och sola 12 minuter, allt på samma ställe, praktiskt va.

Sen FUNDERAR jag på att åka in till stan men det är inget bestämt ännu, vi får se.

Såg dessutom att NETTO säljer svarta, blanka leggings för 99 kr. Det ser ut som wet look leggings så vill du ha får du skynda dig, dom verkar poppis.

Svärmor ger älsklingen presenten på lördag så jag gör nog det med eftersom mitt är mest speciellt och ja jag vet vad svärmor köpt och det var inget som älsklingen önska men nåt han behövde i allafall så han kommer bli glad, speciellt för min present ;) hehe.

Nä ska sätta igång lite här men skriver sen. Puss på er

Kommentarer
Postat av: my

Sv; okej vad kulit :)

ska packa och städa ikv tro jag.. xD

2009-12-17 @ 13:26:28
URL: http://myranw.blogg.se/
Postat av: simone

netto ja, mitt hak.. haha måste spana in ditt tips :D

2009-12-17 @ 14:04:37
URL: http://fattybom.blogg.se/
Postat av: Sandra

GE FÖRSLAG PÅ PRESENT TILL MIN BÄSTA KILLKOMPIS, SKRIV TIPSET I MIN BLOGG.. DET SKA VARA NÅTT HAN KAN HA SOM MINNE TILLS HAN DÖÖÖR:D

// http://ssalinen.blogg.se

2009-12-17 @ 14:08:50
URL: http://ssalinen.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0