♥ Slut med killen sen 8½ år

Godmiddag!

Ber jätte mycket om ursäkt för min dåliga uppdatering men jag har mått skit rent ut sagt. Jag och min kille skulle ju åkt till Alanya i måndags kväll men så blev det alltså inte. Vi har gjort slut efter 8½ år tillsammans, ni kan tro att det känns förbannat mycket i hjärtat men det var det bästa för oss båda och vi är bra vänner och kommer umgås som kompisar trots allt.

Andledningen till att det tog slut var för att jag har känslor för en annan kille och dom är besvarade. Jag umgås därför mycket med den nya nu och har gjort i antal veckor. Jag är jätte lycklig igen men visst känns det lite konstigt att lämna så många år bakom sig.

Så på det stora hela avboka vi resan bara några timmar innan avgång i måndags för vi var osäkra på om vi skulle åka eller inte, men vi bestämde oss att för att stanna hemma. Egentligen skulle vi inte fått pengarna tillbaka men det fick vi pga ex:ets farmor plötsligt och hastigt avled i söndags kväll så som sagt det har varit kaos runt omkring ett tag nu.

Min nya heter i allafall Christian och är 32 år, fyller 33 på lördag. Han bor oxå här i Linköping och ironiskt nog bor han granne typ med mina fd svärföräldrar.

Jag ville bara meddela detta så ni inte tror bloggen är nerlagd eller så. Jag har bara inte någon större lust att blogga nu.

Hoppas ni mår bra i allafall. Puss på er



♥ 1 vecka kvar+bilder

God kväll mina vänner!

Har er helg varit bra? min har varit toppen på alla sätt. Svärföräldrarna kom förbi i fredags och åt tacos med oss och kika på film. I lördags gick älsklingen på fest medans jag umgick med en vän som jag sov över hos och igår var det en allmän slapp dag faktiskt.

Nu är det bara en vecka kvar tills vi ska till Alanya, börjar längta rejält nu. Så denna veckan blir det mycket att göra för att allt ska hinnas göras innan man åker på måndag.

Lägger in fredagens outfit (hann inte det då). Klänningen kommer ifrån Ellos och kostade 99 kr, hur skön som helst för varma sommardagar.

Och närbilden är ifrån idag.

Har en vän här på besök som ska sova över här ikväll, blir skoj. Blir att baka kladdkaka och mumsa på ikväll, annars blir det väldigt lugnt här.

Så jag får skriva mer imorgon. Kram på er



♥ En lyckad dag med vecko revyn

Hej mina vänner!

Förlåt för dålig update idag men dagen har gått så snabbt tycker jag men den har varit toppen på alla sätt och viss. Blev hämtad med taxi i sthlm ju och blev körd till "studion" där jag blev sminkad riktigt snyggt och fick håret stylat eftersom jag har så tunt och platt hår i mig själv. Var faktiskt riktigt kul att bli lite bortskämd för en gångs skull.

Fotograferingen gick jätte snabbt, drygt en timme tog det eftersom jag posera så pass bra så det behövdes inte ta så mycket kort, ska bli spännande att se när nummret kommer ut.

Lägger in ett par bilder där jag är sminkad samt får håret stylat. Kommer lägga in bilder från själva fotograferingen sen kanske eftersom jag ska få dom mailade till mig.

Var hemma runt 16 tiden och är såklart jätte trött så idag blir det sängen i tid.

Kommer skriva mer imorgon. Sovgott på er. Kram







God morgon sunshines! Hoppas ni har sovit ...

foto0165 (MMS)

God morgon sunshines! Hoppas ni har sovit gott? Själv sov jag jätte bra och var inte alls trött vid halv 6 i morse när sambon väckte mig. Nu sitter jag på tåget mot stockholm och det är drygt en timme kvar att åka. Lite lång tråkigt så jag ska passa på att sova lite. Har kameran med mig så ska ta lite kort och visa er ikväll. Hoppas ni får en bra dag. Kram till er så länge


♥ Dagens shopping

God kväll!

Äntligen hemma efter en dag på stan. Har varit på försäkringskassan bland annat och sen gick jag runt med en vän i en massa butiker för att hitta något snyggt tills imorgon. Hitta ett snyggt linne och svarta byxor och ett par skor, kommer nog bli fint tillsammans tror jag.

Nu har vi precis ätit pizza och suttit och pratat en massa. Min sambo är ju hemma med så dom pratar ju om en massa jag inte förstår något om :-)

Hoppas er dag har varit bra i allafall, har ni gjort något kul?

Tänkte att jag skulle måla mina naglar nu och sådär så jag slipper göra det imorgon. Ska upp 05.30 för att hinna göra allt innan jag ska åka med tåget, tur man kan sova några timmar på tåget i allafall.

Så jag skriver mer imorgon, ska försöka mobil blogga lite med. Tänkte vara lite social här och hundens tassar ska badas med en av medicinerna hon fick.

Kram på er så länge



♥ Stockholm&vecko revyn imorgon



Godmorgon mina vänner!

Har ni haft en bra helg? Min helg har varit toppen som vanligt, dock väldigt lugn. Sambon skulle ut i helgen med en kompis men pga vädret skjuter dom fram det till kommande helg istället så vi har alltså i stort sett bara tagit det lugnt och verkligen sovit ut båda två, riktigt skönt var det.

Idag ska jag ta en tur till stan och shoppa lite, tänkte köpa ett par nya byxor och sådär. Kommer visa upp i bloggen senare vad jag handlat för något.

Vet ni en rolig sak? Jag ska åka upp till Stockholm imorgon bitti för att medverka i ett repotage i självaste vecko revyn. Det ska bli jätte skoj att få vara med i deras tidning. Dom kommer sminka mig och fotografera mig och därefter blir det en intervju. I vilket nummer detta kommer ut i vet jag dock inte riktigt än, får väl fråga det imorgon. Så kl 8 åker jag med tåget för att sen bli upphämtad med taxi på centralen i sthlm som vecko revyn beställt åt mig. Kommer vara framme kl 10.10 ungefär med tåget vilket passar perfekt då jag ska vara där kl 11.

Annars har allt varit som vanligt i stort sett. Min vovve var ju till vetrinären förra veckan igen. 2000 kr fattigare blev man då, men dom medicinerna hon fick då har underlättat rejält så det var det värt. Får hoppas hon blir helt frisk snart för kan inte vara kul för henne.

Men nu ska väl jag göra mig iordning för en sväng på stan, men ni får ha en underbar dag så bloggar jag mer senare.

Kram


♥ Nedräkningen till resan har börjat

Hej mina vänner!

Har ni haft en bra helg? Min helg har varit jätte bra. I fredags vart det mest bara lugnt då sambon jobbat hela dagen men i lördags blev vi bjudna till hans bästa vän med familj där vi grilla lite och hade det allmänt trevligt, senare på kvällen kom min bästa kompis med pojkvän förbi oss här hemma och stanna till 2 natten till söndagen, vi har så mycket att snacka om när vi ses liksom, är ju inte klokt vad fort timmarna går då.

Idag är det 20 dagar kvar tills vi ska åka till Alanya, nu räknar jag verkligen ner dagarna för jag vill komma bort NU, så jäkla gott det vore att ligga och lapa sol när det pissar såhär som det gör i sverige, känns lite som hösten är på gång nu.
Jag och sambon får inga biljetter hemskickade utan kör med onlinebiljett som förra gången och idag får vi äntligen skriva ut flygbiljetterna osv, då känns det mer verkligt.

För övrigt ska min vovve till vetrinären kl 11 idag :-( hon har troligen ringorm och det ska dom ta prov och kolla idag så hon kan få medicin. Tack och lov är det ju inte farligt men väldigt smittosamt så jag ska behandla katterna oxå.

Annars tror jag väl inte det har hänt så mycket faktiskt. Väntar på ett paket som borde komma idag från nelly, men vi får väl se. Har ju köpt ett par converse där och lite andra kläder.

Nää nu ska jag börja göra mig klar så det bara är att gå runt 10 tiden så man slipper stressa till vetrinären.

Hoppas ni får en bra dag :-)


RSS 2.0