♥ Happy new year

Nu ska jag snart bege mig och det ska bli skönt att slippa vissa internet nördar ärligt talat men jag är tillbaka imorgon.

Har min svarta klänning på mig och sminkningen går i guld färgat.

Vad ska ni göra ikväll då? här har dom börjat skjuta raketer redan, den donar som fasen. Att folk inte kan hålla sig några timmar till, så jävla svårt är det ju faktiskt inte.

Förresten till dig som är anonym, OM jag velat gifta mig hade jag gjort det redan, för länge sen men varken jag eller min kille vill gifta oss. Sen att vi inte kan få barn, bör du hålla tyst om för det är knappast något vi kan styra själva. Du hade bara turen på din sida som fick 2 underbara (förhoppningsvis) barn för hade du drabbats av missfall själv skulle du inte förtala mig på det sättet.

Passar på att önska er ett gott nytt år. Får se om jag mobil bloggar sen.

Kram

♥ Till flodhästen

Tack jag vet att jag är mogen men det kan man inte direkt kalla dig.
Gift med 2 barn? stackars stackars ungar som har en morsa som du och killen ska jag inte säga nåt om eller är du gift med dig själv, tror nog så för du är så äcklig att ingen vill ta i dig med en tång ens.

At hoppa på folk som har svårt att bli gravida eller får missfall, moget, väldigt moget men det visar ju bara hur patetiskt du är, kärring jävel.. Det är dagisnivå och grovt förtal så jag tycker du ska ta och passa dig jävligt noga. Att man får missfall är inte ens eget fel. Synd du inte fick det så du fick känna på det din jävla valross.

STACKARS DIN FAMILJ SOM MÅSTE STÅ UT MED EN FITTA SOM DIG SÄGER JAG BARA. hOPPAS UNGARNA SÄGER UPP KONTAKTEN MED DIG SEN OCH ATT DIN MAN TAR UT SKILJSMÄSSA.

JAG VET ATT DU BOR I HÖGANÄS SÅ GE DIG FÖR FAN
Tack och hej leverpastej




♥ Sista dagen på detta året

God morgon bloggen!

Hoppas ni mår bra såhär på nyårsafton, för det gör jag i allafall.

Nu var den där anonyma idioten i farten igen :) patetiskt eller hur. Jag skryter inte om min mobil, jag berätta vad jag fick av min kille i julklapp, dessutom din lilla fitta så har jag inte sagt att jag jobbar. Jag skrev VISSA men du kan väl inte läsa förmodar jag och om du läser lite till så var det min kille som betala mobilen. Jävla avundsjuka idiot, väx upp och stå för vad du säger istället. Du är bara patetisk och du är förmodligen tjockare än mig, din lilla flodhäst. Gå ner i vikt istället så vill kankse någon ha dig.

Sluta vara så avundsjuk och väx upp istället, är du 5 år eller för det är fan så du beter dig. För jag vrider mig på golvet av garv när man är så feg som du alltså, ärligt. *HAHA*

Nu ligger i allafall mobilen på laddning så det blir nytt nr from ikväll, passar rätt bra så man slipper såna idioter som håller på.

Jag tänkte jag skulle städa och såna saker idag, har ju även en tvättid i eftermiddag. Vi har inte bestämt om vi ska vara här eller hos svärföräldrarna ikväll, det visar sig. Jag och plutten ska i allafall iväg och köpa träningskort sen, jag har ju erkänt att jag behöver gå ner i vikt medan andra är i förnekelse (se ovan) men hey thats not my problem.

Årets sista dag är det med, jag har svårt att fatta att det är 2010 om typ 14 timmar =)

Men nu ska jag dricka kaffe och sätta igång musik och köra igång här.

Ha en underbar dag.



♥ Tjii fick kissie pissie

God kväll mina bloggisar :)

Är allt bra med er? själv kom jag och älsk hem precis. Har varit på ikea och shoppat lite och sen passa vi på att köpa min försenade julklapp.

Som alla vet skryter kissie mycket och påstår att "vanliga" människor inte har råd med dit och datt. Du kan ta dig i brasan flicka lilla säger jag bara. Din blackberry kosta 3800 kr, typ lika mkt min mobil jag fick idag kosta, 3790. Varför snacka så mkt skit? jag bara undrar.

Skillnaden är vissa jobbar häcken av sig för att köpa det vi vill, du är bara elak, mobbar och provocerar så det lär inte hålla länge innan ingen minns dig.

Har en löpande katt här hemma och det är ett jävla liv, menar tänk om vi skulle hålla på så när vi får mens *asg* skulle förmodligen se sjukt ut.

Ni vet när jag och camilla var på kryssning i september, där vi mötte en tjej&kille (kompisar) som vi bytte nr med osv. Idag kom både camilla och han förbi och drack kaffe och dom är ihop =) skit kul, tur vi åkte på kryssningen för min gumma förtjänar verkligen en go och snäll karl efter hennes sjuka ex som än idag håller på med henne trots ny tjej :O hon anmälde honom idag så hoppas besök förbudet går igenom.

Nu ska jag dricka kaffe och glo lite på tv och bara njuta av kvällen.

Kram på er


♥ Hemma i kalla Linköping igen

Godmorgon bloggen!

Uppe med tuppen är jag idag och 14 minus är det ute med. Nu är jag och älsklingen hemma i Linköping igen. Vi hade en en underbar vecka i Malmö hos min familj. Blev ju lite av en chock att komma från "varma" Malmö med 5 plus grader och sol till snöiga Linköping med 14 minus grader, liite skillnad eller hur :P.

Tänkte även passa på att lägga in ett par bilder på kläderna jag köpte. Speciellt hello kitty mys tofflorna älskar jag, dom är underbara och guld värda nu när det är såhär kallt.

Imorgon är det nyårsafton ju, vi ska nog bara ta det lugnt och fira med sambons familj tänkte vi, då vi lovat dom det.

Sambon är ju och jobbar nu ju, lite trist men sen är han ledig till måndag. Jag är såå arg på mig själv med, mitt i all hast och stress på tåget igår glömde jag min väska med plånbok, pass och bankdosa i :( men jag satt bredvid en snäll tjej som jag prata mkt med, så har jag tur är hon ärlig nog och lämnar in den, för jag såg att hon kolla i den men då var det för sent och tåget hade börjat åka. Tur jag hade nycklar och mobil i jack fickan i allafall.

Här kommer bilderna :) jag blev nöjd med mina köp. Nu ska jag snart iväg till affären då dom öppnar 9. Men vi höres sen.

Kram

 Klänning köpt på www.nelly.se

 Klänning köpt på www.chique.se

 Mina leggings från H&M

 Klänning från H&M

 Tunika från H&M

 Mina mystofflor


♥ En vecka idag.

Jag kan inte fatta att vi har varit här nere i skåne i 1 vecka idag, tycker tiden har gått ruskigt fort alltså och man har inte gjort hälften av det man ville göra känns det som även om vi gjort mkt. Vi har ätit på favorit restaurangen, träffat släkten och familjen, umgåtts  med min systerson osv osv, men på nåt sätt känns det som något fattas.

Imorgon kväll åker vi hem till Linköping igen och det känns väl både skönt och inte skönt på samma gång. Den jag knappt träffat är min mamma, vi har hållt oss i malmö hela veckan och min mor bor i Sjöbo men imorgon blir det en hel dag med henne innan vi ska åka tänkte vi.

På nyårsafton har jag ju min ägglossning med =) bara att åter igen hoppas på det bästa. Jag och sambon ska förresten börja träna den 1/1 2010 tänkte vi, så vi ska uppnå vårt mål nästa år. Hans är att bygga lite mer muskler och min är att gå ner 20 kg :).

Vad ska ni göra på nyår då? Nu ska vi äta frukost så får skriva sen.

Kram på er.

♥ Ont i huvudet och är allmänt seg

Vad gör alla en kväll som denna? dagen för vår del har varit väldigt lugn men det är skönt det med. Imorgon åker vi ut och shoppar mobilen åt mig som jag visa i inlägget innan, fast en rosa/violett blir det då, skit snygg färg.

Killen står i duchen och jag dricker kaffe, blir väl en runda med hunden om en stund och förbi affären annars blir det nog en film ikväll. Syrran min är ledig imorgon medans brorsan jobbar.

Jag har varit så otroligt trött idag så jag har sovit i stort sett hela dagen och går fortfarande i myskläder =) har inte ens orkat det.

Börjar få hemlängtan nu men det är bara imorgon kvar innan vi åker hem, så då har vi varit här en vecka, tycker tiden gått så snabbt men det är ju BORTA BRA MEN HEMMA BÄST eller hur :Pv längtar även efter snön vi har hemma, för här är den totalt borta nu.

Nää jag ska ge mig här nu men jag önskar alla en fortsatt trevlig kväll.

Pöss på er





♥ Mobil får ny ägare

Godmorgon på er!

Uppe tidigt idag är jag trots att vi la oss runt  2 i natt men det är skönt att gå upp tidigt. Varit ute med hunden och väntar nu på kaffet.

Jag är dessutom bestämt mig vilken mobil jag vill ha i julklapp av min älskling och det blir en samsung jet för den har ju allt, rätt bra kamera, trådlöst internet osv osv, var inne på rosa 5230 innan men ångra mig för vill ju ha trådlöst nät så man kan surfa :P så idag ska vi iväg och bränna av 3600 kr på den mobilen.

För övrigt löste sig det med biljetterna, vi fick alltså helt NYA biljetter hem på tisdag utan extra kostnad, hon på kundservice sa bara att hon skriver att det var en fel bokning och sådär vilket det var men vi trodde aldrig vi skulle komma hem för 95 kr/person med  X2000 eftersom biljetterna på tisdag kostar typ 600 kr/st men det var det "gamla" priset som gällde på våra felbokade biljetter, skönt värre.

Hur vi ska fira nyår har vi inte bestämt ännu men det blir hemma i Linkeboda i allafall.

Nu väntar kaffet så jag ska dra men hoppas ni haft ett par bra dagar under julen nu.

Kram



♥ Riktigt slö kväll

Hej godingar!

Är allt bra såhär på juldagens kväll? här är allt toppen. Jag och älsk är ensamna med min syster son så vi beställde hem lite mat och sådär, det har varit en väldigt lugn dag.

Vi spelar lite wii nu som Anton fick i julklapp och jag dricker kaffe. Har varit jätte trevligt här nere.

Hur ska ni fira nyår då? själv verkar det lösa sig med biljetterna, vi ringde till sj's kundtjänst innan och sa att det måste blivit något fel osv och vet ni vad, dom gav oss NYA biljetter hem den 29:e utan att vi behövde betala. Det kallar vi kundservice för det stod trots allt att biljetterna inte gick att omboka.

Imorgon ska jag och älsk ut till stan och kolla mellandags rean och se om vi hittar något fint, Anton ska nog med, för han ska välja en julklapp han vill ha av oss :).

Min snutt hade ju även hittat en bra mobil till mig med internet osv så vi får väl se om jag åker härifrån på tisdag med en ny mobil.

Nu ska jag fortsätta spela wii men vi höres imorgon.

Kram på er

♥ Juldagen

Godmorgon mina söta läsare!

Allt bra med er idag? här är det kanon. Vi hade det riktigt trevligt igår hos mina  kusin men blev ju väldigt livat med 3 ungar :) men det gick. Vi åt jätte mycket god mat och hade det allmänt trevligt, känns skönt att släkten samlades igen sådär. Vi kom hem först kl: 23.40 så det var nästan i säng direkt då man var otroligt trött.

Anton gick upp till syrrans karl för att spela sitt wii givetvis :) men han kommer sen när han ska jobba så men det dröjer ett tag.

Både min älskling och min brorsa sover fortfarande men jag är piggelin så jag gick ut i regnet med Engla en stund och nu dricker jag kaffe och bloggar, man får ju passa på för har märkt att man inte har mkt tid här för det.

Fick ni några fina julklappar då? vi vuxna köpte inte till varann men vi köpte 3 klappar var för 25 kr/styck och körde julklappsspelet och det var riktigt trevligt. Det jag fick var 3 värmeljus lyktor i olika färger, en stor chockladask, massa godis och sen ska jag ju få en mobil av min älskling :) vi ska ut redan imorgon och titta då mellandagsrean börjar så jag blev faktiskt mkt nöjd. Killen fick 3 lotter, en fleecepläd, och godis med, sen fick ju han en mobil av mig för 4000 kr som både födelesedagspresent och julklapp så han vart nöjd med.

Nu ska jag sluta här för ska fixa lite frulle till karlarna så dom kan komma upp och vara lite sociala =)

Ha en underbar dag. Kram på er


♥ Julafton igen då

God jul på er vill jag först och främst säga.

Har ni sovit gott eller varit för väntansfulla? Jag tycker inte alls det känns som julafton om jag ska vara ärlig. Känns som vilken dag som helst för min del men stämningen kanske kommer under dagen när släkten samlas.

Min syrra och hennes son är uppe hos syrrans kille i trappen bredvid och äter lite gott och sådär eftersom han måste jobba idag och inte kan följa med till Svedala.

Min systerson kommer få ett Wii av min syster så jag fundera på att ge honom nåt tillbehör till den, någon som vet vad som tillkommer i ett sådant paket?

Tror nog jag ska ha min svarta fodral klänning idag, kommer lägga in massa bilder när jag kommer hem nästa vecka om jag kommer hem för biljetterna är svin dyra så killen kankse får åka själv tyvärr, buss var billigare men där får man inte ha med sig djuren, något irriterande.

Nu är det frukost time här men jag hoppas ni får en riktigt underbar dag med många klappar och god mat.

Kram på er

♥ Jag vannn :P

Godmorgon bloggen!

När jag logga in fick jag en trevlig nyhet =) jag hade vunnit 3 valfria marabiu chockladkakor hos Marie genom att jag gissa närmast på när hennes bebis skulle komma och vilket kön det var. Jätte kul för jag vinner aldrig annars.

Nu är det snart frukost dags här och sen ska vi åka till stan och shoppa tänkte vi. Imorgon är det julafton, är jag den enda som känner att det inte alls känns som jul?? känns inget speciellt alltså.

Vad gör ni söta idag då? mycket stress inför imorgon eller?

Vi ska ju vara i svedala hos min kusin, vi blir ungefär 16 stycken. Sambon håller på med nya mobilen nu, sätter i simkortet och sånt grejs :P

Frukost time här, vi höres. Kram på er

♥ Malmö nu

Hej hopp!

Var ett tag sen jag uppdatera här men har varit fullt upp nu. Vi komi allafall ner till Malmö igår kväll och allt är bara bra. Mamma hade ju fått mina kläder jag beställt, bla paljett leggings, klänning, hello kitty pyjamas osv.
Har tyvärr ingen möjlighet att lägga in bild här men visar H&M´s bilder, tyvärr var klänningen inte kvar och inte underkläderna heller men kan visa när jag kommer hem.

Idag har det snöat och blåsit bså mkt här, riktigt jobbigt att vara ute. Imorgon ska vi till stan och shoppa de sista julklapparna tänkte vi och på kvällen blir det ett restaurang besök på tu man hand, riktigt mysigt.

Vad har ni läsare gjort dessa närmaste dagarna?

Nu ska jag och syrran dricka kaffe medans min sambo ska dricka julmust likaså min systerson. Han sa igår att han saknat mig jätte mycket, naw hur gulligt är inte det då???

Jag skriver senare eller imorgon.

Kram på er






♥ Stress och stress igen.

Godmorgon snyggingar!

Nu på avrese dagen verkar ALLT gå fel. Jag skulle ju göra mina naglar kl 10 men såklart hade jag sömn problem inatt och somna kl 5 typ och vakna nu för en kvart sedan. Men som tur är fick jag en annan tid kl 11 istället *pust*. Sen såg jag och sambon att vår beställning var fel istället för Malmö-Linköping den 29/12 så stod det Linköping-Malmö precis som på dagens biljett så vi verkar ha dubbelbokat och köpt fel biljett hem så jag får ordna det, jävligt typiskt alltså eller hur.

Men annars går allt som smort :) haha om man nu kan säga så, men jag hatar när något ska börja strula såhär innan man ska åka.

Nu ska jag dra men vi höres kanske senare eller ikväll.

Kram


♥ Fransk manikyr

Nu är jag klar för kvällen så nu ska jag koppla av framför tvn en stund innan det är dags att krypa ner och gosa med sötisen. Ska upp tidigt imorgon då jag ska till stan och göra en nagelförlägning och fransk manikyr kl 10. Min snälla plutt betalar det åt mig, tror nog han vill ge mig nåt fint som jag gillar efter han fick mobilen eller gör han det för han helt enkelt älskar mig.

Folk som påstod att jag skryter om att jag är världens bästa flickvän, om ni inte ser ironin i det så är ni helt blåsta. INGEN är bäst eller perfekt. Alla är som dom är och det är klart man tycker ens partner är världens bästa, det är narturligt. GROW UP DAMIT.

Jag hoppas ni haft en bra kväll, vi höres mer imorgon.

Sovgott och dröm sött. Kram på er


♥ Mamma mia är ni så fega

Ni som kommenterar anonymt utan blogg eller något är patetiska, men det vet ni va??

Våga stå för vad du tycker istället för helvete annars behöver du inte slösa den lilla tid du har på att kommentera hos mig för sånt raderar jag bara eftersom jag anser det är så fegt det kan bli.

Jag är ALDRIG anonym oavsett vad jag skriver till någon. Jag vågar stå för vad jag tycker och tänker, punkt.




♥ Klar med tvätten, nu packning

Pust nu är klar med tvätten, såna här dagar önskar jag man bodde hos mamma som på gamla goda tiden :) då man slapp slava så här men det hör väl till, välkommen till vuxen världen :P eller nåt

Nu ska jag strax bege mig upp på vinden och hämta ner resväskan och kattburen till imorgon och sen blir det fika och mys med älsklingen innan man ska fortsätta med packningen. Iofs kan jag göra det imorgon då vi inte åker förrän 17 men jag tror nog det blir skönast att göra det ikväll, så slipper man krångla och hålla på imorgon.

Ska ni resa bort över julen?

Sen har jag världens huvudvärk, det suger lika mycket som kissie ;) haha nä skoja bara, jag ska försöka vara snäll.

Killen ska väl ladda sin nya mobil och så med så han kan ha med den imorgon, han är så glad över den. Det pratas om det fortfarande och jag känner mig stolt som gav honom den i present och glad givetvis. Är han glad så är jag glad. Han sa innan att jag är världens bästa flickvän, såklart jag är det. Jag älskar att skämma bort min partner. Han sa att han kände sig pressad till julen, vad han nu skulle ge mig men jag sa att jag inte behöver få något av honom, det är inte julklappar och presenter som är viktigast utan uppskattning och att få vara med sina nära och kära.

Nä nu ska jag inte tråka ut er, men KANSKE skriver sen. Får se om tid finns.

Pussar på er





♥ Vem bar den bäst?

Nicole eller J.Lo?

Nog tycker jag J.Lo bar den bäst men gud vilka fula frisyrer dom båda hade, ser dom något alls med den luggen? =)

Så vem anser du bar den bäst?

Nu är det dags för mig att börja med tvätten.

Kram på er




♥ 4:e advent idag då

Godmorgon bloggen!

Sitter här i min ensamhet, sambon stanna ju kvar på lanet igår och sov där i natt men han kommer väl hem någon gång snart hoppas jag, för idag har vi fullt upp med. Svärföräldrarna ska komma på fika eftersom vi gjorde fint här igår pga festen som inte hölls här :) 14.30 -18.15 ska vi tvätta, ikväll ska vi packa och där emellan ska killen hem till föräldrarna och hämta saker.

Killen jobbar imorgon men bara en halv dag så han slutar väl typ 12 eller något och sen åker vi kl 17 till skåneland :) ska bli så kul så tycker jag.

------------------------------------------------------------------------------------------

Förresten jag fick mycket beröm för pärontårtan igår, den var verkligen super god. Folk undra vad jag haft i osv osv så det gjorde mig glad. Sambon ska ta med en bit av blåbärstårtan med som man glömde där igår, vi skar ju aldrig upp den för en räckte tydligen.

Vad ska ni söta läsare göra idag då?

Kram så länge


♥ En otroligt lyckad kväll

Hej på er!

Har ni saknat mig? såklart ni har det.

Nu är jag hemma i allafall och kvällen var helt underbar, jätte rolig. Det var ju väldigt svårt att få allt att gå ihop men det gick jätte bra.

Det var otroligt svårt att få killen att åka iväg alls, han skulle städa, han skulle äta och han skulle :) men istället för kl 15 var vi hos kompisen kl 15.30 istället men det gick lika bra, han trodde vi hade tid på oss då han vänta gästerna 16.30 hemma hos oss :) men han blev verkligen överraskad när vi kom dit och alla hoppa fram :P han sa först: Så vi ska inte till kompisen? nä det ska vi inte sa jag, men men ska vi vara här? JA det ska vi :). Han blev så rörd att han blev tårögd, mitt gull.

Kompisen och hans fru bjöd på jätte god hemmagjord kina mat, otroligt vad gott det var. Vi satt och åt och prata länge innan det var dags för fikat. Men innan fikat skulle sambon öppna presenterna, min skulle han få sist :) han fick bland annat 2 flaskor vin, en STOR skål med lösgodis, var säkert 2-3 kg i och sen något till datorn, av mig fick han ett kort såklart och sen mobilen. När han fick syn på paketet att det var en mobil så börja han gråta av lycka, han ville verkligen ha en sådan, han krama och pussa mig. Han ringde även mamma och tacka då mobilen var från båda.

Lite bilder av kvällen, tyvärr kasst kvalitet men det får gå..

 Jag och svärmor

 Svärmor och sambons syster

 Svärfar och sambons syster

 Jag och min stora kärlek

 En av tårtorna

 My love

 Svärfar, svärgerska och 2 kompisar

 Present öppning

 Present öppning





♥ Fullt upp *svettigt värre*

Hej bloggen!

Förlåt för min jätte kassa uppdatering men det är fullt upp. Sambon anar fortfarande ingenting :) och vi har möblerat om som sjutton här för alla ska få plats osv, haha stackarn fattar noll.
Men allt verkar gå som det ska i allafall.

Tänkte jag skulle ducha snart och sådär så man är klar sen, just nu städar jag, ska tvätta golven.

Simone: Bilder kommer ikväll, oroa inte dig :P nu är det så svettigt och stressat här. Förlåt :)

Egentligen städar man osv helt i onödan men lika bra att spela med så han inte misstänker något eller hur :).

Jag blev inte så jätte nöjd med tårtorna igår men dom är fullt ätbara i allafall, det är ju det viktigaste.

Jag kommer skriva mer ikväll eftersom jag kommer vara ensam hemma då, killen ska på lan med sina kompisar.

Imorgon är det mer städ, tvätt och packning som gäller inför måndag, hatar att hålla på sådär och stressa halvt ihjäl mig.

Vad gör mina söta läsare i helgen då?

Kram på er, vi höres ikväll.


♥ Godmorgon bloggen

Godmorgon bloggen!

Som jag sa så skulle jag upp typ 9 idag :) höll den tiden bra. Har varit ute med Engla och gett djuren mat så nu är det dags att sätta igång här, ska börja med att diska så det bara är att börja med tårtorna sedan.
Hoppas dom blir bra. Blir päron och blåbärs tårta :P.

Vad ska ni göra idag då?

Vi får höras senare, lägger nog in bild på mina kläder jag köpt sen och tårtorna såklart, lite måste man ju fresta ;).

Kram på er.

♥ Äntligen inne från kylan

Nu är jag äntligen hemma, har varit iväg hela kvällen och kom nyligen hem. Värmer mig med lite kaffe, djuren har fått mat och det är snart dags för sängen. Tänkte jag skulle betala mina räkningar då lönen kom in nu efter 00.00 så det är gjort.

Imorgon är det verkligen fullt upp. Typ upp kl 9, ut med hunden och sen dricka kaffe, kolla på VBÅ och sen ner och sola, därefter väntar vetrinären och handling, sen hem och göra tårtor.

Jag som inte är van att slita sådär ;) hehe.

Mina stackars ben är till is efter jag gick 4 km i 6 minus, hade ju bara linne byxor med, rena vinterkläderna vettu :P

Hoppas er kväll varit bra. Sovgott på er. Natti kram

♥ Stress, stress och åter stress


♥ Vem bar den bäst?

Jag tycker klänningen var super snygg, lite av en perfekt nyårsklänning. Vad tycker ni? och vem tycker ni bar den bäst? Lauren eller Lo? jag tycker den sitter bäst på tjejen till höger på bilden, den passar hennes kropp bäst.


♥ Usch trött och seg

God middag på er!

Idag har jag varit ruskigt trött, vet inte varför men har verkligen inte orkat göra något utan mest suttit i soffan eller legat i sängen. utom nyss då jag gick ut med Engla i snövädret, det snöar och blåser och hela balkongen är vit :D vart fan ska nu jag röka någonstans då *s*.

Annars måste jag städa men jag har noll ork till det alltså men jag måste, måste diska, städa i ett skåp, dammsuga och tvätta av golven, iofs kan jag göra det imorgon med men skönast är ju idag.

Imorgon ska Engla till vetrinären igen kl 13. han fick ju hem testet igår som han ska ta på henne så nu en gång för alla kanske vi äntligen kan få svar. Sen ska jag hämta ut mina paket och sola 12 minuter, allt på samma ställe, praktiskt va.

Sen FUNDERAR jag på att åka in till stan men det är inget bestämt ännu, vi får se.

Såg dessutom att NETTO säljer svarta, blanka leggings för 99 kr. Det ser ut som wet look leggings så vill du ha får du skynda dig, dom verkar poppis.

Svärmor ger älsklingen presenten på lördag så jag gör nog det med eftersom mitt är mest speciellt och ja jag vet vad svärmor köpt och det var inget som älsklingen önska men nåt han behövde i allafall så han kommer bli glad, speciellt för min present ;) hehe.

Nä ska sätta igång lite här men skriver sen. Puss på er

♥ Älsklingen 30 år


♥ 8 minus grader, brr

Nu är jag hemma igen, har varit en sväng hos mina svärföräldrar. Dom bor ju "bara" 4 km härifrån och dit gick jag och Engla innan i 8 minus och mycket blåst, det var kallt som satan, man fryser arslet av sig helt ärligt så vi fick skjuts hem *snällt*. Har även slagit in älsklingens present.

Vi prata lite ikväll med honom om vad han önskar sig, för han har no fucking idea om vad vi planerar :) det var saker till systemkameran och sen en mobil dvs W995 sa han ;) den ska han få men det vet han inte. Hoppas han tycker jag är världens bästa flickvän :P för den var DYR i allafall för en med pension right?

Hörde att det snöar i skåneland med, enligt väder rapporten blir det en vit jul i hela landet, vad tycker ni om det? Jag tycker det är mysigt, för det var länge sen julen var vit.


Vad har ni snyggingar gjort ikväll då?

Jag dricker kaffe nu och ska snart sätta mig i soffan och glo på vänner och CSI tänkte jag, och värma mig för jag är fortfarande kall.


♥ En vit jul i Linköping

Vad gör ni söta läsare för något? själv ringde jag precis vetrinären för att höra om Englas test kommit så vi kan fixa det innan vi åker på måndag, men såklart var han inte där så hoppas han ringer sen under dagen.

Sista dagen idag att posta julkorten, det glömmer ni inte va??

Snön den fortsätter att vräka ner utanför fönstret, det är säkert 4 dm högt om inte mer. Det är så mysigt och Engla älskar det verkligen, hoppar och skuttar sig fram och leker när vi är ute, min snutta.
Detta får mig att inse att Linköping kommer ha en vit jul i år för en gångs skull, tyvärr befinner vi inte oss här då men det vräker visst ner i skåne med så hoppet är inte ute än :)

Vill ni ha en vit jul?

Idag ska vi till sambons föräldrar och hämta betongborren och jag ska smyga mina nycklar till dom så dom har deom inför lördag. Sen ska vi hämta ett paket med saker jag behöver till tårtorna jag ska göra på fredag.

Mitt paket från Chique har kommit med så det ska jag hämta på fredag :P spännande och även ett paket från Nelly såklart. Kläder är kul, det gillar vi.

Naw min mamma skicka kort till min plutt som han får imorgon :) tänk att han fyller 30 år imorgon, vi har varit ihop sen han var 22 och jag nyss fyllda 20 år, vart fan tar tiden vägen?? någon som vet

Nu ska jag fixa iordning mig här men vi höres sen.

Kram




♥ Onsdagen den 16:e

Godmorgon snyggingar!

Allt väl med er?  här är det rätt okej utom en enorm mensvärk. Ska väl hämta ut medicinen jag får mot min mensvärk eftersom den är så kraftig.

Sov dock rätt bra i natt utom att sambon låg och vred på sig jämt och jag till slut skrek: Har du problem eller :) jobbigt när ngn håller på sådär, sen börja dom ju jobba i lägenheten ovanför och det lät ju som fan och sambon bara: åh nej inte igen :P haha stackarn, jag tar av min apparat så jag hör ju INGET, skönt.

På måndag åker vi till skåneland och vi ser fram emot det mycket. Prata med syrran igår som sa att hon var allvarligt sjuk i för högt blodtryck, detta innebär att hon MÅSTE sluta röka och gå ner i vikt annars kan hon dö i en hjärtattack och det vill vi inte, hon är bara 35 år.

Dessutom verkar allt lösa sig på lördag, sambons kompis som vi ska vara hos bad honom komma förbi med ngn datapryl men att dom skulle i väg och "handla" först vilket dom inte ska då och sen sms:a honom och säga att dom är hemma :P sen när vi kommer dit är alla där. Svärmor och svärfar ska lurpassa på oss då vi åker och hämta tårtorna och presenten hos oss, för det kan jag ju inte ta med mig, då fattar han ju. Han är ju inte direkt dum :P

Nu fundera jag på att diska innan VBÅ börjar. GRATTIS TILL MIN SYSTER SOM FYLLER HELA 27 ÅR IDAG, ALLTSÅ LIKA GAMAL SOM MIG. PUSS.

Men vi höres sen. Kram på er

♥ Film kväll med älsk

Förlåt för dålig uppdatering under kvällen men har haft fullt upp. Sambon duchar nu så tänkte passa på att skriva innan vi ska fika och titta på film och bara mysa utan påslagna datorer.

Tyvärr fick jag även mensen nu ikväll en dag för sent, tråkigt och smärtsamt som fan men jag vänta mig inget annat faktiskt, var säker på att den skulle komma.

Vad har ni bloggreaders gjort ikväll då?

Skriver mer imorgon, orkar inte sitta här med världens mensvärk.

Puss på er och sovgott.

♥ Vem bar den bäst?

Nu är dom äntligen klara i badrummet på månag år framöver =) känns skönt för har inte varit kul att plåga katterna genom att stänga in dom i stort sett en hel dag, dom blev överlyckliga av att få komma ut igen. Har även gjort rent deras låda så nu är dom ännu lyckligare :).

Ska ut en runda i snövädret med hunden innan det är dags för kaffe och sambon kommer hem. Fundera på att göra köttbullar och mos till middag idag med lingon, vore så gott så blir nog det.

---------------------------------------------------------------------------------------------------

Vem av tjejerna bar denna snygga klänning bäst? Zoe eller Sophia?
Jag tycker nog Zoe faktiskt, en mycket vacker tjej, det är Sophia med iofs :)


♥ Vilket väder

Ja usch vad det snöar ute, det verkligen vräker ner. Engla ser ut som en enda stor snöflinga efter en stund :P haha hon är så söt, världens bästa vovve såklart.

Tog precis en runda med henne och passa på att gå och hämta mobilen jag köpt åt sambon :P den kom idag.
Nu är frågan vart sjutton man ska gömma den så han inte får syn på det, vore katastroff då för det kommer bli en BIG SUPRISE för honom, fatta så jäkla glad han kommer bli min älskling.

Till mobilen fick man även ett 8 GB minne till, så det är bra.
Nu får gärna dagarna gå snabbare så jag kan ge honom den.

Är ni ute och gör snöänglar idag då? =)



♥ Glöms husdjuren bort på julen?


♥ På g nu måntro?

Som ni vet så skrev jag i bloggen för ngn dag sedan att jag mailade KK (kvinnoklinken) angående en tid för en vidare utredning efter våra missfall och barnlöshet.

Idag fick jag svar tillbaka och dom skrev att det kommer en kallelse på posten. Nu känns det som det är på gång och nervös blev man med. Jag har ingen aning om vad dom gör på en sådan utredning om jag ska vara ärlig. Kollar väl om jag har ägglossning, hur mannens simmare är osv förmodar jag och ev får jag någon medicin i förebyggande syfte eller nåt, men det är riktigt spännande. Någon gång borde det ju bli våran tur tycker vi.

Så nu är jag verkligen taggad att gå ner i vikt inför detta. Att vi inte blir gravida och/eller får upprepade missfall KAN bero på min övervikt, så nu måste jag kämpa. Håll tummarna för oss.

För jag känner att detta inte kommer bli en lätt väg, det kommer bli många känslostormar för oss båda och stora påfrestningar men vad gör man inte om man så gärna vill ha en familj tillsammans.

Någon mer som sitter i samma sits som oss? kan vi inte stötta varann i detta jobbiga.

Alla ni andra får självklart skriva med.

Jag älskar alla mina bloggläsare vilket faktiskt är en del per dag :P


Nu börjar snart Days som jag såklart ska se.


♥ Godmorgon sverige

Nu är jag uppe och det är ännu en ny dag, andledningen till att jag är uppe nu beror på att dom kom nu halv 8 och ska göra vid rören, så jag var tvungen att stänga in katterna så dom inte springer ut i trappen eftersom ytterdörren måste stå öppen.

Idag kommer troligen mobilen så det blir ju att gå och hämta ut det, kolla så allt stämmer och sen slå in den så inte sambon får syn på den innan helgen, han är väldigt nyfiken av sig den människan =).

Som ni vet så skulle jag lura ut honom till kompisen på lördag genom att säga att vi skulle till en kompis och fika och gratta till bebisen kl 14, vilket han blev sur på mig för, eftersom gästerna kommer hit kl 16 :O det han inte vet är att vi inte ska vara här och festen börjar kl 15 istället.

Hur sjutton ska jag lyckas lura ut honom dit? jag får inte ihop det för detta kan sluta med att vi bråkar för han hatar att "stressa" bara 2 tim innan man ska ha besök.

HJÄLP någon :)

Nu dricker jag kaffe och försöker vakna lite så vi höres sen.

Kram på er

♥ Hemma igen och grymt trött

Godkväll på er!

Nu är man äntligen hemma och fy fan vad trött jag är, alltså allvarligt talat höll jag på att somna gåendes i affären alltså, förstår inte vad som är fel heller. Min mens har inte kommit än heller men samtidigt är jag rätt säker på att jag inte är gravid.

Detta får alltså bli kvällens sista inlägg förmodar jag för jag ska nog snart sova ärligt talat.

Vi körde förbi Ö&B och köpte julklappspapper och lite sånt smått och gott. Sen svängde vi förbi Mcdonalds och åt lite, riktigt gott för är ju inte varje dag man gör det. Sen skulle vi åka och handla på willys men svängde om hemma först för han hade ngn auktion han ville ha koll på så vi åkte runt halv 9 för att handla så nu slipper jag gå och göra det i veckan. Blev ingen mat så antar han ska bjuda på fika ;) hehe om han bara visste våra planer.

Nu dricker jag kaffe och är grymt seg, trött och har huvudvärk och det känns som lingonveckan börjar vilken sekund som helst.

Vad har ni gjort ikväll då?

♥ Dagens

Här kommer en bild på dags outfit innan vi ska åka iväg. Är något stressad så kommer skriva mer sen när man kommer hem igen.

Vad gör ni sötisar ikväll då?



♥ Tessan tycker till om kändisbloggarna

Jag tänkte skriva vad jag tycker och anser om olika kändisbloggare. Detta är bara dom jag kommer på såhär på rak arm som jag skriver om, det finns många fler det vet jag.
----------------------------------------------------------------------------------

Kissie: Denna tjej gillar jag inte överhuvudtaget. Hon är bara för mycket i allafall i bloggen som hon driver. Hur hon är i verkligheten har jag ingen aning om, hon är säkert en hel go tjej där men jag retar mig mycket på det hon skriver i sin blogg, när hon mobbar andra kändisar, skryter osv, men visst det är det hon får betalt för.

Kenza: Hon verkar jätte go och trevlig. Hon skriver om sin vardag och sitt liv, dessutom har hon spännande tävlingar nu fram till jul. Hon skryter inte och hon kommer på en massa bra och roliga ider att pimpa sina kläder och skor. Dock är hon mycket dålig på att länka till folk, exempelvis dom som gör hennes julbilder eller vinner tävlingarna anser jag i allafall förtjänar en liten länk i det inlägget. Har jag helt fel?

Blondinbella: En mycket söt och jordnära tjej verkar hon vara. Jag gillar även hennes klädstil och att hon verkligen står upp för sig själv och inte låter sig tryckas ner. En stark och självsäker tjej tror jag allt hon är trots sin ringa ålder. Skriver mycket bra och vettiga saker i sin blogg med.

Engla: Ärligt är jag inte inne på hennes blogg så mycket men en gång om dagen i allafall. Hon är en söt tjeja och skriver bra och tänkvärda inlägg. Håller i roliga tävlingar emellan åt och liknande.

Dessie: Hennes blogg läser jag inte heller så ofta men hon gör saker till nåt dom inte är, som exempelvis denna stugan dom hyrde i Idre nu, en lyxstuga? nej det är en standar stuga men badkar och inte jacucci som hon säger. Dessutom solar FÖR mycket, jag är rädd att hon en dag drabbas av cancer eller nåt, hemskt värre.

Paow: Vad ska man säga om denna lilla tjej. Hon verkar vara sig själv helt enkelt och det är bra. Man ska aldrig göra sig till någon annan, det kan slå tillbaka mot en när man minst anar det.

Vad anser ni om dessa bloggare?

Puss

♥ Trött så trött

God eftermiddag!

Nu har jag äntligen vaknat igen, har sovit ett par timmar med hunden. Gud vad skönt det var och det behövdes verkligen kändes det som när man klev upp halv 8. Min kära mens har inte kommit heller ännu :S

Tänkte väl att jag ska diska och ducha nu innan sambon slutar kl 18 för då ska vi åka och handla allt till lördag :) det som ska vara i tårtona osv. Bara han inte vill handla mat med för det står ju dom andra för.

Hans mobil kommer nog till mig imorgon hoppas jag, syrran skicka ju upp den i lördags. Brukar det tillkomma hörlurar när man köper ny mobil? får kolla för i såfall får jag köpa det med så han kan lyssna på MP3 :).

Tackar för alla kommentarer jag fått ang mitt förra inlägg. Kände mig med modig och stark som våga gå ut med det så pass och med en bild. Men det gör INTE ont som någon sa det såg ut som =)Under själva apparaten sitter en skruv, det skulle nog se ondare ut om jag tog kort på bara den.

Vad har alla underbara människor gjort idag?

Kram

♥ Livet som hörselskadad

Jag har fått en hel del kommentarer där folk undrar om jag varit hörselskadad hela mitt liv, om jag gått i vanliga klasser i skolan osv så nu tänkte jag att jag skulle berätta min historia lite kort, och även lägga in en bild på min apparat så ni vet hur den sitter.

I allafall jag föddes som normalt hörande och det var först kring 2 års ålder min mamma upptäckte att jag sa "va" ganska mycket. Under mina första 2 år hade jag öroninflamationer konstant vilket medförde antibiotika flera ggr i månaden, oehört jobbigt enligt min mamma. Mina hörselgångar var för trånga för att kunna sätta in rör. När jag var drygt 3 år visa det sig att jag fått nåt i örat som heter "benröta" som kan bli mycket farligt om man inte behandlar detta eller får stopp på sjukdomen. Mina öron rann och lukta väldigt illa av detta. Som 3 åring utfördes min första operation någonsin som tog närmare 24 timmar att göra. Efter detta fick jag en hörapparat som man sätter i örat och som många vet är det nog svårt för en 3 åring att ha sådant i örat, i allafall för mig då jag ofta tog av den och grävde ner den i sandlådan och liknande saker, det tog närmare 13 år innan jag kunde acceptera min hörselskada.

I skolan hade jag svårt att hänga med vilket i sig är helt självklart. Mellan årkurs 1-3 gick jag i en helt normal klass med 30 elever, på den tiden hade jag en personlig assistent som fanns där för mig. Mellan årkurs 4-9 börja jag på en ny skola och i denna klass fanns drygt 10 elever som alla elever var i behov av lite extra hjälp. 1998 börja jag på riksgymnasiet för döva&hörselskadade i Örebro där jag gick i hela 4 år på livsmedelsprogrammet. Där var klassen ännu mindre, vi var bara 5 elever där vilket jag ansåg vara mkt bra, hade även en assistent här som även hjälpte de andra om dom behövde hjälp.

Jag ansträngde mig verkligen i skolan, ville visa mig duktig och såna saker som många vill. 2002 tog jag studenten med väldigt bra betyg och det var den lyckligaste dagen i mitt liv hittills.

Jag är väldigt bra på att läsa på läppar och teckenspråk men inget av detta använder jag idag eftersom jag faktiskt hör, både irl och i telefon ibland/oftast och kan såklart prata bra.

När jag var drygt 18 år gamal så fick jag en CI in opererad i skallbenet och på denna fäster man en apparat. Denna syns inte om man inte har håret uppsatt. Nu har jag haft denna i snart 10 år och är jätte glad över den, ångrar inte en sekund att jag skaffa denna. Jag ville inte ha en apparat i örat, jag fick för mig att alla titta och jag skämdes.

Här emellan har jag gjort ett 40 tal operationer, senast var en 7 timmars i mars och förmodligen var inte det sista gången heller.

På bilden kan ni se bakom örat att jag har ärr där efter som har opererat mig.

-------------------------------------------------------------------------------------------

KÄRLEKEN!

Jag var bara 13 år när jag träffa min allra första kärlek, det höll i 3 år mellan oss vilket är mkt i så ung ålder. Det tog 1 år innan jag våga berätta om min hörselskada för honom, just för jag trodde han skulle göra slut eller nåt men han sa att han skiter i det vilket lätta mycket för mig.

Därefter hade jag 1 kille i örebro i ett par år som var döv så han acceptera det direkt såklart.

MIn nuvarande mötte jag 2002 och där tog det med lång tid innan jag tordes berätta men det var inga problem. Förstår inte varför jag var så nervös. Han älskar mig för den jag är. Även om jag inte hör som andra så är jag ändå lika mkt människa för det.

---------------------------------------------------------------------------------------------------------------

VARDAGEN!

Jag tycker vardagen fungerar jätte bra. Efter operationen i mars hör jag något bättre faktiskt, vilket var det vi sträva efter. Men min hörapparat kommer jag aldrig slippa, har för dålig hörsel för det. Jag kan prata normalt, både i ord, telefon och med andra människor. Många som träffar mig märker faktiskt inte att jag är hörselskadad om jag inte berättar det.

------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Har ni frågor så får ni gärna ställa dom, inga frågor är duma och jag tar inte åt mig men detta var min lilla historia i allafall. Och då kortfattat :)

Här nedan ser ni hur en CI ser ut


♥ Uppe med tuppen

Godmorgon bloggen!

Hamna inte i säng förrän kl var närmare halv 3 i natt, var inte speciellt trött. Självklart vakna jag halv 8 sen för hundskrället skällde igen då dom kom in och stängde av vattnet i badrummet och sen kunde jag inte somna om så jag fick gå upp. Gick ut med snäckan och gav djuren mat och nu sitter jag här med mitt kaffe så förhoppningsvis är jag en människa snart igen.

Idag ska jag inte göra så mkt merän att rensa i gaderoberna och ta upp saker på vinden som ska vara där, ikväll ska vi troligen till sambons föräldrar och låna borrmaskinen för betongvägg så vi får upp barbordet i veckan. Imorgon eller på onsdag ska jag handla allt som behövs inför tårtorna. Beställde ju blåbär/päron arom igår på nätet och så kulor i blått och grönt till varje tårta. Vill ju slippa ha massa kladdiga bär osv i tårtan så det är bättre att smaksätta med arom istället.

Någon fråga mig om jag färgat håret än och nej det har jag inte gjort eftersom jag inte kan bestämma mig om jag ska vara blond eller svarthårig :) har aldrig färgat svart så det är rätt vågat för mig för TÄNK om jag inte passar i det.

Ev ska jag iväg och klippa mig på fredag med, fick ett öppnings erbjudande igår som ger en 40% rabatt på alla behandlingar eller klippningar. Dessutom fick man ett rabattkort som gör att man har 40% på alla behandlingar osv under 1 år, bra va??

Nu ska jag sluta skriva här för stunden, återkommer sen.

Ha en underbar morgon. Kram

♥ En het duch before the bed

Nu är det snart dags för sängen men jag fundera på att ta en varm duch innan jag kryper ner.

Tyvärr var jag inte heller gravid denna gången, jag testa minus igår. Trist som fan och mens helvetet lär komma imorgon bitti när jag sätter mig på dass :( maila vår läkare idag så vi får en tid för fortsatt utredning av vad som kan vara fel. Vi blir ju inte direkt yngre heller och det skrämmer mig, vi är snart 28 och 30 år.

Sitter och pratar med svägerskan på msn och smider planer inför lördag :) hehe hon hjälper mig att komma med tips på hur man kan lura ut killen till öknen *asg* ok inte riktigt men fan inte långt ifrån heller.

Måndag är det nu med, ska alla upp och jobba idag? jag ska inte upp, jag är ju sjukpensionerad efter en allvarlig ridolycka. Kan förmodligen aldrig jobba, vilket i sig är jävligt tråkigt.

Däremot ska jag upp på tisdag och stänga in katterna kl halv 8 för då ska dom jobba här hela dagen med de nya rören och sen är allt äntligen helt klart.

Men jag skriver sen efter sömn.

Sovgott mina vänner. Kram

♥ Lonley again

Hej min älskade blogg!

Jag är så glad att jag har dig där jag kan skriva ner mina tankar, åsikter och allt annat som behövs :P hihi

I allafall svärföräldrarna har precis åkt hem, sambon körde dom hem. Var en ytterst trevlig kväll måste jag säga. Börja såklart med kaffe och sen toscakaka med vaniljvisp till. En stund därefter blev det glögg och vars en pepparkaks dammsugare som för övrigt var riktigt smarriga.

Svärmor kom in i köket innan och gav mig en liten guldig tyg påse med ett par läckra örhängen i. Röda pärlor, verkligen super snygga. Hon sa att det egentligen skulle vara en juklapp men hon ville jag skulle ha dom på lördag tillsammans med mitt röda pärlshalsband jag fick i goodiebagen på nellys highheelsparty :P tacka så mkt och gav henne en bamse kram. Älskar verkligen mina svärföräldrar alltså, dom är nästan lika bra som mina föräldrar *haha* närå men dom är guld värda hela bunten.

Snön den fortsätter vräka ner, mys mys. Var precis ute med snutta en runda såklart för hon ville leka av sig.

Vad gör mina söta bloggläsare ikväll då?

Puss på er




♥ Adventsfika med svärföräldrarna

Godkväll eller vad man nu ska säga!

Har städat och diskat eftersom mina älskade svärföräldrar kommer på adventsfika om ngn timme. Var såklart jag som bjöd dom eftersom dom jämt bjuder mig så får jag göra detsamma kan jag tycka.

Förresten ni som lämnar spydiga kommentarer eller sådär utan blogg eller mail adress, är ni så jävla fega att ni inte vågar stå för det ni tycker? Jag bara undrar för inte är det moget i allafall så jag förmodar att det är massa snorvalpar och fjortisar som kommenterar sådär som är så rädd att man ska ge sig på dom *buhu* herregud säger jag bara. Stå för din åsikt istället.

Bilden är tagen från vår balkong och jag gillar dom vita snöflingorna i bilden, ser mysigt ut på något sätt.

Jag kommer skriva mer senare ikväll.

Puss på er


♥ Hjälp med hårfärg

OK i brist på annat så går tankarna på om jag skulle färga håret. MEN problemet är att jag inte vet vilken av färgerna jag ska ta denna gången. Har 2 olika och tänkte därför be er läsare hjälpa mig.

Lägger in en mongo bild på mig :P att jag har luvan på mig beror på bad hair day :) haha..

Så hjälp ska jag välja mellan: Mycket ljusblond eller Svart?




♥ Lucia

Godmorgon bloggen!

Lucia och 3:e advent idag då, fullt upp för många förmodar jag? Såg just att reprisen av lucia gick ikväll på tv, för menar vem sjutton är vaken kl 7 en söndag morgon för en sådan sak, inte normala människor i allafall :P.

Prata dessutom med svärmor igår och festen kommer hållas hos sambons bästa vän eftersom hans fru ska fixa maten, dvs kinamat eftersom hon är ifrån kina och hon gör MASSOR av mat när hon väl är igång.

Svärmor ska baka bullar och kakor och jag ska göra 2 tårtor eftersom jag är konditor :P så hur vi fördelat upp det är bra.

Mitt problem är hur jag ska lura dit killen, för menar han kommer anse att vi har mkt att göra här hemma, duka, fixa osv innan gästerna kommer :D haha och vi ska inte ens vara här. Har ni några tips? kompisen bor på andra sidan stan med sin familj.

Idag händer inte mkt men i veckan är det fullt upp, om en vecka åker vi till min familj i skåne så det ska bli tvättning, packning osv. Han lär vilja packa med datorn men det behöver han inte nu när han får mobilen :P då kan han surfa på den, snäll jag är va?

Jag kan inte bestämma om jag ska ge presenten på torsdag när han fyller eller om jag ska vänta till lördag på festen, vad tycker ni? Verkar vara mysigare på lördag och sen på torsdag fixar jag lite god frukost osv innan han ska till jobbet.

Måste gå nu men uppdaterar sen.

Kram på er








♥ Bad update

Sorry för dålig uppdate ikväll men jag har varit hos svärföräldrarna sen kl 16 och kom precis hem nu.
Hjälpte dom att städa lite och såna grejor, sedan åt vi en god middag ihop och kolla på film och hade det bara trevligt.

Börja dessutom snöa ikväll, dock inte mycket men tillräckligt då det la sig på marken. Genast ville Engla ut och leka med bollen, hon kan faktiskt spela fotboll, det visste ni inte va :P ska nog filma det och lägga upp någon dag.

Idag är det Söndagen den 13:e och det är lucia, ska ni se något lucia tåg idag då? det ska nog inte jag tror jag men man vet ju aldrig med mig.

Nu dricker jag kaffe och ska snart sova för kvällen i allafall tror jag även om jag inte är så himla trött.

Vad har ni söta gjort ikväll då?

Puss och natti


♥ Vem bär den bäst?

Vem av tjejerna bar den bäst? Gwyneth eller Fergie?

Nog tycker jag att  Gwyneth bar den bäst i allafall. Klänningen ser rätt ok ut på båda trots allt.

Vad tycker du då?



♥ Lördagen den 12 December

Denna jävla fucking skit datorn slänger jag snart ut genom fönstret, det är en sak som är jävligt säker.

Godmiddag bloggen!

Har ni sovit gott? I have of course, like always. Har iofs varit uppe i några timmar och duchar och sådana skit saker innan jag ev ska till svärisarna. Är där rätt ofta kan ni tycka men ja till skillnad från andra älskar jag dom trots deras påhitt nästa helg, jag och sambon hade andra planer nämligen så jag ska förklara ett och annat för dom sen.

BTW mobilen ankom till mammas lägenhet igår, min bror som bor där tog emot den. Min mamma har ju kvar lägenheten ifall det skulle strula sig med hennes karl men det hoppas och tror jag inte. Dom var ihop när dom var i 20 års åldern och möttes för drygt 15 år sedan igen och gifte sig, jätte kul när det blir så eller hur. I Love my new daddy :).

Förresten skulle jag uppskatta om ni slutar göra reklam i min blogg. Jag publicerar inte såna kommentarer ändå. Menar vill jag se någon strippa så fixar jag det själv, jag tänder inte på sådant. Väx upp och bete er som folk.

Nu blir det kaffe och fika innan man ska iväg.

Puss på er bitch :)


♥ Hem klickat inatt

Godkväll bloggen!

Sover inte ni? jag vet att ni älskar att läsa min blogg, ser det på stastiken ;) men ni måste sova med. Vi alla behöver vår skönhetssömn :P.

Sitter och pratar skit med en kompis på msn som förklara att jag är en av hans bästa vänner och att vi kan prata om allt. Det värmer i att hjärtat att höra sådant, eller har jag fel?

I brist på annat så hitta jag en hel läcker klänning på nätet som jag bara var tvungen att klicka hem. Tänkte ha den till nyår. Visst är den snygg?

Ska ni ut och parta på nyår? det ska jag, så satans full jag ska bli :P me like men hey tror inte jag är som kissie för vi är så olika varann som vi bara kan bli. Jag är helt ÄKTA nämligen :) och super typ ngn gång om året.

Nu ska jag nog göra mig klar och krypa ner hos mina hjärtan >3

Lots of hugs from me to you.

Natti




♥ Bilderna på skorna

Jag har fått många olika bud angående skorna jag säljer. Och många har efterfrågat bilder på dom när jag har dom på så jag tog mod till mig att göra det nu precis, bara av den lilla stunden fick jag ont i fötterna så ja som ni förstår kan jag inte använda dessa trots att dom är grymt snygga.

Storlek 39 och klacken är 11 cm. Först till kvarn är det som gäller nu.

------------------------------------------------------------------------------------------------------

Vad gör ni söta läsare för något? glor på idolfinalen eller. Många har frågat vem jag tror vinner och jag vet inte, jag följer inte det programmet om jag ens någonsin sett det.

Har tittat på CSI och Mr Bean :) haha hoppas han inte är sådan IRL :P men är rätt kul ibland att glo på det.

Nu ska jag snart ut med hunden. Pöss på er.




♥ W-T-F nu blir jag sur

Alltså ärligt talat ska ta det ta en vecka om inte mer att få hem ett test man beställde i måndags? Vetrinären beställde hem allergitesten åt Engla i måndags innan kl 11 just för dom skulle komma denna veckan. Idag hade dom fortfarande inte kommit så även vetrinär besöket idag blev inställt.

Undra om han lurar mig? alltså det börjar kännas så faktiskt. Men vad tjänar då han på det? INGET.

Jag undrar lite vilket klädesmärke ni tycker bäst om? Har läst i kissies blogg att hon HATAR ginatricot men idag skrev hon att hon skulle handla där ändå, alltså snacka om dubbel moral. Människan vet inte ens vad hon skriver. Sen att hon tjäna 2000 på gratisbio, det kan vilken idiot som helst göra, orka skryta om en sådan sak.

Jag har råd att lägga 3000 kr på en pälsjacka men jag väljer och prioterar mycket bättre än kissie. Att hon slösar såhär nu kommer så tillbaka på henne big time när hon inte är så känd längre.

Och nu ska jag väl sätta mig framför tvn och se om det finns något att glo på där, annars blir det att lyssna på christmas songs :)

Update later. See ya :P


♥ Vetrinären nästa

Om drygt en timme är det dags att återigen dra iväg till vetrinären. Hoppas det blir av idag för är fan inget kul att sprinag här emellan.

Sambon berätta dessutom igår för sin mamma att vi (han&jag) tänkte ha en fest här nästa lördag, dom kunde ju inte säga så mkt om det att dom med planerar det osv. Vi får se om dom hör av sig till mig för menar så går det ju när man inte pratar med dom involerade först dvs mig, klart vi planerar annat då när dom sa att vi skulle strunta i festen pga vi är i skåne på den tilltänkta datumet. Vad tänker dom med, menar planera sånt utan ens yttra ett ord till mig, menar tänk om vi har/hade planerat nåt annat.

Nej vet inte vad jag ska skriva mer, återkommer senare.

Kram på er.

♥ Tessan tipsar

Har du lika så jag problem med finnar och kvisslor på rygg eller någon annanstans på kroppen så kan jag verkligen rekomendera Australian Bodycare med tea tree oil. Varje gång man duchar tvättar man sig med denna krämen på ryggen istället för med tvål eller om det nu är i ansiktet.

För nåt år sedan hade jag stora problem med finnar/kvisslor på ryggen, så pass att det var tal om att få hjälp ifrån en hudklinik. Detta förstörde mycket för mig eftersom dom kom främst på sommaren vilket innebar att jag inte kunde ha linnen på mig eller visa ryggen alls, jag tyckte det var pinsamt.

Men så köpte en nära vän till mig detta då jag fyllde år för nåt år sedan och det hjälpte mirakulöst nog mig i allafall så därför rekomenderar jag denna produkten starkt.

Tyvärr vet jag inte vart man köper proukten men har för mig att jag sett det i hälsokostaffärer och även på utlänska nätshoppar kan man med hitta den. Kostar mellan 100-200 kr och räcker väldigt länge. Jag har nästan hela min flaska kvar trots att snart 3 år gått sen jag fick den.

TACKA VETJA AUSTRALIAN BODYCARE, den bästa produkt jag testat mot finnar.






♥ Vägen från 89 kg

Godmorgon bloggen!

From idag och fram till julafton är det helt slut med godis, läsk och sådana saker för min del. Jag har ALLTID i många år haft en vikt på 87 kg, varken gått upp eller ner men idag fick jag en chock när den stod på hela 89 kg :-o jag besluta mig direkt för att det var Cambridgekuren som gällde nu till julafton för att kicka igång viktminskningen. Jag hoppas så att att jag lyckas gå ner lite till dess.

Är det någon mer som försöker gå ner? Just nu är jag otroligt peppad i allafall och det SKA gå så enkelt är det.

För övrigt är det fredag idag och Engla ska till vetrinären idag med och då har ev testerna kommit så blodprovet kan tas en gång för alla. Sambon kommer hem på lunchen och äter och jag får hans bankkort, ska betala vetrinären med det.

Smaken på "drinken" till frukost fick bli kakaomint smak som är så jävla god rent ut sagt, har även jordgubbssmak :P gott.

Nu ska jag fixa mig lite innan sambon kommer.

Kram på er så länge


♥ Ensam i natt

Sitter här och kan inte bestämma mig om jag ska gå och sova eller inte. Är något seg men inte direkt trött.
Jag hatar dessutom när det kliar sådär på mig, jag blir tokig på det och har lust att ställa mig i en kall duch när det blir sådär. Finns det något man kan göra för att lindra klåda? jag vet inte vart jag ska börja, kankse ändra tvättmedel först och se.

Angående sambons fest har jag inte så stor lust att gå, för hade inte hans vän sagt nåt igår hade förmodligen inte jag blivit bjuden kan jag tänka mig, om jag ska vara helt ärlig så känns det så. Vi får se hur jag gör med det hela.

Nu tänker jag vara generös igen och ge er söta läsare en rabattkod på www.stylebystars.se som ger er hela 20% rabatt på er order när ni shoppar där. Det ni ska skriva i kassan är CRYSTALFASHION för koden ska gälla.

Någon som har lust att prata med mig eller sover alla?

Kram på er


♥ Att ta hand om sig själv

Jag är lite nyfiken på hur ofta vi tjejer tar hand om våra kroppar? dvs har en liten spa dag, ett hett bubbelbad med levande ljus och såna gejer och bara koppla av från all stress som vardagen medför.

Jag är ensam hemma ikväll och jag har nyss tagit mig ett ordentligt bad med massa bubbel och levande ljus. Stängde såklart in mig för att slippa att djuren kom in springandes, det var verkligen skönt att få koppla av utan en massa måsten hela tiden.
Smörjde sedan in hela kroppen med Aloe vera lotion så nu doftar jag gott och har mitt rosa siden nattlinne på mig.

Kaffet är snart klart och jag ska kurra ihop mig i soffan och titta lite på tv innan jag tar tag i att ge mina naglar lite manikyr :) och ansiktet en mask :P dessutom älskar jag vårt nya badrum, innan renoveringen hade mörkblått kakel på väggarna och grönt golv? menar hur fan tänkte förra hyresgästerna? förmodligen tänkte dom inte alls *asg*

Kan kvällen bli bättre? nej inte för min del i allafall. Och julstämningen är på topp nu med efter ett par jullåtar :) hoppas den håller i sig nu.






♥ Vem bär den bäst?

Vem av kändis tjejerna bär klänningen bäst? Tita von Teese eller Penelope Cruz?

Inte för klänningen var speciellt snygg men tycker helt klart Tita bar den bäst eftersom man inte ser helheten på Penelope.

Vad anser ni läsare?


♥ Vart fan kommer JAG in i bilden

Alltså jag vet inte om jag överreagerar eller inte men jag tog åt mig ganska mycket av en sak. Ska försöka förklara så gott jag kan, ni får gärna ge mig tips och råd, kritik eller cred.

Som många av er vet så var det från början planerat att jag, sambons familj och vänner skulle ha en fest för honom eftersom han fyller 30 år om en vecka. Festen skulle hållas den 27:e vilket inte gick då vi är i skåne. Jag fick som sagt då ett mail av hans mor att vi struntar i allting vilket jag tyckte var överdrivet för det finns fakiskt fler dagar. I allafall då planera JAG OCH SAMBON att ha en fest här hos oss nästa lördag dvs den 19:e.

Igår på msn så säger hans bästa vän att dom tänkte ha ett "mini" lan då på lördagen och då fick M säga att vi tänkte ha en fest då och kompisen reagera inte så mkt på det men adda mig på msn igår kväll och sen nu idag skrev han till mig. Och gissa vad. Sambons mamma och hans bästa vän som jag prata med idag och hans familj planera att ha fest för killen nästa lördag :-( dvs samma dag som vi tänkte.

Detta har troligen varit planerat länge eftersom maten redan är bestämt, vilka som ska komma så det passar alla (13 stycken) men ingen har meddelat MIG om detta. Jag är ju faktiskt flickvännen och han bor med MIG men nu känns det ju fan som jag inte räknas in hos dom.

Snacka om att man känner sig överkörd. NU vill dom jag ska "lura" dit sambon nästa lördag för att dom ska ha festen, vad vi ska och vill skiter dom tydligen i. Jag kan inte heller prata med sambon om detta liksom för då förstörs ju allt.

Hur hade ni reagerat? vad fan ska vi göra nu. Jag blir bara ledsen av allt detta.


♥ Frukträdd katt :)

Är det normalt att en katt är rätt för en clementin som ligger i en genomskinlig påse? Min katt verkar dock vara det.

Kolla videon och avgör, jag vet inte riktigt om han är rädd eller om han helt enkelt leker men roligt såg det ut att vara i allafall :P

Uppdatera mer om en stund, är KAOS här, jisses det är fan alltid någonting.

Pöss på er


♥ Snart helg igen

Godmorgon bloggen!

Som vanligt är man uppe tidigt idag, förstår inte det riktigt eftersom jag alltid annars brukar sova när sambon sticker till jobbet men hela denna veckan har jag vaknat samtidigt och då gått upp vilket innebär att jag är jätte trött på kvällarna.

Dessutom verkar jag vara allergisk mot något i sängen, det kliar som bara sjutton alltså. Det konstiga är att det inte kliar på killen och därmed tror jag det är ngn allergi jag har, mot ex tvättmedlet eller sköljmedlet. Vad tror ni kära läsare?

Gå gärna in och rösta på mig ( nummer 7 ) om att bli dagens blogg hos
Emmelist

Dricker morgonkaffet nu och det känns hel skumt i magen, det är jätte svårt att förklara men jag tror inte jag är gravid i allafall :( det är ta mig fan inte så lätt som man tror att bli det.

Hade en rolig konversation på msn igår med killen, hans syster och bästa vän =) killen satt ju bredvid mig här hemma på sin dator och jag på mig så snacka alla i samma fönster :P

Ska inte tråka ut er mer, ska kolla in www.snyggunder.se och se om jag hittar nåt kul där :P

Have a nice day =)



♥ Godkväll i stugan

Sambon duchar och jag håller på att fixa fram fika, bland annat cheescaken och kaffe till mig och the till älsk. Har inte gjort så mkt ikväll, har borstat och klippt hunden och sådär, gett djuren kvällsmat precis.

En allmän slapp kväll helt enkelt. Vad har ni snyggingar gjort?

Skriver troligen inte mer ikväll utan bli imorgon eftersom vi ska se film nu, blir någon som heter "BRUNO" har ni sett den? vad tycker ni om den.

Måste sluta nu men jag älskar er alla läsare.

Sovgott. Kramar från oss här hemma :)

♥ Vi är hemma igen

eller vi har varit hemma en bra stund faktiskt. Jag gick med nervösa steg ner till vetrinären, var lika nervös som jag brukar när jag själv ska ta blodprover. När vi väl var nere så var det SJÄLVKLART att testerna han beställde i måndags inte var hemma ännu så det blev ingenting med provtagningen men på fredag förhoppningsvis blir det. Fick i allafall ögon medicin till henne som jag ska ta nu med så hon slipper ha så mkt klåda och sen köpte jag mask medel till katten för hon är sjukligt smal Kitty, så vet inte vad det kan vara så jag får testa detta.

Har även hunnit med att göra en cheescake nu med som står i frysen, den är klar lagom till 21 ikväll när grey*s anatomy börjar =) då blir det mums till fika.

För övrigt idag har jag rensat och städat i gaderoberna i hallen så nu kan man hänga in sina jackor där igen. Vi möblera om en del igår, blev faktiskt bra. Idag gäller det att få ut en av skinsofforna som är djurens men vi får inte plats med båda så den ena gör vi oss av med, sen ska vi även försöka få upp barbordet med och ställa ut stolarna för då blir ytterligare en gaderob tom till alla hans skjortor :P

Tänkte att jag skulle ta fram dammsugaren och leka lite, rysta av alla mattor och tvätta golven.
Är jag den enda som älskar att ha ett ny städat hem? tror inte jag är ensam om det.

Vad har alla andra gjort idag?

Kramar i massor >3


♥ På språng

Hej mina goa vänner =)

Nu är jag lite stressad eftersom jag ska vara hos vetrinären om drygt 30 minuter så detta får bli ett snabbt inlägg.
Återigen tackar jag för alla kommenterar jag fått, det gör min dag bättre :P.

Tänkte lägga in ett par bilder som är slarvigt tagna för jag är stressad men dom får duga för denna gången men jag kommer skriva mer när jag kommer hem såklart.

Wish us luck =)



♥ Morron bitch

Godmorgon mina sötisar :P

Har ni sovit gott? det har jag i ren tvättade sängkläder, det är helt underbart att sova i ny tvättade sängkläder, helst ska man ta en duch också innan man kryper ner och det gjorde jag såklart.

Igår hade jag besökrekord ännu en gång på min blogg och jag tror såklart det beror på att jag är på första sidan av blogg.se. Hade hela 326 sidvisningar och 250 unika besökare, inte mkt kanske men för mig är  det ju som bara är van med typ 100 unika om dagen :P haha lite skillnad.

Vad ska ni söta läsare göra idag då? själv dricker jag kaffe nu, sen ska jag nog ta och sminka mig och klä på mig och sådär, se VBÅ halv 11 och sedan kl 13 ska vovven till vetrinären och ta blodprov, håller tummarna att man får svar nu en gång för alla vad felet är.

Folk har undrat var jag köpte den glöggen och den finns på NETTO av alla ställen :P men skit samma. God är den i vilket fall som helst.

Kommer skriva sen och slänga in dagens otufit och sådär tror jag :P.

Puss på er

♥ Vem bar den bäst?

Jag har äntligen tvättat klart nu, otroligt skönt får jag säga. Sambon vilar och jag dricker mitt kaffe som vanligt =) och tänkte slänga in ett "vem bar den bäst inlägg".

Vill även tacka för ALLA fina kommentarer jag fått idag, både om mitt inlägg om glöggen och alla andra. Jag försöker hänga med och svara tillbaka så gott jag kan. Fortsätt gärna så.

Vem bär klänningen bäst? Jessica eller Anna? självklart tycker jag Jessica, den passar henne otroligt bra och klänningen ser väldigt julig ut, me like.

Jag skriver senare, sakna inte mig för mkt ;) hehe

Kram på er


♥ Fråga till er läsare


♥ Klänningar ifrån Nelly


♥ Sjukt trött

Oj då jag hamna visst på första sidan, DET hade jag inte räknat med :P men det är ju kul.
Jag rekomenderar er i allafall att testa glöggen för den är jätte god, vi drack upp resten av flaskan igår så det är dags att köpa en ny.

För övrigt är jag sjukt trött idag, jag sov mellan 10-12 nu precis och är ändå helt seg och slapp. Kan det beror på att jag börjar bli sjuk, gravid kanske? eller helt enkelt utsliten :). Det märks.

Jag ska gå ut med min lilla Engla en runda tänkte jag, svänga ner och köpa cigg och sådär annars händer nog inte mycket alls idag, känner mig inte sugen på att göra något speciellt heller.

Min mens ska visst komma om 6 dagar med, dvs den 14:e så visst vore det härligt om man kunde ge sin älskling ett plus i 30 års present den 17:e =) men det är nog bara en dröm.

Vad har mina söta läsare gjort idag då?

Pöss på er

♥ Godmorgon slaves =)

Godmorgon sjusovare :)

Jävla piss blogg, hade skrivit ett helt inlägg och så åker allt bort. Dags att dom förbättrar sina server tycker jag för är det inte det ena så är det fan det andra med blogg.se

Vakna av att sambon smekte mig på kinden innan han stack till jobbet och då vakna ju jag såklart, sov inte direkt hårt då jag var uppe på toa 1½ timme tidigare. Jag fick snällt gå upp då, kan ju inte sova bort hela dagen för det :P.

Imorgon ska min snutt till vetrinären och man blir närmare 3000 kr fattigare men det är det värt, bara man hittar felet och kan behandla det sen. Tycker så synd om henne att det ska klia sådär i tassarna och ögat, kan inte vara lätt.

Idag är det tisdag och då är det min vadå? =) haha det borde ni veta nu.

Det står helt still i skallen så jag får skriva mer sen.

Kram på er





♥ Home again

Nu är jag hemma igen och sambon duchar. Vi tänkte ta lite glögg och pepparkakor och mysa framför tvn snart. Vi är båda otroligt trötta av någon andledning så det ska bli skönt att lägga sig om en stund.

Tack för alla fina kommentarer i mitt förra inlägg. Självklart måste man stå för vad man tycker, alla har olika åsikter och så kommer det förbli, bara att acceptera.

Svängde förbi svärmor innan ett par timmar med, väldigt trevligt som vanligt.

Jag skriver mer imorgon men jag lever i allafall =)

Kram på er

♥ Patetiska idioter

HAHA kan inte sluta skratta så ni får ursäkta. Fick en kommentar om varför jag följer kissie pissie om jag bara ska kritisera henne, tyvärr hade idioten bara skapat en blogg för att hoppa på andra så man kunde inte kommentera, feg jävel enligt mig då. Jag kritiserar sällan kissie, jag berömmer henne för kläderna hon köper, svara på hennes frågor osv när jag nu är i hennes blogg. Däremot säger jag precis vad jag tycker och tänker när hon photoshopar och reducerar alla bilder, för det gör hon DÅLIGT så man ser det tydligt. Och som alla säkert redan vet så försöker hon göra sina lår smalare och större byst osv, fulare kan det inte bli. Varför inte vara helt narturlig bara, snyggast så. Menar jag får väl säga och tycka vad jag vill. Om ni sen inte gillar det skiter jag fullständigt i, punkt slut.

---------------------------------------------------------------------------------------------------

Nu har jag i allafall fått upp gardinerna jag fick låna av svärmor igår så det blev mycket mysigare, lagt på lite juliga dukar på borden och sådär. Tänk vad lite dukar och gardiner kan göra för hemmet, blir ju en otrolig skillnad.

Nu slutar sambon om 10 minuter så vi ska iväg och hämta paket med mina cambridge soppor i och sen ska vi planera hemmet lite då vi ska möblera om så han får plats med sina prylar ;) han har ju högtalare, plattskärmar,kameror och gud vet allt som ska få plats.

Ska försöka få en tvätt tid nu med i veckan, det behövs verkligen.

Men jag ska i allafall bara ta det lugnt resten av kvällen för jag har plockat och donat här hemma hela dagen.

Ska dricka kaffe nu men vi höres sen. Puss på er

♥ Jäkla höstväder

Det är ju visst höst istället för vinter =) 5 plus ute, grått och regnigt. Jävla pissväder som jag kallar det, har nyss varit ute med Engla. Hon ska till vetrinären på Onsdag och ta blodprov/allergi test, dom kollar 67 olika saker dvs det mesta som går att kolla för 2100 kr, inte billigt men inte heller så satans dyrt tycker jag. Hoppas bara man får svar på det så man kan bota det sen.

Har äntligen köpt pojkvännens present OCH julklapp. Det blev en Sony Ericsson W995 silver med 8,1 megapixel kamera, WLAN (trådlöst internet), MP3 spelare osv, den kommer han tacka mig väldigt mycket för om ni förstår vad jag menar ;) haha. 3500 gick den på.

Som tur är vet min pojkvän inte om denna bloggen så han kan inte gå in och läsa, HAHA rätt åt honom eller hur :P.

Har ni söta läsare några tips vad man kan köpa till 2 små tjejor på 2&5 år i julklapp? det är kusinbarnen och vi har sagt att vi får köpa för mellan 100-150 kr per barn utom min systerson som kommer få 300 kr av mig att köpa det han vill för.

Kusinbarnet på 2 år har jag aldrig träffat, det förklarar hur ofta jag träffar min släkt eller hur =) den andra på 5 år har jag träffat några gånger.

Kom med tips tack :)

Nu ska jag fixa lite fika och fixa för älsk saker som ska få plats, han har drygt 3-4 HELA GADEROBER med kläder, bara han. Jag sa åt han att han får behärska sig nu :) får ju fan inte plats med allt.

Kram på er så länge

♥ Måndag igen då

Godmorgon bloggen!

Har ni sovit gott? jag har sovit gott som vanligt men såklart vakna jag av att Engla skällde kl 8 för tydligen var bygg gubbarna här inne och lämna en lapp på toaletten som för övrigt inte får användas nu på några dagar då dom ska göra en reling av rören efter renoveringen, jobbigt värre. Duchen får man tydligen inte heller använda så nu får man åka ner till låne lägenheten och göra det man ska där :D

Har ringt vetrinären med och han skulle kolla upp lite saker och återkomma till mig sen, så får vi se vad han säger.

Väntar på mamma ska höra av sig med så jag en gång för alla kan beställa älsk julklapp&present. Måste ha godkännande av henne då jag ska köpa det i hennes namn :P hehe världens bästa mamma har man allt. Tänkte då köpa en ny mobil till mig med samtidigt, menar är ju ändå jag som betalar det så, en samsung i såfall en rosa med touch screen :D såklart.

Nu dricker jag kaffe och väntar på att days ska börja om en timme, sen får vi se vad dagen har att bjuda på.

Kram på er

♥ Möte med john blund

Har precis varit ute på sista kvällsrundan med vovven och tänkte faktiskt ta och krypa ner i sängen och försöka sova lite. Ska upp imorgon och ringa fabror doktorn åt hunden =) så man får bukt på detta en gång för alla, han får nog göra ett allergi test för verkar vara något sådant i allafall.

Jag kommer skriva mer senare idag, för det är ju faktiskt måndag nu :P


♥ Glögg med vitchocklad och Lime

Nu är jag hemma igen och har haft en riktigt bra och trevlig kväll. Jag älskar verkligen mina svärisar, hos dom kan man stanna hur länge som helst utan att tröttna. Svärmor var så snäll, hon bjöd oss på mat bland annat och låna ut julgardiner osv till oss eftersom vi inte hann fixa detta :-o fråga mig inte hur vi kunde missa det men thats us :).

Vi svängde förbi netto efter vi varit och pumpat däcken till bilen, där hitta vi 3 sorters glögg som vi såklart köpte. Den ena var med Chockladsmak som vi dock inte prova idag men ska göra det i veckan, den andra var en helt vanlig vitglögg och den andra som var SUPERGOD var med smak av vitchocklad och lime, hur god som helst. Den måste ni prova, kosta bara 15 kr flaskan med. Kunde inte få nog av den faktiskt, så god är den.
Hoppas dom fortsätter med den nästa år med (hur man nu kan tänka på nästa år) =).

Vad har ni gjort ikväll? Jag tackar så hemskt mycket för alla fina kommentarer jag fått av er idag, hade 10 st att läsa när jag logga in, alltid kul sådant.

Nu ska jag nog steka lite prinskorvar och äta, älskar det men det är ju väldigt dyrt det med men ibland måste man unna sig.

Jag ska nog köpa vars ett presentkort till svärmor och svärgerskan i julklapp på bodystore, dom älskar sådant som kroppspeling osv så det är utmärkt.

Fick även se vad svärmor köpt i julklapp till svärgerskans kille som hon "bara" varit med i ett år, men han är så välkommen i familjen, en helt underbar kille på många sätt och vis.

Nu ska jag inte tråka ut er mer, skriver kanske sen eller imorgon. Puss på er


♥ Redo att gå iväg


♥ Godmorgon snyggingar

2:a advent idag då, är så himla mysigt med advent. Samlas med sina nära och kära och dricka glögg och äta pepparkakor och bara snacka skit om stor bloggarna :) haha skoja bara. Men det finns en som jag verkligen retar mig på men det är ju inte mitt bekymmer att h*n är som h*n är eller hur.



Vad ska alla göra idag då? själv ska jag till svärföräldrarna på adventsfika i eftermiddag och ikväll ska jag träffa mina tjejor :P och riktigt vad vi ska göra är inte bestämt ännu men det blir säkert trevligt ändå. Nu dricker jag mitt morgonkaffe och tänkte leka lite i photoshop :) alltid kul.

Någon snäll själ som vet vart man kan ladda ner PS penslar? jag vill ha fler än jag redan har.

Jag uppdatera senare.

See ya


♥ Jävla idioter, ni förtjänar att dö

Satt och surfa runt lite och kom över följande klipp på nätet där barn blir misshandlade och tvingade att äta sina egna spyor på ett dagis i Italien. Jag mådde så fruktansvärt illa och börja gråta när jag såg det.

Vad FAN är det med folk i dagens samhälle? jag hoppas dessa personer råkar ut för samma sak milt sagt, allra helst ska idioterna DÖ en LÅNG OCH PLÅGSAM DÖD och då skulle jag fan skrattat åt dom ärligt talat.

Jag tål INTE när barn eller djur framför allt far illa. Dom skulle kastreras utan bedövning dom som gör såhär.

VARNING FÖR KÄNSLIGT KLIPP, klipper är här

Nu har jag fått ut min ilska. Kram på er  

♥ Vem bar den bäst?

Vem av brudarna bar klänningen bäst? Nicole eller Drew?

Själv tycker jag Nicole men Drew är snyggare ;) hehe

Nu är det snart dags för ett varmt bubbelbad tror jag, ska bli så skönt tycker jag.


♥ Godmorgon bitch

Eller godkväll kankse =) men pga av detta pissiga väder så har vi i stort sett sovit tills nu.
Dock var jag uppe en stund vid 10 och gick ut med hunden och fixa frukost men efter frukosten runt 11 la vi oss igen och vakna kl 15 :) så har varit ute med hunden igen och sen stack sambon till sina föräldrar för att han skulle bygga en dator där tydligen.

Får väl se om jag blir ensam ikväll men jag har en daimtårta som jag ska smaska på i såfall och grädde till det, riktigt gott. Man fick ju köpa 2 för 50 kr igår så då slog vi till.

Vad har ni söta läsare gjort för kul idag då?

Kommer skriva mer senare.

Kram på er

♥ Myskväll i ensamheten

Nu kommer nog snart älsk hem, han sms:a vid 23.44 och sa att han skulle ge sig snart för han hade ont i fötterna, dansar han så mkt eller sms:a jag tillbaka :)

Var ute med Engla för en stund sedan och bestämde mig för att fixa lite kaffe och tända ett ljus som luktar ljuvlig vanilj, älskar det ljuset och det håller länge. Har haft detta i snart 2 år nu :P rekomenderar verkligen att ni köper det, finns i de flesta affärer tror jag, typ gallerix osv.

Blir nog inte mer inlägg idag heller kan jag tänka mig för jag börjar bli trött så det är sängen direkt när sambon kommer hem. Kan inte somna innan han är hemma, ifall nåt händer. Man vet ju aldrig.

Imorgon blir det troligen sprutan för oss, vi vill ta den ett tag innan vi ska till skåne IFALL vi får biverkningar av den. Sambon undrar ifall hans familj som tagit sprutan inte fått några biverkningar så får inte han det heller, är det verkligen så? någon som vet.

Nu ska jag stänga ner här. Hoppas er kväll varit underbar.

Puss på er och sovgott


♥ Nudlar=fattigmans mat??

Jag och älsklingen var som sagt iväg innan och handla lite, köpte lite gott och sådär till helgen. Han har inte kommit hem än men dröjer nog inte allt för länge innan han gör det.

Gällande tjejträffen så ändrades det till söndag istället då dom flesta kunde då så jag har ändå varit ensam ikväll men det är skönt, jag sov mellan 19-21 otroligt skönt att få igen lite sömn.

I allafall när vi handla så ville jag ha nudlar och fråga sambon om han ätit  det någon gång vilket han självklart hade men att det var många år sedan nu, då sa jag men då kan du ha chansen nu igen då =) nej det är fattigmans mat :-o blev något chockad. Visst det är inte speciellt dyrt 6 st för 10 kr var det men ändå, det är jätte gott enligt mig, går snabbt att tillaga osv.

Vad anser ni? jag köpte det för det är gott, har inte ont om pengar direkt.

Vad gör alla ikväll då? själv lyssnar jag på musik och ska väl gå sista rundan med hunden om ett tag tänkte jag annars blir det lugnt tills sambon kommer hem då det blir mys, om han orkar vill säga :P men till mig tackar han aldrig nej till *asg* duktig ponke eller hur.

Nu ska jag ut och röka och sen blir det kaffe.

Puss på er





♥ Ändrade planer för kvällen

Sitter här och är redo att gå till sambons jobb, han flexar från halv 4 så vi kan åka direkt utan massa stress, det är inte bra för hälsan *asg*.

Han ska som sagt på julfest ikväll och jag blev hembjuden till en kompis. Ni vet den tjejträffen jag skrev om för en mån sen typ eller så, vi som aldrig träffats för. Det är samma brudar som ska ses hemma hos ena tjejen ikväll. Ska bli riktigt trevligt så trots allt slipper jag sitta ensam, wee typ.

Har inte hänt så mycket här hemma idag. Sitter och läser lite skvallerbloggar, frågan är om det är sant eller rent bullshit. Jag vet inte och jag bryr mig inte, orkar inte bry mig om sådana som inte har nåt liv utan måste skriva massa skit om "kändisar" som kissie, paow,dessie osv osv, gud vet vilka.

För ovanlighetens skull satte jag upp håret idag, brukar aldrig göra det för jag har så tunnt hår så det är inte snyggt och löshår är bara så fult och dessutom sliter det enormt på håret.

Jag vill ju vara mig själv och inte göra mig till genom löshår osv till någon jag inte ens är. Man ska vara sig själv, man är lika mkt värd för det oavsett hur man ser ut.

Nu ska jag snart dra mig.

Skriver mer sen.

Puss på er


♥ Äntligen fredag

God förmiddag på er!

Är allt bra med er idag? här är det kanon, har varit uppe ett bra tag men har tvättat håret och tittat på VBÅ så har inte haft tid att sitta här förrän nu.

Sambon skulle visst sluta tidigare idag så vi ska åka och handla något gott till mig och djuren ikväll då jag ska vara ensam hemma, han ska ju på julfest med jobbet men lite ensam tid är väl aldrig fel.

Ska snart gå ner och köpa lite mjölk tänkte jag och sen fixa kaffe medans jag duchar och sminkar mig, vill vara redo när han kommer hem, han skulle sluta 15.30 istället för 17 idag så.

Fredag igen då, skönt eller? Tycker veckorna går så snabbt. I helgen ska vi nog inte göra så mkt, ska till svärföräldrarna imorgon. Jag älskar verkligen dom, bättre svärföräldrar kan man inte ha.

20 dagar kvar till julafton, ser ni fram emot det eller? Vad har ni köpt till era respektive i julklapp?

Kram på er, skriver mer senare.


♥ Vaccinet eller inte?? ge din åsikt


♥ Vem bar den bäst?

Denna underbara Gucci klänningen bars av Evan Rachel Wood och Shakira på Bambi Awards galan i Tyskland tidigare i år.

Men vem av dom bar den bäst? Jag tycker såklart Shakira, gillar hennes stil och stövlarna var verkligen super snygga enligt mig.

Så vem anser du bar den bäst?


♥ Lite julklappstips

Att köpa julklappar är alltid svårt, speciellt till vuxna tycker jag. Jag har inte ens köpt några än utan tänkte göra det den 19:e, något ute i sista minuten men bättre sent än aldrig.

Det jag tittar främst på är personens intressen, vad denna tycker om att göra eller om han/hon har någon speciell hobby.

Ex som min mamma hon älskar kaffe, dricker det dagligen precis som jag. Jag hade tänkt köpa en liten korg till henne med något fint papper i och sedan fylla den med en massa kaffe som är smaksatt med olika goda saker. Är likadant när det gäller The. Sen någon god chocklad i som man vet personen älskar, i detta fallet är det after eight som gäller. på 
tefrossa finns det en massa gott kaffe och te med olika smaker, dom har även chocklad och annat gott till mycket bra priser. Kika in där vetja.

Sen när det kommer till sambon som jag känner utan och innan är betydligt svårare. Han gillar dator och teknik väldigt mkt (han jobbar även med det) och till honom skulle man kunna köpa något dataspel men då blir det ju att han sitter där dagligen ;) närå riktigt så illa är det inte men ändå. Till honom ska jag som sagt köpa en ny mobil då han ville ha det, någon med trådlöst internet, MP3 osv så den ska han få både som 30 års present samt julklapp då den kostar några tusen.

Min systerson är ju en riktigt tv spels missbrukare trots sin ringa ålder på 11 år =) precis som mobror så älskar han detta så honom tar jag med ut i mellandagarna och shoppar med för en viss summa, låt säga 400 kr. Detta gillar han att välja och vraka och är mycket uppskattat.

Även djuren ska självklart få en julklapp, dom små söta får man ju inte glömma bort heller. Mina kissar ska nog få en nu klösställning för det behövs verkligen och Engla hon ska få några grisöron som hon älskar och ngn leksak, likaså med föräldrarnas djur.

Mina syskon ska få vars ett presentkort av mig och sambon. Syrran ska nog få ett presentkort på någon massage då hon jobbar så mkt och hinner aldrig slappna av riktigt. Brodern min ska få ett på siba eller något så han kan köpa ett tv spel :P eller vad han nu kan tänkas vilja ha.

Som sagt det är inte så svårt att komma på vad man ska köpa. Det behöver liksom inte vara något dyrt och exlusivt utan för mig är det tanken som räknas sen vad den kostar struntar jag blankt i. Jag blir glad om jag får nåt hemmagjort från min systerson exempelvis, man ska inte vara så självisk.

Några länkar där du kan hitta fina, bra och roliga julklappar till bra priser.

Coolstuff

Liveit 

Bluxbox

Netglitz

Finns en massa mer, det är bara att googla på det.

Ha det bra sötisar.






♥ Godmorgon bitch

Har ni nannat gott? jag har precis som vanligt =) men jag vakna först kl 05.00 av att hunden skällde och då hade dom kommit och lagt en tidning i brevlådan, sjukt att dom gör det så jävla tidigt alltså.

Idag är det Torsdag vilket innebär att det snart är helg igen och 2:a advent. Ska ni göra nåt kul i helgen då? imorgon blir jag ensam hemma då sambon ska på julfest med jobbet, och på lördag ska vi till hans föräldrar och hämta lite saker annars blir nog helgen väldigt lugn kan jag tänka mig.

Ser framemot den 21:a när vi ska åka, hoppas verkligen inte tåget är försenad. Förra året var den ju över 1 timme sen vilket i sig är bra för jag fick ju pengarna (700) kr tillbaka som jag sedan köpte ny biljett för hem men det är grymt jobbigt om man ska komma fram på kvällen och tåget är sent, så kan det ju bli väldigt sent man kommer fram.

Nu dricker jag kaffe och funderar lite på vad man ska göra tills VBÅ börjar :)

Hittar nog på nåt, jag skriver nog mer sedan.

Puss på er


♥ hemma igen

Go kväll på er mina vänner!

Haft en bra kväll? själv kom man hem för 40 min sedan ungefär. Det var typ 8 minus när jag gick från svärmor och hem och då är det 4 KM enkel väg, ja jag frös som bara fan alltså. Går inte ut mer idag i allafall.

Hade en mycket trevlig kväll hos svärföräldrarna precis som vanligt, dock blev jag lite fundersam när jag skoja med sambon att jag skulle läsa hans "porr" sms =) då var han snabb som fan att ta mobilen ur handen på mig, han sa då att hans mor sms:at och det var inget jag fick läsa :-o det var alltså om mig dom sms:at men absolut INGET elakt alls, tydligen hade hon och sambon sms:at under dagen.

Vad tror ni dom kan ha för sig? menar fyller ju inte år förrän i mars och då inte ens jämt. Fan vad nyfiken jag blev men jag får väl vänta.

Nu tänkte jag blipa lite innan jag ska sova men ha en bra kväll.

Sovgott kram på er

♥ Tråkar som sjutton

Sitter här och tråkar och lyssnar på musik och funderar på en present till min älskling.
Hans present kommer bli dyr, berättar inte hur mkt innan allt är klart.

Tänkte att jag skulle diska och hoppa in i duchen så man är klar när sambon kommer hem om 2 timmar, vi ska iväg till min svärmor då och hälsa på lite ikväll. Hon saknar vovven vår :) var ett tag sen nu dom sågs.

Vad har ni söta läsare gjort idag då?

Vår utsikt från balkongen :)


♥ Brr kallt ute

Godmorgon sötnosar!

Jag hoppas ni har det bra inne i värmen =) här är det bra, sitter med en kopp varm kaffe nu, det är mumsigt. Igår kväll börja det ju bli svin kallt ute och nu på morgonen var det - 6 grader ute, höll på att frysa arslet av mig =) men väldigt uppfriskande var det i allafall. Nu får gärna snön ta och komma =) träden och marken är ju vita av frost.



Vad ska ni göra för kul idag då? själv vet jag inte riktigt vad som händer faktiskt, vi får se.
Ska i allafall fixa en tid till vetrinären för Engla, hon hade i sommras problem med ögat som klia och blödde, troligen pga allergi och nu är detta tillbaka för 4:e gången sen i sommaras och medicinen hjälper uppenbarligen inte så nu får dom ta ett test på henne och se vad som kan vara felet. Tycker grymt synd om min plutt.

Nu ska jag och Engla öppna lucka nummer 2 i hennes kalender =) hon gillar chockladen i den i allafall (Chocklad för hundar givetvis).

Jag skriver mer under dagen.

Kram på er

♥ Tips på röda klänningar mottages

Har ni läsare några tips på sidor där man kan köpa röda klänningar? Jag är nämligen på jakt efter en till julafton. Lämna in min begäran igår så får hoppas pengarna från hyresvärden kommer innan jag och sambon drar till skåne den 21:a.

Beställde en låda cambirdgekur med jordgubb smak idag med, den kommer troligen innan veckans slut.

Nu slutar sambon snart och jag fundera på vad man ska äta idag, blev grymt sugen på pannkakor faktiskt så jag tror allt jag ska göra det, enkelt och gott.

Vad önskar ni er i julklapp?  Jag och sambon tänkte köpa typ 1-2 julklappar var till varann sen köper vi nåt större gemensamt typ nåt till hemmet eller en resa :) vi ska ju ev till Thailand i februari så jag hoppas så att det blir av.

Nu ska jag tvätta håret och gå ut med hunden som är sjuk i magen idag, stackarn. Igår kväll var det ju bra :-O

Hoppas ni får en fortsatt bra kväll.

Pöss på er



♥ Twilight huset till salu

Visst ni Twilight fans att familjens Cullens hus är till salu? 23 miljoner kronor går det på. Bara att hosta upp om ni vill ha det =) jag tycker det var fint men jag hade verkligen inte velat bo där, det är FÖR stort och sådant hatar jag, vet inte riktigt varför men me no like. På köpet får du sova i samma säng som Robert Pattinson och Kristen Stewart.

Visst är det amazing? :) titta och dröm er bort *mmm*







♥ VBÅ nörd =)

Som ni alla säkert vet så tittar jag på våra bästa år på tv varje dag kl 10.30 såvida jag inte har någon läkar tid eller liknande. Både igår och idag grina jag som fasen eftersom Hope&Bo´s son Zach blev påkörd och dog (karaktären Zach skrivs ur serien) men trots att det är på tv och inget som hänt irl så blir jag ändå så till mig att jag börjar gråta, det är så jävla sorligt ändå.

Nedan följer klippet där man ser när do mfår nyhetrna :) låten What Hurts The Most passar absolut in i detta klippet, det gör det hela sorligare, trots att jag nyss såg det på tv så grinar jag när jag ser klippet med och ryser i hela kroppen.

TÄNK om det skulle hända sitt egna barn, jag skulle allvarligt talat dö då, skulle inte klara av det.

Ta en titt och gråt =) eller inte.






♥ 1 månad kvar till ett nytt år

Godmorgon snyggon!

Allt bra med er? hoppas ni sovit gott i natt för det har jag. När jag vakna i morse slog det mig att det var 1:a december och bara en månad kvar tills det är nytt år. Tänk vad tiden går fort, jag kan faktiskt inte riktigt förstå det.

Har ni öppnat första luckan i adventskalendern idag? =) det har inte engla gjort men det är snart dags för det, undra hur det går när hon ska öppna den :P.

Ska ni avlägga något nyårslöfte i år? eller är det bara krimskrams för er? Mitt nyårslöfte är att gå ner 20 kg under 2010 och sen ev efter det lyfta brösten. INTE silikon eller något sådan utan enbart lyft så dom kommer ju vara narturliga oavsett. Vill inte ha massa skit i mina bröst, det är grymt fult och jag förstår inte varför många gör det ärlig talat. På VISSA kan det vara snyggt men långt ifrån på alla.

Funderar lite på om jag ska lägga mig en stund igen, vakna ju 07.15 pga sambon skulle upp men jag gick snällt upp och gjorde lite frukostfrallor till honom som han kunde ta mig samt då matlåda till lunch från igår. Vilken perfekt hemmafru sa han :P haha

Jag hoppas ni får en underbar dag för det ska jag ha.

Lots of hugs




RSS 2.0