♥ Vi väntar en pojke

Godmorgon sverige!

Sitter just nu i Malmö och skriver detta, jag och sambon är här och hälsar på min familj. Dock åker vi hem antingen idag eller imorgon, vi får se hur vi gör.

I torsdags innan vi åkte neråt så var vi ju på RUL (rutinultraljud) och allting såg jätte bra ut. Dom gick igenom bebisen från topp till tå men alltsåg bra ut. Dessutom vet vi nu att det är en POJKE vi väntar. Vi är överlyckliga även om könet inte spelar någon roll.

Jag går in i vecka 21 på torsdag, känns så overkligt men så härligt.

BF är 16 november, spännande.

Hoppas er midsommar helg har varit bra? Vår har varit kanon på alla sätt och vis. Nästan hela släkten samlades i fredags, vi var runt 20 personer, riktigt kul.

Idag ska vi åka till favorit restaurangen och äta sen pratar vi om att köra över till danmark en sväng, inget bestämt än men sambon vill gärna det.

Sitter här och dricker en kopp kaffe och väntar på att folket ska vakna här, känns lite ensamt. Även hundarna och katten sover :-)

Lägger in en bild från RUL :-)


♥ Fick se bebis igår

Godmorgon sunshines!

Allt bra med er denna morgon? här är det bara bra. Jag var ju som sagt hos läkaren igår, på samma ställe jag går hos barnmorskan men detta var som sagt deras läkare. Allt gick jätte bra och sådär. Istället för att lyssna på bebisens hjärta så fick jag se h*n på ultraljud istället. Hon ville hellre göra det pga blödningen jag hade förra veckan, men det var ingen fara alls och den lill mådde jätte bra. Låg med huvudet ner och benen upp mot "taket" såg riktigt roligt ut faktiskt.

2 ultraljud på en vecka gör man ju sällan, fast på torsdag är det ultraljud på sjukhuset istället där rutinultraljud görs. Riktigt nervösa men det ska allt gå bra det också känner jag.

På torsdag åker vi till Malmö också för att fira midsommar med min familj som jag för övrigt inte träffat sedan i julas, ska bli riktigt skoj. När vi sen åker hem därifrån följer min systerson med upp och är hos oss en vecka, vi ska allt hitta på lite saker så som, kolmården, spela mini golf i berg, smultronstället och sådär.

Ska ni göra nåt speciellt i sommar?

/Kram

♥ Första magbilden och snart halvvägs

Godmorgon bloggen!

Tänkte uppdatera här medans jag har ork, vakna halv 5 av att sambons klocka ringde och förde ett jäkla oväsen.
Blir troligen att lägga sig ett par timmar till som vanligt.

Jag är redan i vecka 19 och går in i vecka 20 på torsdag, ruskigt vad tiden springer iväg nu då. Tänkte att det var på tiden att lägga in en bild på magen, tagen nu i vecka 19 såklart :-)

Idag ska jag även till läkaren angående graviditeten, som jag fatta det som är det prat om förlossning osv, och hon ville se hur allt växer och lyssna på pyrets hjärta. Kommer gå dit ensam eftersom sambon bara jobbar mån-onsdag denna vecka. Han tog ledigt på torsdag för rutinultraljudet istället och sen är han ledig 2½ vecka, ska bli underbart.

Idag blir det att ta hand om lite tvätt och sådär så tiden kan gå fortare. Ska inte vara hos läkaren förrän kl 16 så det är lång tid kvar.

Tycker ni vi ska ta reda på könet? Vi måste bestämma oss innan torsdag och jag är lika nyfiken än.

Jag hoppas ni får en lika bra dag som jag ska ha.



♥ Går in i vecka 18

Godmorgon bloggen!

Hoppas ni haft en bra helg? fler som var lång lediga antar jag. Och vädret var ju inget att klaga på, hur härligt som helst har det varit. Jag och sambon var hos ett par vänner och grilla i lördags, sluta med att vi sov över där och sen på söndagen kom våra vänner till oss och fika. Sambon var ledig fram tills idag.

Eftersom vi var hos barnmorskan igår så tog han ledigt för att följa med. Allt gick bra där, lite lågt blodtryck men det var ingen fara. Bebisens puls var också jätte bra och vi fick lyssna på hjärtat och det är det underbaraste ljudet någonsin att höra. Vi blev allt lite tårögda båda två :-) Går dessutom in i vecka 18 idag, snart halvvägs och det känns otroligt bra.

Den 20:e ska jag träffa en läkare, då ska det pratas om graviditeten och förlossningen. Vi ska även lyssna på hjärtat och se hur livmodern växer. Jag vill såklart föda normalt om jag kan det, men det märks ju.

Och den 23:e är det dags för RUL (rutinultraljud) och vi är oense om vi ska ta reda på könet. Ska nog allt kunna övertala sambon ;-) jag är rätt duktig på det. Efter det åker vi till skåne och firar midsommar med min familj. Var 6 månader sen jag träffade dom.

Nu är det snart dags för frukost här men jag ville uppdatera bloggen lite innan.

Hoppas ni får en fin dag.

Kram


♥ Vecka 17+bilder på inköp till bebis

Godmorgon bloggen!

Hoppas ni mår bra? här mår vi bara bra. Det är helt otroligt, men jag går in i vecka 17 idag. Snart har halva tiden gått och det känns fantastiskt.
På tisdag ska vi till barnmorskan och då ska hon försöka lyssna på bebisens hjärta, det ser vi fram emot båda två. Och den 23:e är det dags för rutinultraljud, kommer då vara i 19+0 dvs vecka 20.

I helgen som var så var vi nere i ullared, en av mina närmaste vänner följde med. Vi sov över i en jätte fin lägenhet lördag till söndag. Det var verkligen mysigt, det fanns tv, kök osv så man kunde ju äta där och leva precis som vanligt. Det kostade 700 kr för oss 3 en natt.

På söndagen blev det en nästan en heldag på ullared, vi var där mellan 8-14 innan vi åkte hem. Vi hitta en hel del saker till bebisen som jag tänkte visa bilder på nu. Vi är riktigt nöjda med köpet. Utöver det på bilderna blev det även ett par nappar, täcke och en bebis kudde och såklart lite mammakläder till mig eftersom jag inte kan ha mina vanliga kläder nu.

Vi har ju mkt mer att köpa men vi gör det här hemma bestämde vi istället.

Nu ska jag göra mig klar för att gå ut med hunden en runda.

Hoppas ni får en bra dag









RSS 2.0