♥ Äntligen sambos

Godmiddag mina vänner!

Har er vecka varit bra? Några roliga planer för helgen?

Nu var det ett tag sedan jag skrev igen, men så blir det när man har ett liv utanför bloggen också. Har varit fullt upp i stort sett hela tiden.

För drygt en vecka sen katstrerade vi honkatten som vi har eftersom hon markera revir inomhus. Sen katstreringen utfördes har hon inte gjort det alls, känns riktigt bra. Det är precis som en helt annan katt.

Och Engla slutade med sina mediciner i måndags efter att hon fått medicin dagligen sen 24/12 2010, så det känns också bra att hon mår bra igen. Oerhört jobbigt har det varit. Hon har gått ner 2 kg också, hon väger några kg för mkt så på vetrinärens begäran så banta vi ner henne några kg för hennes skull.

Det har varit folk här i lägenheten nästan konstant. Saker som skulle åtgärdas osv. Idag vid 10 tiden var crendo här och fixa handfatet, duchen osv här i lägenheten. Imorgon kommer dom och sätter in vår diskmaskin.

Vi fick även reda på igår att båda sovrum ska tapserars om, golvet ska bytas ut i gästrummet, väggen i vardagsrummet ska målaas om. Så vi ska iväg ochvälja tapeter imorgon till sovrummen.

Så kort och gott det är fullt upp jämt. Idag ska min kompis läggas in i sthlm på sjukhuset eftersom hon efter 3 års väntan äntligen ska få göra sin gastric bypass operation imorgon. Vi tänker på henne.

Nu är vi även sambos officiellt :) känns kanon faktiskt. Min gamla lägenhet är även städad så vi ska bara lämna in nycklarna snart, tänkte kolla posten någon mer gång innan bara. I helgen ska vi tömma hans andra lägenhet på allting och städa den så det också blir klart.

Att bådas namn står på dörren har vi inte riktigt vant oss vid ännu men bra känns det i allafall. Önskar er en underbar dag, ska lägga in en maskin tvätt nu. Kommer visa bilder på lägenheten senare kanske.

Kramar


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0