♥ Tjii fick kissie pissie

God kväll mina bloggisar :)

Är allt bra med er? själv kom jag och älsk hem precis. Har varit på ikea och shoppat lite och sen passa vi på att köpa min försenade julklapp.

Som alla vet skryter kissie mycket och påstår att "vanliga" människor inte har råd med dit och datt. Du kan ta dig i brasan flicka lilla säger jag bara. Din blackberry kosta 3800 kr, typ lika mkt min mobil jag fick idag kosta, 3790. Varför snacka så mkt skit? jag bara undrar.

Skillnaden är vissa jobbar häcken av sig för att köpa det vi vill, du är bara elak, mobbar och provocerar så det lär inte hålla länge innan ingen minns dig.

Har en löpande katt här hemma och det är ett jävla liv, menar tänk om vi skulle hålla på så när vi får mens *asg* skulle förmodligen se sjukt ut.

Ni vet när jag och camilla var på kryssning i september, där vi mötte en tjej&kille (kompisar) som vi bytte nr med osv. Idag kom både camilla och han förbi och drack kaffe och dom är ihop =) skit kul, tur vi åkte på kryssningen för min gumma förtjänar verkligen en go och snäll karl efter hennes sjuka ex som än idag håller på med henne trots ny tjej :O hon anmälde honom idag så hoppas besök förbudet går igenom.

Nu ska jag dricka kaffe och glo lite på tv och bara njuta av kvällen.

Kram på er


Kommentarer
Postat av: Placebohoe

Snygg :)

2009-12-30 @ 21:26:45
URL: http://placebohoe.blogg.se/
Postat av: Sebbe

sv: hehe =)

kram!

2009-12-30 @ 21:47:42
URL: http://lookstylish.blogg.se/
Postat av: Jennifer

Fin blogg :)

2009-12-30 @ 22:28:17
URL: http://jeffelina.blogg.se/
Postat av: Terese

Sv: Javisst är det tragiskt. När ska världen förstå.. suck

2009-12-31 @ 02:05:45
URL: http://teszy.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0