♥ Nyförlovad+bilder

God kväll!

Först vill jag önska alla ett riktigt GOTT NYTT ÅR. Hoppas det blir som ni vill.

Idag gjorde vi massor på förmiddagen, först åkte vi till ica maxi och handla till middagen. Därefter blev det en sväng till H&M där jag köpte 2 mjukisbyxor då mina andra är slitna nu samt en kjol. Efter det gick vi till siba och köpte en sån där kaffemaskin från Tassimo som dom gör reklam för på tv och så kaffe till det. Gick in på guldfynd en sväng där jag köpte ett guldhalsband, äkta såklart.

Vid 11.30 var jag iväg och gjorde mina naglar, nagelförlägning och fransk manikyr, riktigt snyggt.
Hemma igen vid 13.30 så det var stressigt. Kl 14 kom Christians föräldrar och vid 16 åt vi en underbart god middag bestående av baconlindad fläskfile, potatisgratäng med beasås, riktigt gott var det.

Hans föräldrar åkte runt 18 tiden och därefter bytte vi ringar. Nu är vi ringmärkta och vi kunde inte vara lyckligare. Det känns hur bra som helst.

Vad har ni för planer ikväll?

Blir nog bara lugnt här med en massa mys med min underbara fästman. Går väl ut vid 12 slaget och kollar lite och skålar i champangen vi köpt.

Nu ska jag sluta men hoppas ni får en fin kväll och var rädda om er. Kram


♥ Lite shopping på rean

Godkväll!

Christian har åkt till jobb för ett par timmar sedan så jag passar på att blogga nu när tiden finns.
Idag har vi fått massor gjort, tycker vi i allafall.

I förmiddags var vi och skrev på vårt nya hyreskontrakt för vår GEMENSAMNA lägenhet som vi flyttar in i tillsammans den 1/2 2011, så i januari blir det packning för glatta livet som gäller. Därefter hämta vi ut hundens sista medicin på apoteket och posta en massa viktiga brev. Vi har även sagt upp våra nuvarande hyreskontrakter på våra lägenheter, sagt upp el och ordnat flyttkort. Köpte även alkoholen till nyårsafton så det är gjort.

Hann även in på lindex en sväng och shoppa lite eftersom jag hade ett presentkort där (bilder nedan) så jag är faktiskt riktigt nöjd med dagen.

På fredag ska jag iväg vid 11.30 och förlänga mina naglar, på nyår måste man ju vara fin eller vad säger ni?

Vad har ni för planer på nyår?

Ikväll ska jag endast ta det lugnt, ta ett bad och sådär. Imorgon ska jag kanske bege mig till H&M och kika lite, har ju ett presentkort där också.






♥ Bilder från julen i Malmö

Godmorgon sunshines!

Precis som jag lovade igår så tänkte jag lägga in lite bilder från julen i Malmö. Tyvärr blev det inte så många pga det som hände, men det får duga helt enkelt.

Annars hoppas jag ni får en bra dag, jag ska om jag orkar åka in till stan en sväng tänkte jag.

Alla bilder är klickbara.

Hoppas ni får en bra dag, ska ta mig en duch och lite sådär nu. Kram på er

Bild 1: Fasters prinsessa sover så gott

Bild 2: Izabella. Diggar minen samt pekfingret *s*

Bild 3: Mosters stora kille och Emma

Bild 4: Min älskling och blivande sambo

Bild 5: Min bror med sin dotter Izabella

Bild 6: Christian med en sovande Izabella

Bild 7: Jag med mina två syskonbarn

Bild 8: Jag&Christian med Izabella

Bild 9: Jag&Christian

Bild 10: Izabellas föräldrar


   

   

 

♥ Hemma igen

Godmorgon på er!

Igår kväll kom vi hem till Linköping igen, tåget var bara 40 min försenat så vi har inget att klaga på. Jag hoppas er jul har varit bättre än vår i allafall, fick ni några fina julklappar?
Hur vår jul blev går att läsa i inlägget innan detta. Vi fick hämta Engla först igår då hon var mycket bättre. Kostaden blev nästan 10 000 kr för dessa dagar men vad gör man inte för sin familj. Hon fick antibiotika och smärtstillande som vi hämta ut igår. Det var troligen akut lunginflamation hon hade. Så det blir vila i några dagar nu, inget lek eller bus då hon inte får anstränga sig och får inte ens gå ut, hon får gå ut i trädgården och göra det hon ska och sen in igen, stackare.

Vi ska ringa idag och få en återbesöks tid nästa vecka eftersom vi fick en igår men det är i Malmö och där är vi ju inte nu, så det får ordnas här i Linköping istället.

Dessutom igår när jag vakna hade jag fått maginfluensa, spydde som en jäkla kalv minst sagt men idag verkar det vara över och jag mår bättre.

Christian ligger och sover fortfarande och ikväll åker han och jobbar, kommer hem imorgon kväll.

Har ni några roliga planer för nyår då?

Kommer lägga in lite bilder senare idag. Kram på er så länge


♥ Julafton slutade i katastroff

Godmiddag!

Jag hoppas er julafton var bättre än vår? Vi kom ju ner till Malmö i torsdags, tåget var dock bara en timme försenat så vi hade tur där.

Igår var det julafton och dagen och halva kvällen flöt på riktigt bra. Var så underbart att träffa lilla Izabella, hon är så liten att man knappt törs röra henne *L*.

Jag fick presentkort på 500 kr på H&M samt 500 kr på Lindex och en present ask med parfym osv från Christina Aguliera från Christian så jag är nöjd med det julafton. Han fick trådlöst tagenbord utav mig, en slipsnål, 500 kr på stadium samt 500 kr på dressman, jag tror och hoppas han blev nöjd med.

Runt 21 tiden igår kväll fick vår hund andningsproblem, det blev en taxi direkt in på djursjukhuset där hon än idag ligger kvar. Det var tack och lov inga fel på hjärtat, det lutade mer åt lunginflamation eller astma men idag ringde dom och berätta att dom hittat någon skugga på levern så dom ska ta ytterligare prover på henne samt att hon får ligga kvar ännu en natt- Kostanden är uppe i 7000 kr nu så det lär gå på det dubbla tills imorgon, men men tack och lov får vi låna pengar av min snälla styvpappa till detta så länge.

Nu sitter vi här i ovissheten och väntar på att dom ska ringa..

Nu ska jag dricka kaffe och försöka ringa vetrinären igen och höra hur det går med allt.

Jag hoppas er julafton och juldag är bättre än vår.

Kram på er

♥ Flyttar om ngn vecka

Godkväll!

Sitter här och väntar på att min älskade ska komma hem. Längtar efter honom så oerhört mycket.
Men han börjar närma sig Linköping nu skrev han i allafall. Han får köpa med mat hem ifrån MAX, vem orkar ställa sig såhär dags att laga mat.

I förmiddags fick vi ett erbjudande på en lägenhet vi lämnat intresseanmälan på. Och eftersom vi hade högst kö poäng är vi först att få titta på den. Jag var nyss inne och kolla på den, är i samma område här men i ett radhus istället. Och vi bestämde att vi skulle ta den så vi ska bara skriva kontrakt och inflyttning är 1/1 2011 så det är snabba ryck. Bara att vänta på kontraktet ska skrivas på då =)

Nu bor vi i en 2:a på 59 kvm och detta är en 3:a på 71 kvm. Den har 2 sovrum vilket vi ville ha ifall man får barn en vacker dag. Tvättmaskin, egen trädgård, dubbel kyl&frys, snygga tapeter och 3 förråd. Bättre kan det inte bli så vi satsar på denna och flyttar in tillsammans.

Det ska bli så kul, det tycker vi båda två.

Annars gör jag inte så mycket, har lagt fram allt jag ska ha med mig imorgon så blir att lägga ner det i väskan. Ska bli kul att komma hemifrån lite.

Gör ni något kul ikväll?

Kram på er så länge

♥ Malmö över julen

Godmorgon i kylan!

- 13,5 visar termometern nu och jag drar mig verkligen för att gå ut, det är is kallt ute.

Christian är på jobb och jobbar sista dagen idag för denna veckan, imorgon bitti åker vi och lämnar katterna hos mina snälla svärföräldrar som ställde upp som kattvakt, därefter blir det att vara på sjukhuset vid 09.20 för att kolla det opererade örat ännu en gång innan årets slut. Sen ska vi iväg och fixa lite andra små saker innan tåget avgår vid 12.55, men kan vara skönt att vara nere i vettig tid för en gångs skull.

Annars har Lovis precis kommit och jag tror inte jag lägger mig igen. Har trots allt varit vaken sedan 04.35 när älsklingen åkte till jobb. Blev inte många timmars sömn i natt men sova kan man göra när man dör.

Hade tänkt att jag skulle städa lite här hemma idag och sen bege mig in till stan för lite julshopping, har några julklappar att köpa, har inte köpt en enda.

Mina 2 syskon barn ska få pengar utav oss i allafall, Anton vill ju ge sig ut själv i mellandagarna och handla och brorsan och Petra har så mkt att handla till Izabella så dom vet inte vart dom ska börja :) därmed blir pengar lättare.

Jag tror jag vet vad jag ska köpa till Christian, men det blir troligen ett par stycken i allafall.

Fler som tycker det är jätte svårt när det kommer till att handla presenter? Jag tycker inte alls om det och det står helt still där uppe :-)

Lovis ägare är ju gravid också så jag tänkte köpa någon typ av korg till henne och lägga i lite smått och gott i. Vad tror ni om det?

Nu ska jag börja min dag och då är det kaffe som gäller. Hoppas ni får en toppen dag. Kram till er

♥ Flyttar ihop idag

Godmorgon bloggen!

Haft en trevlig vecka såhär långt? Min vecka har varit precis som vanligt. Älsklingen har kommit hem i rätt vettiga tider varje dag denna veckan, det känns skönt.

Idag är det 18 veckor som vi har varit tillsammans. Kan inte fatta att det är 5 månader den 1/1 2011. Tiden har verkligen gått snabbt. Dessutom idag ska vi börja flytta hit alla mina saker, så det blir att tömma hela köket idag och gaderoberna i sovrummet och sen får man se om det får plats nåt mer. Det känns hur bra som helst för oss båda två. Sen i veckan nu säger jag upp min lägenhet tänkte jag så det är gjort. Sen ska jag städa och lämna in nycklarna så fort det bara går.

Utöver detta så blir nog helgen lugn, har inget planerat i allafall. Christian jobbar sen måndag och tisdag och är ledig onsdag-söndag då vi åker till Malmö på onsdag och firar julen där nere med min familj. Ska även på återbesök hos läkaren på onsdag innan vi åker ner, bara att hoppas allt ser bra ut i örat.

Vi ska i allafall iväg och hämta paket från bubbelroom, fast denna gång är det faktiskt ett paket till oss båda :-)

Det snöar och blåser som f*n här, fler som har det så? Jag tycker iofs om när det snöar men är det inte bättre det är uppehåll och kommer på julafton istället? Det hör till då tycker jag.

Nu ska vi dricka kaffe och sen är det väl dags att bege sig så man slipper göra detta ikväll.

Kram på er så och hoppas ni får en bra dag

♥ De utlovade bilderna på kläderna

Godmiddag mina vänner!

Haft en bra dag? här har det varit otroligt lugnt, men ska snart ut med hundarna lite. Har grymt ont i ryggen så Christian får ge mig massage ikväll tycker jag :)

Bättre sent än aldrig men här kommer de utlovade bilderna på kläderna jag köpt från bubbelroom. Väntar på lite till som borde komma i veckan nu. Kommer även ett paket ifrån nelly med 4 underklädes sett dvs bh och trosor. Tycker dom har riktigt dåliga strl i bh. Vi med lite större byst tänker dom tydligen inte på *s*.

Den röda klänningen tänkte jag ha på mig på julafton. Tyckte den passade så bra. Den gröna jackan eller kavaj jackan eller vad man nu ska kalla den har jag även i beige och även den svarta är på g hem. Tyckte dom var så fina.

Bilderna är klickbara

Nu tänkte jag ta en promenad med huliganerna faktiskt :-)

Hoppas ni får en fortsatt bra dag/kväll <3


♥ Börjar flytta i helgen

Godmorgon sunshines!

Hoppas ni sovit gott? Jag somnade faktiskt och sov hur bra som helst bredvid hjärtat. Han gick upp kl 5 idag men jag märkte inte det, märkte tydligen inte att han pussa på mig heller så jag sov nog hårt. Snällt nog hade han ställt om klockan till 7 så jag vakna till Lovis skulle komma :-) lite förvånad blev jag allt när det var helt tomt i sängen.

I helgen ska vi börja flytta mina saker hit till Christian, ser verkligen fram emot det. Längtar tills vi står skrivna på samma adress och är officiellt sambos. Älskar Christian så himla mycket. Vet ju att han läser min blogg så, men det får han gärna göra eller tror ni han gör det för han är nyfiken? :-) tror nog det är lite av varje där som spelar in eller så vill han ha koll *s*

Imorgon hade jag tänkt börja med cambridgekuren och köra det i en vecka och sluta precis till julafton sen tänkte jag köra en vecka till fram till nyårafton, sen får man se. Fortsätter troligtvis i ett par veckor till. Har beställt lite mer så det borde väl komma till veckan nu.

Min bror och hans tjej har väl börjat komma iordning lite smått och sådär nu. Han var tydligen vaken kl 4 och kände sig oduglig för att han inte kunde få sin ängel att sova, stackare men hon var tydligen hård i magen så det var därför. Längtar tills nästa vecka så vi får träffa dom :)

Nu ska jag dricka kaffe och mysa med djuren lite. Hoppas ni får en underbar dag.

♥ All Inclusive till Kreta i April

Godmorgon vänner!

Har helgen varit bra? Gjort något kul?

Vår helg har varit väldigt lugn. Christian var ju ledig i fredags och tror inte vi gjorde så mycket just då. I Lördags var vi i Kisa hos min bästa vän Camilla, vi blev bjudna på god mat som hennes 13 åriga son gjort, riktigt mumsigt var det faktiskt. Senare på kvällen lät vi barnasinnet ta över och tog pulkorna och begav oss ut och åkte, Camillas barn var hemma också så det gjorde det hela lite extra kul. Tolvmannabacken tror jag det hette, riktigt kul var det i allafall. Blöta och kalla åkte vi sen till Camilla igen och drack lite varm apelsin glögg och kaffe, sen satt vi och snacka om allt och ingenting i nästan 4 timmar, kl 01.40 var vi hemma i Linköping igen. Vi bokade även en kryssning då, så den 26/1 åker vi iväg på en party kryssning igen, jag, Camilla och våra karlar.

Igår var jag och Christian på ticket och bokade en resa som faktiskt även är betald. Den kommer gå till Kreta-Rythemnon kusten på ett 4 stjärnigt hotell med All Inclusive såklart ;-) Den 30/4 flyger vi ifrån Arlanda, nu längtar vi båda två. Men det är bland annat kryssningen innan och lite andra roliga saker som kommer hända. Vi har massor att se fram emot nu, bara roliga saker.

Visst ser det mysigt ut på bilden.

Idag kommer jag maila min hyresvärd och säga upp min lägenhet :-) nu har vi bestämt oss hur vi vill göra med den. Hyran har dom dessutom höjt från 5374-5794 kr, jösses säger jag bara. Den är INTE värd så pass mkt i hyra, vore skillnad om den låg närmare stan och sådär, då vore det en annan femma.

Nu väntar vi på Lovis och sen tror jag faktiskt jag ska sova en stund till. Christian gick upp halv 6 och vid 05.45 väckte han mig med en massa pussar så jag gick upp och sa hejdå till honom. Han hade dessutom kaffet klart till mig, min älskling är helt underbar.

Jag hoppas ni får en underbar dag. Kramar till er



♥ Ensam hemma inatt

Godkväll!

Ikväll har jag varit ensam hemma, Christian åkte runt 17 tiden och sms:a nyss att han var framme i Skara. Jag följde inte med ikväll av olika anledningar.

Jag har lite smått ont i mitt ny opererade öra så jag har enbart tagit det lugnt ikväll. Bakat lite lussekatter och lyssnat på julmusik, det är ju himla mysigt.

Har pratat med syrran och Petra ligger tydligen kvar på sjukhuset med Izabella, hon fick inte komma hem idag heller stackarn. Men jag tror nog det är bra att dom får vara kvar ett par dagar eftersom hon bara vägde 2840 gr när hon föddes och en himla massa mer saker ska klaffa och funka.

Har fått en jäkla mensvärk också, en vecka för tidigt dessutom. Jobbigt är det, tänk om man kunde slippa den skiten ett tag.

Blir väl att ta en varm duch nu och ta sig en kopp kaffe och smaka på lussekatterna innan man ska sova, eller försöka åtminstone. Är så ovanligt att sova ensam ju.

Gör ni något kul ikväll?

Imorgon tänker jag fota och lägga in bilder på kläderna jag köpt från www.bubbelroom.se.

Kram på er så länge

♥ Däcka totalt igår

Godmorgon vänner!

Igår kväll kom vi äntligen hem till Linköping igen, det blev betydligt senare än vi tänkte pga strul under dagen på hans jobb. Vi var hemma runt 23 tiden efter allt var klart, vi åt då mat ifrån MAX för ingen av oss orka ställa sig då och göra mat. Jämfört med Skara så var det kallt här.

Vi hann bara lägga oss sen så däcka vi båda två ganska omgående, vi var trötta som sjutton

Det var någon som skrev igår att h*n trodde jag och Christian varit ihop längre eftersom vi är sambo och förlovade. Jag kan tillägga att den headern jag har är gamal, den gällde innan, då jag hade ett förhållande sen 8 år tillbaka men vi gick i sär i slutet på juli ungefär.

Jag och Christian är INTE förlovade, än i allafall :-) och sambo ja det kan man väl nästan säga att vi är. Jag är bara i min lägenhet typ en gång i veckan och kollar posten och inget mer, så vi pratar lite om att jag ska säga upp den och flytta hit istället trots våra 4 månader tillsammans.

Men känns det rätt så gör det. Folk har ju egentligen inte med det att göra. Skulle det gå snett så är det ju vårt problem, det är ju vi som tar konsekvenserna av det då, eller har jag fel?

Fick veta igår av brorsan att lilla Izabella endast vägde 2890 gr när hon föddes igår och var 46 cm lång. Ganska liten trots att det var fullgånget, kom bara 5 dagar för tidigt. Men dom mår bra och det är huvudsaken.

Nu ska vi dricka kaffe eftersom vi är nyvakna. Hoppas ni får en bra dag. Kram






♥ Isabella är född

Godmorgon världen!

En stund efter jag vaknade här i lastbilen fick jag ett glädjande sms ifrån mamma.

Kl 07.22 idag den 7:e december föddes Isabella. Säger ett stort grattis till min bror och hans underbara flickvän. Hoppas ni mår bra alla tre.

Det är även första gången jag blev faster :-) så nu är man både moster och faster och har 2 kidz att skämma bort. Ser verkligen fram emot skåne nu, om 15 dagar får vi se den lilla familjen.

Vi är fortfarande i Skara och Christian jobbar för fullt. Hoppas dock vi kan svänga förbi någon mack snart, är grymt kaffe sugen och det tror jag han också är. Kaffe är det första jag sätter på varje morgon nämligen.

Vi kommer hem till Linköping någon gång ikväll, riktigt när vet vi inte än. Men han tippa på 20.30 eller något sådant. Gick dock väldigt bra att sova i lastbilen inatt, fick sova betydligt mer denna gången än förra gången.

Vad ska ni göra idag då? Själv blir det som sagt inte mycket :) men imorgon ska vi hämta ut lite paket och ta vara på dagen innan han ska åka morgon kväll igen, då kan jag tyvärr inte följa med.

Hoppas ni får en underbar dag.

Kram




♥ Blir troligen faster i natt

Fick precis reda på av min syster att Petra som brorsans tjej heter är på förlossningen. Hon hade visst läckt sedan igår kväll och idag gick vattnet. Mamma var med in på sjukhuset då Petra tvunget ville det, hon var öppen 3 cm för ett antal timmar sedan så under nattens gång kommer troligen lilla Isabella till världen.

Nu är vi i allafall i Skara och förhoppningsvis har Christian lossat klart snart så man kan lägga sig. Blir att gå upp runt 8 tiden imorgon, inte så tidigt men jag känner på mig att det inte blir ngn vidare bra sömn inatt eftersom sängen är jäkligt liten i lastbilen.

Surfar en del med iphonen men nu sitter jag vid datorn, det är ju en fördel med en mini pc och mobilt bredband :)

Jag hoppas er kväll har varit bra.

Nu ska jag sluta här, måste ut och ta ett bloss.

Kram på er

♥ Följer med älsklingen till jobb

Godkväll!

Har er måndag varit bra? Vår har varit lugn, har inte fått många knopp gjorda i allafall.

Älsklingen ska ju snart åka till jobbet (åker till skara ikväll) så eftersom inte Lovis kom varken idag eller imorgon så följer jag och Engla med. Hon tycker ju om att åka i lastbilen.

Har ju inte mycket att göra hemma och dessutom tycker Christian det är roligt med sällskap och jag med såklart.

Flytten för brorsan gick bra igår i allafall, så nu är det bara att komma iordning i lägenheten. Hoppas dom är klara tills vi kommer ner den 22:a, vill gärna se lägenheten då.

Nu ska jag sluta här i allafall, men jag hoppas ni får en fortsatt bra kväll. Tar med datorn också så jag har något att göra när han ska lasta/lossa.

Kram på er

♥ 2:a advent

2:a advent idag då och drygt 2 veckor kvar till julafton, tiden den springer iväg bokstavligt talat.

Helgen har varit otroligt lugn, bara varit en massa mys med den man älskar. Igår åt vi tacos och titta på fredagen den 13:e eftersom inte Christian hade sett dom filmerna. Dessutom  blev det 4 månader igår som vi nu har varit tillsammans, tror inte jag kan bli lyckligare för stunden faktiskt.

Idag har Christian bakat bröd och jag har väl inte gjort så mycket, tagit hand om disken, bäddat sängen, gjort rent till katterna och lite sådär.

Min bror och hans tjej håller på att flytta nu i skrivande stund. Får hoppas det går bra eftersom det uppenbarligen vräker ner snö i malmö :-) här är det varmt just nu, bara -2 grader så jag ska snart gå ut med vovven en runda tänkte jag.

Vi har även köpt en sån där Ab Circle pro som dom visar på reklamen från tv shop. Det räcker i allafall med 3 minuter om dagen. Det KÄNNS vill jag lova. Både jag och Christian kör 3 min per dag med den.

Någon frågade om min nyårsklänning och den kommer ifrån www.bubbelroom.se och i förra veckan beställde jag även en julklänning därifrån som såklart är röd :) så det blir väl att hämta det imorgon tror jag.

Christian åker iväg imorgon kväll igen och är borta över natten, likaså på onsdag kväll åker han igen och kommer hem på torsdag kväll. Fredag är han ledig :-P om han nu inte tackar ja till jobb om dom ringer som vanligt.

Jag hoppas ni får en riktigt mysig 2:a advent. Kram på er


♥ - 22,1 grader ute

Godmorgon världen!

22,1 minus är det ute nu, vem f*n vill gå ut i denna kylan. Är mycket mysigare att ligga i en varm säng med någon man tycker om :-) tyvärr sov jag ensam i natt då Christian åkte igår kväll på jobb men ändå, det är mycket bättre i sängen än ute i allafall.

I vilket fall som helst så har Lovis kommit nu, lika glada blir djuren då :-) är mysigt att se att dom går så bra ihop.

Dessutom är det en ny månad och sista månade på detta året, hur känns det? :-) jag tycker det känns bra men att tiden har gått för fort.

Idag flyttar ju egentligen min bror och hans tjej till deras ny köpta lägenhet men dom tar den i helgen. Hoppas hon inte får värkar mitt i allting bara. Det är ju trots allt bara 11 dagar kvar nu till beräknad födsel. Hela familjen är förväntansfulla. Vi åker ju ner den 22:a och då lär Isabella vara född, kommer ha svårt att låta bli tösen får jag en känsla av, är ju bara så mysigt.

Nu kommer snart Christians bror Mattias förbi så jag får sluta här, kom så plötsligt och jag som tänkte lägga mig lite till :-)

Hoppas ni får en bra dag.

RSS 2.0