God kväller! Har ni det bra? Sitter här i ...

foto0176 (MMS)

God kväller! Har ni det bra? Sitter här i bilen och är på väg till malmö. Drygt 13 mil kvar av 42. Bilden i detta inlägg är tagen strax innan vi åkte på hur jag klippte mig. Blir nog att jag bloggar mer ikväll. Visst passar jag i kort hår? Kram så länge


♥ Bild på min iphone 4

Godmiddag sunshines!

Haft en bra dag hittills? Det har vi haft. Christian är ju ledig idag och imorgon eftersom vi snart ska åka till Malmö, vi kommer ta bilen ner.

Nu på förmiddagen har vi båda varit och klippt oss, det känns riktigt bra faktiskt. Nu ska vi ducha och fixa det sista innan vi ska åka.

Var ju även och hämta min iphone idag och sakerna ifrån nelly&bubbelroom, det kan jag visa bild på ikväll eller så.

Kommer säkert mobil blogga på vägen ner men då ifrån min gamla mobil innan jag börjar använda den andra.

Har ni några kuliga planer för ikväll? själv är vi väl i malmö runt 17 tiden eller något och sen får man väl se hur kvällen blir. Jag ska i allafall ta med honom till min favorit restaurang nu när vi är där nere.

Jag skriver mer sen. Hoppas ni får en fortsatt bra dag.


♥ Bild på babykläderna till brorsan

Godmorgon godingar!

Har veckan varit bra såhär långt? Min vecka har varit toppen på alla sätt och vis.

Har varit vaken i 1½ timme redan eftersom jag vakna när Christian åkte till jobbet. Idag är sista dagen denna veckan han jobbar sedan är han långledig eftersom vi åker till Malmö imorgon och ska hälsa på min familj där nere. Vi ska klippa oss på förmiddagen först och sen efteråt åker vi nog.

Bilden nedanför är saker som jag köpt till min bror&hans flickväns kommande bebis som är beräknad den 14/12. Tyckte det var så gulligt så jag var bara tvungen att köpa det.

Dessutom kom min iphone igår så blir att hämta den idag och lite till, har ju beställt lite från bubbelroom och nelly också som kommit.

Håller på att tvättar nu, lova Christian det eftersom han kommer hem så pass sent ikväll så vi hinner inte det då. Tur han har egen tvättmaskin så man kan tvätta när man vill. Ska nog dammsuga och städa av lite mer så man slipper göra det imorgon.

Nu ska jag fortsätta här men skriver kankse senare.

Kram på er




♥ Iphone 4 på väg till mig

Lotta: Måste bara säga det att visst det kanske är snabbt att köpa ringar redan men när vi ska förlova oss har vi varit ihop typ ett halv år, så förlova oss är inget vi ska göra nu direkt utan om ett antal månader fram i tiden. Och han fråga och jag sa ja eftersom det känns så himla rätt mellan oss. Eftersom han betala ringarna (4000 kr) så kommer ju såklart han behålla dom om det inte håller mellan oss. Och egentligen kan ju inte du säga något eftersom du förlova dig med Peter efter en månad när vi gick i skolan, känns det rätt så gör det

Idag beställde jag hem nya Iphone 4 med ett abonemang. Ser fram emot att få hem den.

Har precis tagit mig en duch och väntar på Christian som ska sluta om en timme. Sen ska vi åka hem till kissarna och vara där en stund hos dom och ge dom mat och lite sådär. Annars har jag klippt gräset här hemma så nu ser det vettigt ut igen :) diskat och dammsugit av har jag också gjort så känner mig riktigt duktig idag.

Kommer lägga in bilder sen när jag hämtat kameran.




♥ 6 veckor i lördags

Godmorgon!

Har ni haft en bra helg?

Jag tycker verkligen tiden springer iväg. I fredags var det exakt 3 månader kvar till julafton och i lördags hade jag och Christian varit tillsammans i  6 veckor.

Allt känns verkligen kanon mellan oss. Till och med mina vänner har märkt att jag är så mycket gladare och lyckligare nu än jag var tidigare, och det säger inte lite det. Även hans vänner har märkt en förändring hos honom så det känns verkligen skit bra. Vi kommer så bra överens.

Denna veckan blir en kort vecka för Christian, han jobbar idag, imorgon och på onsdag sen är han lång ledig till måndag. Vi ska ju åka till Malmö på torsdag och hälsa på min familj, han är lite nervös eftersom det är första gången men det ska väl gå bra. Vi kommer ta bilen ner till Malmö, mycket pga hunden. Katterna kommer stanna hemma med kattvakt. Vi ska även klippa oss på torsdag, detta gör vi vid samma tid, samma ställe fast hos olika personer.

Helgen har för övrigt varit planerad hela tiden. I lördags åkte vi till Mantorp för att stor handla på citygross, därefter åkte vi till stan för att hämta ringarna, vad fina dom var. Nu längtar vi båda två så mycket till DET datumet, vilket det är lär ni bli varse om. Kort och gott vi var i farten från kl 11-17 och då kom Camilla och Micke till oss och fika och snacka till kl 20.00 och därefter laga vi middag och bara myste.

Igår var vi på ikea och köpte lite grejer, Christian har ju gett mig en hel gaderob här hos honom för mina kläder, jätte gulligt. Kjell kom även igår och titta på fotbollen Malmö-Göteborg, självklart vann MALMÖ :) och kjell är kvar än, ligger i soffan och sover medans jag sitter här. Christian åkte till jobb för en timme sedan.

Idag blir det en sväng till stan, måste till banken och sådär. Köpte lite smink på kicks igår som jag kommer ta bilder på sen när jag är hemma hos mig. Har även köpt en present till brorsan och hans tjej till kommande barnet.

Nu ska jag vika mina kläder och lägga in i gaderoben innan Kjell vaknar. Hoppas ni får en bra dag.

Kramar


♥ Underbara morgon

Godmorgon!

Inatt fick jag äntligen sova bättre än igår, känns något bättre i magen så får hoppas det förblir så.

Som vanligt var det någon anonym idiot som kom med någon spydig kommentar om att det verkade desperat att kolla ringar redan. Jag kan dock hålla med om att det är tidigt men vem har sagt att det är imorgon vi förlovar oss???? Det ligger flera månader framåt i tiden vid ett speciellt datum, så tar reda på fakta först innan ni kräker ur er en massa.

Sen om man känner att det är RÄTT så vad hindrar en egentligen? Jag kände inte ens såhär med mitt ex som jag var ihop med 8 år. Detta är helt annorlunda. Jag och Christian har i stort sett ALLT gemensamt till skillnad från mig och exet som inte hade något gemensamt efter närmare 9 år ihop, det säger lite eller hur.

Huvudsaken är att vi är LYCKLIGA och det är vi och allt känns jätte bra.

Idag ska jag pyssla lite med mitt mobila bredband och se så det funkar. Kommer även lägga in bilder på jeansen jag köpte igår, dom är riktigt snygga tycker jag. Annars blir det lugnt, vädret är ju inte det bästa. HÖSTEN är här.

Christian stack till jobb vid 5 i morse och jag vakna runt 7 tiden när Lovis kom. Vakna med en helt underbar känsla i kroppen. Jag är verkligen lycklig igen och det känns jätte bra.

Nu ska jag fixa lite kaffe och kolla in nya datorn. Hoppas ni får en underbar dag. Kram

♥ Info om mini-PC som är till salu

Jag har fått väldigt många frågor om datorn som jag skrev om i förra inlägget.

Ett pris som jag tänkt är något mellan 1800-2000 kr. Ny kosta den 2790 kr. För att göra det enklare för er lägger jag in en länk där allt om datorn står som ni behöver veta netonnet

Jag säljer denna eftersom jag fått en ny eftersom jag täckna ett mobilt bredband. Den nya är likadan som den rosa men i annan färg och lite större minne i den men annars är det ingen skillnad.

För övrigt kom vi hem runt 19.40 och har ätit och sådär. Blir strax kaffe och sen bara mys i soffan. Vi kolla ju på ringar idag med och det gick minst sagt bra.

Mitt mobila bredband kom ju idag så det ska jag fixa med imorgon tänkte jag så jag ser att det funkar som det ska.

För övrigt har jag fyndat 2 par jeans idag, det behövs ju alltid. Sen blev det en fika med Kjell i stan. Min mage är fortfarande knas, har haft flera kramper under dagen, så jag ska söka läkare för detta.

Hoppas ni får en fortsatt bra kväll. Kram på er



♥ Rosa mini-PC till salu

Hej mina vänner!

Har helg varit bra? vår helg var helt okej men jag har mått hel skumt. Trött och illamående till tusen och helt jävla uppblåst. Kan ju bero på fanskapet som ska komma till helgen iofs :-D

Har varit en lugn dag idag. Varit hemma hos mig och katterna idag och städat och varit lite social mot dom. Ska snart åka ner till stan och möta en kompis där. Ska kolla lite på kläder och ringar *L* fundera på det ni.

I veckan tror jag inte det händer så mkt, kommer jag må som jag gör då så tar jag det bara lugnt men det får vi se hur det blir med det.

Älsklingen slutar redan 16 idag och 2 veckor framöver, det känns ju något vettigare än tidigare i allafall. Och skönt för honom att komma hem i tid med.

Har ni röstat? själv har jag inte röstat :) rösta för första och sista gången när jag var 18 år och ingenting sedan dess. Verkar vara ett himla hysteri kring valet nu Christian var dock iväg igår kväll och rösta.

Känner ni någon som är intresserad utav en rosa mini-PC så hojta. Jag ska sälja min som jag köpte i juni eftersom jag kommer få en ny. Det är 9 månaders garanti kvar och den är ytterst lite använd. Har inte ens tagit av skyddsplatsen från "locket" än. 10,1 led skärm är det.

Nu måste jag rusa, ha en fortsatt bra dag. Kram


♥ Mycket fickpengar med 25 000?

En kompis till mig hade lämnat en kommentar om hur jag kan ha med mig 25 000 i fickpengar till USA så jag ska försöka svara på det. Menar 25 000 svenska är ju typ 3531 dollar så egentligen är det inte så mycket känns det som.

Lotta: Eftersom USA har varit drömmen i 23 år snart 24 så har jag haft tid på mig att spara till denna resan. Det är så man får göra, det tar tid men det är så värt det till slut i allafall. Dessutom blir det ju att man shoppar rätt mycket i USA och därför är det bättre att ha med sig för mycket än för lite pengar eftersom jag inte tar med något visa kort så jag kommer ha svårt för att ta ut pengar på plats i såfall.

På lördag är det 5 veckor som jag och Christian varit tillsammans, tiden går jätte snabbt när man är kär. Händer nog inte så mkt i helgen, vi är ett gäng på 10 pers som ska ut på lördag är det tänkt och på söndag kommer Christians bror och hälsar på här.

Någon som vet hur mkt man jobba per dag? Igår jobba Christian från kl 05.00-21.30 och det är ju lite väl häftigt. Jag är så förbannad på hans chef. det är ju typ 16 timmar han jobba igår. Fattar inte hur han orkar.

Min killkompis sov över här hos Christian inatt med, så vi sitter här och dricker kaffe och snackar en massa. Christian stack till jobb vid 04.30 :-(

Vad ska folket göra i helgen?

♥ Washington nästa då :)

Godmorgon sunshines!

Det märks verkligen att hösten är på väg hit nu, redan kl 20 igår kväll var det kolsvart ute. Inte undra på att man blir nerstämd *s*.

Har er helg varit bra?

Helgen har varit väldigt lugn och skön. Vi var och kolla på en spelning i lördags och igår tog vi det endast lugnt eftersom Christian åkte ut på jobb igår kväll till GBG för att vara där till 7 idag på morgonen. Han kommer dock hem sen ikväll någon gång.

Min kompis flytta ju till USA för att plugga och nu är det bestämt att jag ska åka dit. Flygbiljetterna är bokade och klara redan och även betalda. Jag blir borta mellan den 19/11-4/12 så det är lite merän 2 veckor. Vi ska även passa på att besöka New York och se någon match som är så populärt där :) Tror nog det blir skit kul faktiskt och jag ser verkligen fram emot denna resan.

Jag behöver alltså bara betala för flyget och fickpengar då :) boendet är redan klart och det behöver jag inte betala något för så det känns ju toppen. Flyget tur&retur gick på 4500 kr inklusive alla flygskatter osv då såklart. I fickpengar hade jag tänkt ha med mig 25 000 kr.

Nu ska jag dricka lite kaffe och ta tag i disken och städningen. Märkligt att det blir så mkt disk när man knappt aldrig är hemma, sover ju hos Christian varje natt :) sover så bra i hans säng nämligen.

Men jag skriver troligen sen. Kram på er




♥ Jobbigt att vara nykär

På lördag har jag och Christian varit tillsammans i en månad, tiden har verkligen gått snabbt men dock känns det som vi varit ihop längre men så är inte fallet.

Jag älskar känslan av att vara nykär och precis allting är underbart. Christian är verkligen den jag letat efter och allt känns toppen mellan oss på alla plan. Det som gör både mig och honom lite ledsna är hans jobb, oftast så jobbar han som vanligt folk dvs mellan 7-17 osv men ibland sover han borta i andra städer.

Detta gjorde han i tisdags till igår sen inatt fick vi äntligen sova ihop igen, men nu för drygt en timme sen åkte han igen och kommer hem sent imorgon kväll. Detta känns otroligt jobbigt för båda och vi tar verkligen vara på tiden vi har tillsammans innan han ska åka.

Hoppas tiden går snabbt för sen är det helg igen. Ska ni göra något kul i helgen? Själv blir det nog bara lugnt kan jag gissa. Vi ska iväg på lördag och se hans kompis spela och sen ska vi troligen till Kisa och hälsa på hans föräldrar men utöver det är inget planerat.

Ikväll tror jag inte det händer så mycket faktiskt. Kanske tar en fika med exet eftersom vi har lite papper kvar att klara upp tillsammans, men vi får väl se.

Nu blir det kaffe dags här men kanske skriver sen.
Hoppas ni får en fortsatt bra kväll.

Kram


♥ Duktiga Tessan :)

Godmiddag!

Har ni haft en bra dag än så länge? Min dag har varit väldigt bra på många sätt. Min killkompis sov ju här i natt för Christian inte var hemma så jag slapp vara ensam. Idag har jag varit riktigt duktig känns det som. Jag har städat massor, dammsugit, tvättat golv, diskat, gjort rent till katterna, slängt en sliten soffa jag inte ville ha kvar.

Nu ska jag dock ta en paus och dricka kaffe och passar då på att blogga lite men sen sätter jag igång igen och ska rensa avloppet i badrummet under badkaret tänkte jag och tvätta handfatet och toaletten.

Christian kommer hem under kvällen och då ska vi sova hemma hos honom i natt tänkte vi men imorgon kväll åker han ut på jobb igen :( och sen kommer han hem på fredag och sen som han sa har vi en underbar helg tillsammans igen.

Det är en härlig känsla att vara nykär. Och igår fick jag så fina sms utav honom att det värme i hela mig.
Såhär skrev han:

Christian: Jag känner att du är helt rätt för mig. Jag kan inte få nog av dig. Älskar dig massor. Puss

Christian: Jag älskar dig lika mycket. Ska snart dra filten över huvudet och drömma om världens underbaraste tjej. Sovgott du med. Puss&Kram

Christian: Sovgott världens underbaraste tjej. Pussar&kramar i mängder. Love you

Han är helt enkelt för underbar tycker jag. Kan inte beskriva med ord hur mycket denna kille betyder för mig.

Fast nu ska jag fortsätta här, kanske skriver senare.

Ha en bra dag. Kram

♥ Blir faster i december

Godmorgon sunshines!

Har ni sovit gott? Det har jag. Vi gick och la oss redan vid 23.20 igår för vi var båda otroligt trötta. Idag börjar inte Christian jobba förrän 17.30 ungefär och då blir han borta över natten med, så ikväll får man lägga sig ensam.

För ett tag sedan fick jag och familjen veta att min storebror ska bli pappa i december. Bara 14 veckor kvar nu. Det blir en liten Isabella :) precis som jag och brorsans tjej trodde. Min bror var 100% säker på en pojke. Jätte kul för dom tycker vi. Visst hon är "bara" 18 år och han 30 men dom har varit ihop i 2 år snart, kärleken har inga gränser och dessutom bor dom ju tillsammans.

Idag händer nog inte så mycket. Jag ska passa på att umgås med Krille innan han ska iväg till jobbet och i eftermiddag kommer en vän till oss på fika och sådär. Förhoppningsvis sover han över oxå så jag slipper vara ensam, gillar inte det av någon anledning.

Nu ska jag ta mig lite kaffe och sen ta tag i disken som finns här. Hade förresten en jätte trevlig fika med Linda igår och vi prata massor. Har ju hänt så mycket under tiden vi inte träffats. Hon stannar i stan månaden ut så vi ska ses en gång till innan hon åker hem.

Ska fixa min header i dagarna med för den jag har nu stämmer ju inte så bra längre.

Hoppas ni får en bra dag. Kram på er


♥ Fika med Linda

Godmiddag!

Har hållt på att tvätta och städa nu på förmiddagen så Christian slipper göra det sen efter jobb. Fick precis ett sms av honom där han skrev: Älskar dig,puss. Det gjorde min dag och nu längtar jag efter honom ännu mer.

Jag vill bara förtydliga lite här. Jag och Christian träffades endast som vänner och utav ren slump första gången när vi båda var på samma uteställe. Veckan efter tog vi enbart en fika och det var DÅ känslorna blossa upp och jag meddela mitt ex detta direkt och därmed gjorde vi slut. Så med andra ord träffa jag inte Christian samtidigt som jag var ihop med mitt ex, i allafall inte som merän vänner.

Sitter och väntar på Linda som ska komma och hålla mig sällskap lite och fika med mig. Det var jätte länge sedan vi sågs och nu har hon flyttat ifrån Linköping, men är här uppe på besök nu så då passa vi på.

Lägger in en bild på oss ifrån 2005 när vi var på krogen. Hon i mitten och jag närmast kameran såklart =) och hennes kille eller ja ex kille hamna med på bilden med. Hon är min äldsta och närmaste vän bortsett från Camilla då såklart, min lilla pudding *s*

Folk har frågat hur jag hamna med i vecko revyn och det var såhär att dom sökte tjejer till just det nummret som kommer ut i november. Tjejer som dom intervjua och fotograferade. Det handlar om en kroppsdel man är mest nöjd med och varför. Mer kan jag inte säga eftersom tidiningen inte kommit ut i butiken än.

Nu ska jag ta en duch och göra mig klar. Hoppas ni får en fin dag.




♥ Seperationen är äntligen klar

Godmorgon snyggingar!

Jag hoppas ni haft det bra? Jag har haft det helt okej faktiskt.

För en vecka sen blev seperationen helt klar med mitt ex, alla hans saker är borta och jag fick nycklarna tillbaka. Visst känns det skumt men jag tänkte inte befinna mig i sitsen där jag blir kallad en massa saker av någon som ska påstå sig ÄLSKA mig, efter ett tag med sånt så ledsnar man rejält.

Just nu sitter jag hemma hos Christian, han har åkt till jobbet för en timme sedan ungefär och kommer hem ikväll. 2 dagar denna vecka kommer han sova ute på jobb, det blir ensamt. Vi har ju umgåtts 24/7 de senaste 2 veckorna då han haft semester.

Tänkte att jag skulle bjuda er på en bild på honom så ni får se hur han ser ut.

Hoppas er helg varit bra? I torsdags var vi i norrköping hos ett par vänner och hälsa på och i fredags åkte vi till cloetta center i Ljungsbro och sen har det varit väldigt lugnt.

Nu ska jag fixa lite kaffe och  sådär innan jag ska hem till mig en sväng till katterna.




RSS 2.0