♥ 3D bild på vår pojke

Godmorgon sunshines!

Hur mår ni? här mår vi bara bra.

Var som sagt hos barnmorskan igår och det gick jätte bra. Normalt blodtryck hade jag och lillens hjärta slog med 150 slag/minuten så det kändes bra. Hon stack mig ingenstans igår, det ska tydligen göras när vi ska dit om 2 veckor, vi ska till vår barnmorska då, då blir det både i fingret och armen, inget kul alls men men.

På eftermiddagen var vi hos Anders Selbing och gjorde ett 3D ultraljud på den lilla. Vi ville ha det som minne eftersom han ska gå i pension, dyrt men klart värt pegarna. Det var riktigt häftigt, och den lilla var väldigt envis, han hade händerna för ansiktet i stort sett hela tiden, men några bra bilder fick vi till i allafall.

Sambon kommer hem ikväll någon gång så idag vet jag inte riktigt vad jag ska hitta på. Några ider? Kanske blir att jag följer med ett par vänner till vadstena ikväll, men får se om jag orkar.

Önskar er en bra dag.


♥ Besök nr 3 hos barnmorskan

Goddagens bloggen!

Nu var det ett tag sen man skrev här, gud vad tiden springer iväg. På torsdag går jag in i vecka 24, inte klokt vad fort det går alltså. Imorgon ska jag till barnmorskan igen, blir väl ett stick i fingret som vanligt och få lyssna på lillkillens hjärta, det är väl det mysigaste av allt :-)

Men natten till igår så kände sambon sparkarna utanpå magen när vi skulle lägga oss. Magen hoppa till ett antal ggr och det kändes hur mysigt som helst. Han tyckte det var helt underbart såklart att känna, vem gör inte det. Har börjat känna av foglossningen mer och mer nu så jag har fått ett bälte av en kompis som hon använde i sina graviditeter, så får vi se om det hjälper.

Sambon börja jobba igår kväll, så han sov borta inatt men kommer hem ikväll någon gång. Han är livrädd att det ska hända nåt nu med graviditeten när han sover borta :-( men han skulle såklart släppa allt och köra hem om det skulle hända. Men det hoppas vi inte, den lilla får allt stanna minst 10 veckor till :-)

I augusti kommer vagnen vi beställt, tror vi kommer bli jätte nöjda. En emmaljunga city cross fick det bli med alla tillbehör så som skötväsk, extra hjul, mjuklift osv. Det kosta ju en slant men just vagnen valde vi helt ny till första barnet, det känns bra. Babyskydd fick vi låna av brorsan och hans tjej eftersom dom inte använder det merän 6 månader eller lite mer, så vi lägger pengarna på en bilbarnstol sen som man kan ha i flera år.

Nu ska jag inte trötta ut er mer, ska ta en kopp kaffe nu tänkte jag.

Ha en fortsatt bra dag. Kram till er

♥ Vecka 22+bild

Godmorgon bloggen!

Hur är det med er? Här är det sådär, jag är förkyld och sambon har lunginflamation. Han som skulle börja jobba på måndag efter semestern får vara hemma nästa vecka också, inte oss emot iofs.

I torsdags gick jag in i vecka 22 och fick då se lillkillen en snabbis på förlossningen, allt såg bra ut och sammandragningarna är kroppen som förberedder sig inför en förlossning sen.

I måndags åkte min systerson hem, han hade varit en vecka hos oss. Och vi blev sjuka samma dag så det var tur han åkte hem annars hade det blivit lång tråkigt för honom.

Under den veckan gjorde vi en massa saker, en hel dag i kolmården, speka mini golf i berg, åt glass på smultronstället och besökte flygvapen museumet här i stan så veckan gick riktigt fort ändå, och såklart bada vi nästan dagligen också :-)

Lägger in en bild på magen som jag tog i torsdags, den växer så det knakar nu.

Nu ska jag fixa kaffe till sambon men önskar er en bra dag.


RSS 2.0