♥ Slog till mot nelly rean

Ja jag vet att jag inte skulle shoppa mer men jag hade ett presentkort på 600 kr på nelly så jag passa på att shoppa på deras mega rea dom har just nu :-)

Vill du logga in på rean anger du: sommar2010

Tänkte visa upp lite av det jag köpte, allt fanns inte kvar och därmed finns inte fler bilder på det. Men jag är nöjd, hoppas det kommer imorgon.

Fler som shoppat loss hos nelly än?



♥ Enorma blåmärken på benet

Någon som vet vad för orsaker det kan finnas när man får blåmärken från ingenstans?

Jag får blåmärken titt som tätt och inga små heller utan väldigt stora och mörka samt att dom gör ont. Visar en bild på mitt ben nu där jag har 2 blåmärken. Det som är mörkast, näst intill svart har jag INGEN aning om hur det kom, var öm för ngn dag sen och igår såg det ut sådär :-O det andra fick jag dock idag, slog till en dörr där *s* men annars får jag blåmärken utan slag eller så.

Har varit och tagit blodprov och sådär för att kolla om det är något fel men dom hittade inget.

Kan det finnas andra orsaker till det?


♥ Känner mig grymt duktig

 Hej mina vänner :-)

Allt väl med er? jag hoppas det i allafall. Med mig är det toppen, sov grymt bra inatt och är jätte utvilad nu, vilket är rätt ovanligt *s*.

Gick upp vid 07.15 ungefär när sambon stack till jobb och sen la jag aldrig mig igen. Jag stack ut med hundarna samtidigt så dom fick göra det dom skulle, därefter blev det 2 koppar kaffe så man blev lite piggare. Efter det ducha jag av mig för att sen gå ner och sola 16 minuter och passa även på att handla lite. Kom hem och fixa lite kaffe och tittade på våra bästa år som var slut 11.10 ungefär. Efter det så diska jag upp berget av disk och bytte sängkläder, precis allt i sängen är nytt nu, lakan, påslakan och örngott. Blir nog mysigt att lägga sig där ikväll, tror ni inte också det? :-P

Nu sitter jag här och är beredd att börja städa när som, det ska dammas, dammsugas och tvätta golv, putsa speglen och glaset på badrumsskåpet ska putsas med, toaletten och handfat ska städas.

Tror fan jag kommer känna mig mega duktig sen :)

Här är en bild på hur sängen blev, ser fint ut. Lakanet matcha visst fondväggen med :) sängkläderna är köpta på ellos och kostade 150 kr tror jag vi gav för dom.

Nu ska jag fixa lite till här, skriver mer sen.


♥ Dagens dresscode

Godmiddag på er!

Allt väl med er? Med mig är det bra som vanligt. Har inte gjort speciellt mkt idag pga värmen, just nu står termometern på +35 grader och jag och sambon ska snart ut och gå 2 km, vi ska till hans föräldrar en sväng och lite såna saker tänkte vi.

Orka inte fixa till mig så mycket idag, har bara lite mascara på i sminkväg och sen mina nya caprileggings och nya tubtoppen :-) allt ifrån ellos. Men tycker det vart snyggt tillsammans i allafall.

Vad det blir för mat idag vet vi inte, vi funderar på att dela en pizza sen för ingen av oss har någon större matlust i denna hettan.

Vad händer annars i veckan för er? blir nog inte så mycket här som vanligt, ska tvätta på torsdag i allafall.

Aja ni får ha en fortsatt bra dag, nu måste jag rusa.

Kram på er


♥ Middagsmys med älsklingen

Gokväll vänner

Haft en bra dag? det har vi, det har varit otroligt varmt, ca 35 grader. Så här har balkong dörren stått öppen hela dagen men det har gått bra det med.

Fick för mig att jag skulle laga en middag till min stora kärlek tills han kom hem. Stack iväg till affären och handlade en himla massa känns det som.  Det blev potatisgrtäng (som jag gjort själv) och vars en stor köttbit, det var riktigt gott faktiskt.

Nu sitter vi här och kvällsfikar med en kopp kaffe och lite princesstårta. Inte direkt nyttigt men desto godare :-) dessutom fick jag tårtan gratis i affären. Hade ju fått ett nytt ica kort pga mitt gamla jag glömde på tåget i julas och eftersom jag drog det första gången där trodde dom jag var nyinflyttad och då fick jag såna erbjudanden så det tackar man ju inte nej till.

Var även iväg och hämta ett paket tidigare med en massa kläder i. Nu blir det nog inte mer shopping på ett tag känner jag. Har handlat för tusentals kronor de senaste veckorna, inte bra alls.

Nu blir det lite mys här hemma och sen blir det väl att försöka sova.

Hoppas ni får en fortsatt bra kväll.

Kram på er



♥ Äntligen är midsommarhelgen över

Godmorgon mina vänner!

Har helgen varit bra? Hoppas er midsommar var bra och att ni hade strålande väder.
Min midsommar var helt underbar, var bortbjuden till mina svärföräldrar där jag var från kl 13-23 ungefär, vi åt och drack gott och hade dessutom tur med vädret hela dagen, helt underbart

I lördags hade jag så otroligt ont i min fot så då tog jag det bara lugnt för jag tänkte att jag hade gått för mycket, men på kvällen blev det värre och nu kan jag knappt stödja på foten ens, så blir det inte bra inom några dagar blir det väl en koll på foten. Och igår tog jag det bara lugnt, kollade på The Break-up och sådär och sambon var i stugan och fixade lite och så.

Idag är det måndag och lilla Lovis kom hit för en stund sen, ska vara här denna veckan. Var ett par veckor sedan hon var här så min vovve blev såklart jätte glad :-)

Jag dricker kaffe och sen ska jag väl ner och sola tänkte jag en stund, är så skönt ibland. Önskar tiden kunde gå fortare nu så vi kan åka till Alanya, det vore så underbart.

Vad händer i veckan för er? själv ska jag köpa ett gymkort idag och börja träna 3 ggr i veckan med min kille. Det är på tiden att man kommer igång nu, håller ni inte med mig?

Hoppas ni får en bra vecka :-)

Kram på er


♥ En underbar dag

Vilken underbar dag det har varit idag. Tyvärr såg det inte ut att bli bra väder i morse men solen kom fram till slut och vi fick 30 grader varmt, riktigt skönt var det.

Sambon sluta jobb i vanlig tid idag för en gångs skull, annars jobbar han över 2-3 tim/per dag sen några veckor tillbaka. När han kom hem idag så packa vi en picknick korg och tog med oss hunden och satte oss på ett berg i närheten utav där vi bor, där satt vi i 2 timmar och bara njöt av solen, lekte med hunden och bara umgicks.

Snacka om att det var skönt med en duch efteråt, jag tog en kall duch faktiskt, är skönast när man är såhär varm tycker jag, fler som duchar lite kallare på sommaren???

Imorgon ska jag göra en tårta, det är nämligen min del jag ska stå för inför midsommarafton. Alla ska stå för lite istället för svärföräldrarna ska betala allt så jag fick uppgiften att göra tårta eftersom jag är utbildad :) så det ska bli en jordgubbstårta.

Imorgon ska jag städa och tvätta hela dagen tyvärr, men några promenader kommer det såklart med bli.

Snart börjar greys anatomy som jag ska se så jag får kanske skriva sen.

Kram på er

♥ Hunden som går på kattlådan

Gokväll bloggreaders

Allt väl med er? det är bra här, lite varmt dock men man ska väl inte klaga.
Lite märkligt det att man klagar när det blir för varmt och sen klagar man när det är kallt :-) ja vi människor är bra märkliga ibland.

Jag har flera ggr berättat hur min hund lärt sig själv att gå på lådan, men många har trott att det bara var påhitt men idag fick jag det på film, tyvärr är bilden mörk men det får duga men som ni ser är det hunden som är där. Detta är inget jag lärt henne såklart utan är nåt hon gör helt av sig själv.

Självklart går jag ut med hunden regelbundet med :-) nåt annat är sjukt.


♥ Shoppat hos ellos

Precis som lovat lägger jag ut bilder på det jag shoppat hos ellos, bör tillägga att detta inte är allt utan sparar lite tills paketet kommer istället, förhoppningsvis denna vecka, men vi får se. Den översta bilden är en bikini överdel och sen tillkommer liknande underdel till med såklart.

För övrigt är det typ 30 grader här så jag ska snart ut på en promenix med älsklingen och vovven :)

Har ni några roliga planer för midsommar? själv firar jag den med svärföräldrarna och sambon då samt hans syster med pojkvän, blir nog riktigt kul tror jag.

Fick en dålig nyhet utav min mor idag, min styvpappa ska opereras denna veckan, brådskande och akut pga dom hittat en hjärntumör på honom :-( troligen blir det att jag åker ner till Malmö nästa vecka och finns där lite för mamma och min pappa.

Brorsan och hans tjej åker till London imorgon bitti i 5 dagar. Snart dags för en förlovning tror jag, jag får den känslan men vi får se om den stämmer eller inte =)




♥ Blir troligen en varm dag

Godmorgon sunshines

Hoppas ni har sovit gott :) det har jag, jag fick äntligen ha fönstret öppet inatt pga värmen, annars brukar sambon stänga det när vi lägger oss för han fryser *s* han är något känsligare än mig tydligen. Jag sover allra bäst med fönstret öppet året om.

För er tröga rikspuckon så kan jag ju säga att intresset för skorna visst var stort men att det var så många som fråga vad budet låg på osv och aldrig kom till skott, därmed bestämde jag ett eget pris och la därför ut dom igen. Men uppenbarligen kan ni inte tänka så långt utan måste kommentera anonymt med och inte våga stå för er åsikt, det är så jävla patetiskt om ni frågar mig. Dessutom kan man inte rå för sin skostorlek men så långt fattar väl inte ni pundhuven heller förmodar jag. Strl 39/40 är helt normalt för tjejer, hellre det än bebisfötter i strl 36/37.

Sitter här och dricker mitt morgon kaffe och funderar på vad jag ska göra av dagen, verkar bli väldigt varmt med så det blir väl att vara ute en del. Ikväll ska jag i allafall iväg och träffa en vän och sen har jag ju min tv kväll på tisdagar med, vad sambon ska göra vet jag dock inte, det lär vi märka.

Igår satt vi i soffan och myste hela kvällen, åt en hallonpaj som jag gjorde med glass till, riktigt gott. Sen drack vi liter cider (från bolaget) och bara prata och myste, sånt som behövs ibland.

Vi har shoppat lite mer till hemmet nu, bla nya sängkläder och sådär men blev ju en del kläder med för min del. Vi hade ett erbjudande om att man skulle handla för 1500 kr och få 500 kr rabatt, vilket vi tog tillfälle i akt att göra, riktigt bra att betala 1000 kr för saker värda 1500 kr :-)

Kommer visa upp dom nya kläderna senare, blev bla en bh för 350 kr, bikini till Alanya, 2 klänningar och en topp.

Men nu ska jag sluta babla på här, men hoppas ni får en bra dag för det ska i allafall jag ha :-P

Kram ♥

♥ Friis&Co skor till salu- först till kvarn

Eftersom efterfrågan på dessa underbara skor har varit stor så gör jag ett inlägg till. Skorna är alltså helt nya och aldrig använda.

Nu är det FÖRST TILL KVARN som gäller. Kilklacken är 12 cm hög

Storleken är 40 men passar även en 39:a. Jätte snygga från friis&Co och nypriset för dessa var 1299 kr, tyvärr var dom lite för små för mig.

Därför säljer jag dom nu för 650 kr och då ingår frakten (Inom sverige) vilket därmed är halva priset.

Vid intressa så kan ni maila på min tillfälliga mail: [email protected]

Skorna skickas när jag ser pengarna på mitt konto men kan även hämtas i Linköping på plats.


♥ Nu är ännu en helg slut

Godmorgon solstrålar

Har ni det bra? jag tycker alltid måndagarna är så sega, var svårt att komma upp men ville ju gå upp och få ut hunden samtidigt som älsklingen stack till jobbet.

Han kom ju hem igår kväll och blev faktiskt jätte glad över att jag följde med hans pappa och hämta honom, det var inget han vänta sig. Därefter följde vi med hem till hans föräldrar och fika lite och sådär innan vi begav oss hemmåt. Han var tydligen trött så han somna redan kl 21 och sov hela natten :-O och jag la mig innan 00.00, det är INTE likt mig men så skönt ändå att få sova lite.

För övrigt blev jag rätt nöjd med hårfärgen ändå, det försvinner ju ändå rätt snabbt när man tvättar håret. Sambon tyckte i allafall det var riktigt snyggt.

Denna outfiten nedanför hade jag igår, var inte så varmt här så det var precis lagom med kläder.

Nu ska jag dricka kaffe och lägga upp lite auktioner på tradera men jag hoppas ni får en bra dag.

Kram på er


♥ Äntligen är bröllopet över

Ja jag säger då det bara. Fy fan alltså, på flera olika kanaler på tv har dom visat detta jippo idag. Det enda jag såg var vigslen för jag ville se klänningen, dock blev jag jävligt besviken för så mkt vi skattebetalare lagt på detta bröllop borde dom lyxa till klänningen lite, men den såg ut som en helt vanlig klänning om man tar bort släpet.

Men jag får säga att dom var riktigt vackra ändå, hoppas det håller så det inte blir som med Madde&Jonas.
Men  alltså palla följa bröllopet från tidig morgon till sen natt.

Min sambo var i sthlm idag med sina polare och skulle kolla, var inget speciellt sa han och han vill aldrig bo där, massa folk och skit överallt som han sa :-) tur det för jag vill inte heller bo där. Dyrt var det visst med, en vanlig pizza som vi betalar 50 kr för här nere kostade 130 där uppe, OMG säger jag. Det får man en hel plankstek för med en öl till för sjutton.

Imorgon kommer älsklingen hem i allafall, längtar efter min pärla.

Färgade håret igår med och jag får väl säga att det blev något mörkare än jag vänta mig men det försvinner väl det med, vad tycker ni? Moca brunt blev färgen, tycker det ser svart ut *s*

Nu ska jag i allafall krypa ner lite, skriver mer sen.

Sovgott på er.


♥ Att byta hårfärg

Gokväll vänner

Har ni det bra denna underbara fredag kväll? Jag har det helt okej även om jag sitter hemma ensam. Sambon åkte upp till Södertälje vid 16 tiden idag och kommer väl hem på söndag kväll, KANSKE eventuellt åkte jag upp imorgon och festar järnet med dom och sover där till söndag men det är inget som är riktigt bestämt ännu.

Stod i affären innan och valde hårfärg, var så sugen på att testa något nytt så jag sitter här med färgen i håret nu, kommer lägga in en bild på resultatet sen, är sjukt nyfiken ju. Brukar bli kanon bra när jag färgar hemma själv, har faktiskt aldrig gjort det hos frisören :-) kostar bara onödiga pengar det där.

Har dessutom bunkat upp med rejält med godis och gott ikväll. Blir väl att jag ska titta på en film som heter Prom Night. Handlar om en tjej som för 3 år sedan såg hela sin familj bli mördad utav en mentaltsjuk man. Just denna kväll är det studentbal och hon har bestämt sig att fira framtiden med sina vänner. Vad hon inte vet är att denna mannen rymt från mentalsjukhuset, han är tillbaka och fast besluten att avsluta det han påbörjade.

Låter spännande :-) ser jag fram emot.

Ska ni göra något kul i helgen?

Kram, skriver sen och visar bild då.


♥ Dags att köpa skyddsnät

Jag tror det är dags för mig att köpa skyddsnät till balkongen. Givetvis älskar katterna att vara där ute speciellt nu när det är så varmt som det är, men då ska dom tvunget upp på räcket, speciellt den döva kissen som har svårt med balansen dessutom verkar det som, hjärtat hoppar till varje gång för det går så jäkla snabbt även om jag har dom under uppsikt hela tiden.

Vi bor ju på våning 7 av 8 och den döva missen har ju redan förbrukat ett av sina nio liv :-D i vintras när han troligen föll ner från sovrumsfönstret som han på nåt sätt lyckats få upp spärren på.


Vet ni någonstans där man kan köpa sånt här nät som jag pratar om?

Hade underlättat en hel del faktiskt att ha sånt, så man slipper oroa sig jämt.

Nu har jag dessutom tvättat klart, otroligt skönt att det är gjort. Ska bli så nice att krypa ner i en ren bäddad säng, tycker ni inte oxå det?



♥ Världens bästa sambo

Godkväll på er

Har ni haft en bra dag? min dag har varit toppen, det har varit 30 grader ute så jag har varit ute större delen av dagen, riktigt skönt faktiskt.

Just nu tvättar jag till kl 22 så får hoppas man hinner med allting men det är ju ändå skönt när det är klart.

När sambon kom hem från jobb tidigare hade han köpt med sig en pizza till mig från pizzerian, utan att jag ens bett om det, jätte gulligt utav honom att han tänkte på mig ju.

I helgen kommer jag vara ensam hemma ännu en gång. Han ska till Södertälje på återträff med dom han gjorde lumpen med, hoppas han får det riktigt kul. Jag själv ska väl färga håret och fixa mina naglar eventuellt och kanske träffa någon kompis, hoppas på fint väder i helgen.

Så just nu packar han eftersom han åker direkt efter jobb imorgon och jag sitter här framför tvn och bloggar och ska snart dricka kaffe innan det är dags för en dejt med tvättstugan igen :-)

Har hittat en massa fint på nelly som jag ska köpa så fort mina presentkort kommit, hade tillräckligt med poäng för att få 1000 kr i presentkort där+ att jag har 200 redan i presentkort, så det blir en del som jag sak köpa till Alanya resan. Snart bara 2 månader kvar, tiden får gärna gå snabbare nu *s*

Har ni några roliga planer för sommaren?


♥ Shopping inför Alanya

Godmiddag sötnosar =)

Har ni sovit gott? det gjorde jag när jag väl kunde somna, vid typ 4 i morse men jag är lika pigg och glad för det.

Tänkte gå ut en långis med hunden och sen handla och ta en 20 minutare, det behövs tror jag ;-) menar vem vill vara blek.

Hitta lite snyggt som jag klicka hem ifrån H&M som jag ska ha med mig till Alanya tänkte jag.

Jumpsuiten kostade 99 kr och topparna gick på 49,50 kr/styck. Alltså budget saker, ibland måste man ju vara vuxen och spara in på slantarna med eller har jag helt fel?

Vad gör ni en dag som denna?

Jag bloggar lite mer sen och kommer lägga in lite mer bilder då, måste i allafall dra mig nu, fler som har tendens att skjuta på saker till sista sekund?

Kram på er så länge




♥ Purple Nails

Vad tycker ni om lila naglar nu till sommaren?

Jag själv tycker det kan vara riktigt snyggt, har ett speciellt lack ifrån  wet´n wild som jag älskar, det är inte så mörkt utan väldigt ljust, riktigt snyggt om ni frågar mig.

Fixa till mina naglar tidigare och ville gärna ha lite färg på dom. Smorde in nagelbanden med olivolja och lät det verka några minuter innan jag putta upp nagelbanden, därefter klippte jag och fila naglarna och sedan måla jag dom, avslutar det hela med en gudomlig handkräm som doftar gott.

Reslutat: Naglarna blir jätte snygga och händerna lena som en bebisstjärt.


♥ Bloggar från nya pcn

Godmorgon friends

Har ni sovit gott? jag sov jätte bra, somna dock rätt sent i natt.
Killen väckte mig runt 11 tiden med pussar på kinden, så sött. Han skulle iväg och titta på en flyguppvisning här i Lkpg idag och det var tydligen den största flyguppvisningen någonsin och runt 50 000 människor beräknas komma från hela landet, men jag ville inte dit. Har dessutom ont i halsen så jag känner inte mig så jätte kry.

Bloggar dessutom nu från min nya mini pc :-) första gången eftersom det tog tid innan vi fixa trådlöst på den men nu är jag alltså igång och det verkar funka skit bra.

Igår kväll var vi hos mina svärföräldrar och hade en hel trevlig och mysig film med god mat och fika. Jag hade ju i fredags bakat en paj som vi tog med oss dit. Jag skulle ju göra vaniljhjärtan först men hade inte så många formar så jag kom på iden att göra en paj istället för detta, vaniljpaj :-) var jäkligt god och jag fick många fina kommentarer om den dessutom, den kan jag rekomenderaa ni testar.

Nu ska jag dricka lite kaffe och sen får jag se om jag går ut något i det fina vädret :-P

Har ni haft en bra helg??

Kram på er


                                  Pajen jag gjorde

♥ Bilderna som lovat

Hejsan!

Ber om ursäkt för kass uppdatering de senaste dagarna men det är så mycket annat som tar upp min tid just nu, men nu skriver jag ett litet inlägg i allafall och kommer visa bilderna på klädern jag köpte förra veckan.

Jag hoppas er helg har börjat bra? min helg har än så länge varit riktigt mysig. Igår kväll gjorde jag och sambon hemma gjord pizza och tittade på en film på den nya tvn. Filmen hette The Spy next door och var faktiskt riktigt bra och rolig för den delen, kan rekomendera den om ni inte sett den.

Idag ska vi iväg till hans föräldrar och umgås lite med dom tänkte vi. Håller i skrivande stund på att göra oss klara så lägger upp en outfit bild om en stund.

Ska ni göra något kul i helgen?

På fredag ska min vovve på återbesök hos vetrinären med, får hoppas allt ser bra ut då så hon slipper få massa sprutor pga allergin, sprutor man ska ta själv hemma och jag hatar sådant så vet inte om jag skulle palla att göra detta själv på henne.

Som sagt, skriver om en stund.

Kram så länge

Kläderna kommer från Ellos i allafall och är ett par shorts, en buister och ett vanligt linne.


♥ Resan äntligen betald

Gokväll vänner!

Har ni haft ett par underbara dagar? det har jag och därmed inte bloggat.
Men nu ikväll regnar det, behövs verkligen efter torkan tycker jag så lite grann är det mysigt.

Idag betala vi hela resan till Alanya :-) egentligen skulle bara handpenningen på 2000 vara betald innan den 14:e och resten den 12 Juli men vi betala allt på en gång, lika bra det så nu får gärna veckorna till den 23/8 gå snabbare *s*.

För övrigt åkte Lovis hem idag, hennes ena ägare kom hem efter en mån i Finland idag så han hämta henne tidigare än väntat, men det kan ju vara skönt för mig med. Annars har jag varit iväg och hämtat paketet vi beställde med lite gardiner och sådär i, blev såklart även lite kläder som jag visar imorgon.

Har ni haft en bra dag?

Kram

♥ Sjuka drömmar

Fy fan vilken sjuk dröm jag hade nu på morgonen. Jag drömde att min sambo varit otrogen. Att han inte alls var i Jönköping med jobbet i helgen utan träffa en annan tjej där. Jag kom på honom när han kom hem och det blev såklart världens bråk, massa gråt, skrik och hot. Jag hota att göra mig själv illa osv.

Kort och gott var detta jäkligt oebhagligt speciellt eftersom jag VET att han var där med jobbet, jag har en vän på samma jobb som oxå var med.

Dessutom igår skrev han i ett sms att jag är det bästa han har, han är så glad över att ha mig och att jag inte alls är som många andra, falsk och är någon man egentligen inte är. Utan jag är rak och ärlig mot honom (varför skulle jag inte det liksom), vi är väl ihop då pratar man med varann och är uppriktiga och ärliga mot varann.


Ikväll ska jag och min älskling iväg och gyma lite, vi vill ju vara lite i form tills vi flyger till Alanya ;-) haha han är ju i väldigt bra form men inte jag, men samtidigt skäms jag inte. Jag är jag och har folk problem med det kan jag inte göra något åt det så. Jag tycker det ska finnas lite att ta i och det tycker min sambo med. Han tycker såklart jag är världens sexigaste och är så stolt över mig, samtidigt som jag tycker det är överdrivet men såklart man tycker det om den man är ihop med.

Ska ni göra något kul idag? ikväll ska älsk hjälpa mig att fixa trådlöst på min nya pc så jag kan ligga i sängen eller sitta i köket och blogga :) och att jag kan ha den med till skåne. Kommer ha den med till Turkiet med då vi har tillgång till gratis och trådlöst internet på hotellet.

Nu ska jag fixa lite kaffe och sätta igång med disken.

Ni får ha en bra dag

♥ Älskade tip top

Jag minns att jag hade glassen tip top som favorit för många år sedan men när den sedan försvann minns jag hur ledsen och besviken jag blev, förstod inte hur dom kunde ta bort den godaste glassen.

Men nu är den ju tillbaka och jag är överlycklig, iofs har den varit tillbaka väldigt länge men ändå. Ikväll satt jag och mumsa på en sådan till en kopp kaffe, helt underbart gott var det.

Tip top är alltså fortfarande min favorit glass. Fler som har den som favvis?

Tyvärr kommer sambon inte hem förrän imorgon vid lunch, han trodde med det skulle bli ikväll men han hade förstått fel :-( aja den som väntar på något gott väntar aldrig för länge sägs det ju.

Sitter och tittar på en film på tv och funderar på att färga håret svart, vad tror ni bloggläsare om det? skulle jag passa i det. Pojkvännen tror nämligen det men jag är tveksam.


♥ Underbara söndag

Äntligen söndag och snart en ny vecka som kommer.
Visst är det härligt? ;-)

Dessutom är det sveriges nationaldag :-) inte för jag firar såna komunisella jippon men men.

Är kanon väder här idag med, har varit det hela veckan och det är lovley. Har dock inte varit ute något merän med hunden innan eftersom jag har städat och donat efter hundarna blev hämtade inatt. Det är med andra ord jätte lugnt och skönt här hemma nu. Tänkte ta tag i disken med innan jag går ut.

Igår passa jag på att ta en härlig bild, visst ser det mysigt ut?

Blir nog lugnt här idag med, vet inte när sambon kommer hem idag ju, men förmodar att det blir ikväll någon gång.

Har ni haft en bra helg?

*kram*


♥ Jordgubbar och filmmys

Sitter och tittar på filmen It´s complicated och myser med en skål jordgubbar som jag köpte idag. Dom var riktigt goda men svenska jordgubbar slår ju allt, håller ni inte med mig??

Har ni ätit några jordgubbar än i år?

Om drygt 2 timmar blir hundarna hämtade och ärligt talat så ska det bli skönt för dom är inte lätta att ha att göra med en hel vecka, speciellt inte om man inte är van vid det. Sen blir det lugnt och skönt igen men Lovis kommer på måndag igen men hon är det inga problem med.

På fredag ska min vovve på återbesök på djursjukhuset igen, hoppas dom tycker allt ser bättre ut.

Ha en fortsatt skön kväll.

Kram på er



♥ Bränt mig i solen

Gokväll!

Har ni haft en bra lördag hittills? min lördag har varit underbar. Börja med att jag åkte till apoteket och köpte medicin till vovven och därefter gick jag till plantagen och köpte lite blommor. När jag gjorde dessa ärenden lyckades jag bränna mig rätt bra, speciellt på armarna som ni ser, det är inte skönt alls för det gör ont.

Prata med sambon för en stund sedan och han hade det bra i jkpg och kommer hem till mig imorgon igen. Så ikväll blir det en film och mys och sen inatt ska jag se hajen 3 och 4 på tv med.

Dickas&Vega blir hämtade vid halv 1 ca inatt, dom hämtar dom på vägen hem vilket är bra så dom slipper tänka på det imorgon sa dom så det hade jag inga problem med eftersom jag är vaken då såklart.

Vad har ni gjort idag?

Tänkte ta en sväng med hundarna nu i den sköna vädret.

Klänningen är från bubbelroom

♥ Nya datorn kom idag

Wee jag är faktiskt riktigt glad och dessutom väldigt imponerad utan av den enormt snabba leveransen. Jag beställde datorn igår eftermiddag och jag fick den idag :-) Var iväg innan ikväll och hämta den såklart.

Lovis har åkt hem med, men kommer på måndag igen men nästa vecka är det bara min egna hund och Lovis här, ska bli otroligt skönt faktiskt. Dom stora är riktigt jobbiga ibland så man får ett cp ryck på dom alltså.

Ensam hemma ikväll då älsklingen är iväg på fest med jobbet, dessutom åker han till Jönköping imorgon på kurs med jobb och kommer hem på söndag så med andra ord är jag ensam hela helgen.

På posten passa jag även på att hämta ut en klänning jag fick ifrån bubbelroom, den visar jag upp imorgon när den sitter på såklart, man vill ju inte vara som en annan :-D

Gör ni något kul ikväll? själv tänkte jag titta på filmen "Dumpa honom" och fika till det och sådär. Finns ju tyvärr inte så mycket mer att göra ikväll.

Ha en fortsatt bra kväll :-)

Sängen är obäddad då jag vila en stund innan *s*

♥ Vi har köpt en resa

Godmiddag vänner!

Allt bra med er denna underbara fredag? här är det toppen. Jag fick sova till 10.30 och solen skiner och det är helt enkelt ett underbart väder.

Igår köpte jag och min älskling en resa till Alanya (Turkiet) ifrån fritidsresor. Dom auktionerar ut en del resor på tradera så vi köpte vår där för 5252 kr och då ingår flyg t&r, FFF+ hotell i 8 dagar samt frukost. Hade man bokat via deras hemsida skulle samma resa gå på 7169 kr så vi tjänar ju nästan 2000 kr på detta som man kan ha annat kul för. Visst är det bra :-P Vi köpte vår förra resa till Cypern där med och fick då resan för halva priset som annars skulle gå på 12 000 kr, skit bra helt enkelt om man vill ut och resa.

Den 23/8 flyger vi ifrån Norrköping, nära oss vilket är jätte bra och ankommer ju även dit när vi kommer hem.

Undra om min dator kommer idag med :) vi får se under dagen, man kan ju alltid hoppas. I såfall vore det en jäkla snabb leverans får jag säga. Igår kväll var den sorterad i Jönköping så man vet aldrig ju om den ankommer hit idag *håller tummarna*

Vad ska ni söta göra i helgen?

Skriver mer om någon timme. Puss på er







♥ Dagens outfit

Kortet blev inte så bra eftersom jag är enormt stressad men nu är jag redo för ett restaurang besök med min stora kärlek i allafall. Tänkte jag skulle ut med hundarna med först innan han kommer hem så det är gjort.
Håret är inte till fixat heller så det skulle torka lite mer.

Tubtopen är den från nelly som jag köpte förra veckan. Men shit vad blek man känner sig, dags att gå ut och sola kankse :-P till detta ska jag ha ett par high heels tänkte jag.

Ha en fortsatt bra dag :)




♥ En ny mini pc på väg hem

Vet ni vad jag gjort precis? eftersom jag fick lite extra pengar av min älskade mamma igår så passa jag på att köpa en liten mini pc. En jätte söt en som är så enkel att ta med sig överallt.
Totalt med frakten gick det på 2869 kr, inte så farligt dyrt ändå.
Eftersom jag beställde den innan 15 så skickas den idag med :-P hur bra är inte det.

För övrigt gör jag inte så mycket, ska väl snart ducha och sådär så man är klar till älsklingen kommer hem. Ska föreslå att vi ska gå ut och äta, får se vad han säger om det *s* men han brukar inte vara svår att övertalla ;-)

Vädret är kanon här idag med, är riktigt skönt ute och fläktar precis lagom. Nu kanske sommaren är på väg på riktigt, hope so.

Jag och älsklingen satt och beställde lite heminredning igår, gardiner, handdukar och lite såna saker. Så vi ska göra sommarfint här snart och ev imorgon ska jag köpa blommor till balkongen och göra fint där med. Är ju helt underbart att sitta där och mysa när det är så varmt och skönt ute, håller ni inte med mig?

Snart helg med, ska ni göra något kul? här blir det nog grillning och mys eftersom sambons syster kommer hem för sommaren :-)

Nu kallar duchen, får skriva mer sen.

Kram




♥ Extra pengar är alltid bra

Snart dags att gå och sova, en ny dag imorgon.
Hoppas den blir lika bra som idag och lika fint väder dessutom.

Min kära mamma ringde för en stund sedan och fråga om jag ville ha lite extra pengar och visst vill man det, eller hur?? det sluta med att hon satte in 5000 kr till mig :-) och mina 2 syskon fick lika mycket dom. Världens bästa mamma helt enkelt har vi.

Min syster är allvarligt sjuk, hon har någon bakterier i käkbenet eller vad det var vilket gör att hon har hög feber och halsen svullnar igen så hon har varit på akuten samt att dom måste dra ut alla tänder i nedre käken på henne vilket dom börjar med på fredag. Hoppas hon kryar på sig.

Hoppas ni sover gott, skriver mer imorgon.

Sovgott på er. Kram


♥ Närmare 32 grader varmt idag

Gokväll bloggen!

Har ni haft en bra dag? Min dag har varit väldigt bra. Har haft städ&tvätt dag idag faktiskt trots det enormt fina vädret men ibland behövs ju det med. Tänkte ju dock ta och gå ut med hundarna snart en runda, det är fortfarande varmt, ca 30 grader ute men för några timmar sedan låg den på 32 grader, himla gött ju. Äntligen känns det som sommaren är på väg.

Har ni också haft så jätte varmt idag?

Idag är första dagen som jag kör cambridgekuren igen UTAN fusk. Har haft ett längre uppehåll nu men nu är det dags igen innan man kan bada och sådär. Dagen har gått riktigt bra faktiskt, är snart dags för dagens tredje och sista shake, undra vilken smak man ska ta nu :-) kanske banansmak.

Till helgen kommer min svägerska hem i allafall och blir hemma hela sommaren. Hon ska sommarjobba på ett djursjukhus här i stan, är visst flera som bråkat om henne men nu har hon gjort sitt val och hon och vi i familjen är nöjda med beslutet, bättre kan hon inte få det.

I helgen åker alla hundar hem, det ska faktiskt bli jäkligt skönt. Att ta hand om 4 hundar 24/7 är ett heltidsjobb alltså, fasen vad jobbigt ibland.

Skriver mer sen. Kram på er


♥ Vem bar den bäst?

Denna snygga klänning från Stella McCartney bars vid två olika tillfällen utav

Kate Hudson och Naomi Watts men vem av dom bar den bäst?

Själv tycker jag att Kate bar den bäst, man ser liksom lite mer av helheten och så på hennes bild. Dessutom är hon otroligt söt och passar i denna snygga klänning.


♥ Tisdagar är MIN tv kväll

Har ni några speciella planer till sommaren?

Själv tog inte sambon ut någon semester då han sparar dom veckorna tills vi ska till Thailand i höst istället, kan ju vara bra att använda då eller hur.

Men en helg eller sådär åker vi säkert ner till ullared och göteborg kan jag tänka mig, bukar bli en tur dit varje sommar då vi sover i vår husvagn och sådär, riktigt mysigt. Annars blir det väl en och annan tur till Malmö och kanske örebro för min del och hälsa på familj och vänner.

Sitter här och önskar att älsklingen kunde sluta nu, men det är tyvärr 2½ timmar kvar innan dess, men sen blir det mys ikväll, är ju min tv kväll idag, fler som har sådana kvällar?

18.30-19.00: Vänner
20.00-21.00: Ugly Betty
21.00-21.55: Desperate housewives
21.55-22.55: Cougar Town
23.00-00.10: Sex and the city
00.10-00.35: 2½ män

Ja vad säger man?? Stackars min sambo kankse, haha. Men han blev ihop med mig TROTS detta så detta är något han får respektera, punkt slut. Tisdagar är helt enkelt MIN kväll.

Nu ska jag dricka lite kaffe efter rundan med hundarna, går ut med dom i omgångar. Tar dom 2 stora först och dom 2 mindre efteråt, funkar skit bra. Kan självklart gå ut samtidigt men detta är enklare.

Hoppas ni haft en bra dag..

Kram på er

RSS 2.0