♥ Flytten är över

Godkväll!

Sitter här och väntar på min sambo, han kommer väl hem om drygt en timme från jobbet, varit iväg över natten. Vi flyttade i helgen som jag skrev och har då inte haft tid att blogga.

Vi flytta en hel del själva i fredags faktiskt, och i lördags kom Christians vän och hjälpte oss. Vi börja kl 10 och var klara runt 18 tiden, men pauser och middag emellan förstås. Även om det är lite små plock kvar i andra lyan, men det är sånt man tar i efterhand, vi har ju en månad på oss liksom :) men nu bor vi i vår nya lägenhet och trivs riktigt bra trots att det ser ut som ett bombnedslag.

Men alla de störra möblerna är på plats där dom ska stå i allafall. Vi har även fått upp nya tvn, känns riktigt bra. Engla verkar trivas kanon också.

Imorgon ska katten steriliseras och bilen ska besiktas, men det åker han gör själv eftersom jag får besök av min fina vän, det var typ 2 år sen vi sågs så det ska bli kul. Imorgon kväll åker han iväg igen.

Ville bara uppdatera så ni vet att jag lever :P

våra namn byts på dörren imorgon förhoppningsvis, då blir det mer verkligt.

Ska packa upp lite innan CSI börjar. Hoppas ni får en underbar kväll. Kramar

♥ Blir sambo imorgon

Godkväll mina vänner!

Hoppas ni mår bra? här är det bara bra, sitter och väntar på min kärlek som borde komma hem när som helst nu.

Har hållt på att packa i massor idag eftersom det blir redan imorgon vi blir sambos :) och flyttar in i VÅR gemensamna lägenhet. Känns hur bra som helst trots att vi bara varit ett par i knappt ett halvår.

Nervös är jag allt då det är första gången jag blir sambo med en kille där bådas namn står på dörren.

Vi skulle egentligen flytta på tisdag men nu fick vi nycklarna imorgon redan så vi ska flytta imorgon. På lördag morgon kommer Christians kompis hit och hjälper oss och flyttar resten. På eftermiddag/kvällen ska vi till min bästa vän då hon fyller år, så det är full rulle hela helgen.

Dessutom åker Christian iväg på jobb på söndag kväll igen så vore bra om flytten blir klar till dess. Eftersom det bara är typ 50 meter ifrån denna lägenheten vi flyttar tror jag allting kommer gå relativt snabbt.

Ikväll blir det bara att mysa med min älskling. Har något ont i ryggen efter idag, har dessutom tvättat lite så man slipper köra igång tvättmaskin i den nya lyan det första man gör. Är nyfiken på om dom satt in diskmaskinen också som vi beställde, det återstår att se imorgon. Det är rätt lyxigt med både tvätt&diskmaskin i lägenheten, bra med diskmaskin om man har många gäster.

Jag får önska er en trevlig kväll :-)

Kommer blogga snart igen, nog kommer vi inte ha internet där direkt men mobilt bredband finns ju och funkar överallt.

Kram på er

♥ 23 underbara veckor

Godmorgon bloggen!

Hoppas ni mår bra? här är det bara bra.

23 underbara veckor har jag varit tillsammans med Christian idag och om 9 dagar flyttar vi in i vår gemensamna lägenhet och blir sambos på pappret. Det känns riktigt bra för oss båda två och vi kommer verkligen så bra överens, har inte bråkat en enda gång heller på dessa månader, tror vi varit överens om precis allt.

Dit vi flyttar är en 3:a i ett rad hus, med egen uteplats på framsidan samt egen trädgård på baksidan, blir lite en känsla som att bo i hus..

Min lägenhet är i allafall helt tom, bara städningen kvar. Idag ska det komma någon som ska kolla på den kl 11. Sen blir det väl en sväng till ikea, vi behöver köpa en ny matta, soffbord, ett vitrinskåp och lite sånt smått och gott till nya lägenheten..

Vad ska ni göra i helgen?

Just nu dricker vi kaffe och ska väl bege oss till lägenheten om en stund, så man hinner sopa lite innan h*n kommer och kollar.

Men jag önskar er en underbar lördag. Kram

♥ Lite uppdate och bilder

Godmorgon bloggen!

Det var ett tag sedan jag skrev här, men det har varit så otroligt mycket runt omkring nu ett tag. Lägenhetsvisningar, besiktningar av lägenheter, flytta mina saker hit osv osv.

Igår tömde vi vinden hemma hos mig så det är gjort, merän hälften slängdes så det är sjukt vad skit man samlar på sig genom åren tycker jag.
Imorgon ska vi dit och töma resten av lägenheten så den blir helt tom, är nog bara typ 1 last kvar, sen ska man börja städa den tänkte jag, lika bra att vara klar i tid.

Idag skulle egentligen Christian vara ledig men han jobbar ändå. En kollega bröt foten igår på jobbt så Christian jobbar i hans ställe, men kommer förhoppningsvis hem vid 14 eller något sånt.

På bilderna nedan föreställer det mina naglar jag gjorde på nyårsafton baraför vi förlovade oss då. Mina flyttkort som är special beställda från belgien, blev helt nöjd. Har suddat över adressen och postnr samt mitt mobil nr och msn adress. Och linnet egentligen är det klänning men den var så jäkla kort så jag säger linne är köpt från nelly, kostade 499 kr ungefär men är helt klart värt priset, tyvärr slutsåld nu men dom får kanske in fler i lager.

Idag tror jag inte det händer mycket, ska se VBÅ vid 10.20 och därefter åker nog dammsugaren fram en sväng, det behövs.

Hunden mår mycket bättre nu men fick medicineringen förlängd en vecka. Den 1/2 ska kissen steriliseras, hoppas hon blir bättre efter det.

Jag hoppas ni får en fortsatt underbar dag. Kram





♥ Skrattretande hur avundsjuka folk är

Godmorgon!

Det är faktiskt riktigt skrattretande när folk hotar med en anmälan för vi handla lite saker igår, har i allafall fått ett gott skratt.

Jag är inte ett dugg orolig för jag har INGET att dölja, haha bara så jävla löjligt.

Idioterna ifråga vet ju liksom inte heller hur mycket JAG betala och vad Christian betalade, vi köpte det tillsammans och därmed la inte jag ut så mycket pengar.

Och tänk om vi fick pengar i julklapp eller nåt till nya lägenheten.

Menar vad är folks problem? är ni så jävla avundsjuka så ni måste hota med både det ena och det andra? Det är sjukt, ta och skaffa er ett liv istället för helvete.

Har man pengar och KAN unna sig saker så gör man ju det tycker jag. Man lever bara en gång.

Vi är av den åsikten båda två att man lever bara en gång och ibland får man ta sig råd till saker helt enkelt. OM folk inte en gör det ska ju inte vi klandras för.

Sorry kan inte sluta skratta här :-D

Nu ska vi snart åka iväg och se om vi hittar en klösställning till katterna. Christian åker ju och jobbar ikväll.

Hoppas ni får en fin dag.

♥ Shoppat loss för 20 000 idag

Godkväll mina vänner!

Hoppas er dag har varit bra? Vår dag har varit kanon på alla sätt. Har varit ute hela dagen i stort sett, detta har dock resulterat i att vi slösat en massa pengar, här är våra inköp för idag.

40 tums led tv
Iphone 4 (Christian ville också ha en)
Ny kamera
Christian köpte parfym&deo på kicks för typ 1000 kr
Vars ett gymkort á 900 kr per person

Allt har vi betalat kontant vid köpet, men vi är så nöjda. Här om dagen köpt vi ju även  kaffemaskinen tassimo som dom gör reklam för på tv. Så vi har ju köpt typ 6 paket med olika kaffe till denna också.

Tänkte dock inte börja använda vare sig tvn eller kaffemaskinen förrän vi bor i nya lägenheten, en månad kvar.

Imorgon ska vi ut och leta en ny klösställning till katterna med, tänkte även ha den i nya lägnheten. Deras som dom har nu ska slängas då den är så sliten och har ett antal år på nacken.

Nu städar Christian och jag ska väl ta tag i disken. Därefter blir det ett bad tillsammans och sen my framför en film innan man ska sova. Christian åker ju iväg imorgon för att jobba borta till tisdag kväll.

¨Hoppas ni får en fortsatt bra kväll. Kram

RSS 2.0