Vecka 28

Godmorgon bloggen!

Det var visst ett tag sedan jag skrev här igen. Nu är jag redan inne i vecka 28 och den lilla sparkar och rör sig dagligen, jätte mysigt att känna. På onsdag ska jag göra glukosbelastning och därefter blir det besök hos barnmorskan. Hoppas på att få bra värden på testet, men vi får se.

Imorgon kommer min kära mamma upp ifrån skåne och hälsar på en vecka. Det ska bli riktigt skoj. Tänk vad 2 månader går fort, det var ju i midsommar vi sågs sist. Min mamma ska även vara med på förlossningen som stöd för mig, jag vill ha ngn jag litar på och som gått igenom samma sak där. Detta är min underbara sambo helt med på och förstår mig.

I helgen ska vi ut på en shoppingtur och handla lite till den lilla. Ska även åka inom babyproffsen och höra om vagnen är kommen ännu.

Vad ska ni göra i helgen?

Sambon åkte till jobb för en timme sen ungefär och jag kunde inte somna om. Har blivit en hel del sömnlösa nätter nu på sista tiden, för det finns inget sätt att ligga bekvämt på längre.

Ville bara uppdatera lite så ni vet att allt är bra.

Kram på er

Vecka 26

Godmorgon bloggen!

Var ett par veckor sedan man skrev här, hoppas ni mår bra? själv mår vi toppen här hemma. Sambon har ju semester denna veckan så vi njuter av livet bara.

Igår gick jag in i vecka 26 och var även hos barnmorskan igen. Allt gick jätte bra, hjärtslagen på den lilla låg på 152 slag/minuten, mitt hb var jätte bra och magen växte precis som den skulle. Den lilla gilla dock inte när barnmorskan lyssna på hjärtat, för hon fick sig en spark :-)

Nästa gång vi ska dit är den 24:e, då ska jag först göra en glukosbelastning för att kolla om jag har gravid diabetes, tar ju några timmar att göra, därefter ska jag träffa min barnmorska igen.

Förhoppningsvis kommer min mamma upp om ett par veckor, vore jätte skoj.

Och barnvagnen ska komma nu i augusti, som vi längtar alltså. Kommer nog kännas mer verkligt när man har den hemma.

Imorgon ska vi till sambons föräldrar en sväng, blir även att vi går i skogen en sväng. Var där förra helgen och hitta ett kilo kantareller :-P hur gott som helst var det såklart så vi ska testa lyckan i helgen också.

I tisdags var vi i stan och fika med en nyfunnen kompis som också är gravid och hennes sambo, det var riktigt trevligt får jag lov att säga.

Nu ska vi äta frukost så jag får avsluta här. Hoppas ni får en bra dag.

RSS 2.0