♥ Bild på mina nya converse

Go kväll!

Vad har alla gjort idag? själv har det varit rätt lugnt här men har ändå låtit bloggen komma åt sidan lite.
Känns inte viktigt längre på något vänster men ska försöka hitta inspieration igen :)

Idag fick jag hem mina converse från junkyard och ja vad ska man säga. Jag är KÄR så jäkla skönt dom satt dessutom. Var lite orolig för storleken osv men dom satt perfekt. Jag är super nöjd och kommer köpa ett par rosa med.

Sambon slutar nu med så vi ska väl åka hem till vännerna som är i Kina och kolla läget och lite såna grejer och köra deras bil en sväng, dom ville visst det en gång i veckan nu när dom är borta.

Igår hade vi helt underbart väder här, hela 17 grader i solen så nu längtar jag till sommaren och den riktiga värmen, så jäkla underbart.

Annars blir nog kvällen otroligt lugn, är jätte trött av någon andledning idag så det blir tv mys med min älskling.

Hoppas ni haft en underbar dag?

Kram




♥ En underbar 8 års dag

Godmorgon snyggingar!

Hade ni en bra måndag igår? Jag skulle skrivit mer men vi besluta oss för att ha en datorfri kväll eftersom det var vår 8 års dag igår. Vi gick i allafall och handlade och sen laga vi en underbart god middag tillsammans som bestod av en gryta med fläskfile och lite smått och gott i denna samt pasta till, man kan äta FÖR mycket av det eftersom det är så gott, självklart drack vi vin till maten och prata om allt mellan himel och jord.
Älsklingen förklara sin kärlek så fint för mig vid middagen, jag blev ju helt rörd av det :) så jag gjorde ju detsamma.

Till kvällen titta vi på The Descent 2 (Instängd 2) som för övrigt var riktigt bra, man hoppa till några gånger i allafall, även killen gjorde det och då är han inte lättskrämd :) till filmen gotta vi oss på Citronformage som vi gjorde som efterrätt. Kvällen avsluta vi med vars en drink och en jäkla massa mys.

En helt perfekt kväll med andra ord och mysigt om inget annat.

Till helgen kanske min sambo ska åka ner till skåne till en killkompis. Hans vän behöver honom eftersom vännens flickvän skar sig i armarna. Alltså man kan inte vara fullt frisk om man gör en sån sak och det sa jag med till honom. Menar varför vill man skada sig själv på detta sättet MEDVETET dessutom? Så vi satt och disskutera detta igår med för killen undra vad jag tyckte osv och jag sa att vore det MIN vän som jag dessutom stod nära så skulle jag åkt direkt, ingen tvekan om saken. Jag stannar i såfall hemma med djuren, ska ju ner senare i April.

Vad händer för er läsare idag då?

Kram på er




♥ Vår 8 års dag idag :)

Godmiddag på er!

Som ni har märkt tog jag en bloggpaus över helgen, det kändes bra. Jag var i Norrköping lördag-söndag och träffa en kompis från skoltiden, var 7 år sedan sist så det var jätte kul. Vi festa i lördags till kl 5 på morgonen så igår mådde man ju verkligen bra *s* men det var det värt, så jävla kul vi hade.

Har ni haft en bra helg? gjort något kul?

Tiden springer verkligen iväg med. Snart kliver vi in i april månad och det känns underbart. Dessutom firar jag och min älskling 8 ÅR idag, känns helt otroligt. Har verkligen hittat rätt och han känner så med. Är glad att vi våga ta steget att träffas trots att vi inte sett bild eller pratat i telefon innan.

Skriver mer sen. Kram på er


♥ Snart helg igen

God middag!

Hur har ni det i solen? här är det bara bra, det var ju 9,1 plus ute för en stund sen så det kändes gött.
Har varit en relativt lugn dag idag får jag säga, vakna halv 8 i morse men somna om och vakna 10.30 istället :) givetvis gick jag ut med hunden innan jag somna igen.

Mina skor har anlänt till Malmö nu så min kära mor skickar upp dom idag. Ska bli intressant att se hur dom sitter på fossingarna, förhoppningsvis sitter dom bra och jag slipper få ont i fötterna. Blev ju opererad för några år sen men tyvärr kvarstår problemen men jag sa då att jag inte går igenom den operationen igen så jag låter det vara. Hade så jävla ont, hoppa på kryckor 1 mån och hade gips och hela skiten.

Ikväll ska vi åka bort till huset och kolla läget åt våra vänner nu när dom är i Kina. Dom har det jätte kul där i allafall, vi hörs av ibland. Annars blir kvällen lugn här hemma, har fortfarande lite ont i magen men det får väl gå.

Vad ska ni göra i helgen?

♥ Vem bar den bäst?

Vem utav dessa 2 snygga tjejer tycker ni bar den två färgade klänningen ifrån Pencey bäst?

Själv håller jag nog på Adrienne. Man ser hennes kropp bättre än Amanda Byne.

Frågan är alltså vem tycker du bar klänningen bäst?


♥ Halva veckan har gått

Godmorgon bloggen!

Förlåt att jag inte skrev någonting alls igår men jag orka bara inte. Hade en rejäl jävla mensvärk så jag sov väldigt mycket igår och tyckte synd om mig själv :) men nu är det något bättre och det känns bra att kroppen är sig själv igen.

Ni vet det paketet jag prata om här om dagen, med avierna från olika ställen osv :) det har kommit fram nu. Posten hade scannat ut det från deras system så vi bad dom kolla i hyllan ändå och visst fan låg det där. Tur jag och svärfar bråka med dom för kärringen vägra kolla hyllan, dessutom skulle det skickats tillbaka den 22:a så det var som sagt tur eftersom skiten redan var betalt.

Mitt paket från Junkyard är på väg med fick jag mail om, så nu är skorna äntligen på väg. Fick en kommentar av en tjej som inte skulle köpa så dyra skor, men visst det brukar inte jag heller göra men dessa ville jag bara ha och eftersom jag ville ha ÄKTA converse så kosta dom lite, men jag kommer inte ångra mig i allafall. Det är upp till var och en vad man vill lägga på skor, kläder osv helt enkelt.

Nu börjar äntligen snön försvinna och värmen komma, känns underbart. Glöm nu inte att SOMMARTIDEN börjar på söndag :) haha jag brukar jämt glömma det så klockan är oftast något helt annat.

Idag tänkte jag i allafall ha en liten städdag här hemma :) det behövs och på fredag ska jag tvätta. I helgen blir det att åka in till grannstaden och hälsa på en kompis jag inte träffat på 8 år nu, ska bli så kul.

Nu ska jag avsluta här men skriver mer sen. Kram på er

♥ Kläderna kom likaså min sena mens

Godmiddag!

Idag kom ju mina kläder ifrån bubbelroom och jag prova lite snabbt och allting passade. Känns jätte bra och snyggt var det självklart med, så jag tänkte bjuda på ngn bild på kläderna. Glömde ta bild på jeansen och bhn jag köpte med men detta får duga.

Leggingsen är jag jätte nöjd med, svarta med skindetaljer på som ni ser och klänningen och tunikan var super snyggt med. Fick bli bilder utan ansikte eftersom jag är totalt ofixad idag.

Min mens kom för en stund sen nu med, bara 2 veckor för sent, haha. Så nu får jag testa och ha koll på när jag har ägglossning och sånt då. Har aldrig blivit så glad över den som jag blev idag, känns skönt att den kommit nu och man slipper fundera mer på det.

För övrigt slutar sambon snart, dom jobbar med ett projekt denna vecka så dom börjar lite när dom själva vill nu.

Så nu ska jag väl diska innan han kommer hem. Kram på er


♥ Veckan börjar med 2 par converse skor

Godmorgon eller något :)

Har ni sovit gott? jag har sovit som en prinsessa inatt, så jag känner mig otroligt utvilad idag.
Nu är det ett faktum att jag är 28 år, känns inte klokt egentligen men det känns helt okej ändå.

Sitter och väntar på posten för att se om paketet från bubbelroom kommer idag, hoppas det.

Ett stort tack till dig Linda Blom som svara så snabbt på mitt mail och för du tipsa om ställen som säljer äkta converse skor. Så nu har jag klickat hem 2 par sådana, ett par svarta och ett par vita än så länge. Kostar ju bara 700 kr/paret så det var inte hela världen.

Men håll med om att dom är grymt sköna att gå i? jag har ju lite problem med mina fötter med så därför tror jag dom skulle vara extra bra för mina fossingar, speciellt om jag ska gå lite längre rundor.

Är några som frågat hur testet gick i fredags och jag kan säga att det visar minus fortfarande och idag är mensen 14 dagar försenad, skulle ju egentligen ha ägglossning nu ju men verkar inte som så. Tycker det är oehört jobbigt när kroppen leker med en.

Ska ni söta göra något kul idag?

Kram

♥ En bra födelesedag

Godkväller!

Haft en bra söndag? Jag har haft en kanon dag.
Det är otroligt många som har grattat mig idag, många jag inte ens har kontakt med. Känns jätte bra att dom kommer ihåg mig, självklart måste jag även tacka er soom grattat mig här i bloggen.

Har tillbringat dagen&kvällen hos svärföräldrarna med god mat och fika. Tårtan som min sambo gjorde var verkligen god, var tvungen att ta 2 bitar. Fick även lite saker till hemmet av dom och min älskling eftersom dom vet att jag har det som intesse, hade jag verkligen inte räknat med. Hade egentligen inte tänkt fira alls idag men det blev lite så ändå.

I fredags skicka mamma mitt paket från bubbelroom så har kanske det imorgon *hoppas* är så spänd på att få se kläderna, som den klädgalning man är.

Kläderna från forever21 har fortfarande inte kommit, dom skickades den 10 Februari så det är ju 1½ månad sen alltså, jäkligt dålig stil om jag får säga det själv. Får väl maila dom ännu en gång då imorgon.

Dessutom verkar inte posten i sverige kunna sköta sitt jobb så vidare bra. Vi fick en avi ifrån dom (ett paket från ebay) så vi skulle hämta det, nej då hade dom inte fått in det. Återkom ngn dag senare, men fortfarande ingenting. I förra veckan fick killen en påminnelse på ett annat utlämningsställe och vi VET att det var där för hans pappa ringde och kolla och då hade dom paketet. Idag skulle vi hämta det men då var det redan uthämtat. Det sjuka är att vi inte hämtat paket där på över en månad nu så dom gör något fel. Dom kunde inte säga vem eller när det hämtades ut i såfall så imorgon ska jag&svärfar ringa och bråka med dom, sitt jobb får dom ta mig fan lära sig.

Har ni haft en bra söndag då?

Blir snart sängen här för vår del så jag säger sovgott nu. Kram


♥ Fyller 28 år idag

Godmiddag på er!

Hur mår ni? här är det helt okej. Säger grattis till mig själv på min 28 års dag idag :) fan vad gammal man är, haha.
Sambon fixa frukost till mig innan och ska visst göra en tårta med, han är för go den. Och har blivit grattad av massor av människor, både dom som ringt, på facebook och msn =) känns bra att man inte är helt bortglömd.

Idag är det riktigt tråkigt väder här, regnigt och sådär så det blir nog bara en massa mys idag.

Svärföräldrarna var här igår samt svärgerskan och hennes kille, vi fika och kolla på Sherlock Holmes, en riktigt bra film faktiskt.

Har ni gjort något kul i helgen?

Kram på er

♥ Lördag och solen skiner

Godmorgon bitch ;-)

Allt väl med er? här är det toppen med oss. Skrev ju inte i bloggen alls, hade  verkligen ingen lust och gjorde annat hela dagen med så. På kvällen åkte vi och storhandla mat och sådär, så nu är kyl&fryst fyllda igen, känns bra. Passa även på att titta på skor, jag är ute efter ett par converse men tyvärr hade dom bara kopier av dom. Jag vill alltså ha den äkta vara såklart, men får väl köpa dom ifrån nätet då förmodar jag om man vill ha äkta.

Vilken är er favorit färg på converse skor? Jag funderar på ett par rosa och ett par svarta först. Otroligt sköna att gå i är dom ju.

Igår köpte jag en Ben&Jerry glass för första gången i mitt liv. Jag har tyckt dom var för tok för dyra innan och det är dom idag med, menar vem fan vill ge 48 kr för lite glass? Förstår inte tjusningen med just denna dyra glass, men det ska bli intressant att prova den ikväll.

Idag blir det att baka en kolapaj och städa, eftersom vi får besök imorgon. Kan bara inte fatta att jag blir 28 år imorgon, känns helt overkligt men vem sjutton vill bli äldre :-) jag brukar säga att man är ett år närmare frid.

Ska ni göra något kul i helgen då?

Kram på er




♥ Avundsjuka fetton

Gokväll på er!

Som vanligt får man en massa sjuka kommentarer ifrån fjollor som läser pissies blogg, jag kan inget annat än att skratta åt eländet faktiskt.

Jag är INTE avundsjuk på dom fula skorna hon köpte idag bla, liknar för fan träskor, jösses säger jag bara. Och hörni era blåvalar jag är hellre tjock än än ser ut som ett anorixaoffer som hon gör. Det ska vara att ta i, tar man i henne så tar man tag i benen direkt, blä och usch. Skulle för fan aldrig vilja se ut som hon, hela hon är fejk.

Jag vill hellre ha ett fast förhållande som jag har redan än att bli påsatt av allt och alla som en annan. Betydligt mysigare med dessutom.

Så ni fjollor kan väl dra åt helvete, för allas bästa???????????? please

-------------------------------------------------------------------------------------------

CSI Miami kom inte idag men jag fastna framför lyxfällan och blev helt mållös, jag fattar inte hur man kan sätta sig i såna situationer. Man får helt enkelt rätta sig efter sin plånbok och inte leva över sina tillgångar, så jävla svårt är det faktiskt inte.

Nu ska jag väl snart ut med min hund och sen blir det lite mer tv innan man ska sova bredvid världens bästa kille.

Så jag säger godnatt och sovgott.

♥ Dags för ett graviditetest imorgon

Vad har ni söta gjort idag då? Själv har jag tvättat och donat här hemma, så nu känner jag mig väldigt nöjd.

Imorgon ska jag köpa ett graviditetest på morgonen och testa så man får klarhet i detta nu och slipper fundera mer, jag hoppas ju så att kroppen inte börjar strula nu mitt i allting med.
Ni håller tummarna för mig va? :-) det lär jag nog behöva känns det som.

Annars tänkte jag ta en sväng till stan imorgon för lite shopping tänkte jag, behövs det med. Riktigt än vet jag dock inte vad jag ska köpa men det kommer väl.

Idag åkte ju våra vänner, sambon körde ner dom till tåget på sin lunch idag och nu sitter dom på planet sen en timme, anländer till kina kl 10 imorgon förmiddag. Är inte ett dugg avis *L*

På lördag ska jag och snutt ut och äta på en lyx restaurang såklart eftersom jag fyller år på söndag så firar vi lite för oss själva och sen på söndag blir det fika för vänner och hans familj. Min är ju i skåne så det blir svårt att komma hit.

Kl 21 börjar CSI Miami som jag såklart ska se, fler som följer den älskade serien?

Hoppas ni haft en bra dag och kväll.

Kram på er

♥ Värmande massge är livet

Gokväll på er!

Har er onsdag kväll varit bra? Min har varit helt okej, är lite trött men det tror jag beror på vädret, var ju fullt med snö ute i morse igen när man vakna, när ska det ta slut.

Eftersom jag haft ont i ryggen nu i en vecka ungefär så gav min älskade sambo mig en välbehövlig och skön massage under en timme. Visst är han gullig. Vi hade en värmande massage olja som man faktiskt kan äta med, var med andra ord en riktigt trevlig stund och nu känner man sig mer avslappnad.

Nu sitter jag och väntar på att Grey´s Anatomy ska börja kl 21 så då ska jag fixa lite fika och sätta mig och titta på det, det är min timme på onsdags kvällarna.

Vad gör ni söta ikväll då?



♥ Bloggpaus eller inte

Hallå bloggen!

Jag vet att jag inte bloggar så mkt nu för tiden, börjar tappa intresset så jag tar nog en paus härifrån när som helst. Kan inte riktigt sätta min känsla på det men men jag antar man växer upp ;) haha

Har fortfarande inget hört från forever21 och lär nog inte göra det heller. Blev påmind där till varför jag aldrig shoppat därifrån förut, och jag borde ha lyssnat på min känsla. Men man lär väl sig av sina misstag.

Imorgon kommer väl i allafall paketet ifrån bubbelroom, dom nötterna hade missat skicka ut en sms avisiering så jag fick kolli nr av dom så mamma kan hämta ut det i malmö, och sen skicka till mig. Tror hon skicka det idag.

Min mamma och styvpappa fick sitt hus sålt idag, jävligt tråkigt. Nu är det ett faktum känns det som men det är nog lika bra det som sker. Dom har INTE gjort slut men ska inte bo ihop heller.

Imorgon åker ju våra vänner till Kina under 2 månaders tid, vi ska köra ner dom till tåget på lunchen för dom ska till arlanda, kommer sakna dom.

Nu är det snart kaffedags för mig innan sambon kommer hem strax efter halv 5. Min älskling, han är bäst.

För er som undrar, nej min mens är inte kommen än, snart 2 veckor sen.


♥ Varning för forever21

Godmiddag bloggreaders!

Allt bra? med mig är det bra, fick ju sova ända till 09.45 idag av min skrutta :) det behövdes kan jag säga för jag är fortfarande enormt trött om dagarna, förstår inte riktigt varför bara.

Det är ganska lugnt här idag, tänkte att jag skulle klä på mig och gå ut en runda med vovven, verkar som de behövs både för henne och mig.

Dessutom vill jag nog varna för www.forever21.com att man inte ska handla där. Jag trodde dom var seriösa och sådär eftersom jag sett många, så som kenza som har handlat där och fått sina saker. Men uppenbarligen skickar dom bara ut till några och några skiter dom i. Så där ska jag då inte handla igen, det kan jag lova. Så seriösa är dom ju uppenbarligen INTE. Menar det tar för väl för fasen inte 2 MÅNADER för att paketet att komma, att man dessutom betala direkt med visa kort gör ju inte saken bättre. Dessutom stod det 10-14 dagar att det skulle ta, jo visst kiss my ass liksom. Inget vettigt svar får man ifrån nötterna heller när man mailar. Mitt trackingnr funkar inte heller så man kan inte spåra paketet, najs.

Så nu har jag fått skriva av mig :-P

Nu ska jag och vovven ut, men skriver kanske mer sen.

Kram på er


♥ Måndag igen då

God eftermiddag på er!

Allt väl denna måndag eftermiddag? här är det bara bra.
Ber om ursäkt för dåligt bloggande idag, men jag har städat hela hemmet idag, dammsugit,torkat golv, diskat osv osv så jag har inte haft tid att sitta här helt enkelt.

Hade en trevlig dag igår hos våra vänner, det bjöds på världens bästa kolatårta som jag självklart snodde receptet på, så den ska jag baka i helgen.. Gud vad god den var, rena godiset ju.
Kvällen tillbringa vi hos sambons föräldrar och jag kan ju säga att jag inte var så social, vi åt middag där och av någon andledning blev jag övermätt och mådde jätte illa, så runt 20.30 la jag mig för att vila en stund och döm till min förvåning när jag vakna kl 23 hos dom, svärmor hade redan lagt sig och jag fick dåligt samvete. Men jag behövde det, var så illamående och var det tills jag la mig här hemma.

Mensen är idag en vecka sen och det finns inga tecken på att den skulle vara på väg heller.

Hoppas er dag har varit bra, ska ni göra något kul ikväll?

Sambon slutar 16.30 så vi ska nog ut på en långis med vovven och njuta av det fina vädret som vi har idag med. Sen blir det väl mat, lite mys och sedan tv tittande innan det är dags att krypa ner för natten.


♥ Underbara väder

Godmorgon bloggisar!

Hur är allt med er? sovit gott eller?
Med mig är det toppen idag, solen skiner och allt känns allmänt bra helt enkelt.

Ska ni göra något kul idag? själv tänkte jag väl och snygga till mig lite, sen ska vi väl åka vid 14 tiden, ska hämta paket och sådär innan tänkte vi, får se vad det är för spännande i dom :-P

Annars skulle jag behöva städa men det får jag göra i veckan istället, övriga veckan vet jag inte vad ska hända. Sortera räkningar så man vet vilka som ska betalas på fredag när lönen kommer.

Har ni lika fint vädrer som vi idag? Snön är borta på vägarna i stort sett, är väldigt mkt is kvar nu men det smälter väl förhoppningsvis om det fortsätter vara sol och 10 plus som vi har det nu.

Får önska er en underbar dag.

Kram på er


♥ Myskväll framför tvn

Godkväll!

Hittar ni på något kul? som ni säkert redan förstått så skippa jag i att gå på festen ikväll.
Har en myskväll hemma istället och glor just nu på The wedding singer på kanal 5 och äter lite gott och sådär.
Är för slapp för att orka göra något annat ikväll.

Imorgon ska vi till sambons vän och fika, och prata lite inför passningen av deras hus. Dom åker ju till Kina den 18:e mars nu och är iväg 2 månader så vi har ansvar för deras hus, party party eller :-) haha.

Sov ett par timmar till nu ikväll, snacka om att det behövdes :-)

Är alla ute och festar ikväll? *Kram*






♥ Lördag och man är så jäkla seg

Godmorgon eller något, men för mig är det morgon, har precis vaknat.
Det blev lite sent i natt eller i morse kan man väl säga, gick inte och la mig förrän kl 4 i morse, sen vakna jag halv 9 och gick ut med hunden, sen la jag mig igen och nu är jag vaken och funkar mer normalt än innan :-P.

Har ni fint väder idag? här är strålande solsken som vanligt *L* så det blir nog till att gå ut en sväng sen. Var bortbjuden på fest ikväll men jag orkar nog fan inte gå alltså.

Ska ni göra något trevligt ikväll? tror nog det blir väldigt lugnt för min del. Kanske blir en sväng till svärföräldrarna men vi får väl se vad jag orkar.

Sitter och lyssnar på musik och är jätte trött fortfarande, får inte lägga mig igen. Får ta en duch istället :-P

Nä får avbryta här. vet faktiskt inte vad jag ska skriva mer, men jag önskar er en trevlig dag.

Kram på er

♥ Äntligen fredag eller

Godmiddag på er bitch :-)

Allt bra med er? med mig är det betydligt bättre än det var igår, det var ingen kul dag igår av någon andledning. Min kära mens har fortfarande inte kommit, och ärligt tror jag att jag får frispel på skiten snart. Jag är INTE gravid det vet jag så det är helt uteslutet.

Sitter här efter att ha diskat värsta diskberget sen i förrgår, det var så illa igår att jag varken diska eller bädda sängen på hela dagen och då mår jag inte bra kan jag ju säga.

Har haft soligt idag oxå även om det snöa i morse, snacka om att man fick sig en chock när man vakna, haha men det gav sig snabbt och nu skiner solen.

Vad ska ni göra i helgen då? ikväll blir det lugnt här, men imorgon blir det party party :) ska bli så kul. På söndag är det bakisdagen så då är det bara lugnt.

Nej nu ska jag fortsätta här, blir en kopp kaffe med.

Trevlig helg och kram på er

♥ En dålig dag idag

Godmiddag sötisar!

Allt bra med er? här är det lite sådär, har en dålig dag idag av någon andledning. Jag är trött, illamående, ont i brösten, känner mig ledsen och allmänt BLÄÄ men utöver det så är det bra =) och solen skiner idag oxå, vilket känns skönt för nu känns det ju verkligen som våren är på väg.

Annars har jag bara tagit det lugnt idag, har inte orkat göra något speciellt, har inte ens diskat och då är det ILLA om jag ska vara ärlig.

Vad har ni gjort en dag som denna då?

Sambon slutar om drygt en timme och då ska jag försöka få med honom ut med en promenad för jag behöver prata känns det som.

Min mens är idag 3 dagar sen och har inge tecken alls på att den är på väg heller, jävla skit att det jämt ska vara något som strular med mig.

Uppdaterar nog lite senare. Ska ta mig en kopp kaffe nu.

Kram

♥ Livet har sina goda stunder

Godmiddag sötisar!

Allt väl med er idag? här är det som vanligt toppen :-) härligt väder idag med och lika varmt som igår, helt underbart helt enkelt. Jag satt ute på balkongen för en stund sen och njöt av en kopp kaffe, kan det bli bättre :-) tror då inte jag fakiskt.

Vad gör ni i detta härliga väder?

Själv hade jag tvättid idag men jag skippa den pga vädret, man får ju passa på att njuta när  det är såhär härligt ute eller hur?

Puss på er, nu ska jag ut igen.


♥ 8 plus och sol, är våren på g?

God middag mina söta läsare!

Allt bra med er denna underbara dag? här är det verkligen toppen. Det är hela 8 plus ute och solen ligger på för fulla muggar, underbart väder helt enkelt. Tror ni våren är på väg nu? snön börjar äntligen smält bort, vilket är tur för jag vill ha sommar nu.

För övrigt har jag suttit och kollat tågbiljetter till skåneland, planerar att åka ner mellan 20/4-4/5 och hälsa på min älskade familj, som betyder ALLT för mig.

Min mens har fortfarande inte kommit, jag vill ha den NU eller iofs vill jag hellre vara gravid men eftersom testet inte visa något så kan lika gärna skiten komma tycka jag, man blir frusterad när ens annars så regelbudna mens börjar strula med en, typ bara för att jävlas och ge en hopp.

Annars sitter jag med min kaffekopp och försöker komma in på banken, det är skit än :-o hel skumt. Vet inte om det kan bero på anslutningen för vildawebben funkar nu i allafall.

Ska ni vara ute mycket idag? eller ja ni som har såhär fint väder som vi.

Kram

♥ Gahh jäkla skit nät

Det är allt mer ofta som ingenting går som man vill..Jag kommer varken in på internet banken eller vildawebben, är det fler som har samma problem som mig? Har varit så ett himla bra tag nu.
Jag behöver fixa ett ärrende på banken, och personen kan känna sig träffad om h*n läser här, men du vet att jag försöker i allafall. Grymt irriterande är det i allafall.

Sitter och lyssnar på youtube just nu men väntar på att outsiders ska börja kl 20 på kanal 5. Idag handlar det om folk med olika handikapp och sådär som känner att dom inte passar in någonstans. Riktigt tråkigt för har man något handikapp kan man ju inte hjälpa det direkt. Alla människor är lika mycket värda oavsett hudfärg, kön och handikapp, det är bara så.

Men jag hoppas i allafall ni får en fortsatt trevlig kväll, kanske skriver några rader senare ikväll.

Vad gör ni läsare ikväll?

*kram*

♥ Vem bar den bäst?

Vem av damerna bar denna gräsliga klänning bäst? skriver gräsliga eftersom jag inte tyckte den var snygg överhuvudtaget, men det kanske andra gör.

Var det Drew Barrymore eller Helena Christensen som bar den bäst?

Själv tycker jag Helena.


♥ Bild på mina nya leggings från USA

Godmiddag!

Hoppas ni har ett lika fint vår väder som vi har, det är helt underbart ute och inte kallt heller. Hoppas nu våren är på väg.

Love ju er bild på mina nya leggings så här kommer en, tyvärr fick det blir som det blev för jag och själv utlösaren kunde inte sammarbeta :-) men det duger. Igonera mina tjocka lår *asg* om det går, haha det rimma. Visst var väskan söt? är inte mycket för hello kitty men denna var fan CUTE.

Har haft en vän på fika och sen har jag även hunnit med att städa av, torka golv, diska och gjort rent till katterna, så jag känner mig mycket nöjd med dagen.

Har ni gjort något vettigt idag? Tack igen för alla kommentarer från er som såg mig live igår hos Marcus, det värmer mycket att ni håller tummarna för oss.

Jag är i allafall på dagen D då mensen ska komma men den har inte kommit ännu, får se hur detta slutar. Vore ironiskt om man vore gravid nu och så satt mig och blev intervjuad igår om sina missfall osv.

KRAM PÅ ER





♥ Måndagen den 8 Mars

Godmorgon mina sötnosar!

Hoppas ni har sovit lika gott som mig? hade hela sängen för mig själv i natt med, underbart. Förlåt älskling men ibland så är det faktiskt skönt :-)

Vad gör ni denna underbara måndag morgon? själv kom min hund precis hem då hon sovit borta inatt med eftersom jag befann mig ute i ingenstans igår :) och kom hem runt 22.15 på kvällen. Sitter och dricker mitt kaffe och sambon är på jobbet.

Idag hoppas jag kläderna bubbelroom kommer som jag beställde förra veckan, dessutom har mina leggings från USA kommit och passa utmärkt, hade dessa på mig igår hos Marcus :-) riktigt snyggt faktiskt. Och min väska kom med men tyvärr var den inte lika stor som jag trodde men jäkligt cute ändå.

Hoppas ni får en underbar dag, ska sitta och prata lite med ett par kompisar nu och piggna till lite.

Kram på er

♥ Hemma igen från Nrkpg

Godkväll på er!

Allt bra med er? nu är jag äntligen hemma efter kvällen i norrköping. Och tydligen har många av er sett mig live hos Marcus :-) eftersom jag haft väldigt mycket besök ikväll.

Vad tyckte ni om programmet? visst blev det bra. Men att höra mig själv vid videon lät helt sjukt på min skåne röst :-) Tack för ni såg det och för alla snälla kommentarer ni gav mig.

Nu dricker jag lite kaffe innan det är dags för att sova kudden.

Sovgott och dröm sött. Ville bara titta in och säga att kvällen var super.

Kram på er

♥ Tessan gick från halv långt till kort hår

Tänkte att ni läsare skulle få se en före&efter bild på mitt hår och tycka till om vad ni tycker jag passar bäst i.

Själv tycker jag inte det ser ut som samma människa på korten men det är ju det.

Som ni vet antog jag utmaningen i fredags och klippte av mitt halvlånga hår till jätte kort enligt mig. Eftersom jag aldrig i mitt liv har haft så kort hår så blev jag minst sagt väldigt chockad.

Men man ska inte vara rädd för att testa nya saker tycker jag, jag är väldigt spontant av mig och att jag skulle ha såhär kort höll jag fast i, det var först EFTERÅT som jag undra vad jag gett mig in på :)


♥ Avslöjandet =)

Godmorgon sötisar!

Allt bra med er denna tidiga söndag morgon? själv är det toppen, jag sov ensam hemma inatt pga lite orsaker och nej vi har inte bråkat :-) till och med hunden är borta, känns helskumt att vara uppe utan att behöva tänka på att gå ut med hunden.

Är ni nyfikna på vad jag ska göra i Norrköping idag? jag ska alltså besöka denna trevliga kille som ska göra en intervju med mig ikväll om barnlöshet osv, mer finns att läsa om det här , ni kommer ha chansen att ställa era frågor till mig och det kan ni göra redan nu i det inlägget som denna kille har skrivit om mig.

 
Fakta om slipsens-live
Slipsens-live är en broadcast som jag sänder varje söndag och har gjort under längre tid där jag tar upp flera olika ämnen som du kan vara med att diskutera. Bara genom att kliva in i chatten under sändning kan du få direkt kontakt med mig under tiden som jag sänder och du kan även ringa till programmet. Rutan som du tittar i lägger jag upp ungefär 30 minuter innan sändningen drar igång. Detta får du inte missa!

------------------------------------------------------------------------------------------------

Annars hade vi en jäkligt trevlig kväll igår, ät jätte god hemmagjord kinamat hos våra vänner och sen blev det kaffe och tårta på det, vi kom hem runt 23.50 igår kväll. Jag kommer inte vara hemma förrän kl 22 ikväll eftersom bussarna går såna knäppa tider, är det inte för sent så är det fan för tidigt, aldrig mitt i prick.

Lyckades få en någonlunda bra bild igår på mig, och där är faktiskt frisyren helt okej :)

Nu är det dags för kaffe och sen en duch, skriver sen och lägger in dagens outfit :)

Kram på er


♥ Soliga lördag

Hej på er godingar!

Hur mås det idag? här mås det toppen, jag börjar vänja mig vid frisyren nu :-P det lär ta ett tag alltså. Jag blev lite chockad och sa att dom inte fick klippa mer, jag ser ut som en kille utbrast jag i frisörstolen igår och folk bara titta och log :-) men det blev snyggt ändå.

Nu ska vi göra oss klara för att åka till våra vänner tänkte vi, vi trodde det var 18 vi skulle vara där men det var redan kl 16 :) tur vi kolla det alltså.

Har ni en bra lördag?

Kram på er


♥ En lång dag

God kväll bloggen!

Allt väl med er? här är det toppen.
Kom hem ifrån stan runt 17 tiden, och då var sambon redan hemma.
Var ju iväg mellan 12-14 och fixa mina naglar, blev grymt snyggt. Prova att ta med mönster denna gång i allafall vilket jag blev nöjd med, sedan så klippte jag ju mig vid 14.30 och vad ska man säga, det blev KORT :-) men jag vänjer mig för det är ju trots allt snyggt ändå, är bara jag som inte är van vid det. Tjejen som klippte mig var en "elev" men hon gjorde ett bra jobb kan jag säga (vet att du läser detta ;) ) och var himla trevlig att snacka med. Kommer garanterat gå till dom fler gånger, men inte på ett bra tag nu kanske :-P

Lägger in lite bilder, men håret ser platt och skumt ut nu när jag sovit ett par timmar, var skit trött då man gick upp strax efter 6 i morse med sambon.

Men annars fundera jag på en fika här snart, sambon "leker" med sina prylar :)

Har ni en trevlig fredag kväll?

Kram


♥ Äntligen fredag

Godmorgon sunshines!

Skiner solen hos er med? här är det rena vårvädret även om det är ganska kallt.
Idag ska jag som sagt fixa mina naglar och klippa mig, snacka om att man kommer känna sig som en ny människa efteråt, jag brukar oftast göra det när jag klippt mig eller förändrat något hos mig själv. Kankse blir lite solning med, vi får se helt enkelt.

Imorgon blir det städning på dagen och under kvällen är vi bortbjudna på middag hos ett par vänner, det ska bli riktigt kul att prata en massa skit om allt möjligt och bara umgås.

På söndag ska jag som sagt till norrköping och ja vad tror ni jag ska göra där? Någon som kan gissa. Jag ska INTE träffa en kompis, eller på sätt och vis blir det ju så men ändå inte.

Så helgen kommer fullt upp, fler som har en massa planer för helgen?

Jag har dessutom varit uppe sen 06.15 snacka om en morgonpigg människa :) men det var ju så att jag hade fått tid till tandläkaren idag men INGET klockslag på när jag ska vara där så det var jag tvungen att kolla.

Nu är det dags för kaffe här och så ska jag leta rätt på en passande klädsel för dagen.

Kram till er så länge.




♥ Lite mer shopping

Vad gör mina hjärtan? Speciellt du Simone, du verkar fan helt underbar :-) alltså som en vän, haha.

Själv har jag suttit och shoppat lite på bubbelroom, hitta en del fint där som jag bara var tvungen att ha, så jag klicka hem det och tänkte visa här.

Är oxå bara tvungen att visa en underbar bild på vår ena kisse, han är så jäkla söt, eller hur?

Ikväll ska vi till mina svärföräldrar och hämta paket, får se om det är något från USA men jag är rätt säker på det




Torsdag och veckan är snart över

God middag på er!

Allt väl denna torsdag? här är det lika toppen som det var igår, fick ju dock sova lite längre idag för sambon såg till att hunden inte väckte mig, men hon flåsa mig i örat runt 8 istället :)

Snart är helgen här igen, ska ni göra något kul? själv har jag fullt upp hela helgen. Imorgon ska jag både klippa mig och göra mina naglar :) på lördag är vi bortbjudna till ett par vänner och på söndag ska jag till Norrköping, vad jag ska göra där kommer ni få reda på, på söndag men tills det är det hemligt eftersom jag inte vet om jag får avslöja något för den andra inblandade :) en annan bloggare är det, och med respekt för denna så skriver jag inte mer, men jag tror allt det kommer bli trevligt.

Nu sitter jag och dricker kaffe och lyssnar på Im always here, en grymt bra låt tycker jag, den är så jäkla skön.

Funderar lite på vad jag ska hitta på idag, har ni några ider?

Kram på er



Såhär ser...

0-4be29283df531371359ae4080a8a6bad.png

Kolla varifrån!

Såhär ser frisyren ut som jag hade tänkt mig på fredag. Det blir en utmaning då jag aldrig haft så kort förut. Vad säger ni kära lärare om denna? Kram


♥ Svaren på frågestunden

Då ska vi se här, jag svara så gott jag kan och är det något du/ni undrar så är det bara höra av sig.
Frågorna samt svaren kommer här.

1: Tränar du någonting?
Svar: Jag tränar en del, 2 dagar i veckan på gym samt att jag går 1-2 mil ngn dag i veckan. Jag tränar även pilates och crosstraining när andan faller på, enkelt att göra hemma.

2: Vad är din favorit rätt?
Svar: Får nog säga tacos eller svärmors kebabpaj som är jätte god.

3: I vilka veckor fick du dina missfall?
Svar: Första missfallet var i  11:e veckan och dom andra två i 13:e veckan. Har alltså haft 3 MA (Missed abortion) som är väldigt ovanligt att få sådär på raken. Det innebär att kroppen fortsätter vara gravid utan att man blöder, så vid ultraljuden blir man ordentligt lurad just för man tror allt gått bra.

4: Hur har du gått vidare efter dina missfall? menar det är ju en enorm påfrestning
Svar: Ja det kan man lugnt säga att det är både för kroppen och ens pyske, men jag har fått enormt mycket stöd och hjälp av sambon, familjen och vännerna. Har inte gått hos något proffs för att prata.

5: När förlora du oskulden?
Svar: Känsligt, känsligt men tyvärr förlora jag den i en våldtäkt när jag var 12 år gamal av en nära släktning som idag alla har tagit avstånd från tack och lov. Han fick 5 år och skadestånd då han erkände direkt. Han häktades samma kväll jag berätta för familjen, men då hade detta pågått 2 mån.

6: Vad gör du på fritiden?
Svar: Jag har mycket fritid nu och då umgås jag med mina vänner, tränar en hel del, och på kvällstid är det mycket tid med sambon som gäller.

♥ Vårkänslorna är på väg

God middag på er!

Allt väl denna underbara eftermiddag? här är det toppen, solen skiner och det är varmt ute. Vårkänslorna börjar blomma upp och det känns underbart härligt i hela kroppen just nu.

Jag vill passa på att tacka för alla era underbara kommentarer med. Jag och sambon kämpar på och vi ger inte upp förrän vi har vårt efterlängtade barn hos oss oavsett hur mycket utredningar och IVF vi än måste gå igenom. Det värmer mycket att ni tänker så mycket på oss, stort TACK ♥

På fredag är det dags för mig att unna mig ett besök hos frisören, mitt axellånga hår kommer jag låta falla till golvet och klippa mig kort kort för en gångs skull. Jag tror och hoppas jag blir nöjd, kommer lägga in bild sen på hur jag vill ha det, har äntligen funnit DEN frisyren.

Gör ni något kul idag? själv tänkte jag fixa lite kaffe nu och sitta och svara på era frågor ni fick ställa igår. Återkommer om ngn timme med det.

Kram på er så länge


♥ Frågestunden börjar

Nu kör vi igång en frågestund så passa nu på att fråga ALLT ni vill veta, ni har till imorgon bitti på er. Frågorna ställs ENDAST i detta inlägget.


♥ Morgonpigg eller inte :)

Godmorgon Bitch!

Har ni sovit gott? Jag sov så otroligt skönt när hund skrället väcker mig kl 06.30 :-( fy fan vad irriterad jag blev, men eftersom husse börjar 7 idag och skulle till jobb tyckte hon matte kunde gå upp och gå ut på en kissrunda med henne samtidigt :-) men i allafall sen dess har jag varit vaken, pigg? nej inte ett jäkla skit faktiskt men det kommer väl.

Filmen igår var sådär, inte alls som vi vänta oss men då vet man ju det och ser den därför inte igen. Killen höll på att somna under filmen :-P men han var säkert trött med.

Förhoppningsvis kommer mina nya leggings, toppen och väskan från USA denna veckan, får hoppas det i allafall. Ser fram emot att visa er det eftersom jag blev så nöjd.

Det är flera av er läsare som frågat mig mycket om mina missfall, när&hur det hände och i vilka veckor så jag tänkte anordna en frågestund under dagen där ni får ställa allt ni vill så ska jag försöka svara så gott det går. Var inte rädda för att fråga om missfallen. Visst det är känsligt för mig men jag kan inte undvika det för den sakens skull, speciellt inte nu när min nära vän miste sin flicka i vecka 22 :-( väldigt ledsamt att sådant ens får hända.

Som ni ser har jag bloggen kvar trots att helgen är över, detta tack vare alla fina kommentarer jag fick när jag skrev inlägget där jag var mycket upprörd. Folk som gillade min blogg osv, inte har jag mage att ta bort den då :)

Nu ska det blir lite kaffe för min del, men jag hoppas ni får en underbar dag. Här skiner solen.

Kram till er

♥ I hate valentine´s day

God kväll!

Vad gör ni? själv har vi precis ätit lite middag, blev sent idag för det tog en jäkla tid att göra :-) men det var gott.

Är snart dags för fika och film kväll, idag tänkte vi se: I hate valentine´s day :) den verkar kul. Någon som har sett den och kan berätta lite om den?

För övrigt har det inte hänt så mkt ikväll, tar det bara lilla lugna för jag har huvudvärk igen.

Jag kan tyvärr inte skriva mer idag, tänkte stänga av datorn.

Kram på er


♥ 1:a mars och vintern är tillbaka

Halloj bloggen!

Vad gör ni en dag som denna? själv har det inte hänt så mycket, min förkylning är borta. En hel vecka höll den i sig, lite väl överdrivet :)

Det har verkligen vräkt ner snö idag, så istället för slask så ligger det ett tjockt lager snö där ute, grymt irriterande. Jag som trodde våren var på gång, men ack så fel jag hade.

Tänkte snart gå ut med hunden och möta upp älsklingen på vägen hem från jobb, annars blir det lugnt. CSI har ju säsongpremiär ikväll så det får jag ju bara inte missa :) desperate housewives börjar väl imorgon om jag inte minns helt fel.
Fler som följer dessa serier?

Jag hoppas i allafall ni haft en underbar dag :)

Kram till er

RSS 2.0