♥ Mördaren från scream föreställer jag ikväll

Godkväll mina vänner!

Har ni haft en bra dag såhär långt? Vår dag har varit helt okej. Efter vi druckit kaffe stack vi till stan och handla det vi behöver till ikväll, svängde förbi bolaget och sådär.

Just nu sitter jag här och väntar på att få skölja ur färgen ur håret. Färgar det moca brunt, precis som förra gången, hoppas det blir lika bra. Sitter och avnjuter en kall Bacardi Breezer också, dom är ju hur goda som helst.

Eftersom varken jag eller Christian är mycket för att spöka ut oss gjorde vi det väldigt enkelt för oss båda. Han ska föreställa Will Smith från men in black och jag ska föreställa mördaren från scream. Tänker ha en svart klänning och strumpbyxor samt skor och så scream masken som dessutom var den sista, hitta även en plast kniv som jag ska ha med.

Vad ska ni göra för kul ikväll?

Ska försöka ta lite bilder som jag sedan visar upp i bloggen imorgon förmodligen någon gång.

Hoppas ni får en fortsatt bra kväll.

♥ Halloween fest imorgon+tips mottages

Godmorgon alla morgonpigga ;)

Klockan är snart halv 7 och jag har varit uppe i snart 1½ timme. Jag fattar egentligen inte hur jag orkar det, för jag är INTE morgonpigg och ligger gärna och sover till minst kl 9 i allafall, men sen jag träffa Christian har det blivit att jag går upp helt automatiskt när han går till jobbet.

Igår var han faktiskt hemma till 17 och det är ju helt okej. Vi åkte iväg till ikea och sen handla vi lite. Såg att nummret av veckorevyn som jag är med i kommer ut den 11 November :) ska bli riktigt spännande att se nu när den kommer till mig i veckan.

Jo imorgon är vi bjudna på halloween fest och tydligen är det så att man ska klä ut sig så nu vill jag ha massa tips på VAD man kan klä ut sig till? Jag tror ärligt talat inte jag någonsin gjort det på halloween så det står helt still där uppe på mig nu. Och vi blir 60 personer så jag tror nog det kommer bli en grym fest.

Annars är det ju FREDAG och jag ser fram emot ett par underbara dagar tillsammans med Christian. Utom festen imorgon blir det nog ganska lugnt kan jag tro, inget annat planerat i allafall.

Jag har dessutom sagt upp mitt internet abonnemang hemma i lägenheten nu, så from sista januari har jag ingen tv, telefon eller bredband där, utan då kör jag helt på det mobila bredbandet men det ska väl gå det också.

Nu kommer Lovis om en stund så jag ska fixa lite kaffe innan. Men jag skriver under dagen.

Kram på er

♥ Inskrivningen för operationen klar

Godkväller på er!

Gud vad jag är trött idag, har varit uppe sen kl 5 i morse och det hör verkligen inte till vanligheterna. Så ikväll blir det bara en massa mys med underbaraste.

Var ju iväg till sjukhuset idag också och tog lite prover och sådär inför operationen. Allt gick bra och såg bra ut. Nu är det bara att hoppas på att jag slipper få någon inflamation innan. Tog nästan 3 timmar på sjukhuset, är så segt när det tar sådan tid. Den 18/11 kl 07.00 ska jag vara på avdelningen för att läggas in.

Christian är på väg hem ifrån jobbet nu och jag saknar honom. Han är väl också trött ikväll förmodar jag.

Vad har ni gjort under veckan som varit då?

På lördag är vi bortbjudna på halloween fest, en tjej kompis har hyrt en lokal och vi är 42 beräknade redan, kommer alla blir vi 65 pers, det blir nog kul. Taco buffè bjuds det på också, det som är så gott.

Nu ska jag snart ut med vovven en sväng innan älsklingen kommer hem så jag slipper göra det precis då.

Jag hoppas ni får en fortsatt bra kväll, för det ska jag ha. Jag är verkligen glad över att jag och Christian hittade varann. Han gör mig lyckligare än jag varit på länge. Älskar honom så himla mycket.

Kram på er



♥ Tisdagen den 26/10

Godmorgon mina vänner!

Hoppas ni sovit gott? som vanligt vakna jag till utav Christians klocka, även om jag gick upp drygt 20 minuter efter honom. Är väldigt irriterande att han börjar sådär tidigt på morgonen, kl 7 hade varit bättre *s* men igår var han hemma till 18 redan så vi hade kvällen tillsammans så det känns bra.

Igår boka vi även tågbiljetterna till Malmö =) ja vi ska åka ner där igen fast det blir den 22:a december så vi tillbringar julen där nere. Kommer hem den 26:e igen eftersom han ska jobba den veckan och sen har vi andra planer för nyår med några vänner.

Katterna har varit här sedan i lördags och dom verkar trivas bra och det har gått väldigt bra än så länge. Visst lever dom om ibland men så är det med katter.

Lovis kom precis så det blir full rulle hela dagen, men det är kul.

Imorgon ska jag in till sjukhuset för inskrivning inför operationen och ta lite prover till den och sådär. Den 18 November är det alltså dags och troligen kommer min hund få följa med Christian till jobbet den dagen eftersom jag ska vara inne runt 7 på morgonen på sjukhuset och kommer hem först på eftermiddagen den 19:e. Måste ligga över när det gäller en så pass stor operation.

Men hur orkar dom operera i 8 timmar? Tar dom lite kaffe pauser emellan eller, hehe :-)

Jag är fortfarande mycket nöjd med min iphone, har absolut inget att klaga på utom att bilderna inte blir sådär jätte bra i mörkret. Testa nu på morgonen och resultatet ser ni ju. Påminner lite om en gamal bild dock :)

Nu blir det kaffe och att försöka vakna till som gäller. Hoppas dagen blir bra


♥ Lördagen den 23/10

Godmorgon sunshines!

Fick äntligen sova ut lite idag, både jag och Christian vaknade kl 9. Skönt att han inte behöver gå upp kl 5 på helgerna, det hade nog blivit för mycket.

Christian hämta Kjell på väg hem igår kväll så dom var hemma runt 20.30 och då var maten klar. Det var helt klart ätbart i allafall :) så Kjell sov här igår kväll också. Men jag tycker alltid det är trevligt med sällskap av sina vänner.

Tror inte det händer så mycket idag faktiskt, allt jag vet är att vi ska åka till mig och hämta katterna så dom får bo här istället eftersom jag redan bor här i stort sett. Får hoppas dom trivs i sitt nya hem :-)

Idag är det dessutom 2½ månad (10 veckor) som vi har varit tillsammans, men av någon anledning känns det som vi varit ihop betydligt längre men i vilket fall som helst känns allting verkligen jätte bra mellan oss.

Ska ni göra något kul i helgen?

Nu ska vi göra oss klara för att åka iväg lite men kanske skriver senare.

Ha en bra dag. Kram

♥ Linköpings första snö är kommen

Godmorgon vänner!

Uppe med tuppen är jag även idag, fast nu har jag varit uppe snart 2 timmar. Trots att jag hade svårt att somna igår kväll så gick jag ändå upp 05.30. Vår vän Kjell sov över så han vakna strax efter att älsklingen hade åkt till jobbet.

Igår kväll kom årets första snö även hit till Linköping. Ni kan tro att hunden blev överlycklig när vi kom ut. Det skulle springas och rullas i snön :-) kändes jätte bra att se henne så lycklig men tyvärr är snön väck nu men förhoppningsvis kommer den snart igen.

Dessutom är det ju fredag, har ni några planer för helgen? Vi har nog inte så mycket planer merän att ta hit mina katter och se om det funnkar att ha dom här, kan ju vara en fördel om det gör det.

Vad anser ni om att lyssna på jullåtar redan? eftersom det får mig att längta ännu mer efter snön och julen så lyssnar jag på det redan och har gjort ett bra tag redan faktiskt.

Lägger in ett par bilder från vår nattrunda igår.

Nu är det dags för lite mer kaffe och sen ska man väl klä på sig.

Hoppas ni får en underbar dag. Kram


♥ Lite shopping+bilder

Godmiddag mina vänner!

Hoppas veckan varit bra såhär långt? min vecka har varit lika bra som den brukar. Christian har inte sovit ute på jobb en enda dag denna veckan och det är ju så man vill ha det, dvs att han kommer hem varje kväll. Han har faktiskt kommit hem i helt okej tider denna veckan så jag är nöjd.

För övrigt väntar man bara på första snön ska komma. Verkar redan startat i större delar av landet. Enligt min bästa vän snöa det i Kisa här om kvällen *s* det är 6 mil ifrån oss. Jag vill ha snö nu, tycker det är så mysigt och vovven älskar det.

Tänkte lägga upp lite bilder på kläder som jag köpt. Allt utom skorna och kjolen kommer från www.bubbelroom.se och det andra ifrån www.nelly.se . Jag älskar verkligen skorna, har dom i svarta med och dom är verkligen sköna och lätta att gå i, dom är helt klart värda sitt pris.

Bilderna är klickbara.

Annars har jag tagit hand om disken och ska strax göra mig klar för att gå ut och göra ett par ärenden. Sen ska jag försöka få hit en kompis på fika, hoppas jag lyckas med det *s*.

Nu dröjer det inte länge innan veckorevyn kommer ut. Ska blir riktigt spännande att se hur bilderna på mig blev.

Jag kommer skriva mer senare idag troligtvis. Hoppas ni får en bra dag så länge. Kram på er


♥ Vovven fyller 5 år

Idag är det måndagen den 18 Oktorber, det är idag exakt 5 år sedan min lilla vovve föddes till världen. Jag kan inte förstå att jag haft henne sedan hon var 12 veckor gamal. Jag tyckte det var igår jag hämta hem henne och då var hon så liten att hon rymdes innanför jackan, hon var ungefär som ett marsvin storleksmässigt alltså  :-)

Dessutom är det exakt en månad kvar tills jag ska opereras. Självklart skjuter jag upp USA resan tills efter operationen då den är viktigare. Visst blev jag sur och irriterad att dom boka in operationen dagen innan avresan egentligen men va fan, USA finns kvar så man kan åka när som helst egentligen.

Christian stack till jobbet kl 6 i morse, den förbannade klock jävlen ringde 05.30 och tro mig jag brukar inte höra sånt annars men denna hör jag, dessutom ligger jag närmast den så jag nästan flyger upp ur sängen :) så jag har alltså varit uppe sedan han åkte.

Nu har jag precis tagit tag i disken och ska väl ducha och lite såna små saker innan jag ska fika med en kompis som även är mitt ex. Och ja Christian har INGA problem med detta då han litar på mig, vi har pratat om det. Dessutom har jag kommit på att Christian läser min blogg ibland ;) och självklart får han det. Jag har inget att dölja.

I helgen ska vi ta hit mina 2 katter också och se hur det går. Ska bli riktigt intressant att se. Här kan dom dessutom gå ut när dom vill, istället för att vara ute på en balkong så har dom bättre möjlighet här. Blir lite jobbigt i längden att åka till dom varje dag och gosa och ge dom mat osv.

Hoppas er helg har varit bra?

En liten bild på Engla kanske är på plats då :-) min underbara snutta




♥ Kass på att uppdatera

Fan vad kass jag är på att uppdatera bloggen, måste försöka bli bättre med det. Men jag antar att man glömmer bort den när man gör andra saker.

Hoppas er helg har varit bra i allafall och att ni har gjort något kul?

Själv har det varit rätt lugnt här, Christian skulle ju vara ledig ifredags men han fick jobba ändå för det var folk som var sjuka så jag blev ju såklart irriterad och var det hela fredagen. Men runt 22.30 kom han hem och hade köpt mat med sig, men det var ju typ bara att gå och sova efter det.

Igår var vi faktiskt en sväng till Kisa till hans bror och skulle fika. Även deras föräldrar var där så det var roligt. Man satt ju och prata bort ett antal timmar. Innan vi åkte hem svängde vi förbi min bästa vän där man blev sittandes i några timmar också :-) men det är riktigt kul.

Vi har i allafall bestämt att vi ska på kryssning på nyår, blir det ingen kryssning blir det en middag här hos oss och därefter utgång på kvällen, så det blir kul.

Idag är det tänkt att det bara blir lugnt här. Har en envis huvudvärk som inte vill ge sig.

Imorgon fyller min vovve hela 5 år :-) gud vad tiden går snabbt. Tyckte inte det var länge sen jag hämta henne när hon var 12 veckor.


♥ Bilder från i fredags

Hej mina vänner!

Vet att det var ett tag sedan jag skrev här men nu är det dags igen.

Helgen har varit helt okej, har absolut inget att klaga på. Min älskling kom hem i vettig tid i fredags kväll så han följde med mig och Camilla ut på harrys. Tycker kvällen blev riktig trevlig. Tror vi var hemma runt 02.30 tiden på natten så vi stanna inte tills dom stängde riktigt.

Så ifredags natt sov vi hemma hos mig för en gångs skull, kändes lite ovanligt men kommer bli lite mer utav det nu. Måndag&Tisdag kommer vi sova där med eftersom dom ska måla om här hos Christian då.

Tänkte att jag skulle bjuda på lite bilder från i fredags. Dock är höstbilden tagen igår kväll med iphonen men alla andra är tagna med en vanlig kamera.

Har er helg varit bra?

Imorgon och på tisdag är ju Christian ledig sen sover han ju borta onsdag-torsdag och på fredag är han också ledig så han jobbar inte så mycket denna veckan. Kan ju vara skönt ibland. Blir att åka och stor handla och tanka bilen imorgon förmodar jag och på tisdag ska vi till Kisa och hämta vinterdäck och våldgästa hans bror :)




♥ Miss you already

Godkväll sötnosar!

Har er vecka varit bra såhär långt? Min vecka har varit helt okej. Christian jobba borta i tisdags och kom hem sent igår kväll, och nu för en stund sedan åkte han igen och kommer hem imorgon kväll. Måste börja hitta sätt att fördriva tiden med när jag är ensam.

Natten till i tisdags hade jag verkligen svårt att sova när han inte låg bredvid, tror jag var vaken kl 4 fortfarande och gick upp 07.15 så det var inte mkt sömn där.

Imorgon är det alltså fredag och då är älsklingen lång ledig, han är ledig måndag&tisdag så det ska bli så skönt att få umgås med honom då.

Imorgon kommer bästa vännen in till stan så vi ska festa lite tänkte vi. Blir utgång på harrys och sen ska hon sova hemma hos mig till lördag. Ska bli kul att träffa henne igen.

Idag fick jag även operations tiden för vänster öra. Ni minns kanske operationen jag gjorde i mars förra året, det är samma sak fast på andra örat, tar typ 8 timmar att utföra så jag får skaffa hundvakt eftersom jag måste ligga över en natt. Blev super nervös, men är väl så när det gäller en sådan sak. Ska dit och ta prover och skriva in mig för operation den 27:e och den 18/11 sker operationen.

Lägger in en bild på min söta kisse. Tagen med min iphone så den tar helt okej bilder

Vad händer för er i helgen? Nu ska jag ta tag i disken här.

Ha en fortsatt bra kväll. Kram på er




♥ Hemma i Linköping igen

Godmorgon sunshines!

Har helgen varit bra? Vår helg har varit riktigt bra men gud så snabbt det gått och dessutom är det oktorber redan och det känns när man är ute :-)
Igår kväll runt 20.30 kom vi hem till Linköping igen, kändes lite tråkigt att åka hem men vi var tvugna då Christian jobbar idag. 2 dagar denna vecka ska han sova borta på jobb, lika jobbigt varje gång men då kan jag passa på att mysa med kissarna som är hemma.

Tänkte tvätta ett par maskiner nu och sen gå hem till dom lite. Christian stack vid 6 i morse och pussa mig hejdå några gånger men jag somna nog om lika snabbt igen :) men när jag vakna hade han lagt en söt lapp på min laptop, sånt blir jag glad över.

Godmorgon älskling! Tack för en underbar helg med dig. Du är verkligen den jag vill leva med. Älskar dig hur mycket som helst. Puss&Kram din Christian

Jag blir jätte glad över att vakna och läsa en sådan sak.

Nu har jag också börjat använda min iphone och jag kan säga att den är klart mycket bättre än min samsung jet på alla plan. Har provat det mesta med den nu, surfat, skickat sms och sådär och även spotify är nerladdat.

Idag ska jag också passa på att ta kort på mina inköp så ni får se. Satt inte så mycket vid datorn i malmö.

Dagens planer består alltså av att tvätta, prata med min hyresvärd om 2:a hands uthyrning och sen städa hemma hos mig lite och vara med kissarna.

Önskar er en underbar dag. Kram

♥ Bildbomb från malmö

Godmiddag bloggen!

Har helgen varit bra såhär långt? Vår helg har varit jätte bra. Det är jätte kul här i malmö utom att man nästan blåser bort när man går ut :)

Igår så laga jag, Christian, syrran, mamma och brorsans tjej samt syrrans kille middag tillsammans. Det blev potatisgratäng med baconlindad fläskfile, smarrigt värre var det.
Som efterrätt blev det chockladpudding och grädde.

Sen satt vi och snacka en himla massa och drack lite för att till slut gå ut på krogen. Det var jag, Christian, syrran, brorsan och hans tjej som var ute, riktigt kul hade vi. Brorsans tjej drack förstås ingenting då hon är höggravid men vi andra blev lite på lyset *s*

Lägger in några bider ifrån igår samt idag när vi var och kolla på öresundsbron och Turning Torso ( ett av sveriges högsta byggnader). Var faktiskt lite läskigt att stå framför det och titta upp, kändes precis som det skulle ramla ner på oss.

Imorgon blir det lugnt i allafall, vi tänkte att vi skulle påbörja bilresan hem mot Linköping runt 16 tiden eller så, så man är hemma i någonlunda vettig tid.

Bilderna är klickbara

Hoppas ni får en fortsatt bra kväll. Kram på er



RSS 2.0