♥ Lite blandade bilder

Godmorgon Sverige!

Har ni sovit gott? Jag har sovit hur gott som helst, men är något seg fortfarande. Lovis kom precis hit för en stund sedan och Engla blev lika glad som vanligt, dom är verkligen bra vänner.

Igår passa jag en ur söt vovve vid namn Tesla och hon är snart 11 veckor, hur go som helst men ack så busig :-)

Lägger in lite bilder på Tesla,Engla och min älskling som är tagna med min iphone. Klänningen till nyår lägger jag in också för folk har bett om det, jag är i allafall nöjd.

Christian ligger och sover fortfarande, lika bra att han passar på att sova nu för han åker och jobbar ikväll och sover borta i natt, jag kommer sakna honom som vanligt men vad gör man liksom.

Kan ni förstå att det är december imorgon? Sista månaden på detta året. Jag tycker tiden gått för snabbt, kan inte förstå att det är jul. Men julkänslan har infunnit sig i allafall efter vi fick upp stakarna och julgardinerna och sådär i helgen, är jätte mysigt.

Nu dricker jag kaffe och undrar vad jag ska göra, om jag ska vara vaken eller krypa ner hos Christian en stund till. Enligt termometern är det nästan 13 minus ute *brr* säger jag bara.

Kattfan löper ännu en gång, senast hon löpte var när jag blev opererad dvs för snart 2 veckor. Hur ofta ska dom löpa egentligen??

Första bilderna är på Christian och Engla och sen bara Engla. Därefter min nyårsklänning, Tesla som sover i min famn och Engla som ligger i knäet på Christian och sover, visst är dom söta?

Ha en fortsatt bra dag. Kram på er



♥ Middag och bio mys

Godkväll!

Allt bra denna lördag kväll? här har det varit fullt upp i stort sett hela dagen. Vi har städat och donat och även fått upp julgardinerna och julstakarna, varit och handlat och jag har även gjort knäck som blev riktigt bra faktiskt.

Kl 21 ska vi på bio och se Paranormal activity 2, ska bli spännande eftersom vi redan sett ettan. Innan dess ska vi gå och äta på en kina restaurang, det blir en riktig myskväll med andra ord.

Annars händer det inte mycket idag i allafall. Imorgon ska vi till Norrköping på fika hos en av mina närmaste vänner annars blir det lugnt även imorgon.

Jag kan inte förstå att det är första advent imorgon, tycker tiden bokstavligen springer iväg.

Har ni några tips på vad man kan ge en snart 12 årig kille i julklapp? Det är ju dags för det. Min bror och hans tjej ska få lite kläder och sådär till kommande bebis. Är ju typ bara 2 veckor kvar till hon beräknas att födas :-) alla är riktigt förväntansfulla kan jag säga i allafall.

Det värsta med julen är julklapparna, det är så svårt att köpa till både vuxna och barn tycker jag. Tycker inte ni också det?

Nu måste jag sluta men hoppas ni får en fortsatt bra kväll.

Kramar till er

♥ 15 underbara veckor

Godmorgon!

Det är lördag och livet känns helt underbart för tillfället. Tror inte det kan bli bättre just nu. Dessutom är det 15 veckor idag vi varit ihop, snart 4 månader och det känns jätte bra. Jag har svårt att beskriva i ord hur mycket jag älskar Christian och vad han betyder för mig.

Vakna vid 07.30 först men jag gick och la mig igen och sov till kl 10.00 och det var otroligt skönt. Kan fortfarande kännas lite som jag har sömn att ta igen efter operartionen trots att det är över en vecka sedan.

Jag skulle ju på återbesök i torsdags men det blev igår istället. Christian följde med och det gick bara bra. Det såg fin fint ut och verkar läka bra. Jag slipper ha skyddet på nu så örat är helt synbart nu, fatta så skönt det är. Jobbigt med det skyddet tycker jag, svullnaden har gått ner såklart.
Dock är mitt öga fortfarande blått och jag fråga såklart vad dom hade gjort, men det verkar  som det varit något matrial som legat på för länge och då blir det så, speciellt i samband med blodförtunnande medicin.

Vad ska ni göra i helgen då?

Idag ska vi få upp julgardinerna vi köpte igår och jag ska göra lussebullar igen. Imorgon ska vi till Norrköping till Cicci med familj och hälsa på och ta en adventsfika, ska bli hur mysigt som helst  tycker jag.

Lägger in en bild på vårt skåp vi köpte igår, det är bara mina saker i det utom tidningarna :) jag har så mycket smink och skönhetsprodukter så vi behövde ett skåp, annars får det inte plats *s* det är såklart merän det som syns på bilden, har inte tagit hit allt än.

Nu ska jag i allafall njuta av mitt morgonkaffe så kanske jag skriver sen.

Kram på er


♥ Årets första lussekatter är gjorda

Godmiddag mina vänner!

Haft en bra vecka såhär långt? Min vecka har varit helt okej.

Tänk att det är en vecka sedan jag opererades, känns som det var igår jag kom hem från sjukhuset. Örat det blir bättre och bättre för varje dag som går och imorgon är det dags för återbesöket, då får vi se om den lyckades och gick som vi ville, men det är jag rätt säker på att den gjorde.

Igår städa jag, dammsög och tvätta golven. Avsluta dagen med att baka lussekatter, doftade underbart här igår kväll, det med kaffedoft är härligt, håller ni inte med mig? Blev bara en plåt men ska såklart göra mer. Min vän i USA ville att jag skulle smuggla med några till henne när jag ska dit och snäll som jag är så gör jag det såklart.

Dessutom tror jag att vintern är här på riktigt denna gången. Det har snart vräkt ner snö i 2 dygn utan uppehåll så det har säkert kommit en halv meter om inte mer, underbart eller hur. Hunden är i allafall lycklig och det är det viktigaste för mig.

Om 1½ vecka har vi varit tillsammans i 4 UNDERBARA månader, tycker tiden har gått för fort. Fler ska det givetvis bli, ingen av oss kunde vara lyckligare.

Har ni börjat julbaka än eller tycker ni det är för tidigt? Tänk att det är första advent på söndag och då är det 4 veckor kvar till jul.

I helgen ska vi ev träffa Camilla med man på lördag och ta en dag för tidig adventsfika och på söndag ska vi träffa Cicci med man&barn, det blir full rulle med andra ord denna helgen.

Hade tänkt att jag skulle göra chockladkola idag :-) det som är såå gott.

Men nu ska jag ta en duch och fixa kaffe så vi höres. Ha en fortsatt bra men snöig dag


♥ Operationen gick bra

Godmorgon världen!

Hoppas helgen varit bra? min har varit så lugn som det bara går, har inte haft mycket ork att blogga.

Jag blev som sagt opererad i Torsdags och det gick bra. Operationen tog 6 timmar och det tillkom ett problem mot förra året men det löste sig sa läkaren och en jäkla tur är väl det :-)

Jag vaknade kl 16.15 på torsdags eftermiddagen och mådde helt okej, inget illamående eller något. Fick komma upp på avdelningen kl 18.30 och då vänta det besök. Mitt kära EX var där och hälsa på och ville kolla så allt gick bra, även Christian och hans bror var på plats, så kort sagt så var det mycket på kort tid, men det var kul. Natten var dock hemskt, kunde inte sova och vakna i omgångar när dom kollade till en 100 ggr i timmen kändes det som.

I fredags förmiddags kom jag hem, Christians bror hämta mig på sjukhuset. När jag kom hem väntade 10 röda rosor på mitt nattduksbord från min älskling och ett fint kort som ni snart kommer få se. Blir riktigt glad när folk tänker på en sådär, när man inte räknat med det.

Christian sluta redan 14 i fredags och jag sov visst när han kom hem. Han pussa på mig och jag vaknade såklart.

Så i lördags och igår gjorde vi absolut INGENTING, jag har ju lite små ont i örat och sådär vilket i sig kanske inte är så konstigt =) men det blir bättre för varje dag. Har sluppit ta smärtstillande, har tagit 1 ipren innan man lägger sig för natten för att ligga säkert.

Jag undrar om jag sa något dumt till läkaren när jag var sövd, för när jag vakna så märktes det dock ingenting men i fredags så var jag helt blå/lila och svullen under ÖGAT precis som jag åkt på en smäll =) och jag har varit sövd många gånger men aldrig varit med om detta.

Fler som känner sig (o)sexig i sjukhusets kläder? Jag var bara tvungen att ta bild på det *s* och Christian sa att det var tur man inte går omkring så varje dag :-P

Ögat ser värre ut idag än vad det gjorde när kortet togs. Bilderna är tagen med min iphone.

Kram på er






♥ Snart dags att läggas in

Godmorgon sverige!

Uppe med tuppen idag och har precis tagit mig en duch eftersom det stod att man skulle det. Klockan 7 är det dags för mig att läggas in och jag är hur nervös som helst, men det ska väl gå bra.

Har fått flera kommentarer om att ni ska tänka på mig och jag uppskattar det till tusen ska ni veta.

Fick även en kommentar att det inte är synd om mig för jag inte jobbar. NEJ och vart i helvete har JAG skrivit att det är synd om mig. Jag får inte jobba trots att jag gärna vill och varför är privat. Dessutom om jag nu hade jobbat så gäller det att ta sig TID att städa och hålla hemmet i skick, det är inget man slipper oavsett om man jobbar eller inte, så är det bara. Och jag är minst lika vanlig/ovanlig som alla andra. Hur man är som person har INGET med att göra hurvida man jobbar eller ej.

Mattias kör Christian till jobbet nu men kommer tillbaka för han ska följa med mig till sjukhuset en stund. Christian kommer ikväll efter jobb så man får väl hoppas jag är vaken då, allt beror på när jag får komma in för operation.

Nu sitter jag här och väntar på att tiden ska gå så jag får detta överstökat.

Men jag önskar er en bra dag.. Kram


♥ Grattis syrran+bilder

Godmorgon Sverige!!

Har ni sovit gott? Jag sov hur bra som helst när vi väl somnade. Vi la oss innan 23 igår kväll, och det hör inte till vanligheterna för mig :-) innan jag träffa Christian kunde jag sitta uppe till 00.00-02.00 innan jag la mig även på vardagarna, men tro inte jag sov hela dagen för det, för det gjorde jag inte.

Idag fyller min älskade stora syster hela 36 år gamal. Dagen till ära så lägger jag in en bild på henne som Christian tog när hon sjöng karoke på en krog i Malmö senast vi var där. Hon tycker det är pinsamt men detta får hon finna sig i *s* håller ni inte med? För övrigt så sjunger hon otroligt bra.

Min älskade store bror fyller ju år på fredag =) det är alltså bara en dag mellan dom.

Passar på att lägga in en bild på vår fina "prydnaskatt" :-D visst är hon fin. Även denna tog Christian <3 mitt underbara hjärta.

Den 15:e fick jag ett sms utav honom som riktigt värmde. Han skrev att han älskar mig och djuren av hela sitt hjärta och att han aldrig känt såhär för någon innan. Det har inte jga heller om jag ska vara ärlig.

Nu ska jag ta kaffe och Lovis kommer väl snart också..

Kram på er så länge






♥ Vaken sedan kl 5

Hej mina  vänner!

Har veckan börjat bra? det har det för mig. Christian jobbar som sagt hemma denna veckan vilket gör att han börjar tidigt. Han går upp kl 5 på morgonen för att vara på jobb till 6.

Så jag har också varit uppe sedan 5 i morse, men vid kl 8 satte jag igång och pyssla. Jag har tagit hand om disken, dammsugit, skurat golven, putsat tv&badrumsskåp, skurat badkar och handfat. Varit och handlat och gjort en cheesecake till ikväll. Så jag känner mig faktiskt riktigt duktig.

Nu hade jag tänkt sova en stund för att om några timmar börja med maten så den är klar tills Christian och hans bror kommer hem runt 17 tiden. Hans bror följde ju med till jobbet idag och kommer sova här hela veckan pga min operation på torsdag morgon.

Annars tror jag inte det händer så mycket denna veckan faktiskt. Ingen aning om vad man ska göra imorgon för städa och dona kan jag inte göra varje dag precis.

Så jag tar gärna emot tips på vad man kan göra imorgon?

Idag är det riktigt kallt här, eller ja det ser ut så ute för det är frost på gräsmattan men är ju inte så kallt enligt termometern.

Nu är det mindre än en MÅNAD kvar tills jag blir faster för första gången :-) ska bli såå mysigt att få snusa bebis i jul när man åker ner, tyckte Christian med det skulle bli.

Bara jag av syskonen kvar som inte har barn än, men det kommer väl det också en vacker dag.

Just nu känns livet HÄRLIGT OCH SÅ UNDERBART.

Hoppas ni får en fortsatt bra dag. Kram <3

♥ Kastade nycklarna i soppnedkastet

Godmorgon!

Har helgen varit bra? Vår helg har varit bra, lugn och skön precis som vi ville ha den.
Imorgon kommer Mattias och en ny vecka börjar och denna veckan händer det en hel del.

Precis som rubriken så råka jag kasta nycklarna i soppnedkastet igår kväll. Hur jag lyckades med detta är en gåta fortfarande men jag tror att när vi var i min lägenhet och hämta saker så la jag nycklarna på en bänk, samma som jag har all reklam på, när detta skulle slängas fick jag förmodligen med mig nycklarna också.

Tur Christian hade nycklar dit bara. Dessutom fega jag för att berätta för honom eftersom hans hemnyckel också satt på knippen *s* men han tog det bra och kalla mig för sitt älskade klantarsle och skratta åt det hela =).

Fick i allafall tipset om att ringa till felanmälan jouren,  vi bestämde att vi skulle ses utanför mig efter ca 45 min så dom kunde släppa in oss i sopprummet. Sagt och gjort och nycklarna kom till rätta inom ett par sekunder eftersom dom turligt nog åkt utanför och låg på golvet. Jouren fick sig ett gott skratt när vi ringde och berätta att jag råkade slänga nycklarna i soppnedkastet :-) tur man kan roa någon i allafall eller hur.

I allafall söndag och fars dag, firar ni fars dag överhuvudtaget? Jag firar inte denna dagen eftersom jag har bett min pappa fara åt helvete milt sagt (många år sen) och min styvpappa ska jag dock bara säga grattis till så han vet att någon tänker på honom, hans biologiska son gör ju knappast det.

Sitter och pimplar kaffe och försöker vakna. Hm vad jag gör jag vaken innan 8 en söndag morgon förresten? Det vet jag inte.

Hoppas ni får en bra dag. Kram på er

♥ Bilder på vinterskorna

Godmorgon!

Är det verkligen "bara" lördag idag? Det känns faktiskt inte riktigt så, det känns mer som söndag men det beror väl på att Christian var ledig igår vilket han inte brukar vara.

Igår åkte vi till Kisa eftersom det var dags att sätta på vinterdäcken på bilen, det gick på några minuter. Därefter åkte vi till hans pappas jobb och hälsa på där även hans lillebror fanns (hans bror är i min ålder). Vi tog vars en kopp kaffe och satt och prata lite innan vi fyra for iväg och blev bjudna på fika på ett konditori. Var både mysigt och  trevligt. Hans mamma var inte hemma så henne träffa vi tyvärr inte.

På måndag kommer Christians bror som för övrigt heter Mattias :-) han ska med Christian till jobb på tisdag ( han jobbar "hemma") denna veckan dvs han sover inte borta någon natt. Sen på torsdag ska ju han ta hand om Engla medans jag opereras, hoppas det går bra. Börjar faktiskt bli riktigt nervös för operationen men det ska väl gå bra eller hur? den tar 8 timmar och jag får sova över, det är det värsta jag vet faktiskt.

Idag är det 13 fantastiska veckor vi har varit tillsammans. Vart tar tiden vägen? Tycker det går i en rasande fart men ack så skönt det känns.

Precs som lovat så kommer bilden på skorna här. Det ena paret är varmfodrat så det är riktigt skönt faktiskt. Dom andra är varma dom också men lite "finare" som man typ har på fest eller om man går på krogen i vinter.

Nu ska jag dricka kaffe och hoppas på att mitt hjärta vaknar snart.

Hoppas ni får en toppen dag. Kram på er




♥ Nummret av VR ute nu+ bilderna på mig

Godmiddag!

Idag kom ju äntligen det jag väntat länge på. Vecko revyn som jag är med i utkom idag. Jag blev faktiskt riktigt nöjd med bilden och artiklen.

Tänkte att jag skulle lägga in det här. Tänk på att det är 20 kg nu och inte 10 kg som står i artiklen jag gått ner :-) jag är riktigt stolt över mig själv.

Vad tycker ni?






♥ Vinter skorna är kommna

Godmorgon vänner!

Sovit gott? det gjorde jag, somna dock rätt sent för jag låg och sms:a med Christian till halv 2 i natt ungefär. Men jag kom upp i tid i allafall och det är huvudsaken.

Lovis kom ju en timme senare idag vilket faktiskt känns skönt.

Jag beställde förresten 2 par vinter skor i tisdags mitt på dagen och igår kom dom :-O det kallar jag snabb leverans faktiskt. Vi ska hämta ut dom imorgon när älsklingen är ledig. Kan behövas nu när det är massa snö ute och kallt.

Händer nog inte så mycket här idag tror jag. Ska väl snart ta en duch och sådär och sen blir det att kika på VBÅ vid 10.20 innan man ska gå ut en sväng med hundarna.

Kommer lägga in bild på skorna sen när man hämtat dom. Vi ska även åka till Kisa imorgon och hämta vinter däcken, tror det är dags för det eller vad säger ni *L* är ju lite små halt på vägarna och så nu.

Nu ska jag ta mig lite kaffe och försöka vakna till lite.

Önskar er en underbar dag. Kram

♥ Se det snöar, se det snöar det var väl roligt hurra

Godmiddag på er!

Har snön kommit i hela sverige nu eller? Här vräker snön verkligen ner. Inatt när man la sig så var det inte en snöflinga ute men när man vaknade i morse var det helt vitt ute.
Jag blev inte över förtjust direkt men hunden däremot blev lycklig, hon älskar snö.

Bara att hoppas Christian kommer hem i bra tid ikväll så han inte fastnar någonstans.

Tog ett par kort med mobilen innan när man var ute. Är säkert 1 dm nö ute om inte mer, och verkar inte finnas några planer på att det ska sluta snöa heller. Blåser gör det ganska bra också, det känns inte skönt att vara ute då, känns som slag i ansiktet då typ.

Så jag ska absolut beställa hem ett par vinterskor nu, nu är det inte bra att gå omkring i converse skorna mer, håller ni inte med mig? :-)

Nu tänkte jag ta en kopp kaffe och starta en tvättmaskin innan jag ska vila lite. Sov lite dåligt i natt igen, troligen för mitt sällskap inte var hemma.

Jag hoppas ni får en underbar dag i allafall.




♥ Nyårsklänningen beställd+bild

Godkväll!

Har helgen varit bra för allesammans? Min helg har varit otroligt lugn och skön. Camilla kom ju hit i lördags med sina 2 barn, dom sov över i min lägenhet. På söndagen åkte vi och köpte nybakta bullar till frukost och vi satt bara och umgicks och snacka i stort sett hela dagen. Ungarna busade lite och sådär, vilket vi vuxna också gjorde :-) barnasinnet kom fram då, men kul var det i allafall.

Nu sitter jag här helt ensam eftersom Christian nyligen åkte iväg till jobbet. Han kommer hem imorgon kväll någon gång. Det jag ser fram emot är fredag eftersom han är ledig då.

I brist på annat hitta jag en perfekt nyårs klänning på www.bubbelroom.se som jag var tvungen att beställa hem. Det är tänkt att jag ska ha den på nyårsafton.

I morse när man vaknade var det närmare 7 minus ute och det har varit rätt kallt hela dagen. Jag och Christian tog en långis med vovven tidigare idag, riktigt skönt eftersom solen var framme då.

Vet inte riktigt vad som händer ikväll. Jag är på dåligt humör vilket jag blir VARJE gång Christian åker iväg och ska sova borta. Vet inte riktigt varför heller, men så är det i allafall.

Nu ska jag dricka kaffe och pyssla lite här hemma. Blir kankse att träffa en kompis senare ikväll men vi får se.

Kram på er


♥ Rensar bloggen lite

Godmorgon folks!

Har ni sovit gott? Det har jag, jag somna direkt när vi la oss igår kväll, troligen beror det på att Christian är hemma nu. Brukar sova som bäst då.

Eftersom jag har ett nytt förhållande med Christian nu så har jag tagit bort en del bilder från bloggen, bilder som troligen inte är så kul för honom att se. Så fattas det bilder i vissa inlägg så vet ni varför. Har även tagit bort ett par kategorier som vägen till bebis och så sånt som kankse inte är så aktuellt nu.

Idag är det i allafall 3 underbara månader vi varit tillsammans och jag tror nog inte jag kan älska någon mer som jag älskar honom. Allt känns verkligen hur bra som helst med honom. Även omgivningen märker att jag är mycket gladare än innan och det känns ju bra. Det är ju så det ska vara, right?

Lördag idag också, dessutom är det rätt kallt ute. Ser frosten ligga som en hinna på gräsmattan och graden är precis på nollan för tillfället. Vi ska även hem till mig under dagen och städa, min bästa vän och hennes 2 barn ska ju sova där i natt så då ska det ju se vettigt ut :) ser fram emot att umgås några timmar ikväll med Camilla. Dom kommer ju från sthlm halv 8 ikväll så vi ska hämta upp dom på station.

Lovis kommer troligen vara här hela helgen, men det har i allafall inte jag något emot och inte Engla heller för den delen. Dom har redan varit ute och jagat varann som 2 tokstollar *s*.

Nu ska jag fixa kaffe till Christian som för övrigt ligger och sover fortfarande. Lika bra att låta honom sova tycker jag. Jag blev väckt kl 7 av två kissnödiga hundar så jag har varit uppe sedan dess.

Hoppas ni får en lika underbar dag som jag kommer ha. Kram på er

♥ En ny människa

Godkväll mina vänner!

Har er helg börjat? Min börjar om ett par timmar när min sötnos kommer hem. Han räknade med att vara hemma till 20.

Denna dagen har jag i stort sett sovit bort, inte bra. Faktum är att det är riktigt illa. Jag vakna halv 7 i morse för Lovis skulle komma, jag gick aldrig och la mig igen. Vid 12 tiden vart jag så trött att jag skulle vila lite, vaknade 15.30 och trodde det var MORGON när jag vaknade, det kändes inte bra och jag kände mig verkligen kass.

Men jag tog tag i disken och gjorde rent till katterna, tog sen en välbehövlig duch och la på lite makeup och tada jag är som en ny människa och mår hur bra som helst :-) tänk vad en duch kan göra egentligen.

Nu ser jag fram emot helgen med min underbara man. Lovis sover här i helgen också :) dom var här och plinga på när jag sov, ringt och sms:at som tokar också så man kan ju undra hur hårt jag sov egentligen *s* men det löste sig. Är bara kul för Engla med sällskap.

Tänkte att jag skulle ta hundarna och gå ut en sväng, det kan behövas.

Hm undra hur jag såg ut innan om jag ser ut såhär nu efter en duch och lite smink :) det tror jag ingen vill veta.

Kramar till er underbara människor där ute




♥ Uppe med tuppen

Godmorgon bloggen!

Tänk att jag kom upp helt av mig själv idag :-D helt otroligt faktiskt för jag är expert på att försova mig om ingen väcker mig, brukar som sagt inte vakna av klockor men denna som Christian har vaknar man i allafall av.
Var orolig för det i natt då det blev sent, var fortfarande vaken kl 3, hade så otroligt svårt att somna inatt.

Lovis kom precis hit och jag sitter och dricker kaffe. Velar lite mellan om jag ska vara vaken eller gå och sova lite mer, vad tycker ni?

Det är nog snart dags för Christian att vakna också tror jag. Ikväll kommer han äntligen hem och då börjar helgen. Ska bli himla nice.

Ska ni göra något roligt till helgen?

Imorgon är det precis 3 månader som jag och hjärtat varit tillsammans. Vi är lika lyckliga om inte ännu mer och allt verkligen stämmer mellan oss. Vi är som gjorda för varandra som Christian utttryckte det och det kan jag hålla med om. Vi har inte bråkat, vi kommer jätte bra överens, gillar precis samma saker och allting klaffar precis. Jag älskar honom så otroligt mycket, har inte känt såhär för någon annan som jag gör nu.

Börjar dessutom bli otroligt nervös, var 2 veckor kvar till operationen igår. Men 2 veckor går otroligt snabbt. Christians snälla bror ska komma hit den 17:e och passa vovven den 18:e när jag läggs in samt den 19:e när jag kommer hem, jag får ju inte göra speciellt mycket själv och kommer förmodligen bara sova.

Nä nu ska jag inte tråka ut er mer, men som ni ser har jag börjat uppdatera bloggen allt oftare som vissa har klagat på ;-) och jag blir jätte glad av era fina kommentarer.

Kram på er så länge


♥ Övergiven igen :(

Godkväll på er!

Jag är verkligen inte piggelin ikväll. Christian övergav oss för att åka till jobb runt 17 tiden och jag saknar honom redan, hur sjutton kan det kännas såhär. Borde jag inte vant mig nu när 3 månader har gått?? vi tycker det men så är det inte, han blir också känslig när han måste åka.

Som tur är så är det fredag imorgon och så fort han kommer hem börjar en underbar helg med ett par dagars ledighet för honom, ska bli så skönt.

Vi blev visst bortbjudna på kalas hos en kompis son på lördag. Han fyller 1 år, svårt att tänka sig. Tänk att lillkillen redan är ett år. En annan kompis tös blev 1 år i förrgår. Vart tar tiden vägen? småttingarna växer FÖR fort.

Har sovit bort 1½ timme nu på kvällen. Tog en ipren runt 19.20 för min tandvärk för det brukar hjälpa. Vakna kl 21 med HUVUDVÄRK, hur i helvete är det möjligt? :-) det undrar jag.

Sitter här och sms:ar med mitt hjärta lite och pratar bort tiden på msn med en kompis.

Jag ska se om det kommer något vettigt på tv och göra en skål popcorn och sätta mig där innan det är dags för ett bubbelbad och sedan sängen.

Gör ni något kul ikväll?

Kram på er

♥ Vem bar den bäst?

Nu är det dags för en sån här vem bar den bäst inlägg.

Visst tycker ni också att det är på tiden, var ett tag sedan.

Denna gången står det mellan Nelly och Lea :-)

Själv tycker jag att Lea bar upp klänningen bäst. Gillar dock inte att hon är så blek, liknar nästan ett spöke eller något, håller ni inte med mig?


♥ Sällan det blir som man tänkt sig

Godmorgon mina vänner!

Hoppas ni mår bra? själv mår jag riktigt bra även om man måste gå upp så  tidigt på vardagarna, men det kan vara skönt det med.

Christian ligger och sover just nu, han börjar ikväll någon gång och sover då borta inatt. Känns lika jobbigt förtfarande men det är bara att gilla läget.

Tyvärr blev inte halloween festen som man tänkte sig. Efter ett par timmar började jag må illa och få en enorm huvudvärk så vi var tvugna att åka hem, men annars var det väl helt okej.

I söndags skulle Christian åka och jobba i skara så jag och Engla följde med till jobbet. Kom hem i måndags kväll. Var faktiskt intressant att se hur han jobbar när han är borta sådär över natten. Men att sova i lastbilen i den lilla sängen rekomenderar jag inte, det var rätt jobbigt men ändå mysigt att få vara nära.
Engla tyckte det var riktigt intressant att åka lastbil, var första gången hon gjorde det.

Snart är det helg igen och vi har nog inte så mycket planerat utom att min bästa vän kommer på lördag kväll från stockholm så vi ska hämta henne och barnen så dom kan sova i min lägenhet över natten. Jag är ju ändå aldrig där så det gick bra. Jag funderar på att hyra ut den i 2:a hand för det är onödigt att sitta och betala en hyra när man aldrig bor där liksom, håller ni inte med mig?

Bilden nedan är på Engla i lastbilen. Hon ligger och väntar på Chrille :-)

Jag skriver troligen under dagen. Kram på er så länge




RSS 2.0