♥ Malmö nästa

God morgon bitch!

Sovit gott? det har jag, blev faktiskt lite sömn i natt, sov mellan 03.00-09.00 så det kändes gött faktiskt. Nu är jag förbannat pigg igen och full med energi.

Jag har packat klart nu och är redo för att åka. Älsklingen kör ner oss till tåget =) alla 3 djur ska med såklart, svårt att skilja sig från dom så dom får följa med "mamma" :-)
Planen är att jag ska stanna till söndag dvs den 2:a maj för sen måste jag hem då jag har läkartider och sådär att passa som jag MÅSTE gå på, kan inte ställa in igen.

Jag är nere i malmö runt 16 tiden i eftermiddag, skönt att komma ner vettigt för en gångs skull och inte "mitt i natten" som jag brukar *s* dom blir nog inte så glada över det där nere kan jag tänka mig.

Kommer ta med kamera och allt så blogga kommer jag göra emellanåt även där nere, och kommer visa upp det mina skor och allt det jag köpte på bubbelroom tidigare i veckan, klänningen alla ville ha tydligen :) men det är ju en sommar klänning och var kanon snygg så jag förstår er.

Nu måste jag göra lite mer nytta, kanske bloggar från mobilen.

Kram på er så länge och ha en underbar dag.





Kommentarer
Postat av: Sara

Vad är det för djur du har? :-)

2010-04-24 @ 11:46:03
URL: http://www.februaritjej.se
Postat av: simone

sv: Tjo pudding! Gör inte mycket, ligger på balkogen i solen med en liten hårboll i skrevet, myspys, hehe ;D Grannen ligger topless på sin balkong (?!) inte hösommar än :O

2010-04-24 @ 16:37:37
URL: http://fattybom.se
Postat av: Ellen | hejjellen.blogg.se ♥

ha en bra dag :) ♥

2010-04-25 @ 11:16:06
URL: http://hejjellen.blogg.se/
Postat av: Michelin

Hamnade här via www.mer-trafik.se och passar på att skicka en hälsning.

//Michelin

2010-04-25 @ 14:33:01
URL: http://michelin53.blogspot.com

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0