♥ Trevlig valborg

Ville passa på att titta in såhär på morgonen innan allt sätts igång och önska en trevlig valborg.


Ska ni hitta på något kul idag? själv ska jag snart iväg och shoppa lite till och sen ska jag umgås med en kompis ikväll, blir rätt lugnt eftersom jag åker hem till Lkpg imorgon, men ska bli rätt skönt att komma hem faktiskt.


För övirgt är jag totalt seg, jag somna ju typ kl 4 inatt och gick upp 08.30 så det var inte många timmar man fick sova i natt, men lika glad är jag för det.


Får se om jag hittar något att shoppa idag, skulle behöva lite shorts och sådär tills det blir varmare men vi får se.

Nu ska jag göra mig redo för att gå iväg men hoppas ni får en underbar dag.

Kram på er

 


♥ Malmö shopping

Godmiddag bloggen!

Allt väl med er? här är det toppen, har precis kommit "hem" efter en sväng i stan med mamsen. Riktigt trevligt då det var evigheter sedan vi gjorde det, mor&dotter shopping. Jag fick med mig lite grejer hem som jag är super nöjd med. Skorna bla var super sköna att ha på sig och kostade 399 kr på din sko, sen köpte jag lite underkläder, solglasögonen och sådär.

Lägger in lite bilder så får ni se vad som fick följa med hem.

Annars har veckan varit bra, bara 2 dagar kvar nu tills man ska åka upp till Lkpg igen, ruskigt vad tiden går fort tycker jag, men samtidigt är det väl borta bra men hemma bäst, eller har jag fel bloggläsare?

Här är strålande väder idag och otroligt skönt att vara ute får jag säga. Blommor och träd börjar blomma och det känns allmänt skönt.

Min systerson är här just nu med eftersom min syster&hennes gubbe jobbar kväll båda två idag, ytterst sällan det händer men ibland så.

Jag kommer skriva mer senare. Ha det så bra så länge

Kram



♥ Mulet väder i Malmö

Godmorgon!'

Riktigt mulet väder har dom i skåneland idag och blåser gör det med, rätt rejält.
Idag kommer mormor&morfar samt moster förbi, dom spelar tydligen kort och fikar på tisdagarna, så det ska väl bli trevligt. Systersonen kommer runt 13 med då han slutar skolan då, så lite sällskap får man ju ändå.

Passar på att blogga nu när morsan äter frulle och brorsan han sover då han jobba sena kvällar.

Får se om jag tar en tur till stan idag, skulle behöva sola en stund så man blir lite brun och fin och det är ju så skönt med. Dock solar jag inte så ofta som en annan gör, för det kan ju INTE vara bra.

Mina kläder från bubbelroom är jag väldigt nöjd med och skorna var kanon fina med, dom ser jag fram emot att använda i sommar till någon snygg dress eller något.

BTW jag ska få ett kusinbarn till, min kusin som vi fira jul hos är i 6:e månaden och väntar en liten bebis. Eftersom hon var så platt på magen i julas ana man ingenting :-) men nu är hon STOR och en jäkla fin bebismage har hon med. Vi i familjen är så glada för deras skull.

Nu ska jag dra, ta lite kaffe och sådär men hoppas ni får en bra dag.

Kram på er

♥ Tågbiljetten hem är bokad

God eftermiddag!

Allt väl såhär på eftermiddagen? själv stack brorsan till jobb för ett par timmar sedan och mamma och styvpappa är i huset och tömmer det sista där så med andra ord är jag ensam här hemma och passar på att blogga då annars slås vi om datorn här ;-) passar ju djuren med, katterna är ju inte allt för bra vänner men idag har faktiskt varit jätte lugnt och skönt, det är alltså en av mina kissar och mammas kisse som inte kommer överens så bra.

Har även bokat biljett hem till Lkpg igen, på lördag kväll åker jag hem, dvs 1 maj. Den biljetten gick på närmare 600 kr men va fan, hem måste jag då jag har fullt upp nästa vecka, ska till läkaren och såna saker.

Lägger in en bild på mammas kisse och en fin bild jag tog ifrån balkongen. Kolla kissen räckte tunga åt mig =)

Ska ni göra något kul idag?


♥ Måndag igen+några bilder

Godmorgon sunshines!

Allt bra med er? här är det toppen, är ju i malmö nu.
I lördags kväll (samma dag jag kom ner) så träffa jag en kompis, vi drack och snacka och jag vart så jäkla full så jag somna där, drack på tom mage klantigt nog så tror det beror mycket på det.
Igår då så var det kalas för min systerson som fyllde 11 år, han fick en massa fint, ex en mp3 spelare, presentkort på 500 kr, kläder osv. Hoppas han var nöjd med dagen.

Lägger upp ett par bilder ifrån igår. Tårtan var supergod, var syrrans pojkvän som gjorde den, min systerson&min hund på ena bilden samt jag och mina 2 kusinbarn, visst är dom söta? Ni ser att jag har linnet/klänningen ifrån bubbelroom, det som var så populärt. Jag anser att det är ett linne för det var väldigt kort.

Har ni haft en bra helg?


♥ Malmö nästa

God morgon bitch!

Sovit gott? det har jag, blev faktiskt lite sömn i natt, sov mellan 03.00-09.00 så det kändes gött faktiskt. Nu är jag förbannat pigg igen och full med energi.

Jag har packat klart nu och är redo för att åka. Älsklingen kör ner oss till tåget =) alla 3 djur ska med såklart, svårt att skilja sig från dom så dom får följa med "mamma" :-)
Planen är att jag ska stanna till söndag dvs den 2:a maj för sen måste jag hem då jag har läkartider och sådär att passa som jag MÅSTE gå på, kan inte ställa in igen.

Jag är nere i malmö runt 16 tiden i eftermiddag, skönt att komma ner vettigt för en gångs skull och inte "mitt i natten" som jag brukar *s* dom blir nog inte så glada över det där nere kan jag tänka mig.

Kommer ta med kamera och allt så blogga kommer jag göra emellanåt även där nere, och kommer visa upp det mina skor och allt det jag köpte på bubbelroom tidigare i veckan, klänningen alla ville ha tydligen :) men det är ju en sommar klänning och var kanon snygg så jag förstår er.

Nu måste jag göra lite mer nytta, kanske bloggar från mobilen.

Kram på er så länge och ha en underbar dag.





♥ Vem bar den bäst?

Denna gång står det mellan Miley Cyrus och beverly hills stjärnan Jessica Stroup.

Personligen tycker jag Jessika bar den bäst. Miley ser man knappt ens så henne röstar jag ut ganska direkt. Men på Jessika satt den perfekt, vem håller med mig?



För övrigt har jag nu städat och tvättat, så det är klart. Ska snart börja packa och sådär sen är jag nog klar. Får besök sen med av bästa vännen Camilla och hennes pojkvän, ska bli så kul. Har saknat min gumma ju även om vi bor i samma stad :-) och jag har faktiskt inte sovit ännu heller och är inte trött, helt sjukt alltså :-)

Har er dag varit bra såhär långt?

♥ Varit vaken hela natten

Hej sunshines!

Här regnar det verkligen idag, tråkigt men det gör mig ingenting eftersom jag ska tvätta och dona idag innan jag åker imorgon.

Och precis som rubriken lyder så har jag varit vaken hela natten. Satt och prata med kompisen i usa och plötsligt var klockan 06.30 i morse och det var ingen ide att lägga sig och sova, var inte så trött heller konstigt nog och nu sitter jag här och mår fin fint :-) och dricker en kopp kaffe. Första gången jag är uppe en hel natt sådär tror jag. Senaste jag varit vaken till är 5 på morgonen när jag har festat.

Vad ska ni göra i helgen?´vad jag ska göra vet ni ju ;-)

Får se vad som händer i veckan i skåneland. Något blir det ju och om inget annat ska jag umgås med min familj. Dom håller ju på att flytta och sådär då dom har sålt huset.

Nu är det kaffedags här så jag får önska er en bra dag.

Skriver senare. Kram


♥ Mitt paket anlände idag

Nu är det flera stycken som frågat mig vart sakerna är köpta som jag visade i ett inlägg lite längre bak i bloggen. ALLT är ifrån bubbelroom, men klänningen verkar vara slutsåld för jag hittar inte den där tyvärr, men vissat var den snygg. Hoppas den kommer in igen så fler får chansen att köpa den.

Paketet från bubbelroom anlände visst idag, ska bli spännande på lördag att se.

Självklart vet jag oxå att DIF har vunnit en del denna säsongen för att ens kunna få spela om guldet, menar så kass kan man ju inte bara vara. Men enligt kompisen är det just såna här "stora" finaler dom inte vunnit på ett tag men jag vet ju som sagt inte eftersom jag inte följer det, men jag tror allt jag kommer heja på HV71 ikväll med.

Nu ska jag diska innan sambon kommer hem, han slutar väl om ett par timmar.

Fortfarande mulet och blåser av bara fan ute, värsta stormen med andra ord. Vill ha sol nu, men vem  vill inte det.

Jag hoppas ni får en bra kväll, för det ska jag ha.

Kram


♥ Jofama by kenza bag i 3 färger

Visste ni att den väskan finns i 3 färger? Jag visste ärligt inte det tills jag såg detta för ngn dag sedan. Den finns i svart, vitt och rosa. Jag fundera på att köpa en av varje faktiskt, den svarta är på g hem redan till mig.

Trots att det blev sent för mig i natt så är jag vaken nu sen en timme tillbaka ungefär. Hamna inte i säng förrän kl 03.30 i morse så man känner sig lite seg, men jag får skylla mig själv.

Så nu ska jag dricka kaffe, se på VBÅ innan jag ska sätta igång med städningen.

Vad händer denna torsdag för mina läsare då?

Här är det mulet som vanligt så jag håller mig inne med städningen och sådär idag, men blir väl en och annan runda med hunden såklart.

Skriver lite mer sedan. *Kram*


♥ DIF vann efter 3 år

med förlust, det var fasiken på tiden eller hur :-) jag och min kompis diskutera detta faktiskt under matchen att dom inte vunnit på 3 år typ och att dom borde göra det snart, så det var dags idag. Grattis för en gångs skull eller något *s* jag sa ju att jag var RÄTT säker på att HV skulle vinna men för en gångs skull hade jag fel, men dom vinner så ofta ändå så det var stockholmarnas tur ikväll.

Jag är absolut ingen sport nörd och glor inte på sånt trams men i söndags och idag kunde jag helt enkelt inte låta bli, får se om jag ser matchen imorgon med.

Nu har kompisen åkt hem i allafall och jag sitter och snackar med min älskade vän som befinner sig i USA just nu. Fasiken vad fusk, tänk att kl är typ 18 där *s* konstigt att tänka så.

Ska väl ta lite kaffe här snart och slösurfa innan det är dags för dejten med john blund.

Hoppas ni haft en underbar kväll i allafall. Imorgon ska jag städa av här hemma, vårstädning, putsa fönster osv. På fredag ska jag tvätta sen drar jag på lördag, ska bli skönt att slippa "hålan" Linköping för ett tag.

Får säga godnatt och sovgott till er.

Kram

♥ Tårtmys med en kompis

Idag har jag umgåtts med min killkompis hela dagen, han är kvar här och ska titta på hockeyfinalen mellan HV71 och DIF, HV71 kommer vinna, är rätt säker på det.
Till detta ska vi fika, köpte ju en tårta idag, så det ska bli sjukt gott och så kaffe till.

Älsklingen är hos sina föräldrar idag och ska även iväg och kolla till huset han passar och sådär. Husägarna kommer ju hem om drygt 2 veckor, så det blir skönt att slippa tänka på det.

Jag åkte aldrig till stan idag utan vännen kom hit istället. Här har det SNÖAT idag :-O sjukt alltså, trodde sommaren var på g men det är väl sista "rycket" nu innan förmodar jag.

Har ni gjort något trevligt/kul idag?

Nej får skriva mer sen, kaffet kallnar

Kramar


♥ Inlägg 600

Vet ni att detta blogg inlägg blir nummer 600 på min blogg :-) såg det precis.

Har mailat lite med junkyard om skorna, dom var lite för stora så jag ska byta till ett par andra, ett par låga och ett par höga eftersom dom inte hade samma skor i den storlek jag ville ha. Bäst är ju att dom skickar dom nya direkt till mig istället för till min mor i malmö, beställde dom i hennes namn *s* så slipper man tänka på det.

Imorgon blir det en sväng till stan och fika med en killkompis när han ändå ska vara i stan, ska bli kul för det var ett bra tag sedan nu. Kankse blir det lite shopping med, vem vet.

Älsklingen slutar runt 18 tiden, vet inte vad det blir ikväll, får se vad vi hittar på. Är ju min tv kväll med så mellan 18-30-01.00 tittar jag på tv, varje tisdag :-) serie nörd? JAVISST och en stolt sådan med, så det så.

För övrigt går det bra med forever21 med, får tillbaka pengarna inom 8-10 dagar, så det känns gött. Skönt att allt ordnar sig.

Fick en kommentar innan om vart i usa jag ska, och eftersom boendet ändrat sig något blir det New York först, sen Philidelphia, sen blir det ett par dagar i Miami&Las Vegas och avslutningsvis ngn dag till i NYC innan man åker hem. Och kommer vara borta en månad istället för 2 veckor. Trevligt med kontakter eller hur :-P

Nej nu ska jag ut med hunden, hon gnäller på mig.

Kram på er


♥ USA resan blir av tidigare än väntat

Godmiddag sunshines!

Allt bra med er? här är det toppen, solen skiner och jag mår allmänt bra. Nu är det bara 4 dagar kvar tills jag åker ner till Malmö, ska bli kul faktiskt.

Troligen kommer USA resan blir av redan i Juli-Augusti istället för i December. Detta för jag kommer åka dit med en killkompis som jobbar där och jag skulle få bo hos honom dom 2 veckor jag vill vara där. Så allt jag behöver tänka på är flyg då t&r 4500, fickpengar och matpengar, kan det bli bättre :-) så jag tror jag kommer tacka ja till erbjudandet och hänga med dit i sommar. Ska bara prata med familjen i helgen om dom kan ta djuren dom veckorna men oftast är det inga problem. Gud vad spännande det blev nu plötsligt :)

Vad ska ni göra en dag som denna då?

Själv ska jag fixa kaffe nu och städa av lite och fortsätta prata med min vän :-P

Skriver mer sen. Kram på er


♥ Shopping manin fortsätter

Goddagens!

Läget med er? här är det kanoners trots att man är 2000 kr fattigare men jag är så nöjd. Självklart var det på bubbelroom jag shoppa loss igen, beställde hem det till mamma så hon får det dit så får jag det redan till helgen när jag ska dit.

Ska fixa kaffe och sätta mig och njuta en stund på balkongen tillsammans med djuren som redan slappar där ute.

Har ni haft en bra helg? redo för veckan :) här blir det bara städning&tvättning eftersom jag drar iväg på lördag.

Jag blev anmäld för att ha lagt ut ip adressen men snäll som jag är anmälde inte jag idioten för förtal ÄN men skriver hon Lina igen så får det konsekvenser, så ta den chansen. Jag är inte att leka med.


Blev följande

Dagens klänning 149 kr

Jofama By Kenza bag: 395 kr

Leggings: 149 kr

Skor från friis&Co: 1200 kr (billigt för dom där)


♥ Nu är helgen snart slut

Go kväll!

Har ni haft en bra helg? Här har helgen varit toppen.
Var ju iväg på middag hos svärmor igår som fyllde år och det var riktigt trevligt fram till typ kl 20 när jag börja få en rejäl mensvärk, tänkte inte mer på det då mensen skulle komma först om 2 dagar. Blev lite chockad när den kom igår kväll redan och med en jävla värk till följd, så pass att jag fick åka hem. Men bortsett från det var dagen helt underbar.

Nu är det snart en ny vecka och här ska det tvättas och städas innan jag åker till Malmö på lördag. Ska såklart passa på att mysa en massa med världens bästa pojkvän eftersom han inte ska med. Annars har jag väl inga speciella planer för veckan, får väl se hur vädret blir.

Om 2 timmar kommer lönen och då ska räkningar betalas och sådär.

Vilket datum i månaden får du pengar? bara lite nyfiken för verkar som många får den 15:e redan osv.

Nu ska jag slappa framför soffan en stund och ta en alvedon.

Kram på er

♥ Dagens tips

Gillar ni att shoppa kläder, skor, väskor och smycken lika mycket som mig? Då kan jag rekomendera att ni innan den 17:e april shoppar loss på bubbelroom.

Ange ni koden "VÅRSOL" så får ni fri frakt. Riktigt bra eller hur :-) gäller dock bara till den 17:e.


♥ Godmorgon sverige

Hoppas ni sovit gott? det har jag, jag sover som en prinsessa när jag lägger mig i ny tvättade sängkläder, det är så underbart och skönt. Var dock väldigt seg när vovven börja busa runt i sängen vid 8.30 för att väcka mig, hon tyckte det var dags att gå ut.

Har ni några planer för helgen? Här blir det nog lugnt, blir lite firande av svärmor imorgon när hon fyller men annars är det inget planerat, kanske blir en tur till stugan och kolla läget och sådär. Vi ska tillbringa det mesta av sommaren där ute, är så härligt för djuren att strossa omkring fritt i den stora trädgården, gå ner till sjön och bada och sådär, grillkvällarna ska man inte tala om, såå mysigt.

Sitter och dricker kaffe medans jag försöker vakna till lite. Ska se VBÅ om en timme typ med sen blir det lite städning och sådär. Det är mulet väder idag och blåser som sjutton.

Vart har solen tagit vägen, har du sett den? :-)

Kram på er


♥ Vem bar den bäst?

Vem bar denna icke direkt snygga klänningen bäst av Taylor Swift och Tori Spelling?

I ärlighetens namn så tyckte jag att ingen av dom bar den särskilt bra. Men måste jag välja får det såklart bli Taylor, eller äsch kan inte bestämma mig.

Nu ska jag ta en skön duch och sen krypa ner i ren bäddade sängkläder och ha en dejt med john blund.

Sovgott mina sötnosar :-) Kram


♥ Dagens första inlägg

Go kväll bloggreaders!

Idag har jag av någon andledning lämnat bloggen utanför, riktigt varför kan jag inte svara på heller. Jag har varit AS trött hela dagen, troligen kroppen som ställer om sig nu när det blir varmare, jag är lite känslig för klimaten faktiskt. Idag stod ju termometern på hela 21 grader i solen, riktigt najs.

För övrigt har jag tvättat och är förbannad sur på min arbetsgivare eftersom jag får 1500 kr mindre i lön denna månaden, riktigt dåligt och tur jag kolla upp det så jag ska ringa och skälla på dom imorgon. Menar har man en fast lön varje mån ska man ha den med, right???? det är ingenting som ändras för min del.

Tänkte att jag skulle se lyxfällan nu och bara ta det lugnt, förstår mig inte på människor som tillåter sig att hamna i sådana situationer och skuldfällor, hur tänker man? tänker dom överhuvudtaget.

Hoppas ni haft en bra dag? imorgon är det ju FREDAG igen *wiho* några kuliga planer för helgen?

Puss på er


♥ Tessans skönhetstips

Eftersom jag sitter ensam hemma och är lagom uttråkad för tillfället tänkte jag tipsa er om ett par smarta och annorlunda varianter av skönhetstips. Nu slipper du lägga så mycket pengar på det där ansiktsvattnet osv.
Smart va? läs då nedanför.

1: Ansiktsvatten med alkohol torkar snabbt ut huden, som ni säkert redan vet. Varför inte göra eget hemmagjort ansiktsvatten? det du behöver är kamomillblommor som du ska koka upp och sila av och skölja av, lägg sedan i gurkskivor och låt stå i kylen ett tag, därefter kan man tvätta ansiktet morgon&kväll med detta.

2: Har man bråttom och inte hinner tvätta håret så får inte panik. Lägg lite (Bara lite) vetemjöl i hårbotten och borsta sedan ut det, håret ser genast mycket bättre ut.

3: Mitt bästa skönhetstips om man vill ha riktigt tjocka fransar så kan man dutta ett lager löspuder på dem efter första påstrykningen av mascara innan den torkat, vänta en liten stund och lägg ett lager mascara till. Man kan prova sig fram hur många lager man lägger beroende på hur fylliga fransar och hur mycket "sängkammareblick" man vill ha.

4: Det bästa tips jag har är att vara nöjd med den man är. Den naturliga skönheten. Då slipper man använda flera lager smink vilket ser onaturligt ut. Sminket ska man använda för att framhäva vackra detaljer i ansiktet som tillexempel mun eller ögon, inte täcka!

5: Mitt bästa skönhetstips för frisk glow och klar hy är att tvätta ansiktet noga så du får bort all smuts och smink. Blanda ihop 1 tsk honung, 1 tsk naturell yoghurt, 1 tsk havregryn. Applicera på hela ansiktet med en foundation pensel (kom ihåg att tvätta den innan) låt det verka i 10-20 min. Tvätta därefter bort med ljummet vatten.

Hur mycket lägger just DU ner på smink&skönhets produkter per månad?


♥ Onsdagens outfit

Slänger in en bild på dagens outfit.
Den söta klänningen jag har på mig visa jag för ett tag sedan, den är köpt ifrån www.bubbelroom.se och skorna kommer från www.skotrend.se . Idag har jag ingen facelook utan låter ansiktet vila ifrån smink lite nu.

För övrigt tycker jag ni ska hjälpa mig med tips på vad jag kan ge svärmor på lördag då hon fyller år? här står det helt still i huvudet just nu, får prata med sambon senare ikväll.

Byggjobbarna är klara här med, dom höll på mellan 08.30-13.45 så det var skönt att slippa oväsnet sen =)

Kram på er ♥


♥ Byggjobbarna med sitt oväsen

Godmorgon bitches =)

Har ni sovit gott? det har jag, men jag somna ifrån sambon igår eftersom jag la mig lite innan honom för han ville kolla en grej först, så i morse sa jag att det gick sådär om man låter någon vänta för länge *haha* men det finns ju fler dagar.

För övrigt fick jag pallra mig upp ur sängen strax innan 8 för dom skulle komma hit och dra bredband, dom har gjort det i alla lägenheter och idag är det vår tur, så dom för ett jävla oväsen här, inte kul alls och djuren blir skräckslagna men detta är ju inget jag kan/får neka till då det är på hyresvärdens begäran.

Lägger in ett par kort på mina 3 sötnosar, naw visst är dom söta? Jag älskar dom så mycket att det inte går att beskriva med ord, det blir som ens barn, håller ni inte med bloggläsare?

Btw när jag åker till NYC så ska jag besöka Central Perk, ni vet kaffet där dom 6 vännerna ofta sitter i serien vänner :) vore så jäkla kul. Hade tänkt ta en helikopter tur på 15 min över manhattan bla för typ 1000 spänn. Sen tänkte jag ju även åka till Woodbury Common Premium Outlets där man shoppar märkes varor till lägre priser.
Sen ska jag ju ta en sex and the city tour med.

DETTA är väl det jag ska göra mest men även besöka brooklyn bridge, frihetsgudinnan, empire state building och rockefeller center. Sen kommer väl även affärer som Marcy´s och forever21 få sig ett besök.

Något mer man INTE får missa när man är där? vill gärna ha tips.

Nu ska jag dricka kaffe innan dom kommer igen och ska jobba, dom gick iväg på frukost :)

Kram på er


♥ Nyss hemkommen

Go kväll!

Vi kom nyss hem ifrån sambons föräldrar. Var i närheten så vi hälsa på innan vi skulle hem och köpte med oss baguetter, skagenröra, ost, skinka osv och gjorde vars en god baguett, riktigt gott och det var väldigt uppskattat av svärisarna. Svärmor ligger sjuk med så hon hade inte orkat göra någon mat idag.

Nu står sambon i duchen och vi ska krypa ner och mysa efteråt innan det är dags att sova. Ska bli enormt skönt att lägga sig.

Har ni några roliga planer för helgen?

Här blir det nog lugnt tror jag, vi har inte planerat så långt ännu. Vi ska väl fixa med bilen och sommarstugan kan jag tro men annars ingenting.

Vill önska er godnatt med så skrivs det mer imorgon.

Sovgott. Kramar till er


♥ Ny klänning från bubbelroom

Tänkte visa er en bild på en super snygg klänning som jag köpte ifrån www.bubbelroom.se igår. Detta var dagens klänning för 149 kr, idag kostar den 499 kr så det var ett bra fynd, blev verkligen kär i den. Visst är  den fin? tänk er den till sommaren med gyllen brun hud *L*.

För övrigt idag har jag mest tagit det lugnt, diskat och lite såna saker. Nu är solen här och det är verkligen undebart, jag blir på så bra humör när det är fint väder ute, fler som blir det?

Min ena katt kan ligga ute på balkongen i timtal när det är sånt här väder =) hon riktigt myser. Min andra får inte gå ut där utan bevakning då han hoppar.

Lots of hugs


♥ Dagens outfit

God middag!

I brist på annat slänger jag in dagens outfit som jag för övrigt blev nöjd med. Jag hoppas ni har det bra i solen :)
Jag ska strax bege mig ut med hunden en runda tänkte jag.

Jag och sambon ska iväg när han kommer hem, men skriver nog senare. Pöss på er


♥ Allmänt seg, sovit i 11 timmar

Godmorgon bloggen!

Sitter här och är allmänt trött även om jag vakna för en stund sedan när sambon gick till jobbet. Vi la oss väldigt tidigt igår även om det inte var med meningen. Vi hade ätit middag runt 20 tiden och gick därefter och la oss för att vila en stund på maten, man blir ju rätt trött när man har ätit. Vi somna båda två och vakna sedan vid 00.20 typ, så det var bara att gå upp och ge djuren mat, gå ut med hunden och sen borsta tänderna och lägga sig igen. Så i natt har vi sovit totalt 11 timmar och det är inte ofta det händer ärligt talat, kanske därför man är så jäkla slö.

Tror inte det händer så mkt här idag, vädret är inte som igår och det är något kyligare ute idag. Har lite ont i magen, det påminner om gallstens anfall även om det smärtorna inte är riktigt lika intensiva som innan operationen. Det jag vet jag ska göra är att planera min NEW YORK resa i minsta detalj så allt är klart.

På torsdag ska jag i allafall tvätta och städa tänkte jag. Imorgon kommer dom och ska dra nätkablar här hela dagen, så jag får stänga in djuren eftersom ytterdörren kommer stå öppen hela dagen.

Vad händer för er bloggläsare idag då? Har ni fint väder?

Kram ♥

♥ Måndag morgon igen

Godmorgon bloggen!

Då var det måndag igen, en underbar måndag där solen skiner och fåglarna kvittrar.

Hoppas er helg har varit bra? själv tycker jag helgen har gått för fort men det är väl så när man har trevligt.
Igår var vi hos svärföräldrarna eftersom sambons syster skulle åka hem igen för lite studier, nu dröjer det en månad tills hon kommer ner igen. På kvällen gjorde vi en tårta som vi smaska på till en film på tv, 50 first dates tror jag den hette, har sett den förr men den är rätt bra, men sådär skulle jag aldrig kunna leva, det vore för jobbigt.

Jag har i allafall fått svar ifrån forever21 där dom beklaga att jag inte fått mitt paket än och jag skulle såklart få pengarna tillbaka, så det blev som man hoppades på i allafall. Kanske är dom seriösa ändå *s* får väl se om jag beställer på nytt därifrån eller inte.

Sambon har stuckit till jobb nu med, gick upp samtidigt som honom runt 8 tiden. Det var otroligt skönt att gå upp tidigt för en gångs skull, man vill ju inte sova bort halva dagarna ju.

Nästa vecka åker jag till Malmö med på obestämd tid, ska bli kul att träffa familjen igen. Har inte varit nere sedan i julas så det är ju några månader nu.

Lite nervös för vad min familj tycker om att jag ska resa till USA ensam :) inte många som gör det tror jag, men vad fan gör man inte liksom.  Kanske följer mamma med, vi får se vad hon tycker om förslaget.

Nu ska jag dricka kaffe och kolla tvätt tider, det behövs får jag en känsla av :-P

En STOR kram till er




♥ Lite mer om USA resan

Godmiddag på er!

Har helgen varit bra? här har det varit fullt upp därmed har jag inte bloggat.
I fredags hade jag besök av min bästa vän och hennes pojkvän, dom berätta även att dom ska förlova sig på vår kryssning i oktorber eftersom det är 1 år sen då som vi träffade honom för första gången, jätte kul tycker jag.

Flera som frågat hur jag har råd med USA resan och jag kan väl säga att det inte är billigt men är det en livsdröm som det är i mitt fall skiter jag i vad det kostar i stort sett. Jag har ändrat om lite och kommer alltså bo 2 veckor på ett hotell med utsikt över manhattan, dyrt men så värt det. Hade tänkt köpa ett New york pass med för 7 dagar och då får jag följande.

En biljett till massor
Ett New York Pass är som en enda biljett som ger dig GRATIS entré till massor av sevärdheter och nöjen så som till exempel: Empire State Building, New York Skyride, Central Park Zoo, Circle Line River Cruise, Madame Tussaud's, Museum of Modern Art, NBC Studio Tour och mycket mycket mer.

Förtur i köer
New York passet ger dig också förtur i de låååång köer som oftas är på många av de kända sevärdheterna.

GRATIS Guidebok på köpet
Utöver inträden och förtur i köer får du också en guidebok på 140 sidor på engelska, tyska och spanska.

Rabattkuponger
Tillsammans med New Yorkpasset får du också rabattkupong på exempelvis shopping.

Jag har varit så duktig att jag bokat hotellet redan, flyg kommer jag boka lite längre fram, men fan vad jag ser fram emot denna resa, ska bli så jäkla kul. Lite skrämmande är det ju dock att jag ska dit ensam, men det ska väl gå bra det med.

Vad ska ni göra denna underbara söndag? själv blir det nog städning för min del, är så seg eftersom jag kom hem sent i natt. Det var tacokväll hos svärmor igår och vi spela sedan wii fit några timmar inpå natten, jätte kul var det.

Kram på er


♥ Ska drömresan äntligen bli sann

Nu har jag kommit överens med mig själv att jag ska tillbringa julen 2010 i NEW YORK ensam. Att jag kommer åka själv är för sambon inte vill dit, så då har jag väl inget annat val. Inga av mina vänner kommer ifrån lika lätt som mig heller.

Tanken är att jag ska vara iväg mellan 24 December till 9 Januari 2011. Jag kommer vara iväg 2 veckor och därmed bo på ett ställe första veckan och ett annat den andra veckan.
Dessutom kommer jag köpa ett New York pass så man kan se allt med detta, typ empire state building och liknande, jag kommer köpa rund turen med sex and the city tema med. Såklart kommer även frihetsgudinnan få sig ett besök utav mig.

Mitt första boende kommer ligga någon minut ifrån Brodway och Central Park så det är rätt centralt med andra ord. Mitt andra boende kommer ligga drygt 5 mil ifrån Newarks airport där jag kommer flyga ifrån till Sverige igen. Men ligger väldigt nära new jersey.

I fickpengar hade jag räknat med 20 000 svenska kronor, dvs 1387 dollar/veckan till bara shopping såklart. Mat och liknande har jag en annan kassa för.

Totalt kommer resan gå på 35383 kronor :) men då är inte buss/taxi/tunnelbane pengar inräknat.

Någon som varit i New York och kan berätta lite? såklart är inte riktigt alla detaljer kring resan klara men något liknande som jag skrev blir det.

Tar gärna emot tips och era erfarenheter av staden som aldrig sover ;)


♥ Att få kontakt med sin ungdomskärlek

Hej på er!

Har ni det bra i detta underbara väder? idag är det verkligen kanon väder här och då trivs jag väldigt bra och dessutom mår jag toppen, kan nog inte bli bättre nu.

När jag kolla min mail för en stund sen såg jag att min ungdomskärlek hade lagt till mig som vän på facebook. Denna killen var min allra första kärlek, vi var tillsammans när jag var 13-16 år gammal, rätt många år för att vara en liten fjortis, haha. Vi gjorde slut på ett olyckligt sätt och mycket pga att jag skulle flytta 60 mil bort för att studera. Men jag har mycket att tacka honom för med, det visa sig att han gick i samma klass som min halvsyster och det var så vi fick kontakt igen :). Han bor tydligen kvar i Malmö och har en son idag med ingen mindre än min gamla klasskamrat från högstadiet, låter komplicerat men va fan *L*. Hoppas vi kan få bättre kontakt nu och kanske träffas och umgås som folk, var några år sen sist och då sluta det i slagsmål, men idag är vi vuxna så.

Tror inte det händer så mkt idag, tänkte gå ut med hunden på en lång promenix sen, annars blir det nog lugnt. Kanske blir en sväng till svärföräldrarna sen.

Svärgerskans kille ville utmanna min sambo i badminton i helgen så vad vi kommer göra då vet ni redan :-)

Ska ni göra något kul i helgen?

Kram på er


♥ Hiss eller Diss

Är ute efter en ny sommarklänning och hitta en på nelly som jag tyckte var väldigt vacker, helt klart i min smak. Dessutom är det en budget klänning, kostar endast 249 kr.

Vad tycker ni?

 

♥ Vem bar den bäst?

Nu var det länge sen vi körde ett sånt här inlägg så here we go.

Idag står det mellan Ashley Tisdale och Stephanie Pratt som bar denna ur snygga klänning.

Denna gång håller jag på söta Ashley till vänster. Tyckte den passa henne så mycket bättre. Såklart är även Stephanie söt men klänningen ser ut att glida ner när som helst :-)

Klänningen kommer ifrån: Akiko Ogawa


♥ Ännu en vecka har gått snart

Godmiddag!

Har dagen börjat bra för er? här börja dagen bra som vanligt. Var så otroligt mysigt att sova bredvid sambon igen, har saknat det i helgen. Vi hade en riktigt myskväll igår och bara umgicks med varann och djuren, dom blev överlyckliga när han kom hem.

Har dessutom mailat forever21 igen så får vi se, får jag inget paket ska jag ha pengarna tillbaka annars anmäler jag dom, det är bara så. Betala ju närmare 1000 kr direkt vid beställningen och får man då inga varor så. Men vi får se vad dom svarar, jag sammarbetar gärna med dom men dom måste ju vilja med och göra sina kunder nöjda förhoppningsvis.

Jag har bestämt mig för att börja med cambridgekuren igen på måndag, har ju 7 veckors kur hemma så. Har redan gått ner 10 kg men ska ner dom sista 10 med. Hoppas det går lika bra som senaste gången :) men jag är så otroligt motiverad så det ska väl gå.

Vad ska ni hitta på idag?

Kram

♥ Deklarationen är kommen

Fler som fått sin deklaration idag? min kom idag och jag har redan skickat in den med, så det känns gött att slippa tänka på det. Lika bra att ha det gjort tycker jag.

Älsklingen slutar jobb om ca 20 minuter och sen blir det bara en massa gos ikväll, vi har saknat varann så mkt i helgen. Han sov hos sina föräldrar i natt då dom hämta honom vid tåget kl 03.00 i morse, han hade cyklen där så han stanna där för att slippa cykla hem mitt i natten+att få lite sömn innan han börja jobba några timmar senare.

Vi ska äta pizza tänkte vi och bara mysa. Riktigt gott ska det bli och jag ska överösa honom med en massa pussar och kramar.

Känns det bra att det är en vanlig dag nu då? det tycker jag för det är så lång tråkigt på stor helger, ingenting öppet eller någonting.

Har varit underbart väder här idag så jag har varit ute mkt med vovven, jag har städat av lite och sånt små pyssel hemma, sånt som behövs ibland annars tycker jag dagen har gått otroligt fort.

Ska väl maila forever21 igen, har fortfarande inte fått mina saker och dom skickades 10 feb, jo visst men tjenare, hur jävla slapp får man vara, blir ju riktigt förbannad på sånt när företag inte håller det dom lovar.

Men jag hoppas ni får en underbar kväll, ska ut med hunden igen.

Kram på er ♥




♥ Regnigt skit väder ute

Go kväll bitch :)

Allt bra med er denna regniga måndag? är röd dag iofs men eftersom tv porgramen går som vanligt så anser jag att det är måndag *L*.

Har inte hänt så mkt här idag, har ju inte varit något ute väder direkt. Dessutom sov jag till 11.45 idag, det var riktigt skönt, det kallar jag att sova ut. Sen har jag tagit det lugnt, duchat och såna saker.

Älsklingen kommer hem i natt, hans tåg ankommer kl 02.58 i natt till station så han åker ifrån skåne runt 23 ikväll. Det var enda tåget som gick idag såvida man inte ville lägga ut typ 1000 kr på en biljett imorgon, men ingen normal funtad människa vill ju det. Jag har lagt ut 700 kr som mest på EN biljett till skåne.

Vad har du som mest lagt ut på en tågbiljett? dvs en resa och INTE t&r

Annars börjar vänner snart så det blir att slappa framför tvn ikväll och sådär men hoppas alla har haft en bra påsk

Kram på er




♥ Tv mys med pizza&ben och jerry´s

Godkväll bloggen!

Första inlägget för dagen ser jag :) har varit otroligt seg idag. Bakfull och helt slapp, något man har sig själv att skylla, men så värt det ändå.

Älsklingen är kvar i skåne, kommer hem imorgon eller på tisdag, börja sakna honom nu.

Idag blev det pizza till middag, perfekt bakis mat och avslagen cola :-) sen blev det bara tv och till det glassa jag i mig en ben&jerry´s, var så otroligt gott.

Nu börjar man bli som en människa men ska bli så skönt att ta en duch och sen gå och sova som jag tänkte.

Hoppas ni haft en bra påskhelg? har ni gjort något kul

Kortet är taget ikväll så är som sagt seg och sliten.

Kram på er


♥ Bakis och allmänt blää

Godmorgon, haha säger så för jag vakna typ kl 14.

Har ni haft en bra dag hittills? Jag vakna som sagt vid 14 bakfull och allmänt trött, men nu känns det helt okej faktiskt. Har varit ute med vovven flera ggr idag (vakna halv 8 först) och är inne på min andra kopp kaffe så man börjar känna sig som en människa igen *s* dessutom tvättar jag nu med, inget kul men ett måste ibland.

Älsklingen verkar ha det bra i skåneland med, dom skulle visst ut ikväll så jag hoppas dom får kul. Troligen ska jag med ut idag igen med en vän, det är ju så jäkla kul så man får passa på när man är ensam hemma ju. Annars ska jag ta ett varm bad, raka mig och smörja in mig med härlig lotion, måla tånaglarna och lägga en ansikts mask idag tror jag.

Vad ska ni söta läsare göra ikväll då?

Kram på er så länge


♥ Ensam hemma i helgen

Godmorgon alla!!!

Hoppas ni sovit gott? det har jag, i allafall dom timmarna jag fick sova. La mig strax efter 03 inatt eftersom jag inte var så trött och sen väckte vovven mig runt 09 tiden så det var bara att gå upp.

Idag ska vi iväg och kolla till huset en sista gång innan helgen, ta en fika med mina svärföräldrar och lite sånt innan älsklingen ska åka vid 18 ikväll, känns konstigt eftersom han aldrig varit i skåne utan mig :)
Men samtidigt blir det nog skönt med lite egentid där man kan ta hand om sig själv och sådär.

Har ni några tips på hur man tar hand om sig på bästa sätt?

Förmodar att de flesta är lediga nu fram till tisdag, eller är jag helt ute och cyklar?

Tänkte se VBÅ nu och ta en kopp kaffe.

Ha en underbar och solig dag :) det ska jag

Kram

♥ 1 April redan

God middag!

Ska ni göra något trevligt till påsk?

Redan 1:a april, tiden går ruskigt fort tycker jag. Om 23 dagar åker jag till skåne :) men då kommer jag vara nere betydligt längre än en helg iofs.

Jag blir ju ensam hemma hela helgen fram till måndag kväll så jag ska väl passa på att ta hand om mig själv, ha lite av en spadag hemma och sådär. Sambon åker ju ner till skåne imorgon kväll till sin kompis, han var osäker först pga mig då han kände att han övergav mig men jag puscha på honom att åka, menar hans vän behöver honom och vi ses ju alltid annars så en helg utan varann kan ju vara lite skönt med eller har jag fel där?

Så ikväll ska väl sambon packa osv innan han ska åka så det blir nog rätt lugnt. Men är rätt sugen på att festa i helgen men vi får väl helt enkelt se vad det bjuds på :-)

Jag har fått några kommentarer om mina converse och JA dom är äkta, inga kopier för min del inte och jag är lika förälskad i båda paren, kan nog inte bara favoriserar ett par. Dom satt så himla bra, är ett av dom bästa köpen jag gjort och är så nöjd med.

Nu sa jag fixa mig lite kaffe och msn:a med en kompis en stund. Jag skriver nog mer sen.

Kram på er så länge








RSS 2.0