♥ Snart i vecka 16

Godmorgon bloggen!

Var ett tag sedan jag skrev här, tänkte att det är lika bra att uppdatera igen.
Har ni haft en bra helg? Det har vi utom att graviditetshormonerna gjorde sig rejält påminda igår, tror jag grät säkert 10 ggr igår, egentligen helt utan anledning.

I torsdags var vi inne på akuten eftersom min BM veckan innan vägra göra ett urinprov på mig trots att vi bad om det. Symptomen blev starkare så vi fick åka in, läkaren tyckte det var jätte bra att jag tog kroppens signaler på allvar, bättre att kolla en gång för mkt än en gång för lite. Urinvägsinfektion var det i allafall och fick medicin, som jag är klar med imorgon, ska bara äta dom i 5 dagar.

Jag har ju även bytt BM nu, jag vill ha en som tar mig på allvar liksom, så hoppas den andra är bättre. Ska till henne 7 juni och då ska jag förhoppningsvis få lyssna på bebisens hjärtslag.

På akuten förstod läkaren verkligen vår oro och ville därmed göra ett UL (ultraljud) vilket vi såklart gick med på. Man kan aldrig se för mycket av sin bebis ju. H*n mådde jätte bra i allafall och det var inga problem alls. Såg till och med ut som den vinka åt mamma och pappa där på skärmen, himla mysigt.

På torsdag går jag in i vecka 16, helt otroligt tycker jag. Men det känns jätte bra.

På lördag åker jag, älsklingen och en vännina till mig till ullared, 2 dagars shopping är inte helt fel det. Självklart blir det nog en del till bebisen också. Vi längtar som bara den alla 3 faktiskt.

Jag hoppas ni får en fortsatt bra dag, ska ta lite frukost nu.

Kram på er

♥ Bebis vecka 14+UL bilder

Godmiddag bloggen!

Inatt har jag verkligen inte kunnat sova pga ultraljudet idag, gud vad nervös jag har varit. Men det visa sig att allt såg jätte bra ut på ultraljudet, bebisen hicka och rörde på sig, riktigt härligt att se. Vecka 14 och BF 16 november.

Både jag och sambon är oerhört lättade och glada nu. Nu ser det verkligen ut som en mini bebis. På ena bilden ser det ut som pyret suger på tummen.

Nu ska jag dock ta något att äta, det känns som det skulle behövas. Ville bara uppdatera lite så ni vet att vi lever. Nästa UL är i juni, 4 veckor kvar ca, då är det RUL (rutinultraljud).

Det överstryckna på bilden är mitt person nr, vill inte visa det för alla direkt.

Jag önskar er en fortsatt bra dag för det ska vi ha :) Kram på er


♥ Back to Sweden+massa bilder

Halloj bloggen!

Hoppas ni har det bra? För det har vi i allafall. Imorgon går jag in i vecka 14 och då är det dags för inskrivning, sambon har tagit ledigt för att vara med och på torsdag är det ultraljud, riktigt längtar efter att få se den lilla knodden.

Nu har vi varit på Kreta och det har varit en alldeles underbar vecka på tu man hand. Riktigt tur hade vi med vädret också. 25 grader varje dag samt att det var upp till 30 grader varmt vissa dagar. Vi badade i havet flera gånger och det var hur skönt som helst. Vi är jätte nöjda med resan, vi kommer garanterat att åka tillbaka igen.
Vi kom hem i lördags kväll, borta bra men hemma bäst. Allt var bra, hotellet, personalen, service, all inclusive och maten, vi har absolut inget att klaga på överhuvudtaget.

Sambon är ledig idag också eftersom hans chef tog fel på dag, dom trodde han skulle vara ledig idag men det var ju imorgon, men det är ju bara skönt för honom att vara ledig en extra dag :) och jag klagar ju inte.

Passar på att lägga in lite bilder nu ifrån resan, så ni får ta del utav vår underbara semester. Har många fler bilder men får ta dom i ett annat inlägg. Vi ska iväg nu till djursjukhuset och fixa hundens allergi medicin, börjar bli dags för det har vi märkt.

Ha en fin dag

 En härlig solnedgång från balkongen

 Härliga och stora vågor

 Mysigt

 Sambon tog en bild på mig

 Älsklingen tar ett dopp

 Och jag också såklart :)

 Vi för alltid

 Min kärlek <3

 Grekisk afton på hotellet

 Jag

 Vid hotellet

 Fler än vi som bada


RSS 2.0