♥ Hemligheten avslöjad: Jag är gravid

Sitter här i lastbilen och är på väg till Eskilstuna med sambon, jag och vovven följde med till jobbet idag.

Jag kan nummera avslöja att vi väntar barn :) jag testa plus den 7 mars så vi har vetat ett tag. Jag är idag i vecka 12 (11+1) och idag var vi på ultraljud. Vi fick se en liten krabat som rörde på sig allt vad den kunde, vi fick lyssna på hjärtat, en helt underbar känsla och vi fick med oss 7 bilder på pyret. Hjärtat slog med 169 slag per minut.

På lördag åker vi till Kreta, vi längtar så otroligt mkt, ska bli skönt att komma ifrån lite tycker vi.

Sitter här och hoppas vi stannar snart, detta illamåendet tar koll på mig men det hör ju till så jag står ut med det, men gud vad jobbigt.

Lägger in 2 bilder från ultraljudet vi fick idag. Nu ska jag spara på batteriet i datorn och stänga av.

Ha en fin kväll


♥ Time for update :)

Godmorgon!

Men herregud det var över 2 månader sedan jag skrev här, helt otroligt.
Det har ju hänt en hel del faktiskt sedan sist.

Jag och Christian har kommit i ordning i vår nya lägenhet helt och hållet nu och vi trivs oerhört bra här och det gör även djuren. Imorgon har vi varit tillsammans i hela 8 månader så tiden har gått otroligt fort.

Vi har ju även fått ny tapserat i båda sovrum och golv byte i gästrummet. Jätte nöjda blev vi med det, kan lägga in bilder senare.

Min lilla brorsdotter har hunnit bli 4 månader gamal och ska döpas den 1 Maj vilket vi tyvärr missar. Vi åker ju till Kreta den 30:e april vilket var bestämt långt innan hon föddes. Nästa helg fyller min systerson hela 12 år också.

Denna vecka bor Christians bror hos oss, alltid trevligt med sällskap :-) även om jag är själv på dagarna så kommer han hem innan min sambo i allafall.

Har en hel del till att berätta men får ta det i omgångar tycker jag, tänkte snart se på VBÅ :) och sen ska jag vara på sjukhuset kl 15 också.

Jag skriver senare i eftermiddag när jag kommit hem från sjukan.

Kram på er

RSS 2.0