♥ Bad update

Förlåt för kass update idag men vi har varit iväg hela dagen.
Gick hemifrån typ 12.30 och kom hem vid 22.30  men det har varit en riktigt najs dag faktiskt. Skönt att göra lite annat än bara sitta hemma och glo.

Passa även på att klicka hem en snygg tröja ifrån Keisy, vad tycks om den?

Nu blir det sängen för jag är skit trött, men uppdaterar mer imorgon.

Sovgott. Kram på er


♥ Sista dagen i januari

Godmorgon bitches =)

Hoppas ni sovit gott? det har jag, var helt slut igår. Svärföräldrarna åkte ju hem typ kl 01.00 ungefär, men då såg vi ju 2 filmer och det var sommaren med göran som var riktigt kul faktiskt, sluta bra. Och sedan såg vi 2012 och den var med bra, men gud vad hemskt om detta hade hänt IRL.

Hade problem att ladda upp bilder igår men idag gick det, så jag lägger in ett par mongo bilder på mig. Älskar verkligen den stickade tröjan, den är grymt snygg.

Idag ska vi åka hem till sambons bästa vän och hans fru. Killarna ska visst prova något spel :O och vad vi tjejer ska göra återstår att se, det blir alltid något.

Jag hoppas ni läsare hade en bra lördag igår, gjorde ni något kul?

Ska försöka uppdatera mer idag.

Men nu ska jag ordna frulle åt min sovande pojkvän :)

Kram på er så länge





♥ Januari månad snart slut

Godmorgon sunshines :)

Har ni sovit gott? det har jag, men var svårt att somna inatt av någon andledning.
Sambon sover än medans jag varit ute med Engla och dricker kaffe nu. Vi hade en riktigt film kväll igår, såg 2 filmer men minns inte vad den ena hette men skräckisen vi såg hette: The uninvited och var riktigt bra måste jag säga.

Ikväll kommer mina svärföräldrar hit och då blir det mer filmmys med den svenska komedin: Sommaren med Göran. Någon som har sett den?

Idag blir det att städa ganska väl så svärmor slipper massa katthår (allergisk) men det brukar funka fin fint oftast ändå vilket jag är glad över, vore jobbigt om man aldrig kunde bjuda över dom pga det.

Näst sista dagen på januari månad då innan vi kliver in i februari. Tycker inte ni också att tiden går snabbt?

Skriver mer sen. Ha det guld.

Puss på er


♥ Vem bar den bäst?

Nu kommer det klassiska inlägget igen såhär på fredag kvällen.

2 stjärnor och en klänning, vem bar den bäst enligt dig? Klänningen är ifrån LV (Louis Vuitton) och är väldigt snygg tycker jag.

Heidi Klum eller Jennifer Lopez?

Tycker det är svårt att avgöra vem av tjejerna som bar den bäst men jag håller nog på J.Lo trots allt, tycker hon är väldigt vacker även om Heidi med är det.


♥ 1/2 dagen för ett sundare liv

Nu har jag äntligen bestämt mig. På måndag dvs den 1 Februari ska jag fimpa ciggen för gott. Detta är ju som sagt inte heller bra när man försöker bli gravid och framför allt inte när man är gravid. Dessutom kommer jag väl må bättre, se bättre ut och lukta gott.
Det händer mycket i kroppen när man slutar röka, redan efter 20 minuter faktiskt börjar förändringarna.
Sluta röka en gång och var rökfri i 9 månader men tyvärr föll jag tillbaka, men inte denna gången.

Fler som ska sluta röka? eller har slutat röka. Berätta gärna hur det var för er =)

Det kan ju inte bli bättre, gå ner i vikt och sluta röka. Känns kanon.



 

 


♥ Äntligen fredag

Godmorgon!

Sovit gott hoppas jag? det har jag, somna direkt när jag la mig igår eftersom jag var skit trött av någon andledning. Killen gick dock och la sig något tidigare än mig eftersom jag ville se CSI :)

På tisdag ska jag iväg och ta blodprov igen för att kolla hur ägglossningen var denna månad, ska bli rätt intressant att veta men samtidigt är man ju nervös såklart.

Har en enorm träningsvärk i mina armar, vet bara inte vad jag gjort för det ska bli så. Har inte lyft något som är tungt i allafall.

Förhoppningsvis får jag in pengarna från hyresvärden nästa vecka (6000 kr) och vet ni vad jag ska göra med dom? jo jag ska kolla en resa till mig och killen lite senare i höst och ev boka en och sen betala in handpenningen på 2000 kr av resan i såfall. Spara 2000 kr tänkte jag med sen har jag ju 2000 kr kvar men vi får se vad jag hittar på med dom :) men extra pengar är ju alltid bra att ha. Jag är sjukt sugen på att shoppa men det är ju något onödigt nu så länge jag går ner i vikt.

Sambon drog till jobb för en stund sedan och här sitter man ensam igen, dricker kaffe och ska väl ta shaken om en stund, sen blir det att diska och glo på days.

Vad ska ni läsare göra idag då?

Kram till er

♥ Läser på IVF osv

Och det är en djungel, så himla mkt man ska lära sig. Så mycket man ska förstå för att inget ska gå fel. Jag trodde aldrig det skulle gå såhär långt men vem gör det egentligen.

Vi har försökt så länge att skaffa barn, vi börja för snart 5 år sen och fått 3 missfall därefter, nu är det snart 2 år sen vårt 3:e missfall inträffa så jag tror på allvar att det är nåt fel på oss eller att vi kanske inte kommer få barn. Ibland känner jag att jag inte förtjänar något barn, min kille vill väl inte vara ihop med någon som inte kan ge honom ett barn, ja tankarna snurrar.

Min sambo älskar såklart mig och vill visst vara med mig oavsett barn eller inte. Han är så go. Vi gör ju detta tillsammans, tillsammans är vi starka men det är så jobbigt ändå.

Efter beskedet igår var jag ledsen hela kvällen igår, att vi måste börja med IVF.

Någon skrev att adoption finns som alternativ och det kan jag säga att det gör det inte för oss, jag får inte adoptera av olika skäl (personliga) så tyvärr är det inget alternativ för oss. Jag har ställt mig in på att vi ev kommer bli barnlösa för alltid.

-------------------------------------------------------------------------------------

För övrigt är ju Iris här, en liten hund på 10 månader. Så gullig och det funkar jätte bra med Engla och katterna. Varit ute på en promenad för en stund sedan.

Lägger in en bild på sötnöten :) och nu ska jag väl fixa lite här hemma.

Kramen på er






♥ Förändring av blogg.se?

Godmorgon stalkers! :)

Hoppas ni sovit gott? det har jag, vakna dock kl 7 redan men besluta mig för att sova till kl 8 istället =) då var det dags att gå ut med hunden och ärligt det går knappt att gå ute, så mkt snö som kom under gårdagen, det är makalöst. Hunden drunknar ju. Trodde det äntligen var på väg bort och våren skulle komma lite tidigare detta året, men nej snön vräker ner idag med.

Fler som märkte en förändring när ni logga in på blogg.se? jag gjorde det och jag gillar det inte, ser ut som allt är huller om buller typ. Kunde låtit det vara som det var tycker jag. Så som bilden såg det INTE ut igår.

För övrigt väntar jag besök nu, en hund som ska komma och leka med Engla idag. Hon har ju liksom inga lekkamrater i området så det ska nog bli kul.

Har även hunnit diska nu på morgonen och slappar lite med kaffe nu.

Men jag kommer skriva mer sen.

Kram på er


♥ Vem bar den bäst?

Vem av kvinnorna bar den bäst?

Taylor eller Goldie?

Jag tycker helt klart Goldie eftersom den verkar sitta otroligt löst/slappt på Taylor, även om hon är sötast men klänningen bar hon inte snyggt enligt mitt tycke.

Nu ska jag och sambon åka och handla lite, han hämtar mig på vägen då vi kör direkt efter han slutat nu.

Kram


♥ RMC nästa troligen

Hej mina kära läsare!

Nu är jag äntligen hemma ifrån läkaren och jag kan väl säga att allt gick bra.
Det dom gjorde var att kolla med vaginalt ultraljud på mig, och både äggstockar och livmoder såg mycket bra ut. Dessutom kunde hon se att jag nyligen haft ägglossning, vilket jag hade för 1 dag sedan ungefär. Så långt var allt bra. Killen slapp ta några prover denna gången, lucky him :) haha.

Sen tog dom 4 rör blod på mig i armen, detta för att kolla tröskelvärdet och allt vad det nu var, minns inte allt hon sa. Sen på onsdag nästa vecka dvs på cykeldag 21 ska det tas ett prov till på mig för att se hur ägglossningen var denna månad och om jag ens hade någon ordentlig ägglossning. Sen på cykeldag 3 ska det tas ett prov till. Jag tycker det är oehört jobbigt att ta massa prover, men vem gillar att bli stucken i armarna.?

Skulle nu alla dessa prover se bra ut så blir vi remitterade till RMC i Linköping, det är där man får hjälp för att göra IVF och sådana saker. Där ska mannens spermier kollas bland annat. Det lutar alltså mot att vi får göra ett IVF försök eller man får 3 gratis försök av landstinget men sen kostar 3 nya försök 25 800 kr, det kommer bli dyrt i värsta fall. Här kan ni läsa om hur IVF går till, en väldigt jobbig process.

Och dessutom precis som jag skrev igår så måste jag gå ner i vikt till ett visst BMI för att RMC ska hjälpa oss, tack och lov är det bara 5 kg till detta BMI så det ska jag väl fixa. Jag måste vara stark. Detta peppar mig otroligt mycket.

Så nu har ni fått lite info, mer vet jag inte just nu innan mina prover är klara och det är dags för nästa steg.

Nu ska jag fortsätta titta på days men skriver mer sen. Kram på er


♥ Nervösa nu inför läkaren

Godmorgon bloggen!

Nu sitter man här helt klar, ny duchad och sminkad och redo att åka till läkaren. Både jag och sambon är otroligt nervös för vad som händer idag, men vi får väl se. Jag hoppas det går bra och att vi kommer fram till nåt. Rädslan finns att tänk om det är något fel på oss nu, även om missfalls utredningen inte visa något.

Vi ska vara där 08.30 så detta får bli ett snabbt inlägg, men jag skriver ju mer när vi kommer hem, eller jag rättare sagt. Sambon ska ju till jobb direkt efter. Ska på vägen hem passa på att hämta mitt paket med, blev aldrig av igår.

Nyfikna? Ja det är jag med :) men vi får se vad som finns i det sen.

Jag hoppas ni får en underbar morgon i allafall.

Wish us luck.

Kram på er så länge.

♥ Bedtime soon

Nu är vänner slut och det blir väl att glo på CSI innan det är dags att sova.

Om någon idiot förklarar mig så försvarar jag mig helt enkelt. Det är inget fel i det. Om någon som dessutom är en kille påstår att läkare är duma i huvudet om dom påstår att övervikt gör det svårare att bli gravid, ja då kan jag undra vad f*n han lärde sig i skolan egentligen. Allt jag sa är att jag om någon borde veta just för jag haft 3 missfall, så jävla svårt är det inte. Dessutom tror jag ju mer på läkaren än någon okänd som bara haft 1 missfall och väntar nu barn med sin tjej, kk eller vad det nu är. Jag kan liksom bara tala om hur det är för MIG och om vi ska få någon hjälp på traven måste jag väga under ett visst BMI så då borde det stämma att man inte ska vara hur fet som helst.

Malin från HÖGANÄS: Om nu det jag skriver stör dig tycker jag helt enkelt du ska ge fan i att läsa, så svårt är det inte. Dessutom publicerar jag inte kommentarer från fegisar som inte ens vågar visa sig. Tycker bara det är patetiskt. Du däremot verkar ha stora problem med dina sk barn och din sk make. Kollar upp och spara dina i.p adresser samt kommentarer för det du sysslar med är förtal, tänk på det innan du får en polisanmälan hem, det är inget hot utan ett löfte för jag tar inte skit från ngn utan att försvara mig.

Nu kallar soffan :) så jag ska väl sluta här för idag.

Skriver nog inte innan vi ska till läkaren imorgon men efteråt.

Sovgott.




♥ En lugn och skön kväll

Jag hoppas alla har det bra såhär framåt kvällen. Själv ligger jag och myser i soffan framför tvn, har en sån jäkla huvudvärk och är nervös inför imorgon så jag orkar inte göra något annat.

Retar mig lite på folk som tror dom kan allt, som påstår att läkare är duma i huvudet osv när dom säger att övervikt kan göra det svårare att bli gravid.

Om man är överviktig eller underviktig för den delen kan det genast göra det svårare att bli gravid och eller behålla barnet. Dom som bara haft 1 missfall exempelvis vet som sagt inte ett skit om detta för man får ingen hjälp förrän man haft 3 missfall, jag om någon borde liksom veta.
För att få hjälp av landstinget för typ insemation osv så måste man väga under ett visst BMI för att få hjälp, tror ni inte jag frågat om det eller. Man kan knappast väga 150 kg och räkna med hjälp av landstinget, no fucking way. Ta reda på fakta först innan ni pratar så mkt.

Dom som haft ett missfall bara och tror sig veta allt om detta, är ju korkade om något alltså.

Nä nu ska jag avsluta här, hoppas ni har en bra kväll.

♥ - 4,4 kg på 3 veckor

Godmorgon snyggon!

Allt väl med er? här är det toppen som vanligt.

Jag glömde ju väga mig igår men gjorde det idag istället och eftersom jag inte riktigt vill skriva ut min vikt här så kan jag säga att jag gått ner 4,4 kg på 3 veckor vilket jag är rätt nöjd med. Bara 3 kg kvar till mitt delmål så hoppas det går snabbt nu. Idag kommer väl mina nya soppor med för en månad framåt så det känns skönt att man kan variera lite nu.

För övrigt blir det lite tvätt idag med :) har en massa som man inte hinner tvätta då man tar det viktigaste så idag blir det att tvätta allt så korgen blir tom sen.

Annars blir det väl lugnt, ska väl ta en promenad till affären sen och hämta ut mitt paket som kom idag, nyfiken på vad det är men jag tror och hoppas på att det är skorna från Nelly i allafall.

Dags för läkaren imorgon, hoppas det går bra. Är grymt nervös för hur vi ska gå till väga nu så vi kan få vår älskade knodd någon gång. Men som tur är bor vi i sverige och det finns ju fler alternativ om man inte kan få barn på narturlig väg.

Nu är det dags för min shake så jag kommer skriva mer sen.

Kram till er



♥ Skönhets tips för alla plånböcker

Eftersom jag är något uttråkad tänkte jag tipsa er om några saker som jag har hemma och som jag verkligen kan rekomendera till alla som vill ha finare hår eller varför inte tjockare ögonfransar&bryn.

Allt kommer från eleven 

Hair mask/inpackning kostar 109 kr-285 kr och finns bla i dessa smaker: Pear, cotton candy, vanilla, melon, pineapple och en massa mer smaker. Detta kan jag stark rekomendera eftersom det gör håret så glansigt och fint. Håret blir inte lika fett och smutsigt lika snabbt om man använder detta. Otroligt drygt är det med och krävs inte mycket. Vill du ge ditt hår en ny livsgnista rekomenderar jag verkligen detta. Och håret luktar ljuvligt.

Refectocil Longlash gel kostar 119 kr. Har du liksom jag väldigt tunna och glesa ögonfransar så hjälper detta dig. Jag har bara använt detta i lite mer än en vecka och jag märker redan nu skillnad. Detta är något man har på fransarna på kvällen så det får sitta på över natten. Jag har märkt att mina fransar har blivit tjockare och det är tack vare detta.

Eye makeup remover kostar 60 kr och denna kan jag oxå rekomendera starkt till er som blir så torra i ansiktet av vanligt tvål och vatten. Detta tar bort makeupen på ett kick utan massa skrubb och jobb. Väldigt drygt och är väldigt vårdande för ögon partiet. Man blir INTE torr i huden efter man använt detta. Är lite som fuktgivande i samtidigt. Väldigt bra.




♥ 1900 kr fattigare

Halloj!

Kom hem i precis i tid för att ta dagens 2:a shake. Det tog en jävla tid att åka. Polisen ligger ju på andra sidan stan, sen skulle jag till djur apoteket som ligger 4 km ifrån mig och sen skulle jag hem därifrån med. Tog bussen för jag var förbannad nödig alltså så jag kunde knappt gå :-)

Fick i allafall ut passet och Englas medicin, fick dock bli en annan sort för den tilltänkta hade utgått ur sortimentet. Men det gick lika bra det.

Har även slängt in 2 maskiner och nu ska jag ta en kopp svart kaffe tänkte jag och lugna mina nerver. Inte van att åka länet runt så *haha*.

Jag beställde ju även 1 månads förbrukning av cambridgekuren innan, totalt gick det på 1889 kr dvs 465 kr/veckan men det är billigt för det är ju 23 kr per portion men sen tillkom frakten på det.

Nu har jag väl gjort det jag ska, ska väl diska sen med tänkte jag.

Hade fått en avi hem, troligen är det skorna jag fick på  Nellys higgheels party i Norrköping där jag och mina vänner bar bland de 99 första :) är man bra eller *asg* men dessa skor är skit snygga. Får se om jag hämtar dom ikväll eller imorgon.

Jag skriver senare.

Kram till er



♥ Ny vecka och nya utmaningar

Godmorgon bloggisar!

Allt väl med er denna måndags morgon? med mig är det tipp toppen :) jag mår jätte bra av någon andledning. Sambon åkte iväg till jobbet, han börjar 9 och slutar 18 denna vecka, långa dagar.

Nu är det bara 2 dagar kvar till vår utredning om vår barnlöshet och jag börjar bli grymt nervös, men det känns som det är mycket som står på spel. Jag hoppas så att det inte är något fel på oss för vår missfalls utredning visa ju inga fel på oss tack och lov. Vi ska vara där 08.30 på onsdag morgon.

Annars idag ska jag tvätta kl 14.30 tänkte jag, en massa täcken och sådant men innan dess ska jag åka till polisen och hämta mitt nya pass och sen förbi ett visst apotek för att hämta Englas mediciner. Hon ska ju bland annat käka 6 tabletter om dagen :( min gumma, så jag får köpa leverpastej och trycka ner tabletterna i för det brukar oftast funka.

Dricker lite svart kaffe nu ochh ska väl ta min morgon shake om en stund, sen blir det att tvätta håret och sen days innan man ska åka. Jag glömde väga mig idag men det blir väl dubbelt nästa vecka då :)

Hoppas ni får en grym måndag.

Kram på er

♥ Hemmagjord pizza+film

Halloj på er!

Haft en bra söndag hittills? det har vi, vi har städat hela lägenheten idag och det tog ju sin lilla tid, men man vill väl ha fint i hemmet :-).

Sambon står och gör hemma gjord pizza nu som bara han ska äta såklart då jag bantar, vill man vara fin får man lida pin lixom och jag ska ju bli fin till sommaren troligen innan blir det med.

Vi såg 2 filmer igår och det var Sex drive och The proposal med Sandra Bullock, dom var båda riktigt bra. Idag blir det skräck att titta på, sånt älskar jag.

Får passa på att njuta av sista dagen innan allvaret börjar igen.

Vad ska ni göra ikväll?

Kram


♥ Filmmys med älsklingen

God kväll bloggen!

Har inte skrivit alls idag eftersom jag och sambon legat i sängen och myst i stort sett hela dagen, så underbart att bara vara utan en massa måsten. Vi gick till och med och la oss innan 23 igår kväll :P najs.

Ikväll blir det filmmys bara vi två och djuren. Det blir följande filmer: Huset vid vägens ände och Alla helgonas blodiga natt- 20 år senare, ser fram emot det att se folk bli mördade *asg* nädå men dena filmen vill jag gärna se.

Händer nog inte så mkt mer i helgen. Jag har ju ägglossning med så vi har saker att koncentrera oss på ändå som det är :) och nu börjar jag bli lite nervös inför ferilitetsutredningen på onsdag, men det ska väl gå bra det.

Hoppas er lördag varit bra hittills? ska ni göra något kul ikväll.

Kram på er, får se om jag skriver nåt mer idag.


♥ Vem bar den bäst?

Vem bar denna syngga klänning bäst?

Kim eller Lilo? själv tycker jag Lindsay bar den bäst men såklart är båda snygga.

---------------------------------------------------------------------------------------------

För övrigt har min kompis åkt hem nu då hans son kommer ikväll och jag var nere och handla lite gott till sambon till helgen. Var inom vetrinären med och tack och lov var hon "bara" lite känslig mot katterna, så det var ingen super allergi hon hade så än så länge får katterna vara kvar.

Har fått 2 olika mediciner jag ska hämta imorgon på 400 kr, rätt billigt ändå. Måste ha mitt pass innan då apoteket ber om det, och idag fick jag ett sms av polisen att det var klart, det gick snabbt ansökte om det i måndags.


Nu ska jag lägga mig och sova lite, är otroligt trött eftersom jag gick upp 06.45 i morse för att kunna tvätta, inget som hör till vanligheterna precis.

Hoppas ni får en underbar helg.


♥ Svaren från vetrinären

Godmorgon bloggisar!

Allt väl med er? här är det toppen med mig, det är ju nämligen fredag :)
Ska ni göra något kul i helgen? tror nog det blir otroligt lugnt här hemma men det kan ju vara skönt det med ibland.

Är uppe tidigt idag för kl 7 börja jag tvätta, så mina 4:e och sista maskiner är i nu så jag är snart klar, känns ju skönt att ha det gjort. Sambon stack till jobb 07.15 med, stackarn och killkompisen ligger i gästrummet och sover. Ja han sov över i natt med, vi har inte setts sen i sommras så det är ju kul att umgås lite.

Vi var i stan hela dagen igår och jag hitta äntligen en kalender men även lite annat smått och gott som fick följa med mig hem, det på bilderna+ en parfym.

Minns ni när vetrinären tog blodprov på hunden pga all skit hon haft med klåda osv? jag fick svaren igår. Av de 67 olika sakerna som provet testades för så är hon allergisk mot 15-20 stycken :O samt delvis katter som jag har 2 av. Så kl 13 idag ska vi till vetrinären och få veta mer och få veta om vi måste göra oss av med katterna. Vi får väl helt enkelt se. Inte konstigt det kliar som fan på henne ju, synd om min tjeja.

Nu dricker jag kaffe och det är väl snart dags för min shake förmodar jag, dags att beställa hem lite mer sånt känner jag.

Bilderna är klickbara.

  

♥ Dagens dresscode

Halloj på er!

Hoppas er dag varit bra? förlåt för jag inte uppdaterat alls idag.
Min killkompis åkte hem runt 12 tiden i förmiddags, därefter börja jag städa och hålla på i flera timmar. Sen tog jag mig ett välbehövligt bad med en badbomb som lukta cocos, så jäkla gott det lukta.
Har dessutom provat allt nytt smink idag, värmeskyddet till håret då jag platta det och jag måste säga att jag märker en himla skillnad på håret efter det, jag är mycket nöjd med det jag shoppa.

Sambon ligger och vilar nu vilket jag med gjort, men det är snart dags för min shake så jag fick gå upp, annars lär man väl inte kunna sova i natt.

Imorgon blir det en dag på stan igen, måste ha en ny kalender så det ska jag kolla efter.

Nu blir det tv mys..


♥ Kvällens sista inlägg

Godkväll på er!

Nu är den där patetiska anonyma fittan i farten igen som inte vågar stå för det hon säger och som tror sig veta allt om mig, men i självaste verket vet hon inte ett skit om mig, är bara avundsjuk idiot. Så lär hon fortsätta såhär gör jag en anmälan för alla hennes kommentarer och I.P adress sparas som sagt, kan ju polisen vilja ha sen. Du fråga hur jag orkar, hur fan orkar du själv? du som ljuger om att du har 2 ungar och man, don't think so.

Men jag tar som sagt inte åt mig, jag och kompisen sitter och garvar åt henne just nu för så patetiskt är det alltså.

Killkompisen missa sista bussen hem så han sover över här i natt, är jätte kul då det var länge sen vi umgicks. Fattar inte att sista bussen slutar gå innan kl 23 på en vardagskväll, tur dom går längre på helgerna.

Nu glor vi på CSI och sen blir dte väl att lägga sig, jag är rätt trött ikväll.

Jag kommer skriva mer imorgon förhoppningsvis, får väl se vad som händer imorgon. Om man ska in och shoppa igen eller hur man gör.

Ha en fortsatt bra kväll.




♥ Hemma igen *skönt*

Hej my lovers, haha skoja bara.

Nu är jag äntligen hemma efter en lång dag känns det som även om jag inte varit i stan hela dagen, men man blir ju helt slut ändå. Nu har jag i allafall fixat en ny dosa så nu är räkningarna betalda och sedan ett nytt pass, det skulle egentligen inte gå men för mig gjorde dom ett undantag ofc ;) så det känns skönt att allt är fixat. Behövde inte heller ens betala 300 kr för en ny dosa utan jag fick den.

Jag hitta en plånbok i allafall men ingen väska men jag har ju min L.Jo väska som kom idag med alla grejor jag beställt, tyvärr dog kameran mitt i så jag kunde inte ta kort på allt, så den blir nog najs att använda.

Dessutom har jag umgåtts med en vän (han är här nu) som jag inte träffat sedan i sommras, så jäkla kul vi har det. Min sambo tyckte med det var kul att ses igen.

Bilderna är klickbara =) detta är inte ens hälften av det jag köpte. Plånboken är rosa såklart :).

Nu ska jag vara lite social. Kram

   


♥ Kissies pojkvän

Jag förstår inte varför kissie försöker hålla sin "pojkvän" hemlig, menar alla vet vid detta laget att han heter Erik eller var det han hon "dumpa" för ett tag sedan men redan nu hittat en ny..

Jag hitta lite bilder på google på henne och en kille som INTE liknar hennes pojkvän, kan det vara så att kissie strular runt? men ljuger för att verkar oskuldsfull? jag tror ärligt inte ett ord på att hon skulle vara oskuld.

En av bilderna hade hon i sin blogg men reducerat bort så man inte skulle se vart handen var :-o här är i allafall sanningen.

Som ni ser är det 2 olika killar på korten så någon pojkvän tror jag inte hon har, hon som sagt att hon aldrig skulle kunna vara otrogen mot sin sk pojkvän.

Detta får mig att fundera på hur det står till med henne.

Vad tror ni, har hon någon pojkvän eller är detta bara något trick för att få mer läsare?





♥ En dag på stan idag

Godmorgon snyggon!

Sovit gott? jag somna direkt när jag la huvudet på kudden igår kväll så jag var skit trött rent ut sagt. Snön den fortsätter vräka ner så det blir nog att ta bussen in till stan idag. Hoppas jag hittar någon väska och plånbok men shopping brukar väl sluta med att man kommer hem med en massa annat än just det man verkligen var ute efter :) i allafall för min del.

Blir en del ärenden att utföra idag känner jag, men det är väl lika bra att kolla allt. Har inte ens kollat mitt konto, haha tänk om jag inte fått pengar idag ;) vore en jävla katastrof men jag är säker på att dom finns på mitt konto nu för min mor får pengar samma dag som mig alltid så.

Visste ni att sångare och sångerskor oftast mimar till sina låtar när dom sjunger??? det visste inte jag tills jag upptäckte det igår. Jag snubbla över "No matter what" men Boyzone igår kväll och det syndes långa vägar att dom mima till låten och att dom INTE sjöng själva. Dom hade lite problem att hänga med och därför syndes det såå tydligt. Detta tycker jag inte är okej, ska dom sjunga så ska det göras ordentligt och inte på ett sätt som en 5 åring klarar.

Nu är det dags för min morgon shake och sen ska jag väl börja göra mig iordning så man kan åka in till stan någon gång men vi höres senare. Måste vara hemma till halv 3 för då ska jag tvätta lite innan sambon slutar och vi ska till polisen och fixa passet (han måste med och intyga att jag är jag) likaså på banken sen, jävla krångel med sånt :P

Jag hoppas ni får en mysig dag.







♥ Tisdagens planer

Godkväll mina kära läsare!

Har ni det bra? själv kom man precis hem för en stund sedan. Jag och sambon var och hämta ut mina cambridge påsar, det var gott att byta smak, var jävligt less på jordgubbssmaken. Det var lite motion det med, ca 1½ km enkel väg så 3 km har vi gått och sen träna jag såklart 25 min på crosstrainern innan idag, så det fick bli dagens motion.

Vräker snön ner hos er med? här snöar det rejält, hunden såg ut som en snöman när vi kom hem igen :P men så gullig så.

Ska ge djuren mat och sen bänka mig framför tvn. Om några timmar får man äntligen lön :P va skönt det känns.








♥ Japanska lunch boxar

Jag har nu på senaste tid snöat in mig rejält på japanskt mode, mat och kultur. Jag tycker det är riktigt trevligt och spännande och man lär ju sig alltid något nytt, något man inte visste innan exempel vis.
Deras lunch boxar älskar jag, dom är bara för söta. Vem håller med mig??

För övrigt har kroppen fått sina 25 min på crosstrainern idag så jag ska väl ta en duch och sådär nu så jag är klar till älsklingen slutar om en timme. Vi ska väl iväg och hämta paketet med mina soppor som kom idag :-) äntligen kan jag dricka en annan smak ikväll.

Kommer kanske skriva mer senare ikväll.

Kram på er

 

♥ Världens dyraste tårta

Satt och kika runt lite och hitta en gamal artikel om vad världens dyraste tårta går loss på. Jag fick mig en chock när jag läste priset, vilken vettig människa köper en tårta som kostar så mkt.

En organisation för platinahandlare ville bjuda på något extra på en marknadsföringsfest i Tokyo.
De hämtade in en konditor för att baka världens dyraste tårta. Bakverket valde han att dekorera med finmalet platinapulver och exklusiva juveler.

Platina är en av världens dyraste metaller och anses vara den finaste materialet att göra smycken av. Resultatet blev spektakulärt - priset likaså.
Juvelerna och ädelmetallen beräknas ha ett värde på cirka 873 miljoner kronor och då räknas inte grädden. Om det utbröt tårtkrig bland gästerna framgår inte.

Då kunde man ju sparat en liten bit (en normal tårtbit) och sålt för några tusenlappar istället :)

Vad tycker ni om detta, coolt eller bara slöseri med pengar&tid?


♥ Måndag igen+min vägdag

Godmorgon sötisar!

Allt bra med er? här är det något bättre idag faktiskt, än så länge.
Hade dock otroligt svårt att somna i natt och det beror väl på att jag sov mellan 16.30-20.00 igår kväll men men jag lyckades tydligen till slut i allafall.

Jag hade som sagt min vägdag idag och som jag skrivit vänta jag inte mig något bra resultat då jag haft mens och sen fuska i lördags men med tanke på det blev jag rätt nöjd. Denna veckan hade jag tappat 1,1 kg men bara 1 cm kring bysten och 1 vid stussen men så är det, har dessutom hört att det oftast brukar stå stilla 2:a veckan innan det kör igång på riktigt.

Såhär här har det sett ut för mig:

4/1: 88,1 Kg
11/1 85,7 kg
15/1 85,1 kg
18/1 84,6 kg

(totalt 3,5 kg på 2 veckor, rätt lagom)

Jag är väldigt nöjd eftersom det var typ 1½-2 år sen jag vägde 84 kg :-) så det kan man ju förstå. Hela 2009 vägde jag allt mellan 85-88 kg så det är ju en jäkla skillnad. Jag är glad så länge det går neråt :-).

Idag påbörjar jag min 3:e vecka med renkur, känns otroligt. Hoppas mina nya soppor kommer idag för jag börjar bli lite less på jordgubbssmaken nu :P och vill ha något nytt.

Nu är det dags för morgon drinken och sen blir det kaffe till days.

Jag uppdatera sen. Kram

♥ Shoppingen fortsätter+rabattkod

Tänkte jag skulle skriva ett sista inlägg för idag, det är reklam på tv nu.

Jag kom på att jag glömde handla lite mer på eleven så detta fixa jag idag, det fick blir en foundation, mascara och 2 ögonskuggor i olika färger. Hoppas dom kommer i samma paket som det andra. Det är inte klokt att jag handlat där för nästan 1300 kr på 2 dagar, sjukt alltså. Penslen som visas vid foundationen ingår.

Jag mår lite bättre men är fortfarande grymt trött och seg. Är nog på väg att bli sjuk. Har haft huvudvärk i 2 dagar nu med, och det är ju inte direkt skönt.

Ni som gillar att shoppa på stylebystars ska passa på nu, just nu får ni 20% rabatt på din order om du anger PROMFASHION i kassan. Ett super erbjudande man inte får missa.

Jag hoppas ni får en fortsatt bra kväll.

Sovgott så höres vi imorgon. Kram




♥ Modeduell

Vem bar klänningen bäst? eftersom man inte ser hela bilder på tjejerna så tycker jag nog Jessica bar den bäst men även Paris är snygg i den såklart.

Vem anser DU bar den bäst?

Nu är det dags att gå en sväng med hunden och sen se Scream2 innan man ska sova, har ju redan sovit flera timmar nyss men fan vad skönt det var.

Kram på er


♥ Ont överallt

Hej bloggisar!

Förlåt för jag inte skrivit något alls idag men jag mår verkligen inget bra, jag har ont i hela kroppen och huvudet känns som det ska sprängas när jag lutar mig fram, dessutom har jag ont i båda mina öron så det är en riktigt pissig dag för min del så därför har jag enbart tagit det lugnt idag.

Fundera faktiskt på att gå och sova lite nu för jag är grymt trött och fryser.

Jag hatar att vara sjuk och nu börjar huvudet värka oxå, hur ska detta sluta.

Imorgon är det min vägdag men jag väntar mig inga bra resultat då jag haft mens och hela köret denna veckan men men vi får väl se.

Snart är helgen slut och allvaret börjar återigen, dessutom är januari månad över snart med :-O tiden går ruskigt fort tycker jag.

Jag hoppas ni haft en bra helg i allafall, ska sluta klaga här nu.

Kram på er.

♥ Lite shopping trots allt.

Hej sötisar!

Har ni saknat mig? såklart ni har det :) haha.
Nu är man i allafall hemma, liite piggare men man mår ändå inte helt bra så ikväll ska jag unna mig chips med låg fetthalt framför scary movie 2 som börjar om dryga timmen.

Hitta en hel del fint på maxi, det var ju halva reapriset på allt. Egentligen skulle den rean börja på måndag men det blev inte så, så då får man ju snabba på.

En del fick följa med mig hem i allafall och jag är mkt nöjd. Underkläderna är i strl 40/42, tröjorna i 42 och den stickade tröjan 36/38 :) små storlekar med vad jag hade tidigare.
Den gröna&svarta ska jag ha på gymet, snygg va.

Allt gick på 275 kr totalt vilket var ett bra pris då bara koftan kosta 249 kr innan. Så jag är mycket nöjd med shoppingen. Killen han köpte 3 par skor för 150 kr :-o lite tröjor och sådant.

Nu ska jag snart fixa lite med levande ljus och sådant mys tills filmen börjar. Har en jävla huvudvärk och har haft hela dagen :(.







♥ Dagens outfit

Trots att jag mår skit så har jag ändå gjort mig i ordning någotlunda okej för att åka till Maxi, killen ville visst ha sällskap dit men jag mår inte bra ändå.

Så bilden får duga, blek och trött är jag på bilden, men en positiv sak med den är att linnet jag har på mig är första gången jag kan använda sedan jag köpte det i sommras, detta bevisar ju att jag har gått ner rätt mkt i vikt. Linnet är storlek 42 och jag har alltid haft strl 44 i linnen, det ni :-)

Jag uppdaterar senare, får väl se om något följer med hem ifrån maxi eller inte.

Kram på er.


♥ Fråga till läsarna


♥ Uppe tidigt :(

Godmorgon!

Önskar verkligen jag kunde fått sova en stund till men hunden ville ut, och efter det kunde jag inte somna om så nu sitter man här i sin ensamhet och dricker morgon kaffet innan man ska ta sin shake.

Nu fundera jag på att leka lite i photoshop för att lära mig lite mer om det. Kanske gör jag en ny header vem vet men jag blev nöjd med den jag har.

Vad händer i helgen för er då? tror nog det blir lugnt här faktiskt, ev får vi besök ikväll av hans föräldrar men det är inget som är riktigt bestämt ännu men jag är rätt säker på att det blir så.

Skulle egentligen ha en vilodag idag från träningen men känner mig sjukt sugen på att träna lite ändå så vi får väl se efter frukosten. Har väl blivit lite beroende av det kankse :-).

Vill dessutom tacka för alla kommentarer jag fått, vad snälla ni är.

Jag får skriva mer sedan, då kommer även en läsarfråga upp.

Kram på er




♥ En lugn och mysig kväll

Gokväll snyggisar!

Har tagit dagens sista och tredje shake nu vilket gick bra och sen blev det vila en liten stund, det behövdes verkligen för min rygg.

Imorgon ska visst svärföräldrarna komma hit, vi ska titta lite på film via vår projektor och sådär, så det blir nog riktigt mysigt.

Katterna beter sig som om dom har damp av något slag. Ena katten löper och skriker och den andra flänger runt som en jävla boll mellan rummen.

Har ringt och felanmält 2 saker i lägenheten och sen fixat lite med min bredbandsleverantör.

För övrigt är det en riktigt lugn och skön fredags kväll. Ska tända mitt nya ljus som jag gilla skarpt, är så fint så det är nästan synd att tända det.

Nu ska jag fortsätta glo på CSI. Vad gör alla ikväll då?


♥ Shopping på eleven

God middag bloggnissar :)

Allt bra med er? skönt med fredag kväll förmodar jag. Jag har varit duktigt och tränat idag med, men idag vart det bara 25 min på crosstrainern, tänk vad musik kan göra. Det underlättar helt klart att lyssna på musik samtidigt som man tränar märkte jag igår :P.

Annars idag har det faktiskt inte hänt så vidare mycket, sambon slutar ju snart så vi ska väl ha en myskväll framför tvn och bara rå om varann ikväll. Denna helgen har jag i allafall bestämt att jag ska hålla mig hemma. Känner nämligen ett extremt godis sug när jag har mens så det är lika bra att vara hemma där man inte har massa sådant.

Har suttit och surfat på www.eleven.se och "råka" visst shoppa loss där för typ 900 spänn men det ångra jag inte, jag tycker jag är värd det nu faktiskt. Det blev följande på bilden+makeup svampar. Den lilla L.Jo väskan fick man på köpet då jag handla från hennes märke, en body lotion.

så nu känner jag mig mkt nöjd, ska väl diska upp lite, slänga sopor och såna grejer innan älsk kommer hem.

Hoppas ni får en underbar fredag.

1 st Björn Axén Urban The Heat Is On - Heat Protection Volume Spray (12256 000-4)
1 st TVÅL Hair Mask, Cucumber Melon - 120 ml (TVAL-HM-CM-120)
1 st Aquolina Hair & Body Shower - Green Tea (9953084408)
1 st SugarBaby Bath Fizz - Lemon Meringue (SB600527)
1 st Alison Raffaele Foundation Sponges (F1001040)
1 st Deborah Bioetyc Clean Skin Eye Makeup Remover (D260301)
1 st RefectoCil Longlash Gel (6195)
1 st Ardell DuraLash Flare Long Black (1200-FLARE)
1 st Jennifer Lopez JLo Glow After Dark Body Lotion (1400421001)
1 st Jennifer Lopez JLo Live Bag (3414209024830)


♥ Im happy today

Godmorgon puddingar!

Hoppas ni mår bra, jag mår toppen.
Jag blev väckt av att min granne ringde på dörren, jag hörde ju inte detta direkt så hon ringde och ringde precis som om huset stod i lågor eller liknande, till slut kom jag upp och öppna, då visa det sig att jag hade telefon uppe hos dom :P hur det går till? ja det beror på att jag har skyddat nr av olika andledningar och det är bara vi 2 som har samma efternamn i huset så dom som ringer dit tror dom är mina föräldrar :) dom hittar dom i telefonkatalogen.

I allafall så var det en kille ifrån SJ och guess what? dom har fått in min väska jag glömde på tåget den 29/12 med ALLT kvar i så dom kommer skicka det till mig. Känns som en lättnad.

Då finns det ärliga människor trots allt tydligen, då har jag gjort en felbedömning och ber om ursäkt.

Jag tänkte faktiskt ta 20 minuter på crosstrainern idag med, kändes så otroligt skönt igår efter det. Även om man egentligen inte ska hårdträna på renkur men menar känner man inte det bäst? vad man klara och inte klarar.

Beställde en veckas kur till igår och denna gång fick det bli favoriten kakao/mint. Jordgubben jag dricker nu är förbannat svår att få ner men det går.

♥ Dagens träning avklarad

God eftermiddag gott folk!

Jobbar ni eller? själv så har jag precis tränat klart, känns skönt att dagens träning är avklarad. Det blev 23 minuter på crosstrainern, 20 sit ups och så hantelträning, känns ganska dallrigt i ben och armar nu men det är en känsla som är svår att slå, känns otroligt skönt, ni som tränar vet vad jag menar.

Nu väntar en härlig duch och nya och frächa kläder att ta på sig, det är en jäkligt skön känsla att ducha efter träning med. Jag vill ju vara fräch när älsk kommer hem sen.

Jag funderar faktiskt på om jag ska unna mig en halv kopp kaffe till (svart såklart) då har jag druckit 1 kopp totalt idag i såfall vilket är tillåtet under kuren men först väntar en duch.

Min mensvärk börjar avta rätt kraftigt nu så det känns skönt, det är alltid första dagen som är värst för min del. Dessutom äter jag folsyra i förebyggande syfte inför en graviditet, börja med det för 11 dagar sen, alltså samma dag jag starta min viktminskning så vi får väl se hur det gå. Jag är ju på rätt spår i allafall och sen är det ju rökningen jag ska bli av med oxå men det är inga problem för min del, nikotinplåster funkar ngn vecka på mig sen är det över.

Nej nu orkar jag inte sitta här mer, ha en fortsatt bra dag.


♥ Cambridgekuren dag 11

Godmorgon!

Vad har ni för er? själv vakna jag för en timme sedan och tog en promenad med min plutta och passa på att gå inom till hyresvärden för att lämna tillbaka en nyckel jag lånade under renoveringen av mitt badrum, hade totalt glömt bort den tills dom maila igår =) men nu är det gjort i allafall.

Idag ska min älskling iväg och prov träna på friskis&svettis, hoppas han trivs där för han har ju köpt ett års kort där men åt andra sidan betala hans jobb detta. Trivs han där kommer jag oxå börja gyma där nästa vecka när jag får lön ska jag in och köpa mitt ett gymkort jag med tänkte jag. Måste ju komma i form till beach 2010 :P.

Har ni några vettiga planer till sommaren? det är ju ett tag kvar men vi har redan planerat en del. Vi har bestämt att istället för 4 veckors semester ska han ta 1-2 veckor istället bara och spara dom andra veckorna till hösten när vi ska ut och resa, bra deal va. Förmodar att det blir en tur ner till ullared, älskar den affären och sen blir det väl en tur till köpenhamn och sthlm med, men vi får se. Vill ju gärna ner till skåne med till min familj en sväng.

För min del är det snart dags för lite kaffe och days, sen ska jag väl diska och plocka undan lite här hemma.

Mina paket från nelly och h&m har kommit nu så det blir väl att hämta ut dom i veckan med.

Men jag skriver nog senare. Kram på er










♥ Hundägare mitt i stan

Vad anser ni om människor som bor mitt i stan med sina hundar? med mitt i stan menar jag typ ovanför mcdonalds, h&m och liknande affärer, alltså så centralt man bara kan.

Själv tycker jag det är grymt dåligt och lite av djurplågeri. Menar det finns ju inga gräsmattor i stan eller någonting. Ska dom gå och kissa&bajsa på trottoaren, jag tycker det är elakt mot hundarna och tycker synd om dom.

Jag bor ju lite avsides ifrån stan och här jag bor finns massa grönområden och skog. En helt perfekt plats att bo på när man har hund enligt mig. Finns många olika vägar att välja på och det är ändå gräs och skog överallt. Jag skulle aldrig kunna tänka mig bo mitt i stan med en hund, ingen vettig hundägare gör så anser jag.

Många anser även att det är djurplågeri att ha hund i en lägenhet men det anser inte jag. Det beror ju helt på hur stor lägenheten är och så och såklart hundrasen. Vår lilla hund passar utmärkt här, hon är lycklig och får allt hon behöver, sånt märker man på djuren.

Jag tycker att ska man ha hund ska man bo lite avsides där det faktiskt finns grönområden, tänk om det vore vi som skulle gå och pissa&skita i stan liksom, hur kul tror ni det hade varit på en skala? Jag hade inte gillat det i allafall.

Jag gör allt för mina djur, så är det bara och jag önskar alla djurägare gjorde detta.

--------------------------------------------------------------------------------------------

Tittar lite på tv och ska ut om ett tag med Engla på sista rundan, sen blir det vänner coh CSI innan man ska sova.

Men jag skriver mer imorgon. Kram

♥ Mensvärk och allmänt trött

Vad gör ni söta läsare? själv har för en stund sedan vilat en timme, har sådan fruktansvärd mensvärk och ja den kom idag på dag 28 precis, snacka om regelbunden men så har den alltid varit. Men första dagen är fan pest för mig, har sådana smärtor av det och kan knappt röra mig.

Har i allafall varit ute med Engla precis, för oavsett måste hon ju ut. Innan vi gick tog jag min 2:a shake för idag, jordgubb men den var faktiskt inte lika god som kakao/Mint :) så vi får se vad jag beställer hem nästa gång.

Nu måste jag i allafall ta tag i disken, är inte så mkt nu då jag använder samma saker till mina shakar hela tiden men sambon skräpar ju ner lite ;)

Puss på er

 


♥ Dag 10 med cambridge

Godmorgon bloggisar!

Har ni sovit gott? jag sov rätt ok men killen rörde på sig hela tiden, fråga flera ggr om han inte var klar snart. Tänk er när man är på väg in i en skön sömn och så plötsligt bökar han runt och då vaknar man igen, kanske dags att sova i gästsängen snart så jag får sova lite bättre :P.

Dagarna går förvånadsvärt bra, jag är inne på min 10:onde dag med cambridge, kör fortfarande ren kur och det går utmärkt, dock igår kom det där suget igen men jag var stark nog att hålla mig borta ifrån det. Vissa dagar kan faktiskt vara otroligt jobbiga men det brukar gå bra ändå.

Det är redan onsdag pch jag tycker dagarna flyger förbi i stort sett, snart måndag igen men jag väntar mig som sagt inget då eftersom jag ska ha lingonveckan ♣ men vi får se helt enkelt.

Sitter här och dricker mitt svarta kaffe, att jag inte vant mig vid det än tycker jag är mysko :) jag klöks av det men liiite koffin måste jag ha annars blir jag på ett jävla humör och får huvudvärk men är snart dags för frukosten. Alla mina kakaosmaker är slut nu så idag kommer jag påbörja jordgubbssmaken, undra hur den smakar.

Jag kommer skriva mer under dagen. Kram på er.


♥ Vem bar den bäst?

Nu är det "gamla" klassikern tillbaka. Det var länge sedan jag hade det.

Så tyck till om vem du tycker bar den bäst?

Gossip girl skådisen Blake Lively eller Victoria Beckham.?.

Själv tycker jag Blake bar den snyggast och bäst. Hon är lite mer kurvig och fin än Vickan.





♥ Träningsvärk i benen

Hallå på er godingar!

Ni ska inte tro att jag nyss vaknat, nej jag har varit uppe sedan 07.30 men har inte haft ngn lust att blogga alls idag utan mest suttit och lekt i photoshop Cs2, det verkar kul och fler fuktioner än vanliga 7.0 har.

Hade i allafall tänkt att ta på mig och gå ut och gå 2 km och sen träna på crosstrainern i 20 min, det borde räcka som motion idag tycker jag med tanke på att jag gick 10,59 KM igår i denna kylan. Har en jäkla värk i benen efter den rundan igår.

Vad tycks om min nya header? jag blev faktiskt rätt nöjd. Nu har jag även kommit på hur ex kissie gör dom där fejk stjärnorna på i princip allt hon köper typ.

Är dags för min shake om ett par timmar med, tycker det går suveränt bra för mig med detta, inte alls godis sugen eller någonting. Ingenting jag saknar faktiskt och nu har ju kroppen vant sig vid detta så nu tycker jag inte det är jobbigt alls.

Kommer skriva mer sen, känner ingen lust att blogga just nu.

Hoppas ni mår bra i allafall??

Kram

♥ Åhh mina ben värker

Nu är jag äntligen hemma igen och ni ska bara veta hur det känns i mina ben. Jag kolla nyss på eniro från min adress och dit till stan jag skulle, en enkel väg var 5 km så 1 mil har jag gått nu ikväll och 15700 steg blev det, min dagliga motion som sagt :-) men kallt var det -13 visa det när vi kom hem men så blir det ju genast lite kallare med jeans på sig.

Vi hitta inget vettigt i stan heller, utbudet på kappahl var otroligt dåligt enligt mitt tycke, fanns bara kärring kläder typ, haha.

Så vi gick hem och prata lite om att byta lägenhet till en större såklart och ska lämna ett par intresse anmälningar ikväll hos bolaget man hyr av nu, så går det som vi vill flyttar vi 1/4 men vi får se.

Ska även kolla lite resor till mars och framåt till kanske Turkiet, Mallorca eller liknande, vi är extrem sugna på att åka iväg och då blir vi borta 2 veckor såklart.

Nu ska han äta makaroner och köttbullar och jag ska väl fixa mig en shake nu, en sista för idag så jag skriver mer sen.

Kram på er


♥ Shopping day

Halloj bloggisar!

Har precis duchat och gjort mig redo att gå till stan, dock ska jag vänta till 15 så jag hinner få i mig min shake innan jag går, vill ju inte missa något nu när det går så bra. Kl 17 ska jag möta älsklingen i stan, han ville shoppa underkläder till sin pudding som han så fint uttryckte sig, troligen för att sporra mig lite mer att gå ner ännu mer, nu lät det som det är han som vill jag ska gå ner men så är det INTE, han är nöjd med mig som jag är men det är jag som vill gå ner för att få bättre självförtroende, för kläder ska sitta bättre och sen för det KAN underlätta för oss så vi blir gravida.

Har fått ett stort stöd av er läsare, det betyder mycket. Tack. Fortsätt gärna med det. Sen får jag inte glömma mina vänner och familj som peppar mig dagligen.

Mensen ska komma om 3 dagar så denna veckan tror jag inte jag kommer gå ner så mkt eftersom man svullnar upp så mkt när man har det där *jobbigt*.

Ikväll blir det till att beställa hem 1-2 veckors kur till så får vi se, men ska i allafall ner en del till innan jag går över till upptrappningen.

Tänkte jag skulle gå in till stan vilket är 2 km enkel väg, på så sätt får jag min motion för idag :P.

Önskar er en underbar fortsatt dag.

♥ Vägdag+2:a veckan med CK

Hej bloggen!

Sovit gott? det har jag, väldigt gott.
Nu är det ju måndag och det är ju min vägdag, jag blev väldigt nöjd över resultatet.

2,4 kg lättare
Minskat 3 cm runt bysten
Minskat 6 cm runt stussen (baken)

Så som sagt jag är väldigt nöjd. Hoppas på liknande resultat denna veckan för i såfall är jag snart nere i 90 talet kring min byst vilket var många år sedan.

Allt går visst bara man vill ;) än är jag inte nöjd så jag ska köra en vecka till med cambridge. Så idag startar jag min 2:a vecka med detta. Tror jag kommer köra totalt 3-4 veckor med detta, men vi får se hur följande vecka går helt enkelt.

Ska väl fixa iordning min första shake för magen kurrar nu, sen börjar ju DAYS som jag såklart ska titta med med en halv kopp svart jawa.

Men jag är jätte glad över resultatet även om det är mkt väska så går det åtminstone neråt och det är ju faktiskt CM kring bysten, stussen och midjan som räknas.

Kommer uppdatera senare.

Kram på er

♥ Strular blogg.se?

Har blogg.se problem idag? varannan gång om inte mer sällan funkar det att komma in, det slutar med att jag måste stänga hela webläsaren och starta om igen, inte dags att dom fixar detta? för jag orkar i allafall inte ha det så m jag ska fortsätta blogga här. Jag är uppe i nästan 400 inlägg sen jag starta i oktorber så det är ju en del jag gjort och verkligen försökt.

Hitta en massa söta saker på nätet som jag tänkte visa er. Ex en en söt liten ask med lipbalm i form av en cup cake, tycker verkligen sådana saker är skit söta alltså, likaså att det finns örhängen, halsband, ringar och you name it. En del finns att köpa på cocoo tror jag och L8nyberg har med rätt fina saker, har handlat ifrån båda shoparna och kan rekomendera dom starkt. Lipbalmen vet jag går att köpa på www.bluebox.se för 29 kr/st tror jag, ska nog själv klicka hem ett par såna tänkte jag.

 
 


♥ En riktigt seg kväll

Det är söndag kväll och det är en riktigt slappar dag. Jag är något trött men det kan ju bero på att jag dammsög, skura golven, bytte till katterna, var uppe på vinden och lämna grejor innan. Dessutom har jag hunnit med en hel del träning med, svettigt och varmt men känns enormt skönt efteråt.

Alla filmer som kommer på kanalerna kl 21 har jag sett men tänkte ändå se Scream när det börjar, därefter blir det CSI och CSI NY innan det är dags att sova.

När jag skulle träna pilates innan så hann jag bara rulla ut min matta innan djuren tog över den =) naw mina små sötisar alltså. Fick lyfta bort dom för inte gick dom bort självmant.

Imorgon är det måndag med, då är det min vägdag och sen blir det en sväng till apoteket tror jag och lite sådant små fix.

Nu är det dags för dagens 3:e och sista shake så jag skriver mer sen.

Kramizar



♥ My little ponny

Var det någon merän jag som lekte med detta när man var liten? jag var totalt fast i dessa leksaker och minns att jag alltid skulle ha det nyaste, så fort det kom ut något tillbehör eller liknande till dessa hästar.

Jag är fortfarande förtjust i dom idag men jag leker inte med dom, minns att jag spara mina gamla ett himla bra tag men sen av ngn andledning så slängde min mamma detta, minns inte varför.

Minns även att jag var förtjust i Polly Pocket som liten, riktigt synd att detta inte finns kvar idag för då hade jag köpt det som minne. Tycker alltid det är kul att minnas tillbaka på vilka leksaker man hade, vilken sorts musik man lyssna på och såna grejor, gör inte ni det?


♥ En vecka med Cambridgekuren

Godmorgon bloggen!

Jag är på jätte bra humör idag, känner mig glad, lycklig och uppspelt, det har jag troligen cambridgekuren att tacka för. Såhär stod det på sidan idag där man kan följa de olika dagarna

Dag 7
Nu har första veckan gått!
BRA!
Du har bevisat för dig själv att du har kraft i tanken och din motivation kommer nu att hjälpa dig förändra ditt beteende så att du når din trivselvikt.
---------------------------------------------------------------------------------------------------------

Känns faktiskt jätte bra, imorgon är det vägdag om man törs ställa sig på den där jävla vågen :P det får vi se men det ska jag väl, jag har ju sett fram emot det hela veckan jue. Lite nyfiken är man ju vad som hänt i kroppen på denna veckan.

För övrigt sker det inte mkt idag, jag ska ta mig lite jawa nu =) sen blir det träning och städning som gäller här idag.

Vad ska läsarna göra idag?

Kram

♥ Äntligen hemma

Godkväll mina sötnosar!

Nu är jag hemma äntligen, för det är helvete vad kallt det är ute och halt.

Vi åkte till skopunkten där och reklamera mina skor jag köpte där i oktorber/november som gått av i hälen, så trots att jag inte hade kvitto fick jag välja ett par nya för samma pris eller pengarna tillbaka. Men då hitta jag ett par rejäla stövlar med bra fäste under till som jag köpte, helfodrade inuti så dom är väldigt varma och sköna. Köpte även ett par andra skor med liten klack på till våren/sommaren.

Sen åkte vi faktiskt till Ö&B där jag köpte 36 burkar wiskas kattmat, en palett var det 12 burkar på så jag tog 3, den 3:e glömde hon ta betalt för vilket vi upptäckte då vi kom hem, jag hade ingen tanke på det alls.
------------------------------------------------------------------------------------------------------

L8nyberg har äntligen kommit ut med en ny hemsida där man nummera samlar poäng och löser sen in det mot rabattkuponger som man sen handlar där med där ifrån. Eftersom jag gör reklam för dom så har jag fått en rabattkod att ge mina läsare. Ni får 15% rabatt till och med 31/1 2010 om ni anger BLOGG i rabattkodsrutan när ni handlar.
------------------------------------------------------------------------------------------------------

Detta fick bli min shopping idag, sambon hitta ett par gympaskor på inter sport som han köpte för 500 kr :-o men men det är hans pengar ;) klicka på bilderna för att se dom i större format.

Nu är det dags för sängen här, sovgott. Kramar i massor

   

♥ Dagens outfit

Nu är jag redo för en dag på stan eller vad gubben nu vill göra :) vi får väl helt enkelt se.

Outfiten idag består av ett par paljett leggings, svart tröja och skor från skotrend. Makeupen gick i ljusa färger idag och sen vill jag tacka för ett tips på www.dessie.se om att man locka håret med en plattång, blir inte så bra på mig då jag har kort hår men det får väl duga.

Vad händer för mina läsare idag då? nåt kul eller.

Skriver sen och då kommer jag visa upp lite shopping.

Kram på er



♥ Lördagen den 9/1

Godmorgon sötisar!

Sovit gott? det har jag, jag somna direkt när jag la mig inatt. Vakna sedan runt 9 av att hunden pepp så det var bara att gå upp och gå ut i 19 minus grader, var man inte vaken innan blev man det ute :).

Har precis tagit dagens första shake med kakaosmak, som är riktigt god faktiskt. Har även hunnit med att diska så det blir väl en varm duch snart, ska åka till stan idag med älsklingen och hans föräldrar, skönt att komma ut lite för har inte varit i stan eller något denna vecka jag gått på kur, just för att motstå godsaker så idag blir det en prövning. Ska i allafall se om jag hittar en ny plånbok och nya skor ofc, måste ha det.

Dag 6. Nu mår de flesta mycket bra. Humöret är på topp och viktminskningen går fort. CambridgeKurens fina balans av kolhydrater och protein ser till att kroppen inte producerar för mycket keton ämnen. Eftersom kroppen inte får sin dagliga kost blir det inte heller mycket slaggprodukter, och naturligt är att toalettbesöken minskar.

Nä nu väntar lite svart kaffe och sedan en duch, återkommer med bilder sedan.

Kram på er


♥ -20 grader ute

Gokväll på er! Är ni ute och partar ikväll? det är då inte jag såklart.
Var precis ute på sista natt promenaden med tjejan och tyckte det var så förbannat kallt ute, jag kunde knappt andas så kallt det kändes, när vi kom upp igen var det 20 minus ute, tror fan man inte kan vara ute då, första gången denna vinter vi haft så kallt.

Innan ikväll var jag så grymt godis sugen att jag nästan börja grina, tog desperat kontakt med min kusin som stöd eftersom hon med gått på CK, det tog några timmar men det gick över och jag lät inte frestelsen ta över.
Så nu har jag passerat min 5:e dag och går in på min 6:e idag Lördag, känns verkligen skönt och snart har en vecka gått.

Och nu är mina planer att gå och krypa ner under mitt varma duntäcke och kurra ihop och ha en dejt med john blund =) sömnen är då det inget fel på renkur trots att det är en av "biverkningarna".

Jag önskar mina underbara läsare en trevlig helg. Hoppas ni får sova gott i natt.

Kram på er och dröm sött.

♥ Minnen från Cypern

Eftersom det var några som ville se kort från cypern så lägger jag in lite vanliga och lite kort som bildspel. Kan inte lägga in alla då det är närmare 800 kort på en vecka, det blir lite to mutch.

Titta och njut ;) bilderna är klickbara. Där jag dricker kaffe är en expresso jag drack och jävlar vad äckligt, så då fucka jag till mig lite och gjorde sådär med fingret :P där kaffe bilden börjar och sen resten därefter är då vi skulle flyga hem. Kortet på hela mig bar jag mamma kläder, fick mitt 3:e missfall dagen innan vi åkte till cypern så hann inte packa om.

       


♥ Omgjorda bilder

Jag har gjort om lite bilder pga tristess, har ingen aning vad som händer denna fredag kväll, och då hitta jag ett program på datorn som jag fortfarande utforskar, så jag lägger in resultatet här.

Vad tycks? kommentera gärna, så kommenterar jag tillbaka.






♥ Vanliga VS Kändisar

God eftermiddag! Det var så otroligt skönt att sova en stund i och med att man gick upp så förbaskat tidigt i morse, så nu är jag piggelin igen. Tänkte jag skulle gå ut med hunden och sedan blir det träning på crosstrainern och pilatsen och sen slutar älsklingen kl 16 med.

Mitt i mitt tråkiga hitta jag bilder på vanliga människor som tyckte dom var lika kändisar, vad tycker du? Jag tycker att Arnold's look a like är väldigt lik i allafall.





♥ En kul grej att testa

Jag hitta en kul grej som man kan göra med sina bilder, istället för att lägga upp massor av bilder som täcker hela sidan så kan man istället göra som jag gjort. Verkar kul dessutom och finns många olika varianter utom den jag gjorde, detta var bara en test grej.


♥ 5:e dagen med cambridgekuren

Godmorgon snyggingar!

Hoppas ni mår bra? för det gör jag. Jag är märkta stolt över mig själv som är inne på min 5:e dag på renkur nu, inte alla som skulle klara av det men jag förmodar att det är då man verkligen har bestämt sig, eller vad säger ni?

Vakna såklart tidigt idag när sambon gick till jobbet, men det är ok. Tog en promenix med Engla och nu väntar jag på att kaffet ska bli klart, kommer man någonsin vänja sig vid svart kaffe? när man inte har druckit det förr.

Strular blogg.se för fler än mig? det är ju förbannat jobbigt att man ska ha så kassa servrar alltså, ärlig talat. Det känns inte kul att blogga här längre om dom ska hålla på så, det är lugnt ett tag sen är det igång igen.

Man kanske ska skaffa sig ett eget domän? ni som har det, hur är det? berätta gärna lite om det.

Nej nu väntar kaffet så jag får väl skriva mer sen, kommer lägga in ett par bilder då från 2004&2005 :) samt lite bilder av vår resa till cypern då folk ville se dessa som ska dir.

Kram till er så länge.

♥ Äntligen kom det nya kortet

Idag kom äntligen mitt nya bankkort så nu behöver jag inte bry mig om det gamla längre som jag förlorade, känns skönt. Nu är det bara nytt pass och bankdosa jag behöver, sen är jag komplett.

När man får lön den 19:e får jag bege mig ut och shoppa en ny plånbok för det behöver jag till korten, kommer ju få fler kort eftersom jag ansökt om nya.

Jag har en sådan jävla värk i mitt öra, det är inte sant. Jag operera det i mars så jag är lite orolig om nåt gått fel i örat för då kan det bli tal om ytterligare operationer och det vill jag inte.

Och snön den fortsätter vräka ner här, visst det är mysigt men någon måtta får det ju vara, hunden kan u inte gå på "gräset" eller något för det är så djupt med snö att hon drunknar där :) stackarn har svårt att hitta sina kissplatser.

Lägger in en mysig bild på min underbara katt :) och nej stakarna är uppe än men inte länge till.


♥ Hyresbolagen skärp er

Jag läste precis en förskräcklig sak på www.expressen.se där en äldre dam på 82 år tvingats sova på köksgolvet med ungen påslagen i 2 dagar pga det blivit så kallt i lägenheten. Hon har mellan 9-14 grader inomhus och varmvatten finns inte. Flera av hyresgästerna har klagat till hyresvärden men ingenting händer.

Får det gå till såhär? det är dags för hyresbolaget att agera NU om dom vill ha kvar sina hyresgäster, för hade detta drabbat mig hade jag flyttat fort som fan. Menar betalar jag el ska jag ju ha värme oxå och man ska slippa frysa.

Hyresvärden har kommit med element efter klagomålen men detta hjälper inte säger hyresgästerna.

En annan hyresgäst har inte kunnat bada sin dotter på en vecka pga detta. Båda hyresgästerna kräver att hyresvärden ska lösa dessa problem som pågått länge.

Jag tycker fan detta är en skam för mänskligheten? kan man som hyresvärd inte vilja ha sina hyresgäster kvar? jag hade i allafall gjort allt för mina hyresgäster om detta vore mitt problem.


♥ Cambridgekuren dag 4

Godmorgon sötisar!

Vanlig dag igen då och allt återgår till det normala igen med arbetsliv och allt vad det heter.
Jag känner mig både duktig och stark som klara detta, jag har provat cambridge så många gånger men redan gett upp samma dag jag starta, men inte nu inte. NU har jag gett mig fan på att det ska gå. Det viktiga för mig är att jag MÅSTE berömma mig själv varje dag och på så sätt känner man ju sig duktig och motiverad att fortsätta och jag har dessutom himla stort stöd av min familj, dom andra tjejerna i bloggen och mina läsare som tror på mig vilket värmer mycket.

I eftermiddag när älsk har slutat ska jag försöka få med honom till gymmet och träna lite, om inget annat får jag väl köra på crosstrainern här hemma och sen har jag ju mina pilates skivor med och hantlar.

4 dagar kvar tills jag får ställa mig på den där vågen, det ska bli ytterst intressant tycker jag. Jag VET att jag gått ner men kom ihåg att 1-2 kg är väska men ändå, bara att se att det går neråt peppar ju en till tusan. Vi får se på måndag. Känner mig dessutom helt annorlunda i kroppen men på ett bra sätt såklart.

Nu blir det svart kaffe och DAYS. Puss på er

♥ Kvällens sista

Detta får bli kvällens sista inlägg, det ska bli så skönt att slippa er :P skoja bara.

I allafall någon skrev euw om min bild i Jonatans blogg men du jag bryr mig inte din fegis som inte tordes visa dig. Jag har så pass bra självförtroende så jag låter mig inte tryckas ner av avundsjuka idioter, så nu har vi rett ut den saken, skönt det.

Nu ska jag uppdatera brudarna i vår cambridgeblogg sen får det vara bra för idag tycker jag.

Jag känner av smärtor i mensmagen eftersom den är på ingång om en vecka, jag tror och hoppas den kommer för jag är inte redo att ge upp dieten än.

Ni som såg dokumentären på kanal 5, vad tyckte ni om det?
Jag tycker synd om kvinnan alltså, men hon verkar så stark och vägrar ge upp.

Ska gå ytterligare en lång runda med världens sötaste vovve innan vi ska krypa till kojs.

Jag kommer väl skriva mer imorgon, om ni har tur.

Sovgott när ni ska. Kram till er SNÄLLA läsare ;)

♥ Klänningen som ska passa

Jag skrev för ett tag sedan om en klänning jag köpte på nelly, den var tyvärr lite för liten. Inte överdrivet mkt men tillräckligt. Jag har beslutat att jag ska ha som ett mål att komma i den klänningen, helst till min födelesedag i mars men det tror jag att jag klarar.

Visst är den snygg? jag älskar den därav mitt mål.



Sitter och tittar på dokumentären på kanal 5 om kvinnan med jätte benen. Kan inget annat än att tycka synd om henne. Gud vad jobbigt det måste vara att leva sådär, hoppas dom finner en lösning till henne.

♥ Svar till en läsare

Jag får skriva här istället eftersom jag inte kan svara dig på något annat sätt. Men jag tog absolut inte illa upp, självklart funkar olika metoder på olika människor, det är ju så. Som du sa är jag väldigt laddad inför detta och har ett stort stöd av familj och läsare.
---------------------------------------------------------------------------------

Till er andra. Man behöver knappast bry sig om ngn för man tycker en person förtjänar att förlora sitt domän, jag var ytterst sällan inne på hennes blogg ens. Jag skiter väl fullständigt i om hon har ett domän eller inte, gör inte ni? Ni kan ju läsa bloggen ändå så vad f*n klagar ni på inte för det är nåt att läsa. Kan inte förstå hur hennes morsa kan låta ungen supa ner sig som hon gör, om hon nu är 15 år dvs, än mindre köpa ut till ungdomarna.

Jag funderar på att ta en lång runda med hunden och se om godis suget försvinner :) oftast brukar det ju göra det.


Hejsvejs leverpastej



♥ Godismontret-back off

Åhh vad jobbigt, nu börjar godis begäret smyga sig fram men jag måste och är stark, jag ska klara av detta. Ska strax ta min 3:e och sista shake för dagen och det får nog bli smak av jordgubb, shakarna är riktigt goda. Smakar typ som milkshake som dom har på Mcdonald utom då att det är vatten man blandar dm med.

Ber om ursäkt om jag flippa i förra inlägget men jag hatar när folk är elaka när dom är anonyma. För mig är det självklart att stå för det man tycker, alla tycker olika så enkelt är det och det får folk helt enkelt acceptera. Man kan säga vad man tycker och anser utan att vara elak om ni inte visste det.

Jag kanske inte är mogen men betydligt mognare än er i allafall som åtminstone står för det jag säger och tycker. Det måste man göra. Istället för att haka upp er på det jag skriver kan ni försvinna från bloggen, det underlättar ju för alla.

Nej nu väntar shaken, magen kurrar.

Ha en fin kväll.

♥ Idioter till läsare

jag förstår ta mig fan inte folks problem. Ni anonyma jävlar, vågar ni inte stå för det ni säger?
Jag bara undrar alltså. Jag vet att ni bor i Umeå och Mölndal, det är inte direkt svårt att se vem ni är, min pojkvän jobbar dessutom med sådant så anonyma är ni knappast.

Jag tvingar er inte att läsa min blogg så gillar ni inte jag skriver kan ni dra ut illa kvickt härifrån, så jävla svårt är det inte. Är ni 15 år eller vad fan är det frågan om för då kan jag förstå faktiskt.

Tror inte jag varit anonym en enda gång när jag kommenterat hos någon, men så är jag inte en feg idiot heller för den delen, jag är ju mogen till skillnad från vissa anonyma.

Nu blir det vänner och biggest loser för min del, skriver troligen sen.

---------------------------------------------------------------------------------

Och dessutom om JAG tycker det är rätt åt Dessie att hon inte har nåt domän får väl jag för helvete göra det utan att ni losers fort som fan ska hoppa på en och dessutom vara så jävla fega att ni inte kan stå för det ni säger, MOGET *not*




♥ Svar på tal

Jag har fått en del kommentarer om min kur med CK. Risken för att gå upp efteråt är lika hög som nu, återgår man till sina gamla vanor efteråt så går man lätt upp allt igen såklart, man måste ändra sin livsstil efter avslutad kur så enkelt är det.

Att jag går på detta är för jag är väldigt slarvig gällande maten nu, har varit så sedan gymnasiet och det kunde gå som mest 3 dagar innan jag åt igen, därför är denna kur bra för MIG och det får folk såklart tycka vad dom vill om, jag bryr ju inte mig.

Dessutom är cambridgekuren en av världens bästa bantnings dieter med över 31 miljoner nöjda kunder världen över. Och jag har själv sett levande bevis på att det funkar och att man håller vikten efter förutsatt att man ändrar på sin kost och detta ska jag såklart göra, jag lär mig redan nu vilken mat jag ska äta och när efter avslutad kur. Kuren har även testats på sjukhus och blivit godkänd av läkare som ett BRA bantnings pepparat om man är rejält överviktig.

Huvudsaken är att det funkar bra för mig eller hur.

Kram på er



♥ Rätt åt Dessie eller?

När ni söker på www.dessie.se märker ni att hennes blogg inte finns kvar, ägaren till domänerna har ordnat det då han bara var snäll och låna ut den till henne.

Vad anser ni om detta? är det rätt åt henne eller inte.

Jag tyckte det var så klockrent alltså, kunde inte sluta garva men men det är ju sånt man får räkna med när man inte äger sitt egna domän.

Liite synd är det kanske när hon förmodligen sitter där utan blogg och kontakt med sina läsare.
Alla som går in på den bloggen hamnar alltså INTE hos Dessie utan hos Jonatan istället =).

Sorry Dessie men lite rätt åt dig är det för du är inte direkt snäll mot dina läsare och andra bloggerskor, du påminner faktiskt en del om Kissie.

Nu ska jag krypa ner i soffan en stund.

Kram på er


♥ Vad är ketos och ketoner

Eftersom flera har frågat vad detta är så gör jag ett inlägg om det.
-----------------------------------------------------------------------------------------

Ketonernas effekter är följande:

 

- Hungerkänslorna dämpas.

- Man känner sig pigg och upprymd.

- Hjärnan fungerar trots det låga kaloriintaget. Koncentrationen ökar.

- Muskelvävnaden upprätthålls. Kroppen förbränner 80% av fettet och endast 20% av musklerna, tack vare CambridgeKurens sammansättning. Detta är unikt! Du kan själv skydda sina muskler extra genom att träna.


Vi har ett litet lager av kolhydrater i muskler och lever som används vid akut behov av energi. Detta lager av kolhydrater kallas glykogenlager för att den typen av kolhydrat kallas glykos. Det är detta lager som du tömmer under de första 72 timmarna på ren kur. Detta lager binder även mycket vätska (1-2kg) och det är det som gör att du kissar mer under de första dagarna.  När glykogenlagret är tomt, kommer fettförbränningen igång och kroppen utnyttjar den milda ketosen som bildats till energi.  Ketos är en förbränningsprodukt av fettet. Det är ketosen och näringen i CambridgeKuren som gör att vi kan stå på ren kur även under en längre tid. Ketosen reglerar även hungerkänslorna och slutledningen är alltså att om du äter något vid sidan av kuren blir du mer hungrig än om du avstår och tar ett glas vatten!


Alla är unika individer och för de flesta är det bättre att de lever på helt ren kur under en period blir således belönade av viktminskningen än att experimentera och inte alls vara nöjda. För att senare bygga på med mat. Du upptäcker oftast omedelbart om du fallit ur ketosen, då du blir hungriga och inte längre mår så bra som du gjorde tidigare.

-------------------------------------------------------------------------

Ren kur betyder att du inte äter något alls förutom dina tre portioner Cambridgekurens mjölkdrinkar & soppor (CK), rent vatten, svart kaffe och the. Kvinnor minskar mellan 1,5-3 kg per vecka och män 2,5-3,5kg, detta är en genomsnittlig viktminskning beräknad på kunder med en övervikt på 15-20kg över BMI 25. Första veckan är vanligt att man minskar flera kilo, varav 1-2 kg är vatten. Dessa vattenlager återställs så snart man äter fast föda igen och med en långsam upptrappning är det vanligt att man står helt stilla i vikt första dagarna när man introducerar fast föda. Exempel: Du väger 65 kg när du påbörjar upptrappningen och ökningen av vattenlagret (ca 1-2 kg), gör att du ökar i vattenvikt, men minskar motsvarande i fettvikt på kroppen eftersom du trappar upp långsamt till fast föda igen med stöd från dina 3 portioner CK.

 


♥ Dag 3 nu då

Godmorgon bloggen!

Förmodar att dom flesta är lediga idag eftersom det är röd dag. Sambon ska till sina föräldrar om några timmar och säga hejdå till sin syster som åker hem idag, men jag stannar här eftersom jag vet att det bjuds på fika osv så jag vill ju inte sitta där och tycka synd om mig själv.

Jag var så sugen på att väga mig i morse men jag lät bli, blir ju roligare på måndag då. Men kroppen är i ketos i allafall och är nu den börjar förbränna fett :) känns toppen och allt har hittills gått super. Jag har sådana ketostix hemma för att se om man har ketoner i urin/kropp så en sån tog jag och fick det näst högsta utslag man kan få så jag är ju super motiverad pga det.

Här snöar det för fullt utanför fönstret, fundera på att fixa lite svart kaffe och sätta mig på balkongen med en cigg en stund :P ska sluta röka med men jag tror det är bättre att ta tag i en sak först och inte både banta och sluta röka, det blir för mkt tror jag.

Ursäkta den suddiga bilden.

Jag skriver mer sen. Puss på er


♥ Dag 2 avklarad

Drack min sista shake för ett tag sedan, dagen idag har gått otroligt bra det med. Har inget godis sug över huvudtaget länge, fatta vad skönt det känns.

Vill tacka för alla kommentarer jag fått av er som tror och hejar på mig, det betyder mycket och gör genast allt lättare. Jag är verkligen super motiverad.

Imorgon är det 3:e dagen och kroppen går förhoppningsvis in i ketos då, ska testa och kolla på torsdag morgon tänkte jag så får vi se men känns så i allafall, finns tecken på det.

Har inte druckit mer kaffe idag än igår heller dvs en halv kopp svart i morse kl 07.00 men idag har jag faktiskt haft lite skallebank men det går över, dock har jag inte sovit lika mkt idag som igår så kroppen är på god väg nu.

Vad gör mna söta läsare ikväll då?

Tack för all peppning ni gett mig.

Kram

♥ Dagen flyter på som den ska

Det går bra än så länge, sitter just nu och dricker min andra shake för dagen, blir en till sen ikväll.. Jag tycker det är otroligt konstigt att jag inte har något sug alls efter godis eller andra sötsaker, eftersom jag åt sånt mer el mindre varje dag innan.

1½ liter vatten har hittills gått ner, ska ner lika mkt innan dagens slut men det ska jag väl klara. Jag tackar för alla kommentarer jag fått, jag är väldigt peppad och har gett mig fan på att detta ska gå nu.

Jag har ju oxå en belöning till mig själv. Varje månad fram tills jag nåt min målvikt ska jag spara 500 kr på ett speciellt konto, när jag sedan nåt min målvikt ska jag ut och shoppa massa nya kläder :) bra belöning eller? för dom jag har nu lär ju bli stora hoppas jag.

Jag har 23 kg att gå ner innan jag är nöjd, däremot är mitt delmål 8 kg först. Hejar ni på mig? behöver det även om jag får otroligt mkt stöd av brudarna i andra bloggen som vi har tillsammans.

Även om jag inte börjat gå ner i vikt än (men imorgon sätts det igång på allvar) så känner jag mig ändå bättre i kroppen, känner mig smidigare på något sätt.

Nu ska jag dricka upp shaken här och sen gå en långis med hunden för att sen ta tag i disken, sen kommer väl gubben hem kl 16 typ.

Pöss på er.

♥ Day two of my new life

Uppe med tuppen idag och hungrig börjar man bli, men jag tänkte vänta ngn timme till med att ta dagens första shake eftersom jag tog den 10.15 igår så vill jag göra samma idag för det funka toppen för mig.

Sambon försov sig till 07.07 när han börja 7 och gud vad förbannad han blev och såklart gick det ut över mig som stått och lagat hans jävla matlåda igår och kämpa på som fan. Menar alla försover väl sig någon gång, det är väl ingen fara. Man kan ju ha halkat eller cyklat omkull där ute med, snacka om att överreagera.

Var knappt att jag fick låna hans extra vantar när jag skulle ut med hunden, du har väl egna skriker han och jag bara, ja men det gör väl för fan inget om jag lånar dessa en stund. Blir han på sånt jävla humör blir jag det med men jag ska inte låta min dag förstöras av sådant skit.

Nu ska jag dock dricka lite vatten och kanske fixa lite kaffe så man får dagens koffin intag :)

Ha en bra dag, jag uppdaterar senare.

Kram

♥ Första dagen avklarad

Nu är min första dag med cambridge avklarad, det har gått skit bra och jag är jävligt stolt över mig själv. Inget fusk alls som jag brukar utan har hållt mig till mina shakar och 3 liter vatten. I morse tog jag en halv kopp svart kaffe vilket man får på renkur men har inte fått huvudvärk alls, kroppen är ju van vid 10 koppar kaffe per dag annars så jag är glad, allt känns toppen.

Svårast är väl då sambon kommer hem och åt ost mackor med sylt på och nu lagar jag hans lunch till imorgon, luktar sååå gott men jag behärskar mig :) duktig jag är va.

Hoppas morgon dagen går lika bra men det ska det väl göra. Jag har inte blivit påverkad alls, inget i humöret eller så har ändrats men däremot har jag varit skit trött idag men jag antar det är kroppen som ställer om sig.

Vad har folket gjort idag?

Nu ska jag snart ut med hunden för att sen sova faktiskt.

Kram på er

♥ Day one of my new life

Godmorgon!

Har varit vaken ett bra tag men har varit ute och gått 1½ km med hunden, innan dess tog jag min första shake med kakao/mint smak, den är så underbar god. Har ju även jordgubb och vanlig kakao smak så man får variera lite. Men jag känner mig peppad till tusen och denna gången ska det gå.

Har även skrivit upp start vikt, mina mått om stuss och byst så får vi väl se om en vecka, riktigt än kommer jag inte avslöja något om min vikt eller sådär :) håll er till tåls. Fast min vikt kan ni se i denna blogg men thats it. 

Sitter och dricker liite kaffe nu utan varken mjölk eller socker och det smakar blä allvarligt talat, men nu får jag ju inte ha socker och mjölk i kaffet så bara till att vänja sig vid skiten.

Under dagen blir det en 15 min på crosstrainern och sen en lång promenad ikväll med sambon som även han börjar tränar idag.

Denna dag känns än så länge great :) jobbar alla idag eller? dagarna börjar ju återgå till det normala igen och jag ska väl ringa SJ tänkte jag.

Kram på er

 Skål =)

♥ Bubbelbadet väntar

Go kväller!

Eftersom det inte kommer något vettigt på tvn ska jag sätta mig i ett varmt bubbel bad nu och rå om mig själv lite, raka benen och såna grejor och smörja in mig med en god bodylotion, för att sen krypa ner i min fina hello kitty pyjamas :) den är så fin, såklart har jag morgonskorna till den.

Msn verkar fucka sig här med, både jobbigt och irriterande är det, skit nät.

Jag är redo att börja med dieten imorgon mot ett smalare och hälsosamnare liv. Kanske ska starta en blogg om enbart det ? är det en dum ide eller. Ska passa på att gotta mig ikväll för imorgon kör jag igång på allvar.

Vad gör ni ikväll?

Kramar


♥ Helgen är slut

God morgon!

Jag som skulle börja med cambridgekuren idag, nja nu vet jag inte då jag vakna för en stund sedan, blir ju så sent med alla shakar men det kanske inte gör något. Kanske bättre att köra igång imorgon när det börjar bli vanlig vardag igen. Denna veckan jobbar sambon mellan 07.00-16.00, stackarn måste upp kl 06.00.

Var hemma hos svärföräldrarna igår kväll ett par timmar och sambon köpte mig en pizza på vägen dit då jag var grymt sugen på det, tack älskling. Har ju inget bankkort eller något nu ju men får väl mitt nya i veckan hoppas jag och sen då är både pass och bankdosa spärrade samt gamla bankkortet. Ska ringa SJ's hittegodsavdelning imorgon för såg att dom fått in en svart axelremsväska i svart, precis en sån jag glömde på tåget.

Så jag måste göra nytt pass med, då det gamla inte kan "spärras" upp om man får tillbaka det, är det spärrat så är det sa polisen för jag gjorde ju en anmälan på bankens begäran.

Sitter och lyssnar på everybody hurts med REM, den är så fin den låten, enligt mig.

Ska sätta mig och glo på nelly och bubbelroom och se om dom har något snyggt man kan klicka hem :P shopping galen? nja inte mer än många andra :). Handlar inte så ofta tycker jag.

Hoppas er helg varit bra och att ni med tycker det är skönt när det börjar bli vanliga dagar igen?
Har ni tagit ner julpyntet än? jag har gardiner och julstakarna uppe än :) någon gran har vi inte pga katterna.

Uppdaterar mer sen. Kram på er


♥ Äntligen klar

Nu är jag äntligen klar med tvätten så nu kan all lördags mys börja. Tänkte jag skulle hoppa i ett varmt bubbelbad och göra mig i ordning för att se bege mig en sväng till svärföräldrarna.

Annars blir kvällen lugn med massa film, gotti och mys med familjen, finns inget bättre än en mysig hemma kväll. Jag är ju inte direkt den som är ute och super varje dag som en annan bloggerska ^^

Vad ska ni läsare göra ikväll??

Har ni varit inne på bloggen som jag nämnde i förra inlägget? den är grymt bra och är så skönt med fler i samma sits för stöttning och peppning. Men på måndag är det träning som gäller för mig och sambon för hela slanten. Vi ska träna 3-4 ggr/vecka och inte typ en gång varannan vecka som kissie. Fattar egentligen inte varför hon köpte gymkort och bantningspiller, vill hon skada sig själv eller?

Nej nu ska jag sätta fart då klockan tickar.

Kram på er.

♥ Lördag den 2/2

God morgon på er!

Sovit gott? det har jag i allafall, var skönt att få sova ut lite, blev sent i natt igen av någon andledning.

Vi är förresten ett par tjejer som har börjat/ska börja med cambridgekuren och för er som vill kan ni följa vår resa här där bloggar vi alla under olika namn.

Vad händer idag för folket? själv ska jag tvätta i eftermiddag då jag missa tiden i förrgår men annars blir det väl ganska lugnt förmodar jag. Ska passa på att njuta med älsk innan allvaret börjar på måndag igen.

Grattis till J till pyret i magen :) jätte kul att det tog sig sådär snabbt.

Nä nu ska jag spela lite zuma deluxe och dricka kaffe.

Skriver nog mer sedan.

Puss på er


♥ Ny fixade naglar

Nu är jag hemma igen, var och fixa mina naglar igen hemma hos en tjej. Hon är verkligen bra men hon ska tyvärr sluta pga allergi mot matrialet man använder, synd.

Nu tänkte jag fixa lite kaffe och se om det kommer något vettigt på tv ikväll men det tror jag väl inte, utan det är väl som vanligt.

Vad gör ni läsare ikväll? tar det lugnt för ni är så bakis eller? jag är inte bakis men jag sov mellan 13-16 innan, det var grymt skönt.

Bild på mina snygga naglar, fransk manikyr är så snyggt men inte ofta man gör det. Skulle inte pallat gå med långa naglar all the time.

Önskar er en mysig kväll. Kram





♥ 1/1 2010- God fortsättning

God förmiddag på er!

Hade ni en trevlig nyårsafton igår? det hade jag, var jätte trevligt. Blev bjuden på jätte god mat och vin och sen självklart champange vid 00.00 tiden precis :) men fy fan vad kallt det var att vara ute då och halt med, men det gick trots mina klackar på 8 cm på fötterna men sambon och svägerskans kille fick hålla i mig ibland, snacka om att man kände sig gamal *asg* men men.

Kan inte fatta att det är 1 Januari nu, fy vad tiden springer iväg.

Ikväll ska jag iväg och fixa mina naglar men annars händer det inte så mkt idag. Jag är skit trött för jag var hemma kl 03.00 i morse och la mig 03.30, tur det inte är ofta man är uppe så sent.

Nu ska jag dricka kaffe men skriver mer sen, ska försöka mobil blogga, har aldrig gjort det nämligen.

Kram på er

 Sambons syster med kille

 Hela familjen

 Familjen igen

 Jag och killen, var jag på lyset här? =)

 Hm jaha :)

RSS 2.0