♥ Äntligen fredag

Godmorgon bloggen!

Visst är det skönt med fredag? Jag tycker i allafall det och sambon också förmodar jag, tyvärr jobbar han idag men kommer hem ikväll och då börjar hans helg.

Har ni några planer för helgen?

Själv ska jag in till stan idag och kolla lite, skulle behöva en ny väska, därefter ska jag klippa mig. Det behövs kan jag ju säga, går till samma frisör och tjej för 3:e gången i rad, så jag är jätte nöjd med henne.

Sambon och jag ska till hans bror imorgon, han fyllde år i tisdags. Ska vara där kl 14 men måste vara i denna stad vid 12 redan då sambon också ska klippa sig. Hans hår växer som ogräs minst sagt.

Sitter här och funderar på om jag ska ringa min kära mamma, var ett tag sedan man prata med henne tyvärr. Men man har ju haft fullt upp med alla möjliga saker.

Tyvärr kommer det nog dröja ända till mitten av mars innan vi får tapserat, bara att gilla läget antar jag och hoppas på att det kanske blir lite tidigare. Golvet bytts ut den 7 mars i allafall.

Fast nu ska jag knalla iväg, jag hoppas ni får en bra helg.

Kram på er

♥ Halva veckan har gått

Hej mina vänner!

Sitter här med min sambo i lastbilen, vi följde ju med honom igår kväll. Egentligen skulle han inte jobbat igår men som vanligt ändrades planerna. Har vi tur kommer vi hem i vettig tid ikväll ändå.

Halva veckan har gått och snart är det helg, har ni några planer för helgen? Själv ska vi till Kisa till Christians bror som fyllde år i tisdags annars blir det lugnt.

Alla hjärtans dag var det i måndags också, firar folk ens det längre? tycker man ska visa kärlek och uppskattning oavett. Men sambon fick en buket blommor, en nalle och ett fint kort. Minen han fick när blombudet ringde på i måndags kväll var rolig att se, han blev verkligen glad och rörd av det. Men vem skulle inte bli det?

Bifogar en bild på blommorna, visst är dom fina?

Vi har en annan lastbil än vi brukar så jag sov rätt okej men ändå lite sämre än jag brukar. Hunden är självklart med i lastbilen också.

Nu måste jag stänga av datorn, batteri nivån är rätt låg. Men jag skriver imorgon igen eller nåt.

Ha en underbar dag alla. Kram


♥ Dagens fråga-Tassimo

Denna fråga är riktad till er som äger kaffemaskinen TASSIMO.

Tycker du den är bättre än en vanlig kaffebryggare?

Mitt svar att den helt klart är bättre. Så mycket mer att välja på. Kaffe, chocklad, the osv. Nog att den kosta 1500 kr men den är värd sina pengar anser både jag och sambon. Just nu har vi alla smaker som finns från affären, men vi ska beställa hem mer ifrån nätet då det finns andra sorter och olika the där.

Bilden är vår tassimo maskin så ni inte tror det är tagen från någon.


♥ Vintern fortsätter

Hej bloggen!

Ska försöka börja uppdatera lite mer nu, det är väl inte merän rätt.

Fler som tycker våren kan komma nu? Jag är så less på snön så det finns inte. Här om dagen var det strålande sol och faktiskt ett riktigt skönt väder, men både igår och idag vräker snön ner igen.

Både jag och Christian längtar tills vi åker till Kreta den 30/4, ska bli riktigt skönt att komma ifrån lite.

Idag händer det nog inte så mycket, lugnar vädret ner sig blir det väl en längre runda med vovven sen, annars har jag diskat och kaklat av kaffebryggaren, det kan behövas ibland.

Igår så sattes vår diskmaskin in, det ser riktigt bra ut och vi är jätte nöjda över att vi gjorde det valet. Den 7/3 kommer dom och byter golv i vårt gästrum och igår var vi och valde tapeter till vårt sovrum samt gästrummet. Tur man inte betalar det själv, skulle bli rätt dyrt men vi får detta eftersom hyresvärden anser att det behövs.

Christian åkte iväg igår kväll igen men kommer hem ikväll och då har vi en underbar helg framför oss. Vi hatar att vara ifrån varann på kvällar&nätter vilket tyvärr blir så rätt mycket i hans jobb, men blir nog snart ändring på det då han planerar att byta jobb just för denna sakens skull.

Lägger in en bild på våra kissar när dom intagit sin nya klöställning :) den var verkligen omtyckt.

Jag ska sluta nu men kanske skriver senare. Ha en fin dag.


♥ Bilder på nya lägenheten

Godkväll!

Vaf gör ni ikväll?

Precis som lovat så lägger jag in lite bilder på lägenheten. Bilderna visar det mesta utom gästrummet som för övrigt mest används som förråd just nu då vi ska få renoverat, hallen och toan som var lite stökigt.

Vårt sovrum, köket och vardagsrummet syns på bilderna. Ska ta kort på vår trädgård också en dag. Tyvärr blev bilderna väldigt ljusa då solen låg på.

Sambon ankom precis till stan så han är hemma runt 20.30-21.00 och har vi tur är han ledig imorgon, vi får helt enkelt se hur kollegans fot mår (han har inflamation i den).

Det blir en otrolig enkel middag idag, stuvade makaroner och falukorv, ingen av oss orkar göra nåt avencerat men blir nog kycklingfile och ris med ngn god sås till imorgon.

Imorgon vid 10 ska dom tydligen också komma och sätta upp gardin hållare i några rum, såna ska tydligen tillhöra lägenheten men fattas i köket och vårt sovrum.

Bilderna var det, varsågoda. Ursäkta röran men sånt blir när man flyttar :-)

Önskar er en fortsatt bra kväll.







♥ Äntligen sambos

Godmiddag mina vänner!

Har er vecka varit bra? Några roliga planer för helgen?

Nu var det ett tag sedan jag skrev igen, men så blir det när man har ett liv utanför bloggen också. Har varit fullt upp i stort sett hela tiden.

För drygt en vecka sen katstrerade vi honkatten som vi har eftersom hon markera revir inomhus. Sen katstreringen utfördes har hon inte gjort det alls, känns riktigt bra. Det är precis som en helt annan katt.

Och Engla slutade med sina mediciner i måndags efter att hon fått medicin dagligen sen 24/12 2010, så det känns också bra att hon mår bra igen. Oerhört jobbigt har det varit. Hon har gått ner 2 kg också, hon väger några kg för mkt så på vetrinärens begäran så banta vi ner henne några kg för hennes skull.

Det har varit folk här i lägenheten nästan konstant. Saker som skulle åtgärdas osv. Idag vid 10 tiden var crendo här och fixa handfatet, duchen osv här i lägenheten. Imorgon kommer dom och sätter in vår diskmaskin.

Vi fick även reda på igår att båda sovrum ska tapserars om, golvet ska bytas ut i gästrummet, väggen i vardagsrummet ska målaas om. Så vi ska iväg ochvälja tapeter imorgon till sovrummen.

Så kort och gott det är fullt upp jämt. Idag ska min kompis läggas in i sthlm på sjukhuset eftersom hon efter 3 års väntan äntligen ska få göra sin gastric bypass operation imorgon. Vi tänker på henne.

Nu är vi även sambos officiellt :) känns kanon faktiskt. Min gamla lägenhet är även städad så vi ska bara lämna in nycklarna snart, tänkte kolla posten någon mer gång innan bara. I helgen ska vi tömma hans andra lägenhet på allting och städa den så det också blir klart.

Att bådas namn står på dörren har vi inte riktigt vant oss vid ännu men bra känns det i allafall. Önskar er en underbar dag, ska lägga in en maskin tvätt nu. Kommer visa bilder på lägenheten senare kanske.

Kramar


RSS 2.0