♥ Godnatt inlägg

Sista inlägget för idag. Filmen är nu slut och jag ska väl ta och gå ut sista kvällsrundan med hunden innan nästa film börjar kl 23.55 =) men därefter är det dags för mig att möta john blund.

Hoppas er kväll varit bra.

Sovgott. Kram på er

♥ Tv mys

Dickas åkte ju hem i eftermiddags, han blev ju så överlycklig av att se matte igen =) troligen kommer han mellan den 12-25 November istället för den 3-19:e, så det ska bli kul. Tycker dock dagarna går så jävla sakta emellan åt.

Har ju diskat upp så nu är det fint i köket igen, ska nog ordna något att äta innan jag ska titta på 40 days and 40 nights =) har sett den innan men det finns ju ingenting annat på tv och festa har jag INTE lust med i heller.


Fundera lite på vad jag ska göra för header, har ju laddat ner en hel del nya penslar till photoshop så nu kan jag göra mkt fina grejor ju, men har ni några ider? Vet inte alls om jag ska ha bilder eller ej, hur texten ska vara osv. Vilekt I-lands problem =)


Sov dessutom mellan 16-18.30 innan idag för jag var så jäkla trött för hundarna väckte en kl 8 så det var mycket skönt får jag säga så nu är jag pigg igen :).

BTW Milla fråga mig igår när jag ville åka på kryssning igen *asg* hon fick tydligen mer smak och det fick jag med för vi hade det super kul. Dock blir det 2 dagar nästa gång i såfall. Vi får väl se om vi åker ngn mer gång i år eller inte.

Ni vet den där chaffören jag prata om? han har på nåt sätt fått tag i mitt nr :-o så han sms:a mig igår. Snäll som jag är så svara jag såklart *hehe* men det var trevligt, han var på väg hem när han sms:a. Han bad om ursäkt för att han titta så mkt på mig (vi fick ju ögonkontakt) men det var för han tyckte jag var så fin som han sa *s* jaha då får man tacka och buga då.


♥ Happy Halloween

Tittar in och önskar er alla en trevlig halloween/allhelgonadag. Vad ska ni hitta på för skoj ikväll då?

Själv ska jag inte "fira" det på något speciellt sätt, det är liksom inget att fira enligt mig utan är en helt vanlig dag. Fattar inte ens hur halloween kunde komma till Sverige alltså, vi har väl tillräckligt med jippon här typ som, morsdag, farsdag osv.


Blir väl lite myspys i soffan med ngn trevlig film. Ska dock se på Pycho 111 när det börjar vid 00.00 inatt =)

Kram på er


♥ Dagens fråga


♥ Vilken chock

Fick precis ett "meddelande" från facebook där det sedan visa sig att min halvbror lagt till mig som vän. Jag har BRA kontakt med 2 av dom men de andra 3 är kontakten lite sådär med pga dom har bara samma pappa som mig som jag dock bett dra åt helvete.
Det är komplicerat allting men jag acceptera i allafall och pratar nu med honom lite grann, han bor såklart kvar nere i skåne =) vi har inte setts/hörts av på 20 år

Annika: Vi har samma mamma INTE pappa
Magnus: Vi har både samma mamma&pappa
Linda: Har samma pappa
Lotta: Har samma pappa
Fredrik (som la till mig idag) har samma pappa

Det är alltså Annika och Magnus jag har bra kontakt med. Vi ser oss INTE som halvssykon utan som vilka syskon som helst. Är dom jag ska fira jul med samt då vår släkt mamma,kusiner och sådär. Aja jag blev förvånad i allafall :-) men är väl kul att han mindes mig *asg* för uppriktigt sagt hade jag nästan glömt honom.

Ska snart ut med hundarna och sådär tänkte jag.

Kram på er

♥ Godmorgon lördag

Har ni sovit gott? i have =) like always men som vanligt är man uppe tidigt pga hundarna som väckte en 8, tur man inte festa igår för då hade jag slängt ut dom i vardagsrummet *s*.

Vad händer idag? själv vet jag inte riktigt än, Dickas ska väl hämtas först innan jag planerar in någonting. Han får inte följa med till svärföräldrarna då dom inte vill det för han är jobbig där, kan aldrig vara still och springer framför benen på en jämt och ständigt.


Jag har 2 veckors cambridgekur som jag säljer för 800 kr. Ett paket kostar 465 kr/st och jag har som sagt 2. Jag har valt att vänta lite med detta så därför säljer jag det. Vill ni ha det skickat rekomenderat tillkommer 50 kr på priset annars skickas det som vanligt och då slutar mitt ansvar när jag postat varan.

Nu dricker jag mitt morgonkaffe och kattfan jamar så han väcker hela huset =) inte är det tyst han jamar, inte som en normal katt i varje fall *hehe* sen blir det väl att diska lite och fixa till hemmet lite sen får vi se vad dagen har att bjuda på.



♥ Picture

Godkväll!

Nu har jag varit ute på sista kvällsrundan med hundarna, dom gjorde vad dom skulle som vanligt så nu hoppas jag dom håller sig till imorgon.

Tog några bilder från promenaden och lägger in "Cinderella" kortet, fan vad ful minn jag gör där. Haha blev så för han som tog kortet kände jag igen från tv. Fanns några på båten jag kände igen från tv och Håkan har ju slutat så han fick man ju inte se tyvärr.

 som vanligt är bilderna klickbara.

Nu ska jag snart sova tror jag. Kanske inte så sent men jag är desto tröttare i skallen.

Vi höres säkert imorgon.


♥ Invigning av badkaret

Ja det har jag precis gjort. Fatta så jävla skönt det var att få bada igen efter 13 veckor, fy satan vad gott det var. När dom börja renoveringen hjälpte ett hett bad emellan åt mot mina gallstens anfall och därför tog jag det igen då jag inte trodde jag skulle hinna bli opererad innan men så blev det ju inte men jag ångrar absolut inte mitt val. Älskar att bada efter en kall vinter dag.

Ni får ursäkta den kassa bilden men fasen jag är trött fortfarande efter dagarnas festande.

Nu lyssnar jag på Bryan Adams, var jätte länge sedan sist.

Kram


♥ Finally

Gokväll på er eller eftermiddag kankse =) what ever


Nu är dom äntligen klara med badrummet förutom att små fix som ordnas på måndag, typ badrumms skåpet och såna saker. Men badkar och handfat osv är på plats så ducha osv kan man nu göra där, jätte skönt. 12 långa veckor tog det *suck*  men sen så slipper jag dom *asg*.


Imorgon åker Dickas återigen hem sen får vi se när han kommer igen, skulle egentligen vara mellan 3-19 november med men det var tveksamt sa hon så vi får väl se.


Fredag igen då, vad ska ni söta göra i helgen? själv blir det nog lugnt ikväll kan jag tänka mig, är fortfarande väldigt trött. Imorgon ska jag nog hem till svärföräldrarna och hämta en cykel som min älskling fixat till mig =) han är så underbar.


Bilder lär dröja ett tag tyvärr innan det kommer upp för min bärbara är handikappad så den funkar inte som jag vill. Vi får se om jag installerera det här på denna datorn.


Nu ska jag fixa lite här innan sambon slutar om en timme.





♥ Seg och sliten

God förmiddag på er!

Nu är jag hemma igen. Vi kom hem runt 20 tiden igår kväll men orkade verkligen inte blogga då. Jag var så jävla bakfull så det fanns inte och enormt trött men ack så kul vi hade. I onsdags börja vi parta loss runt 22 tiden när vi ätit, duchat och gjort oss i ordning och det sluta kl 04.00 igår morse så vi hamna inte i säng förrän 05.00 igår morse och svårt att sova var det med av olika andledningar men nu har jag i allafall fått igen lite sömn.

Vi hade det skit skoj och är båda överens att göra om det snart. Vi träffa en massa roliga människor som vi snacka och umgicks med under nattens gång, alltid lika kul. Vi bytte nr med 2 av dom då vi även umgicks igår innan båten återkom till stockholm.

I onsdags kväll/natt bjöd min vännina upp en karl som hon ville dansa med men han börja dansa med mig istället =) han hade spanat in mig hela kvällen och vart jag än gick var han där liksom. Igår när vi köpte bilden dom tar när man går på båten så visa det sig att han jobba på cinderella =) haha jag och Milla titta på varann och tänkte precis samma tanke där, lite pinsamt det där.

Fanns en kille som bjöd oss båda på några drinkar med och han var jätte trevlig och rolig att umgås med.

När vi sedan åkte hem så visa det sig att buss chaffören är en kompis till Milla och redan innan jag steg på bussen märkte jag hur han titta på mig, han titta jämt på mig, rörde vid mig trots att det egentligen inte behövdes, log mot mig och höll på. När vi var framme såg jag att han titta på mig hela tiden, rätt kul det där men hey jag är förlovad liksom precis som han men flirta lite på skoj är aldrig fel så länge det stannar där.

Hemma vänta sambon och djuren på mig, alla blev glada =) precis som om jag varit borta i flera veckor =) och  idag är jag skapligt trött alltså men jag ångra det inte. Det är själv förvållat ju.

Det var MASSOR av folk, speciellt nu då när ungarna har lov osv så det tog en jävla tid att komma av båten.

Nu är det dags för kaffe i allafall så man vaknar till lite och sen ska man ducha.

Kram på er


♥ Kryssnings dags

Godmorgon alla läsare!

Detta får vara det enda inlägg jag skriver tills imorgon kväll någon gång eftersom det inte verka funka att mobil blogga för min del, har rätt inställningar då jag kan skicka mms till andra så men detta funkar inte och ingen kan ju förklara heller så då får det vara.

Jag har precis pakat det jag ska ha med mig och diskat så nu är dte mesta klart. 11.22 går bussen ner till station där vikingline bussen väntar, det ska bli så jäkla kul tycker jag.

Mitt paket kom ju som sagt igår och jag blev mycket nöjd med mitt köp, fick ju även lite prover med mig de nyaste av JL parfymen och Christina Agulera (stavas) parfymen och makeup remover osv.

Milla är nere och duchar så jag väntar på henne, ska väl ut med hundarna om en stund innan vi ska iväg så dom klara sig till sambon slutar sedan.

Igår gjorde jag en äppelpaj som vi mumsa på till fikat med vaniljssås, det är alltid gott eller hur =).

Jag hoppas ni får en underbar dag och kväll.



♥ To do list

Nedan kommer min göra lista denna vecka, med andra ord inte så mkt =) men det är skönt. Hade fan aldrig pallat med att ha ett så "stressigt" liv som kissie eller kenza, no fucking way.
Tvätta gör jag nu och har varit nere och handlat lite och solat 16 minuter så nu är det bra.
Milla kommer snart hit och sambon slutar vid 17. Paketet kom idag så vi ska hämta det sen, sambon måste med då jag beställde i hans namn =) och ja han VET det, jag fråga innan så jävla dum är jag ju inte direkt.

Charli har åkt hem med och Dickas kom, haha den ena åker och den andra kommer, full rulle med andra ord.


♥ Godmorgon

Godmorgon allihopa!

Hoppas ni sovit gott? det har jag och natten med Charli gick bra, var första gången han ens var här och över en natt med men det gick bra. Nu har dom varit ute och gjort sitt och jag dricker i vanlig ordning mitt kaffe =) .

Dickas kommer på förmiddagen med men vilken tid vet jag dock inte riktigt. Ska iväg till systemet sen med och fixa lite och städa måste jag göra. Camilla kommer till stan vid 14 sen skulle hon göra lite ärrenden men kommer till mig senare.

Känns som jag har massor att göra idag, knappt man hinner med allt. Tvätta ska jag med göra ju och köpa strumpbyxor tills imorgon.

Håller tummarna att mitt paket kommer idag eller att jag kan hämta ut det ändå med kolli nr när det anländer till posten här i stan.

Charli ligger och leker med en pipleksak och det är fan vad det låter, såhär tidigt på morgonen med *suck* =)

Nä jag får skriva mer sen.


♥ JAAA

Det jag skrev om 2 inlägg ner har löst sig tack vara min älskade mor. Hon är bäst, bättre mamma kan man inte ha. Hon har varit både mor&far åt mig då jag bett min pappa dra åt helvete för 20 år sen och inte sett han sen dess och så hoppas jag det förblir med. Finns en annan man som tagit hans plats, nämligen mammas nygamla kärlek nummera man, dom var ihop i 20 års åldern och levde sen livet var för sig men träffades drygt 25 år senare och förlova sig&gifte sig och nu har dom köpt hus och allt, HAN kallar jag pappa och ingen annan.

Nu ligger djuren och sover,lägger in en bild på lilla charli, han är så söt eller hur?
 klickbar

Nu väntar jag på att tvn ska börja vid 23 sen ska man väl sova. Är en lång dag imorgon. Jag ska iväg till systemet, jag ska tvätta och Dickas kommer på förmiddagen.

Ha en fin kväll


♥ 16.27

Nu slutar sambon om 30 minuter typ och det ska bli så skönt att få hem honom, sitta i hans famn och låta han smeka mitt hår, det är så mysigt.

Charli är här nu, en busig liten rackare är det. Tog min ena smörgås från bordet när jag duka in =) snabbt som attan gick det med såklart och arg vart jag, är inte van vid sånt då min inte kan göra så.

Mina saker från eleven är skickade fick jag ett mail om tidigare, hoppas hoppas dom kommer imorgon.

För övrigt är jag pissoff på en person som jag trodde var ens vän, vi har känt varann länge och senast i förrgår prata vi och skoja med varann men det visa sig att jag hade fel om honom. Han kan dra åt helvete enligt mig, han är inte vatten värd för mig längre. Ingen förklaring fick man heller men det är hans förlust, jag skiter i vilket.

Nu tittar jag på Gossip Girl så jag skriver senare.




♥ jävlar skit

Varför ska ALLT strula precis nu för? jag hatar sånt och blir uppriktigt sagt jävligt ledsen.
Riktigt vad det gäller skriver jag inte ut här, för jag hoppas ännu det löser sig innan vi ska åka på onsdag.
Men fan så jävla irriterande detta är. Känns helt åt helvete just nu.

Vad gör ni för att må bättre när ni är ledsna?

Kram

♥ Måndag morgon

Ännu en ny vecka med nya utmaningar =) eller hur säger man.
Vakna vid halv 9 och som vanligt var byggjobbarna i badrummet och höll på, hoppas det blir klart snart. Helst denna veckan.

Igår kväll eller ja innan jag la mig hade katterna rivit ut ALLT i kylskåpet, dom hade visst fått upp den på något sätt, så det var bara att städa. Kaffebryggaren låg på golvet osv. Snacka om att jag blev irriterad alltså.

Sen hoppas jag att min beställning från eleven kommer imorgon, för under leveranstatus står: Väntar på posten vilket det inte gjorde igår så bara att hoppas då, vill ju ha med mascaran på kryssningen på onsdag.

Milla (Camilla) kommer imorgon kväll och ska sova här hos mig då vi åker redan kl 12 på onsdag, hon bor ju en bit ifrån så det är därför. Det kommer bli super skoj.

Sitter och dricker mitt kaffe nu och väntar på att VBÅ ska börja om drygt en timme. Finns det fler som tittar på den serien?? Jag tittar så mkt så jag vet lite vad som kommer hända trots det inte har hänt än, sk spoliers.

Nej jag ska sluta skriva nu men återkommer senare. Kram på er

♥ TRÖTT

Godkväll mina läsare!

Kom hem för en stund sedan och är super duper trött alltså. Var hemma hos svärföräldrarna och innan vi stack och shoppa så bjöd dom på mat, kött och potatis med en super god sås till. Verkligen jätte gott. Sen stack jag och älsk iväg och handla lite medans vovven var hemma och gosa med svärmor. Jag hitta en locktång med 7 tillbehör så nu kan jag göra lite allt möjligt med håret =) alltid kul. Locktången gick på drygt 350 kr men det är det värt för den var super fin.

Vi åkte till svärföräldrarna igen efter det där det bjöds på fika, kaffe och princesstårta *mums* det var länge sedan man åt det med.

Nu ska jag snart sätta mig och titta på tv innan det är dags för sängen och måndagen kommer snart igen. Imorgon kommer Charli (hund) och ska stanna till tisdag eftermiddag och på tisdag kommer ju Dickas (hund) och stannar till fredag, älsk ska passa honom med när jag är iväg på kryssning på ons-torsdag men sen kommer Dickas igen den 3 November och stannar hela 2 veckor. Han är så jävla underbar, snällare hund får man leta efter. Han är 2 år och är en blandning mellan amstaff&pitbull. Lägger in en bild på honom och min snutt med.

Kommentera gärna =) visst är dom söta och bästa vänner med (klickbara bilder)

Puss på er.

  


♥ Dagens

Nu ska jag strax sticka iväg och kommer väl hem sent ikväll så får se om jag skriver nåt mer då.

Tänkte slänga in bild på dagens outfit och sminkning. Ny duchad vid tagningen så därför håret ser ut som det gör men det får duga. Bilderna är klickbara såklart.  Har MAC skuggan på även idag men helt annan färg eller rättare sagt 2 olika gröna nyanser :) TRÖTT? ja skämtar du eller =)

Hunden kom med på ett hörn med och soffan bakom är djurens =) inget vi folk sitter i, vi har en finare soffa för det där djuren inte får vara i.

Jag önskar alla en bra söndag.

 

♥ Sommartiden slutar

Godmorgon mina läsare!

Ni har inte glömt att flytta tillbaka kl en timme idag va?

Själv vakna jag när min kl stod på 10.15 men kl var ju bara 09.15 =) men jag gick upp ändå, gick ut med engla lite och fixa kaffe och sådär.

Idag ska jag hem till mina svärföräldrar, sambons syster är nere i helgen så tänkte jag skulle passa på att hälsa innan hon åker hem igen.

Sen ska vi ju iväg och köpa en locktång till mig =) hoppas den finns kvar men det tror jag allt.

Igår fråga någon vad jag tycker om Kissie och ärligt  så är hon väldigt tillgjord i bloggen. Hon skriver som hon gör för att provocera folk. Ingen favorit hos mig direkt men jag hoppas hon är snäll och go i verkligheten och inte är som i bloggen för då tycker jag synd om henne.

Nu ska jag snart ner och ducha och göra mig redo för att gå.

Vi hörs sen. Puss


♥ Bed time

Har tittat lite på tv och sådär, kunde inte låta bli mama mia filmen så fick bli sn snabb glutt på den med =) och en runda med vovven så nu är hon nöjd och håller sig till morgonen.

Jag lyssnar lite på musik, måtte inte grannarna höra *asg* men under året man bott här så har ingen klagat och då spelar jag högt med då jag inte hör så jätte bra, kan spela kl 2 på nätterna med *asg* men ingen har klagat som sagt.

Fundera dock på sängen nu snart faktiskt, känns i ögonen att man är trött.

Jag skriver mer sedan.

Sovgott snyggingar :) kram


♥ Shopping =)

I brist på annat såhär på kvällskvisten så har jag nät shoppat lite, var 4 saker men sluta på över 800 spänn =) det lär svida till lite i plånboken sedan men inte så mycket.

Blev detta ¨på bilderna (klickbara) men eyelinern är creme aktig och i svart såklart och likaså mascaran. Tror nog allt jag kommer bli nöjd.

Nu sitter jag bara och slappar och spelar lite med en kompis på blip =) bättre det än att inte göra nåt alls. Har er lördag varit bra?

Kankse skriver sen. Pöss på er


♥ Back home

Nu är jag hemma igen, var ju och köpte mjölk och passa på att sola lite. Eftersom jag såg ut som en kräfta efter förra solningen på 16 minuter fick det bara bli 8 idag, så får vi se hur det artar sig denna gång =) förhoppningsvis går det bra.  Lite lösgodis slank ner i påsen med på ICA =) but hey det är ju lördag då får man ju vara lite onyttig.

Ska se film om några timmar och då blir det nog nyponsoppa,glass och mandelbeskvier till det eftersom vi skippa det igår för sambon la sig väldigt tidigt igår.

Jag börjar bli less på detta jäkla regn till väder, varför tar snön inte och kommer direkt så vi slipper detta elände?
Fler som hoppas på snö på julafton? jag gör det men som vanligt blir det väl inte så i år heller, jävla skit land vi bor i =) eller just då i allafall.

Har fått väldigt mkt kommentarer om vart man köper dessa ögonskuggsplåster och som jag skrivit i ngt inlägg längre ner så är det på www.nelly.se eller www.eleven.se det är bara att leta upp =) men DÄR finns dom, kolla senast det idag *ler*

Ha en bra kväll. Kram från mig och djuren

♥ Lördag=slapp dag

Är det verkligen så? för oss är det i allafall så idag. Dagen börja med att jag vakna kl 06.05 i morse med världens jävla huvudvärk, jag gick upp och drack lite vatten och gick på toa och sen gick jag in och la mig igen, somna nog rätt snabbt tror jag. Vakna sedan kl 11.14 både jag och sambon, jag gick ut med hunden medans sambon fixa frukost. Doften av kaffe efter en promenad i detta ruggiga väder är UNDERBART =) kände det ut i trappen.

Efter frullen gick vi ner och ducha tillsammans i lägenheten vi "lånar" nu under pågående renovering i vårt badrum och därefter var kl 15 och gissa vad, vi SOMNA igen båda två och vakna nu vid 16.30.


Jävligt händelserik dag det varit eller *asg*.


Nu är dock sambon iväg och hämtar ut paket som han fått på posten och jag var nyss ute med hunden. Nu är kaffet klart som jag ska gå och hämta *brb* sådär det var gott.

Sen ska jag klä på mig och gå ner och sola lite och handla lite mjölk och sådär så man slipper gå imorgon igen.


Vi har hittat en perfekt locktång nu med 7 tillbehör som vi ska iväg och köpa imorgon åt mig =) från babyliss tror jag det var.

 

Jag uppdaterar senare. Puss på er


♥ Natti

Sådär då är filmen slut och jag har varit ute på sista natt rundan med Engla. Nu väntar sängen och lite mys med älsk.

Hoppas mina söta läsare haft en underbar kväll. Vi hörs imorgon.

Sovgott. Kramar


♥ Sambon hemma

Hoppas ni haft en bra kväll? min är helt ok.
Sambon är hemma nu och ligger även och sover, han var trött då han jobbat sedan 7 i morse,
stackarn och jag tittar på film på kanal 5, moster till svärmor är rätt bra =)
tur man inte har en sådan svärmor.

Jag älskar mina svärföräldrar,dom är helt underbara och jag träffar gärna dom ngn gång i
veckan.

Djuren har fått sin kvällsmat och det blir en kvällsrunda med hunden sedan efter filmen innan
jag kryper ner till sambon i sängen och sover.

Vad ska ni göra imorgon då??? själv har vi inte planerat dagen ännu, vi får väl se helt
enkelt vad som sker.

Nu börjar det igen. Puss på er


♥ Fredag kväll

och jag är ensam :( inte roligt men killen sms:a och sa att dom nu ätit och druckit lite och att folk redan börja gå så har jag tur dröjer det inte så länge innan han är hemma.

Var nere och handla lite gott innan till ikväll så nu ska jag snart smaska på varma mackor och titta lite på tv,ska bli så jäkla gott, var länge sen. Sen blir det nypon soppa med vaniljglass och mandelbiskvier =) om killen hinner hem vilket jag hoppas.

Har inte gjort så mkt idag, varit jätte trött så jag sov 2 timmar på eftermiddagen innan. Pratar lite på msn och sådär men det är en lugn kväll. Festa får jag göra nästa vecka på kryssningen.

Nu ska jag gå,maggen kurrar.

Kram på er


♥ Godmorgon

Eller god förmiddag kankse man ska säga =) idag fick jag äntligen sova lite mer, ända till 10.15 vilket var jätte skönt. När jag vakna stod dörren öppen till trapphuset som gubbarna självklart inte orkat stänga efter sig när dom jobbar i badrummet så min ena katt var ute och härja i trappan, sedan hur länge vet jag inte men det var tur jag vakna då så jag hitta honom och sen min andra katt hade sprungit in till grannen där dörren stod öppen då dom jobbar där med. Fattar inte varför är det så jävla svårt att stänga en dörrjävel när man VET att djuren springer ut, jag kan liksom inte insolera dom en hel dag bara för den sakens skull liksom.

För övrigt är det fredag idag, ska ni läsare göra något kul i helgen? själv skulle killen ut ikväll efter jobbet så jag blir ensam hemma, ska väl pyssla lite här tänkte jag. Ska snart ner och ducha och sminka mig med innan jag måste till affären och handla lite.

Imorgon ska jag ner och sola lite, blev aldrig av igår eftersom jag vill vänta lite mellan gångerna. Tur man inte gör det så ofta, det är ju inte direkt bra men det blir ju rätt snyggt =)

Nu ska jag kolla nätet och se om jag hittar ngn locktång =) skulle behöva det tills vi åker på kryssningen på onsdag.

Jag uppdaterar sedan. Kram på er

♥ Irriterande fanskap

Jag blir grymt irriterad på folk som blir vän med en på facebook,såna man inte ens känner. VARFÖR blir man det egentligen,såna man aldrig pratat med innan eller nåt. Det står privata saker på min sida som jag enbart delar med nära och kära,såna jag litar på. Jag blir INTE vän med ngn baraför ni slagit vad om vem som har flest vänner, jag må vara korkad men så korkad är jag inte =)

Nåt annat som är kul är att jag haft besök rekord idag. Verkligen kul faktiskt. Men nu är man ju nyfiken vart folket hittar min blogg någonstans?? vill ni berätta.

Tittar lite på vänner nu och tar det bara lugnt,känner mig otroligt trött ikväll. Kankse beror på att jag var i stan vilket jag knappt är annars =).

Jag köpte förresten en ny MAC ögonskugga från USA idag, hoppas den kommer nästa vecka. Så himla snygg färg.

Puss på er

♥ Hemma igen

God kvällers =)

Nu är jag hemma efter 2 härliga timmar med 5 tjejer på ett ur mysigt cafe, vi gick till coffehouse by Georg. Satt där i 2 timmar i deras mysiga soffor och snacka om allt och inget. Vi var 6 st så med andra ord kom alla som skulle komma,det visa sig även att jag nästan är granne med ena tjejen så vi gjorde sällskap hem, alltid kul.

Har fått många kommentarer ikväll om ett svar dom såg i kissies blogg från mig. Eftersom ni inte har några bloggar såg det ut som i allafall så skriver jag här och hoppas ni läser det. Ögonskuggs plåsterna finns att köpa hos nelly eller eleven och kostar runt 100 kr stycket, dyrt men värt det, jag tyckte dom var bra i varje fall så och många färger att välja mellan.

Nu dricker jag ännu en kopp kaffe =) blev ju 2 latten på cafet,kaffe idiot som man är *s*.

Ska väl snart bänka mig framför tvn och ta det lite lugnt. Är det bara mig blogg.se segar för? varje kväll är det samma visa.

Kram på er

 


♥ Redo för kvällen

Eller nästan i allafall,har duchat och sminkat mig men ska ta tag i håret med strax innan jag ska gå tänkte jag. Tänkte lägga upp en kass bild på min sminkning,använder en av MAC skuggorna,under har jag Lumene primer som gör att det sitter på plats länge. På läpparna har jag läppgloss från wet and wild :) haha sure

Jag hoppas alla får en bra kväll,nu kommer snart sambon hem så jag ska umgås med honom lite innan jag ska åka iväg sen. Kanske uppdaterar senare.

Btw ni är kassa på att lämna kommentarer efter er ;)

Som vanligt är bilderna klickbara.

Kram på er

 

♥ MAC ögonskuggor

Idag med posten fick jag ett paket,nyfiken som jag är så öppna jag det direkt och där i fanns min ögonskuggs palett ifrån MAC. Har bara hört att dom är bra så det är upp till bevis nu,kommer använda dom idag till dagens mejk tänkte jag,måste ju testa allt direkt. Fler som är lika nyfikna som jag när det kommer till såna saker?

Min kamera muckar med mig idag så bilderna vart inte så bra men dom är klickbara i allafall och man ser helt okej.

Nu ska jag ner och ducha och göra mig i ordning,sen när älsk kommer hem blir det pizza&mys time innan jag ska iväg på dejten ikväll *haha* men det blir nog kul.

Kramar i massor

    Visst är färgerna läckra??


♥ Morron

Hoppas ni sovit gott? jag somna som en stock inatt så jag har sovit ytterst bra. Det kuliga var att innan jag släckte i sovrummet sa jag åt hunden att nu väcker du inte mig innan 8 imorgon,mamma orkar inte det *s* gissa när hon väckte mig idag? Jo just det kl 08.00 prick,perfekt tajming eller förstod hon verkligen vad jag sa =)

Idag ska jag iväg och sola en sväng lite senare och sen ikväll ska ju jag in till stan och träffa 5 tjejer som aldrig träffat varann,jag har inte träffat ngn av dom heller men pratat med 2 av dom på msn och bytt nr med ena,så det ska nog bli jätte kul. Lägger in kvällens outfit senare när jag gjort mig klar.

Ska väl snart sätta mig och titta på våra bästa år och därefter ner och sola lite grann,nu är det röda borta men ser inte så brun ut heller *s* konstig hud typ jag har.

Vart tycker ni gränsen går för fet? Läste i kissies blogg där hon har 2 bilder på olika tjejer (ena är på sig själv) bara så ni vet och påstår den andra är fetare än henne och att det är äckligt? WHAT THE FUCK liksom,hon var inte fet alls,inte värre än Kissie själv sa jag i en kommentar. Jag hoppas hon spelar och att hon är en annan människa i verkliga livet för annars har hon stora problem med sig själv.

Nä nu är det dags att slita sig. Ha en bra förmiddag.


♥ Natti

Sista inlägget för dagen. Nu ska jag spela lite och sen sova,jag skippar CSI tror jag.

Lägger in en bild på min misse,visst är han söt?

Sovgott mina söta läsare. Kram


♥ Bra bloggar

Kan ni rekomendera några bra bloggar att läsa? Har läst alla i aktiva listan,hur i helvete man ens hamnar där vet jag inte för inte fan beror det på hur många inlägg man skriver per dag i allafall,det verkar totalt omöjligt att komma med där.

Precis sett klart greys anatomy och ska se vänner kl 23 och sen CSI och sen ska jag troligen sova för blir väl väckt halv 8 imorgon med kan jag tro.

Min förbannade mens kom ikväll nu med för en stund sedan,sådan tur har vi *not* ont som fan gör det och jag blir på ett djävulskt humör när jag har det. Läste i en blogg att kåt bara är förnamnet när man har mens? stämmer INTE på mig,jag vill inte ens ha närhet när jag har det,känner mig så äcklig och ofräch även om det är fullt normalt att ha.

Ska nog ner och sola 10 min imorgon igen,får ta det lilla lugna nu då jag såg ut som en kräfta i mån&tisdags i facet :-D ärligt satan vad det gjorde ont. Jag som ALLTID solat 20 min de gånger jag solat,i måndags vart det 16 min.

Anyway nu ska jag fixa kaffe och prata med plutten lite innan nästa program börjar.



♥ Badrummet

Tänkte att jag skulle bjuda på en badrums bild men det är stökigt då dom jobbar där inne på dagarna men väggarna är snart klar,troligen börjar dom med golvet imorgon.

Vi har Blankt vitt kakel på väggarna,sen på kortsidorna av badkaret har jag en "rand" i ett ljusare kakel på varje sida (ni lär se det på bilden) och på golvet ska jag ha samma kakel som denna randen. Det är dock betydligt ljusare än bilden visar,jag kommer bli så jävla nöjd med det.

Nu har jag dessutom tvättat klart så ikväll blir det att krypa ner i rena sängkläder igen :) så jävla najs, håller ni med mig?

 bilden är klickbar.

Nu ska jag fixa kaffe och glo på 2½ män på tv 3 tänkte jag och bara vara och mysa med mina älsklingar.

Skriver senare. Kram


♥ Roligt video klipp

Såg på en annan blogg detta video klipp och kunde inte sluta skratta. Verkligen kul.

En katt som var otrogen och här får han världens utskällning av sig flickvän :-) watch and laugh :)


♥ tvätt och städning

Just nu är det tvätt&städning som gäller,inte kul men sånt ont som behövs ibland men det blir ju fint efteråt och det känns bra.

Och den jävla huvudvärken börjar återigen hemsöka mig :-( fattar inte vad det är frågan om alltså. Bara det inte är något allvarligt.

Fler än jag som ska på kryssning nästa vecka? i såfall vilken båt. Inte ofta man åker mitt i veckan men denna gången vart det ju så pga omständigheterna.

Fler som ska sitta fast framför grey´s anatomy ikväll? det kommer jag göra.

Dessa jäkla serier alltså,slutar aldrig dom?

Nä dags att dra sig neråt tvättstugan.

Ha en fortsatt bra dag.






♥ Saknar tomten sina kläder

På riksväg 50 norr om Motala hitta man en massa röda tomtekläder. Är tomten naken nu då? fy fan vilken syn det hade varit *urk* snälla vet ni något? Tomten verkar också försvunnen. Åh det var visst barnstorlek,är nissarna försvunna? hoppas dom kommer till rätta snart då.

Tro det eller ej men det är fan snart jul igen,men såhär tidigt ska nissarna inte släppas ut väl :-D det är ju månader för tidigt.

 bilden är klickbar.

Nä nu ska jag bruka allvar,seriöst. Har diskat och skurat hela diskbänken och kaklet på väggen med vim,det luktar så gott när det är rent tycker jag.

KAFFE, måste ha kaffe. Hoppas det är klart nu anars smäller jag av. Hoppas byggjobbarna har lunch snart för jag vill ha lite egentid här nu snart.

Puss påre



♥ Days of our lives

Glor jag på nu,fler som glor på den älskade och hatade serien?

Dricker en stor kopp cappuccino till den med,riktigt gott då det var rätt länge sedan.

Dimman ute vägrar ge med sig med men kan väl vara rätt mysigt med,tur man inte ska ge sig ut och köra idag i allafall för sånt hatar jag när man knappt ser vart man kör,inte riktigt kul om det skulle hända något.

Nu börjar dom komma långt i badrummet,ser hittills fint ut och jag tror jag blir jätte nöjd när dom väl är klara med det,ser fram emot det.

Mensen ska komma imorgon och jag testa minus idag,tråkigt men sant. Lättare sagt än gjort att bli på smällen tydligen :) inte bara att ha sex och tror det tar sig direkt,är så mycket som ska stämma in för det ska fungera.

Nu börjar VBÅ igen så vi höres. 

 


♥ Dimmigt var det här

Godmorgon kära läsare!

Hoppas ni sovit gott,det har jag som vanligt men precis som igår väckte hunden mig halv 8 då byggjobbarna börja stöka i lägenheten,måtte dom bli klara snart *suck*.

För övirgt ligger det ett rejält tjockt täcke av dimma där ute,går knappt att se någonting på sikt i allafall. Och sen stod graden på 0.0 grader när jag gick ut,det var ju väldigt varmt *asg*.

Idag ska jag tvätta,jag tvättar en gång i veckan. Idag ska jag tvätta sängkläder som Camilla ska ha,hon kommer på tisdag och ska sova här då vi åker redan kl 12 på onsdag upp till stockholm.

Varför minns man sällan vad man drömde på nätterna? det är jobbigt för jag VET att jag hade en mardröm inatt men nu minns jag inte om vad,hemskt det där.


Tyvärr lär min mens komma denna månaden med,för jag testa idag och det var negativt,är ändå bara 1-2 dagar kvar till mensen så det är kört. Har ju plussat hela 6-7 dagar INNAN dom andra gångerna.

Vill ni gissa på när ni TROR jag kommer bli gravid?

Nä nu ska jag ta och diska men vi höres sen. Kram


♥ Sleep time

Det är snart dags för sängen här,velar lite på om jag ska ducha innan eller ej,ducha tidigare idag men är ju så skönt det med.

Nu är alla serier slut och jag dricker kaffe,riktigt gotti.

På torsdag är vi ett gäng tjejer (6 stycken) som bor i samma stad som alla ska träffa varann för första gången och ta en fika i stan,ska bli super kul. Vi möttes via www.nyavanner.nu en kanon sida tycker jag.

Solar nog en gång till på söndag innan vi drar på onsdag,visst fan måste köpa cider och ha på bussen upp till båten,bra jag påminnde mig själv :).

Nä orkar inte sitta här mer,vi hörs imorgon.

Sovgott alla. Kram

Mys kväll

Vad är bättre än en påse chips&dip och en cola framför Desperate Housewives? INGET nästan i allafall.


Jag verkligen njuter av kvällen för imorgon är det dags för allvar igen så man får passa på.

Jag hoppas er kväll med är bra.


Sambon ska visst på after work på fredag så ännu en fredag är man ensam,vad i helvete ska man då hitta på? det är den stora frågan,men något får det allt bli. På onsdag nästa vecka är min tur att dra på party party :) jävlar vad kul det kommer bli.


Jag försökte mobil blogga igår men det gick inte,fick inget sms tillbaka heller om att det var fel+att dom tog betalt för det. Vad gör jag för fel?? någon som kan vara vänlig att förklara det.

Pöss på er


Jag en rosa hjälte

Som jag tidigare skrev så hade jag köpt en sån där rosabandet smycke innan att ha på jackan. Men jag fick för mig att skänka ytterligare 50 kr till vilket jag lätt gjorde via deras hemsida. Jag starta med en insamling för jag tycker alla borde skänka nåt,så klicka på mitt rosa band uppe vid headern till höger och gör en god gärning du med.

Jag känner flera stycken som fått bröstcancer och det är verkligen hemskt med alla cellgifter och gud vet allt. En av dom kan aldrig få barn vilket var ett hårt slag för henne givetvis.

Klicka här
för att visa ditt stöd du med.

Nu ska jag ta och vila lite innan tv börjar :)

Kramizar

Rosa bandet

Jaha snart har ännu en tisdag gått. Dom har kommit väldigt långt med kaklingen idag verkar det som,väggarna är snart klara. Precis har jag duchat och sminkat mig då jag och sambon ska iväg och handla mat sen efter han har slutat. Testa nya mascaran med,verkade mkt bra faktiskt.

  detta fina rosa band ska jag ha på jackan sen. Kunde inte låta bli att köpa det när jag var i affären tidigare idag. Känns bra att man kan stödja någonting i allafall.

Fundera på att köpa en locktång med idag om jag hittar ngn vettig,vore kul med lite styling i håret någon gång tycker jag. Kan ni rekomenderar ngn bra?

Ikväll är det äntligen dags för 2½ män,Uggly Betty och desperate housewives :) klart jag ska se det,fler??

Jag skriver senare ikväll. Kram på er


Ny mascara

Jag har köpt en ny mascara från Loreal. Någon som testat den om den är bra? Jag ser fram emot att testa den i allafall.

Nu idag börja dom äntligen kakla badrummet,den största väggen är snart klar så nu börjar det likna ett badrum igen *ler* ser fram emot när jag kan börja använda det igen faktiskt,för jobbigt att springa upp och ner 200 grr per dag för att kissa eller ducha.

Nu blippar jag lite med en kompis och dricker kaffe :) ovanligt va.

Pöss på er



2009-10-20

Tisdag idag då,ny dag och nya utmaningar.

Vakna ännu tidigare idag än igår :-( förstår bara inte varför alltså men jag kunde inte somna om så då gick jag upp och då höll dom på inne i badrummet för fullt. Ja dom har egna nycklar tyvärr eller vad man nu säger.

Precis varit en sväng till affären och köpt mjölk för duktig som jag är så glömde jag det igår när jag var nere *s* väldigt osmidigt då det var pga mjölken jag gick ner ju.

Idag är jag rätt röd i ansiktet efter solningen igår,känns typ som man varit utomlands :) hoppas det blir brunt snart för känns gör det allt.

Har även beställt lite smink nu så får hoppas det kommer innan jag drar på kryssningen.

Önskar alla en bra tisdag. Kram

Sista inlägget

Kvällens sista inlägg. Hade tänkt lägga mig nu då jag är jätte trött och mår super illa,inte kul överhuvudtaget. Tröttheten är lite av en sådan man får när man gråtit mkt vilket jag inte har kanske jag ska tillägga :) men men gick väl upp för tidigt idag.

Jag kommer skriva mer imorgon.

Sovgott. Kram

Clara föddes i vecka 24

Fick nyss om en liten tjej som föddes i vecka 24 och vägde då drygt 300 gram och hon var jätte stark och överlevde. Hon var beräknad till april i år men föddes 17 december förra året. Mirakel kan verkligen ske.

Här är artiklen om lilla Clara som jag för övrigt kallar mirakel bebisen :) hon är en riktig liten kämpe.

Det som skrämmer skiten ur mig är att man får göra abort fram till vecka 22 MED SÄRSKILDA TILLSTÅND. Jag tycker fan det är sjukt om jag ska vara ärlig såvida det INTE är ngn fara för mamman eller barnets liv,då är läget helt annat men annars,vad fan tror folk egentligen? det är en liten människa i vecka 22 med.

Jag skulle ALDRIG klara av en sådan sak,det är hemskt att det finns folk som gör såna saker bara för dom ångrat sig eller liknande.

Nu är CSI slut men vänner börjar ju kl 23 :D haha snacka om serie nörd eller.

Kram på er


Time for CSI

Godkväller på er!

Hoppas er måndag varit bra,min har varit toppen förutom det trista vädret.


Nu väntar jag på att CSI ska börja kl 21 som jag tänkte krypa upp i soffan och titta på.


Morsan påminde mig idag med att min kära morfar fyller hela 80 år på måndag,tur så man inte glömmer det. Får skicka något till honom. Han har problem med hjärtat och mår inte alls bra så man vet aldrig vad som kan hända tyvärr,hemskt att tänka så men men.


Jag har oxå världens underbaraste pojkvän. Han verkligen ställer upp hela tiden för mig. Nu sa han att hunden kan komma på onsdag nästa vecka så passar han honom tills jag kommer hem på torsdag. Han är så himla go min darling. Vet inte vad jag varit idag utan honom faktiskt.


Förresten maila in till hyresvärden idag att jag vill ha ersättning för den tid jag inte kunnat använda varken toa eller duch utan får göra allt sånt 2 våningar ner sedan 8 veckor tillbaka och dom är INTE klara ännu och jag fick svar att jag skulle begära det skrifligt när allt är klart och meddela start&slut datum så skulle jag få ca 40% utbetalt för det,alltid bra. Sen ska jag även begära att dom eller bolaget som renoverar ska betala elen för deras jävla maskiner som stått på här dygnet runt i 8 veckor,förra månaden var min el på 800 spänn och den är alltid på 400 kr annars,en jävla skillnad+då denna mån får vi se hur mkt det är när räkningen kommer,är väl några hundra där med. Dom springer här ut och in varje jävla dag och håller på,fatta vad jobbigt.


Betalar jag full hyra så ska jag ta mig fan kunna använda lägenheten som jag vill med och inte dela badrum,toa och duch med 8 andra,speciellt inte i dessa influensa tider,herregud säger då jag bara.


Jag skriver mer sedan. Pusssar


Gjort en kissie

Nu har jag varit och gjort en kissie dvs solat :) det fick bara bli 15 min då jag inte solat där förr och vet inte hur dom solariumen fungerar,men det verka funka bra. Syns redan lite grann,blir nog ngn gång till innan kryssningen. Brukar dock aldrig sola eller använda brun utan sol produkter men ibland händer det men det är inte ens 1 ggr per år det händer så ytterst sällan.


Nu slutar sambon snart kl 16 och då ska vi ta en fika och prata om nästa vecka,har blivit ombedd att vara hundvakt åt favorit hunden ons-fredag nästa vecka och då ska ju jag på kryssning på onsdag,sambon ställer nog upp som hundvakt åt honom med en dag :) sen ska han vara här mellan den 3-19 november med,då får jag nästan 2000 kr för det,alltid bra att ha lite extra.

Annars blir nog kvällen väldigt lugn kan jag tänka mig,regnar här i Linköping vilket inte är allt för ovanligt dock :)

Köpte en räkbåt innan som dom så fint kallar det så den ska njuta av till 2½ män senare ikväll.

Jag skriver mer under kvällen.

Kramar till er


Godmorgon

Uppe med tuppen idag var jag,gick upp vid 8 tiden för jag tänkte jag skulle ner och sola men jag gör det senare istället. Sitter och exprimenterar med min blogg lite men det går inget bra *s* men övning ger färdighet.

I natt betala jag alla räkningar och det som skulle betalas,känns alltid lika skönt att ha gjort det tycker jag.

Nästa vecka ska man på kryssning men jag har ingen aning om hur mkt pengar man ska ha med sig,hur mkt brukar ni ha? när ni åker 24 timmar och kommer festa något.

Väntar på att kaffet ska bli klart. Igår köpte jag mig en ny mascara,får se om den är bra sedan. Någon från Loreal tror jag det var.

Nu ska jag beställa en ny parfym,tror jag ska testa Carolina Gynnings-Go girl faktiskt,har bara hört bra om den.

Önskar alla en underbar morgon. Kram

Helgen snart slut

Jahopp då har snart ännu en helg gått. Efter kl 00.00 får man äntligen lön :) imorgon blir det till att sola lite tänkte jag i allafall men vi får se.

Idag har jag varit iväg till svärföräldrarna hela dagen i stort sett,har varit riktigt najs. Vi kolla på film G-Force den var skit skoj alltså,som vi garva åt den. Rekomenderar verkligen att ni tittar på den.


Tänkte slänga in dagens outfit med men jag bryr mig INTE om att photoshopa bort bakgrunden,det ser stökigt ut men är så nu när dom renoverar badrummet,imorgon börjar dom kakla där inne,längtar så tills det är klart så man kan  använda toan igen. Jag blev nöjd med min outfit idag.

Vita leggings från H&M
Kjol från HM
Skor från skopunkten
Topp från jag minns inte

I ansiktet har jag: Ögonskuggan MIST ifrån Face Stockholm och mascaran Fiberwig från Japan.

Ska snart kryppa ner i sängen men hoppas ni alla haft en underbar dag.. Puss&Kram till er


Rabatt koder

Tänkte att jag skulle slänga in lite rabatt koder på stylebystars

Handla för 300 kr och få 50 kr rabatt: Ange kod 50style i kassan

Handla för 500 kr och få 100 kr i rabatt: Ange kod 100style i kassan

Handla för 700 kr och få 150 kr i rabatt: Ange kod 150style i kassan

Handla för 900 kr och få 200 kr i rabatt: Ange kod 200style i kassan

 

För övrigt hoppas jag er söndag varit bra. Min har varit toppen på alla sätt och vis och jag kom nyligen hem så jag kommer skriva lite mer om en stund.

Kram


ÅRETS BLOGG

JAG SÄGER ETT STORT GRATTIS TILL FOKI som vann årets blogg.

Äntligen är hyteriet om galan över,fattar helt ärligt inte vad poängen är med det faktskt. Massa party party det kan man fan göra överallt men men.

Har precis stoppat i mig lite mat och ska snart lägga mig för mår fan inget bra alls idag. Sambon har fortfarande inte kommit hem men vi har kontakt via msn i allafall.

Jag tror inte jag skriver mer ikväll. Men jag behöver råd av er läsare vad tycker ni jag borde ha för färger på bloggen och headern? Jag är som sagt fortfarande ny på PS och bloggen är inte speciellt gamal heller men jag kan fan inte bestämma mig.

Kom med förslag.

 

Kram


Blog Awards galan 2009




The time is here.
Vem vill ni ska kamma hem priset som årets blogg? Det står ju mellan Kenza,Stina,Blondinbella,Foki och Egoina. Själv hoppas jag på kenza men hon vann ju förra året men visst vore det kul om hon vann i år igen :-)


För övrigt är det en riktig slapp dag idag med sprängade huvudvärk och allmänt slö i kroppen. Sov dessutom ända till kl 12.50 idag och det tror jag fan inte jag gjort någon gång i hela mitt liv :-o men någon gång ska vara den första säger man ju. Sambon kom ju hem typ kl 04.00 inatt och la sig och gick upp lika sent han. Nu är han åter igen iväg och här sitter jag lonley tonight igen men men,det skulle inte bli lika sent idag som igår sa han men det lär märkas.

Har inte ens susning om vad jag ska göra idag alls,mår inte bra överhuvudtaget :-( blir bara att slappa och ta det lugnt tror jag.

Den 26:e ska jag göra fransk manikyr inför kryssningen den 28:e,det är as snyggt tycker jag. Inte ofta jag gör det utan är när det är nåt speciellt eller liknande för det kostar ju en slant,dock är detta öppnings erbjudande så det kostar 395 kr då :) annars betalar jag omkring 600 kr för bara naglarna,sen tillkommer kostander om man ska ha glitter och sånt skit på :) men det har aldrig jag dock.

Jag önskar alla en bra kväll. Skriver lite senare.



Gästbloggar

Såg för ett tag sedan i en annans tjej blogg om att hon sökte gästbloggare,där man kunde skriva sin historia oavsett vad det gällde. Jag gjorde detta,för oss är det en ledsam historia men det är otroligt skönt att få skriva av sig emellan åt.

Min historia hittar du här http://middemadde.blogg.se/2009/october/therese-gastbloggar-om-missfall.html detta är helt mina egna ord,hon har inte ändrat något alls i det.

Jag sitter annars och dricker kaffe och glor på en film på tv men funderar på att ducha snart faktiskt,det är nog inte för sent en fredag kväll.

Är det något ni vill veta om historien eller så,så lämna bara en kommentar.

Kram på er


Tips på 30 års present

Som rubriken lyder behöver jag många tips på det,till en kille. Så kom med förslag snälla,jag har helt och hållet ide torka just nu. Det är min sambo som fyller 30 i december men eftersom jag vill det ska bli lite speciellt är jag ute i god tid i år.

För övrigt har jag varit ute i pissvädret med vovven och gått ner och handlat korv&bröd och så gurksallad,det är såå gott nu när det är sånt här jävla väder ute.

Sambon åkte för en timme sedan och kommer väl hem i natt någon gång,riktigt när är svårt att säga.

Vad ska alla göra i helgen då? själv ska jag väl glo lite på tv om en stund och äta :) annars är det väldigt lugnt här med vilket i sig är skönt ibland,att bara ta hand om sig själv. Ducha och smörja in kroppen med någon super god lotion,ta ett glas vin och sådär :) ska jag nog göra sedan.

Jag expirmenterar fortfarande med photoshop som ni ser,har bytt ut headern ännu en gång men men,denna vart rätt snygg tycker jag.

Jag hoppas ni får en fin kväll. Kram


Äntligen fredag

Då är det äntligen helg igen,veckorna bara flyger förbi tycker jag. Hade problem att sova i natt för det var ju fan vad sambon skulle röra mig jämt,fick ryta ifrån till slut :) börjar dessutom bli förkyld så jag ville bara vara ifred. Näsan börja rinna igår kväll och det fortsätter än :( GREAT eller inte. Hatar verkligen att vara sjuk alltså.

Ikväll ska sambon på LAN så jag kommer vara ensam ikväll och en del av natten,han kommer väl hem runt 3-4 tiden och sover lite innan han ska dit igen imorgon. Han och grabbarna brukar ha såna kvällar ibland och det unnar jag honom verkligen. Annars blir nog helgen lugn,jag ska väl sitta och lägga in räkningar och sådär ikväll så det bara är att betala på söndag natt,nåt måste man ju roa sig med.

Får väl la se vad jag hittar på,nåt måste det väl finnas att göra men vi får se.

Jag hoppas att ni alla som ska till BLOG AWARDS GALAN imorgon får det riktigt kul.

Nu ska jag koka lite kaffe och bara vara.

Jag skriver kanske sen. Kram


Va skönt

Det var med en varm duch i detta kyliga vädret. Är fortfarande ensam och har tråkigt här hemma,försöker hitta sidor där man kan beställa hem smink men det verkar inte finnas några vettiga :(.

Precis varit ute med hunden och värmer mig med en kopp kaffe tills älsk kommer hem,när nu det blir :)

Idag kom mitt paket från Bubbelroom till ombudet så det ska jag hämta. Har sett fram emot den klänningen nu sedan den beställdes,hoppas den passar.

De nya skorna satt fin fint på fossingarna med,klackarna var ju höga men övning ger färdighet eller hur?

Tänkte ha dom och klänningen från bubbelroom på kryssningen. "Bara" 13 dagar kvar nu :) vi drar den 28:e. Även om det bara är 24 timmars så ska det bli super skoj och det ska partas rejält för en gångs skull. Har inte kunnat det på 2 år pga mina gallstens anfall så det ska bli najs.

Sista inlägget för ikväll oxå,så jag hoppas ni alla får en fortsatt bra kväll. Sovgott. Natti på er.

Kram

Pust&stön

Ja jag säger då det. Jag har diskat,dammsugit och tvättat av golven här hemma idag. Besöket gick för övrigt bra och hundarna gilla verkligen varann,jätte kul när det blir så. Vi tog en promenad i det sköna höstvädret och prata lite.


Jag är nyfiken på vad ni läser för bloggar? Har ni några bra att rekomender?? lämna en kommentar i såfall. Vore kul att få lite variation. Jag kollar ofta in till www.kenza.se och www.kissies.se även om jag bara gillar en av dom :) men alltid kul att läsa vad dom skriver.

Fundera på att beställa hem lite smink men jag hittar ingen vettig sida man kan göra det på heller. Känner du till någon bra får du gärna rekomendera den.

Jag fundera lite på att köra igång en tävling i bloggen snart,är det något ni speciellt vill ha som vinst??

Nu ska jag fixa mig lite kaffe och ta det lilla lugna en stund. Sambon ska ju på fest ikväll med jobbet så jag är ensam ikväll :-( not fun at all but thats life *ler* huvudsaken är att det är mig han kommer hem till ändå.

Ha en fortsatt bra dag.

 


Morron på er

Morron på er!

Hoppas er dag börjat bra? min börja bra,vakna strax efter 9 och tog då en promenix med hunden och gick ner och hämta ut mina skor från www.skotrend.se dom var verkligen jätte fina men vilka klackar alltså :) får se om jag ens kan gå i dom :).

Igår boka jag och sambon även tur&retur resa till skåne över julen så det är gjort och man slipper betala multum för en biljett jävel. Allt som allt gick på 800 kr för oss båda+djuren dit och hem och då åker han även första klass ner :) inte jag eftersom det inte var djur tillåtet där men det går lika bra det. Ska bli jätte kul.

Kl 13 idag kommer en tjej med sin hund hit,hon behöver hjälp med hundvakt 2 veckor i månaden,ska bli kul att träffa den lilla krabaten. Funkar alltid bra med min hund så dom får nog det kuligt tillsammans.

Nu glor jag på VBÅ som snart är slut,därefter ska jag väl plocka undan lite osv innan hon kommer tänkte jag så det ser vettigt ut. Ska väl maila in till hyresvärden med om en fri månadshyra+att företaget får stå för elen drygt 1000 kr på dessa månader då deras maskiner stått här,inte rätt att jag ska betala det när jag INTE VILLE HA renoverat.

Bilden på skorna kommer här,visst är dom snygga? :)

Pöss på er


Trötter

Ikväll är jag så trött så det finns inte. Huvudvärken har börjat komma tillbaka lite smått.
Tyvärr glömde jag att hämta ut skorna idag då jag hade tankarna på annat håll,tvättade,skulle möta upp killen vid affären osv,men imorgon LOVAR jag att hämta ut dom,dom är super snygga.

På söndag får man äntligen lön eller ja den natten i allafall =) dags att betala dom förbannade räkningarna igen.

Nu har jag precis tittat på grey`s anatomy och väntar på att maten ska bli klar,magen kurrade mitt i allt så fick ju fixa lite käk.

Men jag skriver mer imorgon,orkar inte idag.

Sovgott. Kramar


Ops

Det var en himla tur jag gick ner och kolla tvätt tiden nu,ska visst börja halv 3 :-) tur så man inte missar det för det behövs verkligen. Sitter och pratar med killen över msn och försöker kolla upp när han har semester i jul,vi kommer åka den 21 december och hem den 29:e :) det räcker gott och väl en vecka ungefär där nere.

Mina skor från www.skotrend.se kom idag så efter kl 17 kan jag hämta dom så kommer lägga in bild senare ikväll på skönheterna :)

För övrigt har jag suttit och lekt i photoshop och man lär ju sig en massa nytt hela tiden känns det jue men det är bara ett kul tidsfördriv :)

Imorgon ska jag börja med cambridgekuren,har ju 2 veckors kur hemma så,ska bli riktigt spännande. Min moster har gått på det och gick ner 20 kg och hon håller vikten än idag :) så jag måste väl testa.

Nu ska jag sortera tvätten så jag uppdaterar mer sedan.


Första minus graden

Godmorgon allihopa!

Hoppas ni sovit gott,själv sov jag förträffligt :) men vakna i en tom säng,sambon hade gått till jobbet.
När jag vakna såg jag även den första minus graden ute  och jag drog mig för att gå ut men gjorde det till slut. Det var lagom kyligt ute och värre lär det bli förmodar jag.

Idag tror jag att jag ska tvätta,är osäker på tiden men tror jag har tid idag så jag får åka ner och kolla det sen så jag inte missar det.

Annars väntar jag på att VBÅ ska börja så jag ska snart fixa lite kaffe. Igår tog vi det bara lugnt på kvällen,satt och myste vid tvn och sådär.

Är 8 dagar kvar till min mens ska komma eller förhoppningsvis inte men det märks,tror allt den kommer som vanligt :-( Ska även ta och boka tågbiljetter till mig och sambon idag så vi ska åka ner till min familj i jul,jag lyckades övertala honom om det :-p hihi

Kommer skriva mer under dagen. Ha en kall dag :D kram

Tävlingsdags

Jag är med och tävlar hos www.millahoman.blogg.se man kan vinna välfritt smycke från http://www.karinwold.se/ till ett värde av 250 kr. Var med du med.


Dagens outfit

Slänger in en bild på dagens outfit,allt går i lila. Klänning,skor och sminkningen :-) ganska snyggt.

Ja jag är mullig och guess what I DONT CARE WHAT YOU THINK ABOUT THAT. Tar inte åt mig om ngn inte kan bete sig som en normal människa,det är ett stort problem hos den människan i såfall.

Kika in på www.kissies.se och alltså hon solar så jäkla mycket så hon ser gamal ut i huden anser jag. Skryter gör hon med. Jag har köpt ett par skor för 4000 thats kissie liksom MEN vem fan kan inte köpa skor för 4000? Jag kan OM jag vill men jag anser att 4000 för skor är för mycket helt enkelt,finns både roligare och bättre saker att lägga pengarna på. Varför inte bara vara sig själv? Varför se så tillgjord ut men blekt hår,konstgjorda läppar och stora pattar,vad är meningen med det??

Som en resa till Thailand :-) vi kika lite på det och troligen bär det av några veckor i februari. Jag längtar som sjutton dit.

Sambon slutar om drygt en timme så jag ska göra lite nytta här innan han kommer hem.

Ha en toppen dag. Pussar


Godmorgon

Hoppas ni sovit gott?

Själv vakna jag för en stund sedan och har redan varit ute med hunden och fixat lite kaffe :).
Älsklingen gick ju till jobbet innan jag vakna och när jag logga in på msn hade han skrivit ett meddelande till mig som löd såhär

God morgon sötnos, skulle igentligen väckt dig idag på ett mysigt sätt men hoppas du vaknade skönt ändå och kanske sovit ut lite tom. Du är det bästa som hänt mig och tack för du är min *ros*

-------------------------------------------------------------------------------------------------

Så jäkla gulligt tycker jag. Han är verkligen mitt allt och det bästa som hänt mig med.

Nu väntar jag på att VBÅ ska börja sen ska jag ner och ducha och ta på mig dagens outfit som består av en lila tubklänning,strumpbyxor och ett par snygga skor,kommer lägga in bild senare på det.

Jag hoppas ni får en bra dag :) Kramar


Ny klänning

Jag har äntligen hittat en klänning jag ska ha på kryssningen,blev väldigt kär i den så jag beställde hem den ikväll
Här är länken till klänningen: http://www.bubbleroom.se/produkt/brooker/22411/klänning.aspx

visst är den snygg? sen de nya skorna jag beställde igår som ni ser i några inlägg längre ner och svarta strumbyxor,det kommer nog bli fint.

Nu ska jag ut med hunden en sväng och se CSI NY sedan blir det sängen efter det.

Sovgott mina vänner. Kram

Sista chansen

Sista chansen att rösta på mig nu,men narturligtvis kommer jag inte få 10 röster minst innan midnatt men det är ju som vanligt. Är man inte känd så är man en droppe i havet typ but that folks,så är det. Folk är som dom är.

Rösta på mig

Nu börjar CSI snart. Blir inget mer inlägg ikväll så jag säger sovgott snyggingar. Höres kanske imorgon. Natti kram

Kvällers

Hoppas er dag varit bra?

Här har det inte hänt så mkt,suttit och myst i soffan,tog en duch ihop och lite sånt,alltid lika trevligt. Är väldigt lugnt här hemma nu vilket är skönt. Tänkte jag skulle göra kaffe och se CSI NY kl 21 :) älskar den serien.

Idag klippte jag bort de sista stygnen som inte ramlat av. Dom skulle ramla av efter 10 dagar och imorgon har det gått en månad så mamma sa att det var läkt sedan länge och att det inte var ngn fara att klippa av dom så det gjorde jag eftersom dom ramlat av på de andra ställena. Ser fint ut och läkt bra.

På måndag tänkte jag sola,vill ju få lite färg innan jag ska på kryssning :-) längtar dit. Har väntat i 2 mån nu ungefär på det så det ska bli super kul,supa och åka hiss som milla säger *asg*.

Jag hoppas ni får en fortsatt bra kväll. Kramar


Kvällers

Hoppas er dag varit bra?

Här har det inte hänt så mkt,suttit och myst i soffan,tog en duch ihop och lite sånt,alltid lika trevligt. Är väldigt lugnt här hemma nu vilket är skönt. Tänkte jag skulle göra kaffe och se CSI NY kl 21 :) älskar den serien.

Idag klippte jag bort de sista stygnen som inte ramlat av. Dom skulle ramla av efter 10 dagar och imorgon har det gått en månad så mamma sa att det var läkt sedan länge och att det inte var ngn fara att klippa av dom så det gjorde jag eftersom dom ramlat av på de andra ställena. Ser fint ut och läkt bra.

På måndag tänkte jag sola,vill ju få lite färg innan jag ska på kryssning :-) längtar dit. Har väntat i 2 mån nu ungefär på det så det ska bli super kul,supa och åka hiss som milla säger *asg*.

Jag hoppas ni får en fortsatt bra kväll. Kramar


Jävla idioter

Jag fick verkligen bekräftat idag att det verkligen finns gott om IDIOTER i vårt samhälle,vart fan är vi på väg någonstans? jag bara undrar.

Jag var som sagt ute på en promenad med min hund som jag skrev nedan,riktigt skönt väder. Till slut kom jag på att jag behöver köpa mjölk till kaffet och kattsand så jag leta upp en affär som jag brukar handla i ibland. Jag VET att man inte ska binda hundar utanför men detta skulle inte ta merän 5 min typ och jag band henne vid den ingången där folk kommer&går minst. Gick in och köpte det jag skulle och på vägen ut se jag en kille som kommer med en kundvagn springades mot MIN HUND,hon satt så att hon inte kunnat gå iväg utan i såfall blivit krossad mot rutan bakom henne. Jag rusa ut och fråga vad i helvete han höll på med,han blev tyst. Jag tog min hund och sa sedan åt honom att växa upp,djur är invalider dom med och ska behandlas med respekt. Han sa något dumt till mig och jag skrek tillbaka att han kunde dra dit han kom ifrån (inte svensk) vet att det var dumt men jag vart så jävla förbannad. Aldrig mer binder jag min hund sådär igen. Trodde ta mig fan att folk var vettigare än så men tydligen tog jag miste på det big time.

Killen slutar om ca 25 minuter sen vet jag inte riktigt vad vi ska göra. Han skulle iväg och träna men det vart tydligen inställt pga för få anmälda så det blir väl en myskväll här hemma istället. Tänkte jag skulle ta och diska och lite så innan han kommer hem. Städa ju igår så det behövs inte.

Nu dricker jag kaffe och lugnar mina nerver för jag är fortfarande upprörd. Jag hade kunnat förlora min älskling idag,den tanken skrämmer mig rejält :-( man kan tydligen inte lita på någon.

Jag hoppas ni får en underbar dag :)


Hey

God morgon eller middag kanske det är :)

Här skiner solen så skönt så och inte är det speciellt kallt heller,faktum är att det är ett väldigt skönt väder ute :) så jag ska nog ta en promenix med hunden om en stund på 2 km tänkte jag.

Hoppas ni sovit gott? det har jag men upptäckte vid läggdags att mitt ena ärr efter opererationen är rött och gör något ont så jag vet inte om det är infekterat eller om bhn skaver,ärret sitter ju så illa till att det mkt väl kan vara bhn,får avvakta och se ngn dag tror jag. Man kan ju inte springa till vårdcentralen för allt.

Än så länge har jag ingen huvudvärk vilket är enormt skönt,men får väl se om det dyker upp under dagen här men hoppas inte.

Jag är ute efter en snygg festklänning,har ni några bra tips på sidor man kan klicka hem ngn? Ja känner ju till nelly och dom är fina men ingen föll mig riktigt i smaken eller så satt dom för tajta och med min figur blir det INTE bra :-D

Jag gjorde ju iordning en bananasplit igår kväll med glass,bananer,maränger,kola&chocklad sås samt polkagris strössel :-) det blev gott. Skulle ha grädde med men kände inte alls för det.

Sitter och väntar på att min kära mor ska ringa,hoppas hon gör det snart.

Nu ska jag spela lite innan vi ska ut.

 


Oj då

Ja jag är skit trött som ni kankse märkte i förra inlägget. Jag missa ju helt att lägga in sovrums bilderna :) så det kan gå,sängen nästa kankse men först lite tv :)

Pöss



Nya skor igen

Godkväll!

Nu har man sovit ett par timmar och det var jätte skönt,behövdes verkligen. Funderar på att göra mig lite kaffe och en bananasplit :)

Satt och härja på nätet innan och lyckades då klicka hem dessa skor som jag fullständigt förälskade mig i.

Vilket är ert favorit rum hos er? här är det sovrummet,trivs verkligen där inne,det är så mysigt på kvällarna att man knappt vill gå därifrån. Den mörka väggen har jag målat som ni ser på bilden :) blev jätte nöjd med det.

Jag är ovanligt trött idag så det blir sängen tidigt. Kommer det nåt bra på tv ikväll?

Nu ska jag fixa kaffe för jag fryser en hel del,får kolla elementen :)

Kram


Tagen på bar gärning

God middag!

Första inlägget denna söndags eftermiddag. Jag har haft fullt upp hela dagen.
Jag har dammsugit av hela lägenheten,gjort rent till katterna och diskat,sedan tog jag mig en lång och skön duch. Satte mig här för en stund sedan och hörde något från kattlådan i hallen (står i hallen pga renovering i badrummet) och tänkte att katterna är glada att det var rent,men när krafsandet höll på i 10 min var jag tvungen att kolla,hör och häpna när jag såg min HUND i lådan :) hon brukar göra det ibland.

Hon gick ut illa kvickt när hon upptäckte mig :) och bara vifta på svansen.

För övrigt har det faktiskt inte hänt så mkt idag,har skallebank fortfarande och nu börjar jag allvarligt talat ledsna på skiten.

Tänkte fixa mig en kopp kaffe och sådär. Imorgon ska jag sluta röka :) jag är 100% taggad för det.

Både jag och sambon är ett fan av godis *not good* så vi köpte en hel låda med kolor igår,dom är bara för mumsiga

Skriver lite mer sen.








Home again

Har varit iväg i stort sett hela dagen och kom precis hem med världens jävla huvudvärk :-( har haft ont varje dag hela veckan i stort sett,många som frågat om jag sökt läkare för det och det skrämmer mig som bara fan men fortsätter det kommande vecka har jag inget val.

Vi var iväg i lite affärer och handlade osv och åkte sedan till sambons föräldrar där vi njöt av tacos,det var verkligen gott. Har inte ätit det på månader pga mina anfall.

Jag har fått en del frågor som jag tänkte ta mig tid att besvara nu när jag ändå är igång.

1: Varför blev du opererad?
Svar: Jag operera bort min gallblåsa+en sten. Jag kämpa i nästan 2 år med smärtor nästan dagligen innan jag opererades. Jag fick hjälp först i feb 2009 och i sept 2009 opererades jag.

2: Ni var under utredning pga era MF,hur gick det?
Svar: Den gick rätt bra. Det var inga fel på någon av oss,vilket i sig känns skönt men ändå trist för sådan otur kan bara inte ha tänkte vi. Dom gjorde ultraljud på mig,tog 9 rör blod på mig samt blodprover på sambon.


3: Ni har snart försökt 1 år efter ert senaste missfall,kommer ni få hjälp igen?
Svar: Ja vi är garanterat hjälp igen när vi vill istort sett from januari 2010. Det är samma läkare som gjorde missfalls utredningen som kommer hjälpa oss. En jätte go läkare som vi fick starkt förtroende för och som ringer ibland och hör hur det går och hur vi mår.

4: Har ni övervägt adoption?
Svar: Självklart har vi gjort det men dom har ju så många regler och det har visat sig att jag inte få adoptera så det är inget alternativ för oss tyvärr.

5: Ni har hållt ihop så länge,hur gör ni för att det ska funka?
Svar: Oj det var en svår fråga. Vi har ju haft våra motgångar med som alla andra. Det vi är 100% säkra på är att vi vill leva med varann. Det är viktigt att hitta på saker tillsammans med,typ att resa,överraska sin partner ibland osv listan kan göras lång. Efter vår cypern resa i sept 2008 blev vi som nykära igen och det håller i sig fortfarande.

---------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Nu tänker jag inte svara på fler frågor just nu,jag måste stupa i säng,är grymt trött. Vi höres imorgon. Sovgott.

 


Gah skäms på er

Godmorgon alla underbara människor ;-)

Hoppas ni sovit gott? Min natt var helt okej,la mig dock närmare kl 3 i morse och kl halv 9 gnällde hunden i örat på mig och tyckte det var dags att stiga upp,vilket jag gjorde. Tog en promenix med henne 2 km direkt :-) det gilla hon och nu sitter jag här och dricker kaffe.

Jag poängetera att ni som är anonyma och skriver knäppa saker eller elaka saker eller rent av sjuka grejor är INTE ANONYMA. Er ip adress loggas och det är lättplätt att kolla upp er så tänk för guds skull efter innan ni skriver för det kan straffa sig BRA.

Jaha lördag idag då och ännu en helg har snart gått. Eftersom jag inte mådde så bra igår så vet jag dock inte vad som händer idag,vi får helt enkelt se om jag tar en tur till svärisarna på en fika ikväll. Alltid lika kul att umgås med dom,de är min familj med. Min egna bor ju 40 mil ifrån :-( fundera när det är dags att åka neråt och hälsa på.

Lägger in en fin höstbild jag tog ifrån min balkong.

 

 


Klipp från youtube



Gud vad jag älskar denna killen som sjunger,jätte fin sångröst tycker jag med. Klippet är från En värsting till syster. Sitter och lyssnar på den nu,jag bara älskar honom. Man ska lyssna på hela innan man säger nåt.

Du frågar-jag svarar


Shit oxå

Jag tror jag börjar bli sjuk :-( känns inte kul. Huvudvärk,slapp i kroppen och helt seg. Orkar ingenting alls,har bara diskat trots att det ser ut som ett bombnedslag här hemma. Tänkte jag skulle bädda ner mig och läsa senaste nummret av Frida :-) får se om det skrivs något mer idag.

Är väldigt varm på pannan så jag ska ta tempen och se om det är feber på gång med,det skulle inte förvåna mig faktiskt.

Älsklingen slutar först om 2½ timme så han får ta hand om mig ikväll :)

Bara jag slipper vara sjuk när jag och Milla ska på party kryssning senare i månaden :)

Har ni tips på bra sidor där man kan köpa klänningar?? utom nelly då :-)









                                                          




OMG

Satt och prata med lite folk på vildawebben :-) har varit medlem där i många år. I allafall så hade en kille sett en artikel i expressen på sin "drömtjej" och han sa att han önskade om hon var singel och vart hon bodde. Jag sa då med ironi att maila expressen och fråga :-) tror ni han gjorde det??? JAAAA :-o omg säger jag bara. Dom lär inte lämna ut såna uppgifter kan jag tänka mig,stackars kille alltså för han är jäkligt trevlig att prata med. Hoppas han hittar sin själsfränder en dag.

För övrigt ska jag ta och diska nu och släppa in kissen från balkongen :-) har 2 och den ena älskar att vara där ute,kan vara där flera timmar per dag. Den andra (den döva) får inte gå ut utan uppsikt för han fick på nåt sätt upp fönstret och hoppa ut för ett tag sen från 7:e våningen :-) men han lever och frodas i allafall.

Nää man fastnar så lätt här så nu ska jag gå :-) Kram

Desperata mammor

Har länge  funderat på mammorna i ensam mamma söker. VARFÖR lägger dom ut sitt liv så i tv egentligen? inte nog med det,dom visar upp barnen för hela sverige. Så jävla desperata kan dom väl ändå inte vara? Finns massor av sätt att träffa någon. Jag skulle aldrig i mitt liv lämna ut mitt liv på det sättet i tv men å andra sidan har jag redan träffat min stora kärlek,vi har hållt ihop sedan 2002. Jag tycker det rent ut sagt är äckligt att stå och hångla med 10 olika män i tvn så alla ser,nä usch.

Godmorgon förresten!
Det blev sent i natt som vanligt men ändå uppe relativt tidigt :-) då är det äntligen fredag med.
Ska ni göra något kul i helgen? Själv har jag inga speciella planer faktiskt,inte vad jag vet nu.

Snart dags för våra bästa år :-) och kaffe sen ska jag nog städa av lite tror jag.

Dessutom får jag frispel på kattfan här hemma. Han är lite annorlunda och står och slår med tassarna på fönstret,det låter som fan med och seriöst tror jag att det kommer låta KRACH en vacker dag om han fortsätter så,han slår inte lite lätt utan det hörs i hela lägenheten. Han jamar som en tok med,det hörs ut i trappen :-D fast han är ju döv så kan beror på att han inte hör hur högt han jamar då iofs.

Nu ska jag inte uppehålla er mer. Skriver mer sedan. Kram




Godnatt inlägg+frågor&svar

Jag börjar känna hur det svider i ögonen så tänkte snart ta och sussa tror jag,men magen börjar kurra men det är ju inte bra att äta såhär på kvällen :-o får se hur jag gör.

CSI NY har ju börjat nu så det ska jag nog se innan. Var ute i pissvädret innan och invigde de nya skorna,riktigt sköna att gå i måste jag säga.

I min andra blogg har jag fått flera frågor om mina missfall och eftersom jag skriver mer här så svara jag här och hänvisat läsarna hit.

1:
Hur gick du vidare efter 3 MA (missed abortion)?
Svar: Jag har inte gått vidare. Har inte glömt och kommer nog aldrig göra. Jag kan fortfarande tänka på det många gånger vilket gör mig enormt ledsen. Tankar som om att mitt senaste barn skulle varit 6 månader nu bland annat. När man så hemskt gärna vill och det går åt helvete alla gånger så känns hoppet inte så stort.

2:
Du verkar stark som tagit dig igenom detta,har du fått mkt hjälp&stöd?
Svar: Jag har fått mycket hjälp och stöttning av min familj&sambon. Inte proffesionell hjälp,har inte velat det då ämnet är väldigt känsligt för mig och inget jag vill prata med vem som helst om.

3:
Har du skrapats alla gånger?
svar: Ja det stämmet. Jag har
INTE börjat blöda av mig själv någon gång. Första gången upptäcktes det pga svagt graviditetest och jag åkte in akut. Andra gången var på rutin ultraljud i vecka 12+3,då blev jag inlagd på natten och gick igenom 1 av de hemskaste sakerna i mitt liv,planen var att jag skulle blöda ut allt själv så dom stoppa i mig massor av tabletter,morfin och gjorde ultraljud men efter 1 dygn av smärtor var fortfarande inte allt ute,sövdes ngn timme senare och skarapdes. Tredje gången upptäcktes det på rutin ultraljud i vecka 12+6,detta var 2 dagar innan vi skulle resa till cypern från sturup. Efter beskedet åkte jag till Malmö och där skrapades jag dagen efter. Läkarna avrådde oss för att åka pga risken att jag börja störtblöda men vi hade längtat i månader (resan var köpt INNAN jag vart gravid) så vi åkte ändå. Det var helt klart det bästa vi gjort.

---------------------------------------------------------------------------------------------------------

Nu har jag berättat lite i allafall,är det något ni undrar så  var inte rädda för att fråga. Jag tar inte illa upp av det.

Nu ska jag sluta,skriver mer imorgon. Sovgott mina vänner. Natti kram

 


Jävla pissväder

Jag fullkomligt hatar när det regnar såhär mycket som det gör. Snö är ta mig fan mycket bättre tycker jag så istället för regn kan väl snön komma på en gång.

Sitter och väntar på 2½ män ska börja :) sen blir det mys i soffan.

Någon här som krävt ersättning av Liseberg? Hur lång tid tog det i såfall? Jag har krävt 20 000 kr av dom och fick ett brev idag att mitt ärrende är skickat till deras försäkringsbolag så det är väl bara att vänta. Samarbetar dom inte går jag ut i tidningarna och konsumentverket vilket innebär DÅLIG publicitet och image för dom så det vill dom ju inte tror jag,jag drar mig inte för att ta det jag har RÄTT till så är det bara. Ingen bråkar med mig,man blir inte av med mig så lätt.

Nä dags för kaffe och tv i det trista vädret. Känner ni till någon bra blogg att läsa?

Kram på er


Dagens outfit


Hemma igen

Godmorgon gott folk!

Nu är jag hemma igen efter en natt i svärföräldrarnas hus,var riktigt mysigt faktiskt. Sambon lämna av mig hemma och körde vidare till jobbet *tack älskling* jag sa att jag kunde gå om han hade bråttom men icke sa nicke.

Vi var som sagt och köpte skor igår eller var bara jag som köpte iofs men jag blev jätte nöjd med mitt köp i allafall och lägger därmed in bilder på dom. Dom ljusa gilla jag skarpt,dom är så fina. Sen handla vi lite och åkte sedan hem till huset där jag såg grey`s anatomy och därefter fråga olle dokumentären sen gick jag ut med hunden och vi la oss relativt tidigt och gosa lite,det tackar man inte nej till precis :-)

Idag händer nog inte så mkt,tänkte diska och ta hand om hemmet lite sen får man se vad dagen har att bjuda på.

Jag skriver mer sen. Kram



wow jag kunde

Hehe satt och lekte i photoshop (är i lära mig stadiet ännu) och gjorde headern jag har nu och lyckades lägga in den med :-) blev rätt nöjd,men troligen kommer det en annan den dag jag känner att det verkligen känns RÄTT.

Detta blir dagens sista inlägg då jag och sambon ska åka och köpa skor nu när han slutar och sen blir det att åka direkt till svärföräldrarnas hus så jag kommer skriva först imorgon och visa upp skorna :) har redan valt ut dom.

Glöm inte att rösta på mig http://www.tv4.se/1.1173520?i=211 den som röstar och lämnar en kommentar är med i utlottningen av ett presentkort i valfri butik för 300 kr så passa på nu. Berätta gärna varför just du vill vinna ett presentkort och glöm inte länka till tävlingen i er blogg. Skulle inte tvinga ngn att lägga till mig på bloglovin men gör du det har du ännu en lott.

Jag får önska alla en underbar kväll. Åhh längtar till grey`s anatomy börjar kl 21,fler som följer den serien? Jag är en riktig serie nörd. Jag ser på: Våra bästa år varje dag,2½ män varje dag,desperate housewifes på tisdagar,Greys på onsdagar och CSI Miami eller CSI NY varje dag. Klå det om ni kan :-D pöss

Kram på er



Kollage >3


Seg som bara fan

Ja gud vad seg jag är idag. Det blev väldigt sent inatt. Hamna väl i säng kl 01.30 typ och somna direkt och vakna sen halv 10 idag av att hunden pussa mamma godmorgon :-) hon är så go min lilla snäcka,älskar henne så himla mycket.

Jag gjorde en äppelpaj igår och den vart super god måste jag säga,tror aldrig jag gjort en paj som smakar så gudomligt som denna gjorde men jag är ju utbildad konditor med så jag ska väl klara sånt =) Nästa sommar gifter sig en av min närmaste vänner och jag ska vara tärna och självklart göra bröllopstårtan med,vi gick i samma klass men olika inriktningar,jag gick Lismedelsprogrammet och hon hotell&restaurang programmet.

Ikväll ska jag&sambon sova hos hans föräldrar,dom skulle visst iväg och inte vara hemma ikväll som jag först trodde så vi har huset för oss själva :-) älskar att vara där alltså och Engla med och leka i trädgården.

Idag har jag ägglossning med och fy satan vad det känns :-( aldrig känt det såhär. Trodde inte ens jag skulle få den denna månad då jag tagit medicin som minskar feriliteten på mig,senaste tabletten togs den 7:e september dvs en vecka innan galloperationen och var ju pga anfallen jag tog den. Dom säger ju att medicinen sitter kvar i kroppen upp till 8 veckor efter man tagit den så är lite förvånad att jag faktiskt har ägglossning. Hoppas bara det blir en bebis snart,vi har väntat i många år på det nu.

Nu ska jag fixa lite kaffe och spela lite online med en kompis. Skriver senare. Puss&Kram till er.


kvälls inlägg


Tråkar

God middag på er!

Hoppas dagen hitills har varit bra?? Det har min,har dock inte gjort så mycket för jag fick lite ont efter galloperationen,alltså det var som ett gallstens anfall och det gör bara förbannat ont. Hoppas verkligen jag slipper smärtan nu,2 år av smärta var&varannan dag är nog för mig men nu är det borta.

Var nere och ducha för en stund sedan och varit ute med hunden. Måla naglarna i en läcker färg,likadant märke som www.kenzas.se  använde fast hon hade den andra färgen,riktigt snygga. Man fick med dom i senaste nummret av FRIDA.

För övrigt funderar jag på att göra en äppelpaj och smaska på till premiären av Desperate Housewifes ikväll.

Jag är fruktansvärt glad att jag fått så pass många som röstat på mig. Jag börja på placering 160 och är nu nere i placering 40 :-) känns skoj. Gäller bara att ragga röster som bara den tydligen. På mindre än 1 dygn har jag gått ner så mkt. Ni får såklart fortsätta rösta http://www.tv4.se/1.1173520?i=211
vilket betyder massor för mig.

Nu ska jag ta och göra pajen,återkommer senare. Kram till alla


Ojoj

Först vill jag tacka alla som rösta på mig här http://www.tv4.se/1.1173520?i=211 igår kväll. Jag fick hela 97 röster på ngn timme och gick då från placering 155 till placering 58,känns alltid kul.

Hoppas ni sovit gott? det gjorde jag men vart sent för huvudvärken ville inte ge sig men nu är det över. Blev väckt 07.30 pga hunden och pga dom börjar borra som idioter här i huset så tidigt. Fan hatar det,man borde inte få börja innan kl 08.00 anser jag,speciellt inte på vardagarna när folk ska upp och jobba och behöver sin sömn.
Vart tog respekten för andra vägen? det undra jag.

Jag starta denna bloggen igår och har haft över 100 besökare,hur hitta ni min blogg förresten? Är alltid kul att se.

Kallt ute är det med,när tror ni första snön kommer? Jag tror den är här inom några veckor,för så kallt som det är nu så lär det inte dröja känns det som i allafall.

Vad ska alla göra idag? Själv har jag ingen aning riktigt vad som händer. Inte vara ute i allafall ;) inte merän nödvänligt.

Sitter och dricker mitt älskade kaffe och pratar med stora syrran på msn :-) var ett tag sedan man hörde av henne då hon jobbar så mycket.

Jag får skriva mer sedan under dagen. Ha en underbar dag. Kram/Tessan


Rösta på mig

Jag skulle verkligen uppskatta om ni som läser vill rösta på mig http://www.tv4.se/1.1173520?i=211
hade varit jätte snällt. Tror inte det är någon som röstar ändå men är bara kul att ställa upp,men som vanligt vinner man säkert inte.

Jag LOVAR att vinner jag så kommer jag ha en tävling där jag lottar ut ena biljetten till en läsare som får följa med mig.

Kvällens sista inlägg för nu ska jag bädda ner mig i soffan innan sängen och se om min huvudvärk vill ge sig. Jag får frispel på skiten snart alltså.

Röstar du så lämna en kommentar och kan jag hjälpa dig på nåt sätt så bara hojta.

Ha en fortsatt bra kväll.

Lots of hugs/Tessan


Tv mys

Go kväll på er!

Har ni haft en bra kväll? det har jag,suttit och myst till 2½ män på tv 3,det är rätt kul ibland. Fundera på att se på Svenska Hollywood fruar kl 21 med,men vet inte om det är något att se,vad tycker ni? annars blir det nog CSI miami jag tittar på,det är åtminstone vettigare :)

Sitter och lyssnar på:
Wake me up before you go-go med Wham,jisses det var år sedan man lyssna på den låten,den är ju väldigt gamal. Väcker minnen till liv i allafall :-) minns hur bra jag tyckte den var när jag var typ 15 år *haha*.

Killen gick hem till sina föräldrar så jag är ensam hemma,varken orka eller ville följa med. Huvudvärken har inte gett med sig ännu heller. Får se när och om han kommer hem ikväll,beror på hur sent det blir där.

Var nyss ute med hunden med och fy satan vad kallt det var ute. Man fryser häcken av sig rent ut sagt. Tyvärr måste jag ut en gång till innan jag lägger mig men thats life när man har hund :-) men det gör mig inte så mkt.

Skriver kanske ett inlägg sedan men vi får se.

Lots of hugs/Tessan


Stort tack :)

Detta inlägget vill jag rikta mot www.phlippans.blogg.se som var så snäll och hjälpte mig att lägga in min header som jag gjorde och lite annat smått och gott :-) ja jag vet jag är ursel på sånt så det är dags att läsa på lite.

För övrigt har jag en fruktansvärd huvudvärk,den vägrar gå över verkar det som så nu fundera jag på att lägga mig och sova till sambon kommer hem om 1½ timme ungefär. Har inte ens fått på mig ordentliga kläder än utan går i mysbyxor och fleece morgonrock ända sedan jag vaknade,känns inte så kul kanske.

Lägger in en bild jag tog på morgonrundan med hunden,tycker det var en fin höstbild.

Jag kommer troligen skriva mer senare under kvällen. Till dess hoppas jag ni har det bra.

Lots of hugs/Tessan





Välkommen till min nya blogg!

Jag tänkte börja med att presentera mig eftersom denna bloggen är rätt ny.

Jag är en 27 årig Malmö tjej som sedan 5 år tillbaka bor i underbara Linköping. Här har jag min underbara pojkvän som jag även är förlovad och sambo med,tillsammans har vi en hund och 2 katter. Vi har inga barn ännu men det planerars för fullt för det med. Vi har varit tillsammans i ganska många år och är lyckligare än någonsin :).

I denna bloggen kommer jag skriva om det som faller mig in helt enkelt och även lägga in bilder. Just nu försöker jag fixa mig en header och lite sånt smått och gott så jag kommer inte skriva så mycket innan det är klart.

Är det något ni undrar är det bara att fråga :-D jag bits inte.

Jag önskar alla en underbar dag.


RSS 2.0