♥ Kladdkakemys ikväll

Godkväll!

Snart är helgen slut och allvaret börjar igen. Här har vi pysslat hela dagen, möblerat om, dragit kablar så nu funkar xboxen och videon till tvn i sovrummet med, fixat belysningen i vitrinskåpet och såna saker.

Jag har även bakat en dubbelsats av kladdkaka som vi ska festa på sen tillsammans med filmen The Collector tänkte vi, blir alltså en mysig hemmakväll.

Vad gör ni ikväll då?

Jag kommer skriva mer imorgon.

♥ Vem bar den bäst?

Ännu en modeduell i brist på annat att skriva om just nu.

Tyck till om vem just du tycker bar denna trendiga kavaj från Smyth.

Gossip girl stjärnan Blake Lively eller Selena Gomez. Min personliga favorit är nog Blake faktiskt, tycker hon verkar så söt så det får bli henne utan tvekan, även om Selena med är söt.


♥ Sista dagen i februari

Godmiddag sunshines!

Allt bra med er denna söndag och månadens sista dag?? här är det jätte bra faktiskt, fick sova till halv 10 idag så det var otroligt skönt. Solen skiner för fullt där ute och jag funderar på att gå en runda med hunden, känns verkligen som vår idag.

Filmen igår var jätte kul, rekomenderar att ni ser den. Man fick sig ett par många goda skratt :-P.

Idag pysslar vi mycket här hemma, drar kablar osv så tvn och xboxen i sovrummet ska funka så man kan ligga där och spela och titta på film, riktigt mysigt.

Vad händer för er idag då?

Jag och Camilla planerar en kryssning i oktorber igen :) precis ett år efter vår senaste där hon träffa sin pojkvän. Givetvis ska han och min sambo med, så det blir nog jätte kul.

Nej nu ska jag hjälpa älsklingen men skriver kanske sen.

Ha en underbar dag. Kram

♥ En riktigt slappe dag

God kväll på er!

Har ni det bra? här har vi precis diskat efter middagen. Sov väldigt länge idag, men det var skönt. Hunden väckte mig halv 8 och ville ut och efter det somna jag om och vi gick upp 10.30 och stack och handla nybakta bullar och lite sånt smått och gott till frukosten, så det blev en sen frukost, typ vid halv 1 =) i allafall åt vi middag nu för en stund sen, potatisgratäng och färsbiffar, riktigt mumsigt var det.

Bestämde ju mig som sagt för att stanna hemma ikväll istället, ångrar inte det. Jag och sambon ska snart se en film tänkte vi, Old Dogs heter den. Någon som sett den?

Vad gör ni en kväll som denna?

Kram på er


♥ Natt inlägg

Jag hoppas er helg har börjat bra? själv har min fredag varit lugn.
Trött som satan då hunden behaga väcka mig kl 7 på morgonen :) men jag och sambon "vila"/sov mellan kl 18-22 ikväll, var jäkligt skönt.

Nu kollar sambon på OS och jag har varit ute med Engla på sista rundan. Är väl dags för sängen här om en stund.

Jag tror jag stannar hemma imorgon istället för att gå ut, är inte helt bra ännu med förkylningen och man vill ju inte göra det värre genom att gå ut.

Prata lite med en nära vän till mig som jag inte hört av på ett tag, hon var ju gravid så jag fråga hur magen mådde och sådär. Tyvärr förlora dom sin lilla dotter i vecka 22 förra veckan då hennes vatten gick. Fy fan säger jag bara vad livet är orättvist ibland, håller ni inte med?

Vad händer annars i helgen för er del?

Nu ska jag avsluta här, sovgott.

Kram på er

♥ Dagens dresscode

God middag!

Har ni haft en bra dag? här har dagen varit helt ok utom att det regnat mkt så nu är det en massa slask och äckel ute, sådant jag hatar med andra ord :-)

Förkylningen är bra nu faktiskt, lite täppt än men det blir nog utgång för mig imorgon :-) det ser jag fram emot.

Har varit och hämtat mina graviditet test som jag köpte från USA, skrev om det för länge sen samt min månads kur med cambridge. Dom tog ju bort cambridge idag och ersatte det med ngt som kallas Lupo, tillåt mig asgarva men vad är det för namn :-) låter kul.

Dagens kläder var jenas, en spets topp och en svart kavaj över. Är som sagt lite krasslig än så bilden är inte helt bra :-) kan allt bli bättre.

Ska ni göra något kul ikväll?




♥ Uppe med tuppen

Godmorgon på er!

Fler än jag som är vakna? hunden väckte mig kl 7 idag, det blir fan tidigare för varje dag. Undra om hon ska ska sova utanför sovrummet hädan efter :) vill ju liksom gärna sova lite, speciellt nu när jag är förkyld.

Sitter och lyssnar på gamla reklamsnuttar, från typ 1993 och sådär. Rätt kul faktiskt och man blir påmind en hel del. Sist men allra minst blir man sugen på mcdonalds :-).
Smajlet i slutet av följande klipp är ju bara underbart =)

Nu sitter jag och dricker kaffe och undrar vad man ska hitta på såhär mitt i natten, haha.

Skriver mer sen. Kram på er


♥ Nu är jag lugn igen

Efter dagens händelse är jag äntligen lugn, det tog sin tid. Killen min blev ur förbannad när han såg vad hon skrivit till mig, hon är rubbad sa han och jag håller med honom. Hädan efter tänker jag strunta i det och bete mig vuxet istället för vi  VET att inget av detta vi går igenom är vårt fel, punkt.

Annars har kvällen varit lugn. Har precis sett CSI Miami på kanal 5 och druckit kaffe och nu gör jag inte så mkt men ska se CSI kl 23 igen, ett annat program då :) serie nörd eller vad.

Och nästa vecka börjar ju Desperate housewifes och alla dom där serierna, stackars sambon då =).

Gör ni något kul ikväll?

Kramar till er

♥ Vem bar den bäst?

Modeduell igång igen under pausen av vänner.

Vem av tjejerna denna gång bar Marc jacobs klänningen bäst?

Christina Ricci eller Lady Gaga?

Själv tycker jag nog Christina faktiskt, en otroligt söt tjej.


♥ Tar bort bloggen efter helgen

Detta inlägg skriver jag för att få utlopp för min ilska. Jag är riktigt jävla pissoff just nu. Jag träffade en tjej för 4 år sedan ungefär som oxå då planera barn med sin kille. Vi klicka tyvärr inte och det var inget mer med det, vi slutade umgås helt enkelt osv.

Oavsett vad vi ansåg och anser om varandra så kan man hålla det för sig själv, eller har jag fel? Man behöver inte vara elak för det.

Jag har som sagt inte sett eller pratat med henne sen dess tills idag när jag fick ett mail på sajten www.familjeliv.se av denna tjej. Denna tjej blockar jag hela tiden men skapar nya användare för att trakka mig ännu mer så detta är inte första gången, men droppen kom idag.

Hon skrev saker om att jag får skylla mig själv för jag inte bli gravid, att det är mitt fel att jag får missfall. Hon skrev om hur underbara hennes barn är (som ett slag rakt i ansiktet) på mig. Dom är säkert underbara men jag tycker inte man slänger en sån sak rakt i facet på en som verkligen kämpar med både att bli gravida, att få behålla, går igenom utredningar och allt vad detta nu kommer innebära för oss.
Hon VET att vi har problem att få barn så detta detta sa hon endast för att vara taskig.

Jag vet ju att det INTE är mitt fel att vi får missfall, det är inte heller vårt fel att vi inte blir gravida. Detta är faktiskt ingens fel så enkelt är det.

Eftersom jag inte blir gravid så köper jag lite bebiskläder ibland, inte ofta alls. Detta hjälper mig och vår längtan att bli lite mindre på något sätt och det passar oss. Då var vi konstiga för det och det skulle hämma så att vi inte blir gravida.

Denna människa är inte direkt påläst som ni kanske märker.

Hon säger att jag är fet, men hon och hennes karl är 5 ggr större än mig tillsammans så då undrar jag vad det har med saken att göra. Det finns jätte feta människor som får barn och det går bra, det finns smala som får barn och tvärtom, jag är medveten om detta med vikten men vad fan tror hon jag kämpar med vikten för?? har hon problem att läsa med människan (står tydligt på min pres mina viktresultat osv).

Detta blev för mkt för mig och jag vill bara gråta rakt ut. Inte är detta vårt fel heller? Jag börjar ju nästan undra det nu, om det är för jag är mullig och sådana saker. Eftersom detta klassas som grova påhopp på familjeliv så anmälde jag henne till reaktionen, rätt åt fanskapet anser jag.

Nu fick jag skriva av mig, nu ska jag sätta mig i soffan och gråta en skvätt för jag tog faktiskt åt mig rejält. Fan jag hatar allt nu och livet, fy fan.

Ska fan inte finnas någonstans på nätet överhuvudtaget och tar bort bloggen om ett tag.













♥ Wiho det är inga fel på mig

Jag är så otroligt lättad nu, med posten fick vi svaren på blodproverna jag lämna till vår utredning och det var helt normalt, normal ägglossning och hela fadderullan, känns otroligt skönt så nu vet vi att det inte är några fel på MIG åtminstone, nu är det snart sambons tur att lämna sperma prov.

Klart att nu undrar man ju varför vi inte blir gravida, vi har kämpat i 5 jävla ÅR och fått 3 missfall, genom gått 2 utredningar hittills. Ibland vill man ju bara ge upp men vi vill så gärna ha barn.

Som ni ser önskar hon mig lycka till med vikten, jag har inte sagt något om att jag bantar utan hon sa att jag måste ner till minst 78 kg innan dom hjälper oss, så det är mest det som sporrar mig.

Har diskat nu och väntar på att sex and the city kan börja så jag kan ta en kopp kaffe och lugna nerverna lite =)

 Otroligt nervös när detta kom idag

 Men såhär stod det

♥ Och där tog energin slut

Suck kom precis hem från affären och är helt slut. Jag tror nästan jag har feber för det är liksom närmare 10 minus ute men hem kom jag helt genomblöt och det är typ 1 km fram och tillbaka till affären.

Och en bombande huvudvärk har jag fått dessutom och näsan den rinner som värsta nigariafallet typ :) jäkligt jobbigt enligt min mening, så nu får det bli en kopp hett the och sen ska jag ta tag i disken.

Tyvärr hade dom inte den nya chockladkakan i affären så jag får hålla utkik när jag handlar någon annanstans nästa gång.

Skriver mer sen, det suger att sitta här just nu.




♥ Mår lite bättre idag

God morgon på er! eller ja morgon är det väl inte direkt.

Hör och häpna, i natt fick jag sova :) jag somna ganska direkt när jag la mig igår kväll men runt halv 8 i morse tyckte vovven det var dags för mamma att gå upp och gå ut med henne i denna jäkla kylan :) sagt och gjort.

Mår väl lite bättre idag, är rätt pigg och har lite energi men näsan är som den är fortfarande. Så jag tänkte ta en runda ner till affären och hämta ut mina soppor från cambridgekuren och skicka väskan som tjejen vann i tävlingen jag hade för ett tag sedan. Hoppas hon blir nöjd med den, men det tror jag.

Vad ska ni göra idag? själv blir det lugnt idag med tänkte jag, men ska diska och plocka undan lite här hemma tänkte jag så det slipper se ut som värsta bomb nedslaget :) trivs inte alls då.

Andra som är lite pedanta när det gäller hemmet? jag måste ha rent och snyggt, diskat varje dag om så det bara står en kopp i diskhon, jag trivs helt enkelt inte annars.

Jag skriver mer under dagen.








♥ Årets nya chockladkaka

Ni har säkert sett&läst om att fazzer har kommit ut med en ny smak på geisha chockladen, nämligen Dreamy Caramel. Den innehåller en utsökt chocklad med en krispig tryffelfyllning kombinerat med en härlig smak av caramel.

Tessan ska ta sig friheten att smaka denna chockladkaka idag och kommer uppdatera under dagen hur det smaka och vilka betyg den får av mig. Jag väntar med spänning för att se om den är lika god som det låter.

Denna finns att köpa i de flesta affärer så som ica, coop, konsum och liknande. Så gör som mig och testa, man förlorar ju inte på det.

Har någon smakat den så får ni gärna lämna en kommentar om vad ni tyckte :)




♥ Mat i magen kan göra susen

God kväller!

Nu mår jag liite bättre efter lite mat i magen, har inte ätit på hela dagen då jag inte haft någon matlust överhuvudtaget.

Vad gör ni ikväll? själv fixar jag ris till älsklingen matlåda till imorgon annars är det lugnet förre stormen här. Ska väl dricka kaffe och se csi sen innan det blir dags att kurra ner sig i det härliga duntäcket som väntar i sängen.

Vill tacka för alla kommentarer idag med om att jag ska krya på mig, jag gör mitt bästa med det :-) vill fan inte må såhär, det är inget kul längre.

Kommer troligen inte skriva mer förrän imorgon, men kommenterar ni något svara jag såklart på det ikväll.

Annars får jag önska er en fortsatt underbar kväll :)


♥ Orkar inte blogga

Hej på er!

Har inte orkat blogga alls idag, alltså det är fan jobbigt. Troligen har det med förkylningen att göra, är inte direkt bättre heller utan nästan värre idag än igår :-( får hoppas jag blir frisk snart.

Har nu hittat DEN väskan jag ville ha och därmed köpt hem den från USA, kommer lägga upp bild på den så fort den kommit men jag lovar att den är grymt snygg.

Jag ska väl snart ut med hunden så det blir gjort, sen får sambon sköta resten. Tar verkligen på krafterna att vara såhär förkyld, ser ut typ som rudolf nu, haha, eftersom jag snyter mig så mkt.

Men jag hoppas i allafall er kväll blir bättre än min =)

Ska ni göra något kul?




♥ Börjar förkylningen ge sig

Godmorgon bloggisar!

Har ni sovit gott? som vanligt hade jag svårt att sova, så fort jag lägger mig ner så nyser jag, helt skumt men jag somna tydligen till slut och vakna halv 8 så det var inte många timmar jag fick sova eftersom jag la mig sent inatt eftersom jag inte var trött.

Förkylningen är kanske liiite bättre, har inte behövt snyta mig sen jag vakna än så länge men jag känner mig otroligt täppt i näsan, vi får se. Jag vill blir frisk nu i allafall.

Snart har ännu en vecka gått, ska ni göra något kul i helgen? Är jag bra blir det utgång på lördag och party party :) såklart men annars får vi se vad det bjuds på.

Är det någon som är medlem på vildawebben? jag har hängt där sedan 2002 och har träffat många vänner därigenom, bla Camilla som jag skrivit om här som jag var på kryssning på.

Var en kille som skrev till mig där runt 8 tiden och vi har pratat sen dess, helt otroligt trevlig är han. Han vet att jag har pojkvän så det är inget sånt utan han var med sjuk så vi fördriver tiden tillsammans helt enkelt. Trodde knappt det fanns trevligt folk kvar där :)

Nu börjar ju snart days med som jag givetvis ska se på :P men jag hoppas ni får en underbar dag.


♥ Systrarna med för mycket hud *känsligt*

Har precis tittat på den brittiska dokumentären på kanal 5 som handlar om 2 systrar som föddes med en riktigt ovanlig sjukdom. Deras hud växer lika mycket på ett dygn som den vanligtvis gör på 2 veckor.

Jag såg hur dessa flickor led när föräldrarna skurbba bort överflödig hud, det gjorde ont och dom grät. Jag tycker jätte synd om dom. Dom är 18 och 20 år gamla och kommer få leva med detta hela sitt liv.

Har ni sett den dokumentären? jag tycker helt enkelt det är fruktansvärt och hoppas såklart dom finner ett botmedel för detta, ingen ska behöva gå igenom det som dessa tjejer gör.



----------------------------------------------------------------------------------------------------

För övrigt väntar jag på ett paket från USA, både kläderna från forever21 och ebay med graviditetesterna. Hur jävla sega är dom inte på den planeten? haha skoja bara. Men håll med om att det tar en evighet innan man får sina saker.


♥ Kvälls bloggande+några bilder

Jag hoppas ni har det mysigt nu ikväll? själv är det okej som vanligt, utom att jag blir så jäkla torr runt munnen och näsan för jag snyter mig så förbannat mycket, strammar ordentligt så man kan inte ens pussa på plutten :) går bara inte.

För övrigt har vi precis tagit oss en fika och myst lite innan han åkte till sina föräldrar och ska säga hejdå till sin lillasyster som åker hem imorgon, så nu sitter man här i ensamheten och dricker kaffe.

Lägger in några bilder från i söndags, bilden på Engla tyckte jag blev grymt bra, eller vad säger ni?

Palmolive tvålen längst ner är en av dom nyaste och jag testa denna idag, lukta grymt gott och den lukten höll i sig länge. Jag rekomenderar er att testa den, den får en att vilja stanna i duchen/badet längre än normalt eftersom den doftar så gott.

Vad gör ni ikväll?







♥ Förkylningen suger musten ur en

Halloj på er!

Det verkar som min älskling känner mig väldigt väl med tanke på att han hade allt rätt i förra inlägget :-) men sånt ska man väl veta efter 8 år tillsammans :) kan inte fatta att vi varit ihop så länge alltså, tiden bara flyger förbi, han är det bästa jag har i mitt liv. Älskar dig gubben >3

För övrigt har jag diskat och plockat lite här hemma trots min enorma förkylning men det har gått bra faktiskt, men nu är det slut för nu orkar jag inte mer. Börjar få huvudvärk igen *suck* vad gör man.

Sambon slutar 18 så det är ett tag kvar, undra vad man ska äta ikväll till middag. Har ni fina läsare några tips? så mottager jag dom tacksamt.

Jag hoppas ni får en underbar kväll, skriver nog lite senare.




♥ Pojkvännen gästbloggar

Godmorgon på er!

Detta är första gången jag får kolla i min tjejs blogg, och hon ville att jag skulle göra samma lista som Emmelist pojkvän gjorde där man skriver i hur väl man känner sin flickvän, så here we go.

Fullständigt namn; Therese Margareta Persson - RÄTT
Ålder; 27 men snart 28 - RÄTT
Födelsedag; 21 Mars - RÄTT
Stjärntecken; Ja du, Vädur - RÄTT
Hur länge har vi varit tillsammans?; Hmm blir 8 år i mars - RÄTT
Favoritfärg; Svart, är det ens ngn färg *s*- RÄTT
Favoritplagg; Klänningen från nelly - RÄTT
Favoritdesigner; Ingen aning men gissar på Louis Vuitton- RÄTT
Mobilnr; Ofc kan jag det - RÄTT
Favoritmat; Tacos - RÄTT
Bil; En volvo - RÄTT
Adress; Samma som mig. - RÄTT
Hur många syskon har Tessan?; - RÄTT
Hur var Tessan som liten: Ingen aning
Tatueringar; 1- RÄTT
Favoritfilm; Dirty Dancing - RÄTT
Det bästa han vet; Tessan såklart och min övriga familj

Nu ska jag fortsätta jobba. Ha en bra dag

♥ Svåra problem att sova inatt

Godmorgon lovers :)

Har ni sovit gott? hoppas ni sovit lite för mig med ;) jag hade jätte svårt att sova inatt pga förkylningen. Hade jätte svårt att andas så det var ingen höjdare. Halsen är lite bättre idag än så länge i allafall.

Vill blir frisk NU, alla hatar förmodligen att vara sjuka. Jag trodde ju att jag skulle slippa det men det tror väl alla eller har jag fel?

Cambridgekuren ska ju sluta säljas på internet from den 26/2 alltså om 3 dagar, så igår passa jag på att beställa hem för en månad framåt, så nu totalt har jag kurer för 6 veckor. Riktigt tråkigt att det ska sluta sälja det på nätet och att man måste gå till en konsulent, men detta vill inte jag därför köpte jag på mig igår, lite smart får man allt vara :). Dom jag köper av nu kommer lansera något likvärdigt cambridgekuren efter kl 16 den 26:e så får väl se, men eftersom jag inte ens vet om jag gillar det så köpte jag några lådor med cambridge istället.

Sambon överraska mig med en almondy tårta igår till fikat som han köpte hem efter jobbet. Han visste att jag var godissugen och att banta nu är inte bra för då kan man inte käka halstabletter heller så jag väntar tills jag är bra igen  men visst ser den god ut.

Vad ska ni göra idag då? själv ska jag krya på mig :) så jag ska hålla mig inne så mkt som möjligt idag utom när hunden måste ut.




♥ Sambon laga mat åt oss

God kväll på er!

Tack för era kommentarer om att jag ska krya på mig, jag gör det bästa av det =) näsan är tyvärr lite värre än tidigare idag, så jag tänkte se på CSI och sen lägga mig och sova.

Sambon hade ju handlat mat med sig hem så han stod och laga lax med ris och en jäkligt god hemmagjord sås till med gurka, tomat, rödlök och cream freich i, super god verkligen.

Kommer inte skriva mer idag så det får bli imorgon, men jag hoppas ni haft en bra kväll i allafall.

Har ni gjort något kul?



♥ Sovit några timmar och fortfarande sjuk

God kväll på er!

Har ni haft en bra måndag? själv har jag precis sovit ett par timmar men det är samma som innan och mår likadant ändå. Sambon kommer hem vid 18 och då sa han att han skulle dammsuga, gå och handla lite gott till ikväll åt mig och sådär, snällt va =) jag orkar bara inte ta mig utanför dörren mer idag, fryser häcken av mig redan utan att behöva gå ut i kylan med.

Så min kväll blir nog väldigt lugn med andra ord. Jag fullkomligt hatar att vara sjuk.

Tack för tipsen om frisyr sidor innan, kommer kolla igenom det sen eller imorgon så får vi väl se om jag hittar något intressant.

Har ni några bra tips på "dunder" kurer för att bli frisk snabbare? Känns som jag knappt orkar skriva detta ens, hur jäkla svag är man då. Ska be min älskling köpa en ask chocklad hjärtan till mig, det är ju verkligen synd om mig idag ;) haha





♥ Frisyr tips från er läsare

God middag!

Har precis vaknat efter en stunds vila och har visst nästan 40 graders feber, wee vad kul. Detta jäkla virus kan dra någon annanstans och pina någon annan tycker jag.

Jag har tänkt att klippa mig så fort jag blivit frisk men jag vet inte vad jag skulle passa i riktigt. Kort hår är ett måste eftersom mitt hår i sig är ganska tunt så är långt hår uteslutet för min del, dessutom är det snyggast med kort hår..

Kan inte ni snälla läsare tipsa om sidor med olika frisyrer och liknande? har googlat lite men jag hittar inte direkt så mkt intressant där.

Orkar inte skriva så mkt nu heller, hela kroppen känns som den ska falla samman, dessutom måste jag ut med hunden mitt i allt nu med *suck*.

Men kom med tips please.


♥ Helgen är över och en ny vecka påbörjats

Godmorgon mina bloggvänner!

Allt väl denna måndag morgon? Här är det helt okej.
Förlåt för dålig uppdatering igår men vi var hos killens föräldrar från kl 14.30 till 23.30, men det var riktigt trevligt. Sambons syster med kille kom med dit och vi hade en lugn och trevlig kväll helt enkelt.

Dock somna jag mellan 18-20.00 i sambons säng som han hade när han bodde hemma, när jag vakna fick jag svaret varför, jag hade blivit förkyld på bara dessa timmarna, ont i halsen osv. Var på ett jäkla humör när jag vakna för mådde inte alls bra, men jag stod ut och det blev lite bättre mot senare kväll, men idag är det som sagt värre, ont i huvudet, halsen gör ont så jag knappt kan svälja, näsan rinner och jag fryser trots mjukis dress&flecce morgonrock.

Känner mig helt utmattad med andra ord, gör fan ont i hela ansiktet :( får hoppas jag kryar på mig för jag hatar att vara sjuk, var många år sedan sist.

Har ni haft en trevlig helg?


♥ Helgen snart slut

Godmorgon bloggen!

Allt väl denna söndag? helgen börjar lida mot sitt slut vilket faktiskt är tråkigt.
Vi gick upp rätt tidigt idag med, men det känns skönt att man inte sover bort hela dagen.

Idag ska vi till killens morfar på besök, han ville visst träffa oss eftersom det var rätt länge sen nu.

Igår såg jag och sambon filmen: the cheetah girls one world och den var riktigt bra. Var typ som en musik film. Gilla låtarna i den skarpt, jätte bra helt enkelt.

Igår passa jag på att fynda stickor till min ferilitetsmonitor på ebay med. Här i sverige säljs dom i 20 pack för 279 kr (räcker 2 mån) men i på ebay fynda jag ett 30 pack och med frakten gick det på 253 kr så jag slog till där. Så när det kommer ska jag ha koll på min ägglossning igen. Har inte känt av den denna månad :(

Vad ska ni söta göra idag då?


♥ Dags för filmmys

God kväll bloggers!

Gör ni något kul ikväll? här är det rätt lugnt, vi är mätta och belåtna efter tacosen =) var riktigt gott faktiskt, var länge sen man åt det med.
Var dessutom ute i snöstormen med hunden innan och gick lite, kallt var det med.

Nu är det dags för filmmys framför projektorn =) det är som att sitta i en biosalong och kolla film, väldigt häftigt att se film på väggen :P tycker jag.

Så ikväll skriver jag nog inte mer tror jag, så jag hoppas ni får en fortsatt bra kväll



♥ Vinnaren av tävlingen

Nu tänkte jag presentera vinnaren av tävlingen där man kunde vinna en J.LO live bag.
Tyvärr var det bara 2 som tävla men en av dom har ju såklart vunnit ändå.

För att få fram vinnaren gick jag in på www.random.org och skrev in 1&2 eftersom det bara var 2 tävlande. Klicka sen på generate som slupvisar en siffra, för min del visa den nr 2. Och av dom 2 som var med var det



som vann. Jag gjorde det på ett rättvist sätt när jag drog vinnaren. Klicka på bilden för att komma till vinnarens blogg.

STORT GRATTIS JOHANNA.

♥ Lördagen den 20 februari

Godmorgon bloggen!

Allt väl med er denna lördag? här är vi uppe tidigt idag, redan kl 9 gick vi upp faktiskt.
Snön den vräker fortfarande ner där ute, fönsterna är snart täckta med snö så man inte kan se ut, helt sjukt alltså men det skulle väl dra in ett sådant skit väder över landet med, hörde jag.

Vinnaren i tävlingen kommer dras idag, rättvist genom www.random.org så ni vet det, kommer meddela sen.

Köpte nya leggings igår från USA med, skit snygga eller hur? jag tyckte dom var grymt snygga.

Ikväll ska jag och älsklingen faktiskt ha lite tacos mys, det var evigheter sen och det ska bli gott att få tugga igen, men imorgon är det allvar återigen och 3 veckor framåt.

Skriver mer sen.





♥ Fråga till läsarna

Motivera gärna varför det är just det bästa du vet =)


♥ Väggordet är uppe

Go kväller!

Hur är läget med er? här är det toppen.

Amir har förresten visat sin rätta sida nu mot folk, så jag förstår verkligen varför Kissie inte ville vara vän med honom, hade inte jag heller om mina vänner gått och kallat folk för efterblivna, undra då vad dom är i såfall.

I allafall mitt väggord kom igår och idag sattes det upp, riktigt snyggt vart det. Fotot är taget från ytterdörren när man kommer in och sen har jag zoomat in en hel del, men visst vart det snyggt?

Nu slutar sambon så han är väl på väg hem, så får vi väl se vad kvällen har att bjuda på.

Hoppas ni får en fin fredag kväll.


♥ Tvättdag=slavdag

Jag hatar fullkomligt att tvätta, men det är ju ett måste det med ibland. Jag städar och diskar hellre än att tvätta. Inga favorit sysslor precis men måste jag välja så.

Har suttit och kollat på amrikanska klädshopar och hitta återigen en jätte söt topp som jag bara var tvungen att klicka hem, tyckte den var otroligt fin, eller har jag fel? toppen är från Dolce&Gabanna

Annars blir det nog lugnt idag, blir väl lite kvällsmys med killen sen och jag ska pyssla om honom nu när han är dunder förkyld, men envis som han är så skulle han promt iväg och jobba hela veckan, men nu är han snart ledig några dagar och kan krya på sig lite.

Ska folk ut och festa ikväll eller?



♥ Helgen på ingång igen

Godmorgon på er!

Ni missar väl inte min tävling som avslutas idag? runt 00.00 i kväll slutar den. Där kan du vinna en äkta J.LO live bag, kolla tävlingen här

Är ni vakna eller är det för tidigt? här har jag varit vaken sedan kl 07.00, ganska pigg var jag då faktiskt så jag gick ut med vovven samtidigt som sambon stack till jobb. Det vräkte ner snö igår så nu är det jätte svårt för Engla att gå igen, irriterande. Dom kan väl ploga liksom, vart går våra skattepengar till egentligen.??
Tycker det är grymt irriterande och jobbigt, speciellt för hundens skull, stackarn.

Nu skulle man bott utomlands istället =) typ Cypern som vi fastna så för. Vi har lite i tankarna att köpa hus där och vara där när det är vinter i sverige faktiskt, vi prata om det när vi var där 2008.

Annars är det ju fredag igen, tycker denna veckan bokstavligen har flygit förbi. Vad tycker ni?

Har suttit på www.forever21.com och shoppat lite till =) fick bli den söta toppen på bilden. Perfekt till sommaren eller vad säger ni? den och frakten gick på 380 kr så det var inte så farligt, beställer man för mindre än 500 slipper man oftast tullen, så vi får se hur det blir med mitt andra paket, för det gick ju på 700 kr :) det märks.

Ska ni söta läsare göra något kul i helgen? för vår del blir det nog lugnt eftersom sambon är väldigt förkyld, men annars skulle vi spelat badminton med svägerskan och hennes kille.

Nu tänkte jag ta lite kaffe innan det är dags att börja tvätta. 






♥ Omröstning


♥ Snart helg igen då

Godmorgon bitch!

Sovit gott? jag gick och la mig något tidigare än killen igår kväll faktiskt, har han en gång fastnat med något vid datorn så SKA det vara klart innan han lägger sig. Vet faktiskt inte när han kom och la sig ärligt talat för jag hade släckt och somnat redan tydligen, och så vakna man nu strax efter 07.00 när han skulle till jobb, såklart så det vara bara att gå upp och ta sig ut med snuttan.

Han har köpt ytterligare en NY systemkamera på tradera, den var helt ny. Så vi kolla denna igår och det var en jävla massa prylar, stativ ex som var närmare en meter hög, kontroll så man kan ta kort utan att stå bakom kameran, massa extra linser, blixtrar och allt vad det var. Tror väl han betala 6000 kr för detta, vi räkna ut genom nätet att det skulle kosta 18500 kr att köpa i butik, så det köpet vart han nöjd med.

Jag ska väl kolla lite på nätet med, skulle behöva ett par leggings faktiskt :-) hoppas mina kläder från USA kommer snart, är ju 8 dagar sen dom skickades nu, men det kunde ta 10-14 dagar så kanske nästa vecka.


Vad ska ni göra idag?




♥ Världens bästa sambo

Go kväll på er!

Vad hittar ni på för något? sambon sluta halv 5 idag men kom inte hem förrän 19, jag vart lite orolig där och skulle precis ringa honom när det ringde på dörren, det var sambon (han har nycklar) men gjorde det lite roligare. Jag öppna och möttes av en stor puss och en bukett med 10 röda rosor, naw så gullig han är.

Jag blev såklart jätte glad över detta.

Nu är han hos sina föräldrar och lämnar bilen men när han kommer hem ska vi mysa framför en film och bara ta det lugnt, han känner sig sjuk, tung i huvudet, snuvig osv, stackarn.

Så jag kommer inte skriva mer idag men jag hoppas ni får en fortsatt bra kväll.




♥ Gör något bra för barnen

Jag blev väldigt inspirerad utav en yngre tjej som ska åka till spanien till sommaren och volontär jobba med herrelösa hundar, vilket jag tycker är enormt bra gjort av henne.

Hon inspirera mig att göra detsamma för barnen i fattiga länder.

Annonserna i detta inlägg är värda 1 kr styck och klickar du på dessa bidrar du med mycket. Alla pengar jag tjänar in via dessa annonser, kommer jag skicka till de länder som behöver detta, dom som inte har det lika bra som oss i sverige.

Så vad väntar du på, klicka nu. Dom öppnas i annat fönster, allt du behöver göra är att klicka på annonsen. Tillsammans kan vi göra skillnad, bara en sån här "liten" sak för oss är enorm för dom som vi hjälper. JAG KOMMER LÄNKA TILL ALLA SOM KLICKAT PÅ ANNONSERNA SÅ KOMMENTERA OM DU GJORT DET

Respito.com Club4Beauty.se

♥ Vår framtida bebis?

Jag såg en kul grej inne hos en annan tjej där man laddar upp en bild på sig själv samt sin partner för att se hur ens framtida bebis ser ut, är ju självklart bara på skoj men jag tyckte vår bebis blev jätte söt :-)

Vad tycker ni? lite lik är hon allt :-) hehe










♥ Tyra svara aldrig på mejl

Jag bara undrar varför man skriver i sin blogg att man kan maila dit eller hit om man vill ha kontakt med bloggaren när dom inte ens orkar lyfta på ett finger och svara?

Att jag mejla Tyra var för hon var värdinna på partyt i norrköping som jag var på, och jag hade en fråga ang detta, men har inte fått svar och det är 2 veckor sen jag mejla. Jag trodde hon var en reko tjej och var rädd om sina läsare, men jag misstog mig nog där.

För jag menar, så förbannat svårt är det ju inte direkt att svara på ett mejl, tar högst ett par minuter av hennes "dyrbara" tid.

Någon som vet hur man kan få tag i ansvarig för nellys higheelsparty? någon som behagar svara dessutom helst ;).

Har även mejlat Kenza ett par ggr och berömt henne men jag börjar tro hon är som kissie säger i sin blogg faktiskt. Bara för dom är "stora" så har dom ingen rätt att behandla sina läsare som skit rent ut sagt.

Sådär nu fick jag spy av mig lite av mina funderingar.


♥ Onsdag den 17 Februari

God middag stalkers, haha.

Hur står det till med er? här är det toppen som vanligt, eller ja oftast i allafall.
Blev väckt flera ggr i natt av hunden, hon väckte en kl 3 och sen kl 5, men därefter fick jag sova ända till kl 8 *wow* eller något och sen dess är jag vaken.
Jag och sambon skoja att det var en bra övning att vakna sådär inför när vi får barn, vilket i sig är sant.

Har tittat lite på days, diskat och sådär, ska snart fortsätta här men tänkte ge er livstecken först :).

Vad händer för er söta idag då?




♥ Sista inlägget för idag

Halloj ikväll!

Gör ni något kul eller sover alla? idag är det ju fettisdagen och jag unna mig faktiskt en liten bit semla. Sambon kom hem med en semle tårta, så jag tog mig faktiskt en bit, tycker jag att jag var värd.

Nu glor jag på CSI och ska ut och gå 1½ km med hunden efter det innan det är dags att krypa ner och sova, är ju en morgondag med.

Har ni ätit någon semla idag? eller rent av flera stycken.

Idag har jag haft närmare 200 unika besökare, blir mer och mer för varje dag som går. Är alltid kul när det blir så.

Sovgott&dröm sött.

Kram på er

♥ YES biggest loser Ali vann

Precis den tjejen jag heja på med, jag höll på henne eller Kelly och Ali vann som sagt. Hon hade under sina 15 veckor på ranchen gått ner 59 kg, vilket är en jäkla massa kilon.

Dessutom var det första gången en tjej någonsin vunnit titlen som biggest loser och dessutom fick hon 250 000 dollar som pris. GRATTIS.

Detta visar att det inte bara är killar som kan utan vi tjejer kan en jävla massa med. Jag är jätte glad nu för hon vann och Roger förlora, för han har varit så jävla tävlings inriktad hela säsongen.

Lägger in en bild, före&efter bild på Ali. Stor skillnad eller hur?

Jag blir otroligt sporrad av detta programet, är det fler som känner som jag? det visar att allt går bara man vill och nu tror jag på det.

Så alla ni som kämpar med vikten, ge inte upp.


Ligger Här...

0-14cbd1c08edbd918f8dbfc83b5b9fcd7.png

Kolla varifrån!

Ligger Här i sängen eftersom läkaren ställde in idag. Lite ensamt är det dock. Är snart dags för min shake och sen en runda med hunden. Vad gör ni söta lärare för något då? Kram


♥ Ingen hund för Kissie

Som ni vet så skulle kissie köpa en Chihuahua vovve tillsammans med Amir. Men nu verkar detta inte bli av för hennes del och det har Amir sett till. Jag tycker det var bra gjort av honom faktiskt. Ni kan läsa mer i hans blogg.

Att skaffa en hund är som att ha ett barn och kräver ständig omvårdnad, många promenader och liknande, man kan ju inte direkt sova halva dagen då som Kissie gör ibland.

Amir och hund uppfödaren har sagt att hon inte får köpa den pga hur det ser ut hemma hos henne osv, hon skulle helt enkelt inte klara av det.

Anser ni att Amir gjorde rätt där? som gjorde detta för hundens bästa.


♥ Tisdagen den 16 Feb

Godmorgon bloggreaders!

Är allt bra med er? här är det toppen, även om man är seg. Vaknar ju när sambon sticker till jobb vilket är kl 7, tråkigt att det blir så men han bökar runt så jävla dant att han väcker hela huset :) dessutom vaknar ju hunden och vet att det är dags att gå ut och kissa då, så då väcker hon ju mig.

Idag ska jag vara på sjukhuset kl 15 och kolla på mina öron, får väl veta om det blir en 7 timmars operation till senare i år, hoppas verkligen inte det för den jag gjorde i mars var merän nog, fy fan vad ont jag hade i 1 mån framöver, kunde inte gå ut med hunden och fick inte städa eller något, så det var riktigt synd om sambon då *s*.

Men åt andra sidan är det något jag får räkna med, att bli opererad alltså. Gjorde min första operation som 2 åring, så ni kan ju tänka er hur länge jag haft dessa problem och jag har utan att överdriva blivit opererad över 100 ggr sen dess.

Annars blir det nog rätt lugnt idag vad jag vet nu, vi får väl se helt enkelt.

Kul att det var flera som svara på läsarfrågan igår, trodde jag faktiskt inte =).

Nu dricker jag kaffe och ska väl ta tag i disken återigen och sådär innan days börjar.

Ska ni göra något vettigt idag då?

Kram♥

♥ Fråga till läsarna


Själv fyller jag 28 år den 21 mars, det är riktigt illa för det är snart :) vill ju inte fylla gamal.

♥ Rättelse ang pissie bilden

Hej alla!

Jag vill bara påpeka att bilden på pissie igår dagens inlägg INTE är jag som photoshopat den. Jag hitta alltså bilden i en annan blogg, och kan man inte ens läsa det är det kanske dags för skolan igen.

Sen ville jag bara höra andras åsikter, inget fel i det. Om vårtorna är dit målade eller ej skiter ju jag i, en seriös läkare gör inga såna fel hoppas jag.

Jag har annat att göra än att leka med pissie i photoshop, inget illa menat men just sånt tar jag inte mig tid till.

Har äntligen tagit tag i diskberget så nu är det avklarat i allafall, känns jäkligt skönt. Sambon slutar 16.30 idag så jag ska väl ta mig ett bad och raka benen och sådär, så man är fräch när han kommer hem. Tänkte lägga en ansiktsmask och lite såna små grejer med, man känner sig alltid fräch då tycker jag.

På fredag får man lön igen, så denna veckan är det återigen dags för att sortera räkningarna *suck* sånt suger men vad gör man. From i april höjer dom ju hyran med, hyresbolaget vi hyr av gör ju så och inte i årsskiftet som många andra, lite dåligt.

Vad ska ni läsare göra ikväll?

Skriver mer senare förhoppningsvis om jag inte är för upptagen *blink*

Kram

♥ Rosorna som sambon fick

Godmorgon världen!

Har ni sovit gott? jag sov så gott tills sambon väckte mig runt 7 tiden och undra vart hans nycklar var, jag hade lagt dom i ett skåp igår och sedan glömt säga det till honom, men nu har jag varit vaken sen dess och dricker mitt älskade morgon kaffe.

Morgon stund har guld i mun =)

Djuren dom sover ännu men Engla har i allafall varit ute redan.

Idag har jag en massa disk sen igår kväll att ta tag i men annars händer nog inte så mycket idag tror jag. Just nu känner man ju sig otroligt slapp på något sätt, har varit mer i helgen än det brukar vara.

Igår fick vi en inbjudan till sambons bästa vän och hans familj på mat och sånt där den 6/3, dom åker ju till Kina efter det och är borta i 4 veckor *fusk*. Vi vill med resa men vi måste planera datumen bra så han kan begära ledigt då flera mån innan, vi kan ju inte boka något och tro han får ledigt. Vi gjorde dte misstaget då vi  skulle till cypern, köpte resan och betala INNAN så det var nära han inte fick ledigt men det gick bra i allafall efter lite gnabb :-)

Nä fundera på att köra igång musik och ta tag i disken redan, men jag hoppas ni får en bra måndag.

PS texten på kortet är ifrån mig men inte jag som skrivit det, det kom med en taxibil till sambon eftersom jag köpte dom över nätet direkt.

Kram




♥ Kvällen är slut och bild på kissies nya boobs

Go kväll!

Nu är äntligen alla hjärtans dag slut, haft en bra dag?

Vår dag har varit helt underbar, väldigt mysigt faktiskt. Jag fick dock inget av killen men han kommer ge mig något i veckan, han planerar något till mig med sin bästa vän så vi får se vad det blir.

Någon bad om receptet på pajen jag gjorde om den var god. Jag kan säga att den var UNDERBART god faktiskt, det tyckte gästerna med, blev inget kvar. Eftersom jag såg receptet i en annan blogg så länkar jag dit. Här hittar ni receptet, kan verkligen rekomendera det.

Sambon står i duchen nu och det är väl dags att sova snart tro jag.

Sovgott ni underbara människor.

-----------------------------------------------------------------------------------------

Hitta en bild på kissies nya boobs i en blogg och undrar lite hur sjutton man kan sätta bröstvårtorna så pass olika som dom är på henne? menar det ser inte snyggt ut överhuvudtaget när det är så, men är hon nöjd så fine. Jag föredrar dock äkta, punkt slut.

Vad föredrar du??


♥ Redo för kvällen

Förlåt för riktigt dålig uppdatering idag men vi har hållt på hela dagen känns det som, speciellt jag ;) jag laga middag, jag baka en paj till gästerna som kommer vid 19, jag diska&torka ALLT själv, dammsög av och rengjorde toaletten. Är lagom varm nu alltså, fy fan.

Men är i allafall sambons föräldrar, syster och hennes kille som kommer sen och fika lite och tittar på film. Har gjort en hallon paj med vit chocklad i, ser riktigt god ut faktiskt så det ska bli spännande att smaka på den.

Har ni gjort något kul idag då?

Nej nu ska jag fortsätta här, ha en fortsatt bra kväll.

Kram

♥ Happy valentine´s day

Kikar in till er denna ljuvliga morgon. Allt bra? här är det toppeli toppen =) sambon sover och jag ska snart börja förberedda för frukosten (överraskning) innan han kommer upp. Skriva något i kortet åt honom och sen runt 14 kommer ett blombud åt min älskling som jag beställde igår, hoppas han blir glad. Det är inte mkt eller så men det är väl tanken som räknas eller.

Hade en ytterst trevlig kväll igår hos svärföräldrarna, vi såg 4:e filmen av fast and furious  som var riktigt bra faktiskt.

Ikväll ska vi bjuda hit sambons föräldrar, hade tänkt göra en hallon&vit chocklad paj som jag hitta som tips i en annan blogg faktiskt, den lät så underbart gott.

Ska ni göra något trevligt idag? skriver mer sen. Kram på er




Tänkte passa...

0-6abb75ab8021e7751ecde2e579702b87.png

Kolla varifrån!

Tänkte passa på att mobil blogga lite. Jag är hemma hos mina svärföräldrar nu och tittar på film. Jag hoppas ni har en bra lördags kväll. Kommer skriva mer imorgon då det varit fullt upp hela dagen för min del. Kram till er och sov gott när det är dags.


♥ Så jävla lycklig

Godmorgon snyggon!

Allt väl med er denna lördag förmiddag? här är det toppen.
Jag ställde mig på vågen i morse och sen den 4 Januari har jag gått ner 6,5 kg, vilket jag är mkt nöjd med eftersom jag fuskat en del då, mitt första delmål är ju 80 kg.

Jag har alltså gått från 88,1 kg - 81,6 Kg på dessa veckorna. Man känner sig trots allt grymt duktig..

För övrigt hade vi en mkt trevlig kväll igår, dom gick hem runt 02.00 tiden men det var okej. Jag blev piggelin efter promenaden kl 01.00 typ =) så det var helt okej.

Ikväll ska vi till mina svärföräldrar och glo på melodifestivalen tänkte vi, så lördagen blir rätt lugn tror jag.

Vad ska ni göra idag då?

Ska hålla sambon lite sällskap nu sen ska jag ducha.

Kram på er

Var tvungen...

0-1378ec673cab6efd5f5899b734b97b93.png

Kolla varifrån!

Var tvungen att gå ut lite,blev väldigt varmt där inne. Sambons syster och hennes kille är kvar,dom glor på någon krigar film som inte jag gillar. Hoppas dom går snart för jag börjar bli trött och vill sova. Vad ska ni söta göra i helgen? Kram till er


♥ Valentine´s day tonight

Halloj bloggen!

Vad gör ni söta ikväll? här är det lugnt än så länge.

Jag, sambon, hans syster och hennes kille firar lite alla hjärtans dag ikväll istället eftersom vi alla var uttråkade. Det blir alltså hemmagjord pizza, film (Valentine´s day) och chips och dip och lite mer. Det blir en riktigt trevlig kväll. Just nu ligger pizza degen på jäsning och svägerskan med kille kommer väl om en stund kan jag tänka mig.

Så jag tror inte jag kommer blogga mer ikväll men jag hoppas ni får en riktigt trevlig fredag kväll.

Btw vad tycker ni om Kissies nya hårfärg? hon är ju brunett nummera. Jag tycker det passar henne så mycket bättre än blont hår.

Kram till er


♥ Köpa ny säng till helgen

Jag och min älskling har beslutat oss för att köpa en ny säng till helgen. En bra en där man kan välja om man vill ligga på en mjuk eller hård sida. Bifogar en bild på den, tror vi kommer bli så nöjda så med det köpet.

Den kostar bara 14000 kr, inte så farligt dyrt ändå tycker jag.

För övrigt har jag tvättat klart nu, vilket känns skönt. Ny tvättade sängkläder är najs.

Ikväll fundera vi på att hitta på något med sambons syster och hennes kille, men vi får se vad dom tänkt sig.


♥ Tävling-Jennifer Lopez JLo Live Bag

Jag fick hem en väska för några veckor sedan som tyvärr inte alls passa mig på flera sätt. Den är otroligt snygg med paljetter på ena sidan och vanligt skin tyg på andra sidan, otroligt snygg helt enkelt. Det är alltså en Jennifer Lopez JLo Live Bag

Den är INTE använd överhuvudtaget så den är helt ny. Måtten är 23x10 cm.

För att vara med och tävla ska du göra följande

1:
Ta bild och länka till tävlingen i din blogg
2: Motivera i en kommentar varför just du ska/vill vinna väskan

Tävlingen pågår 1 vecka och avslutas fredagen den 19 Februari.

Lycka till ♥


♥ Hur är folk funtade?

Ja den frågan ställer jag mig nu efter att hört vad som hänt min kompis dotter igår.

Här kan ni läsa vad som hände. Jag är glad att det inte gick värre än det gjorde. Tycker synd om både kompisen och hennes flicka. Barn är barn och måste få leka, det får man ta mig fan ta med i beräkningarna när man flyttar till ett bostadsområde med mkt barn.

Vad anser ni om detta? hade det varit mitt barn vet jag inte vad jag skulle gjort.

Tittar på days nu och kommer skriva mer under dagen.

Kram till er

♥ Fredag igen då

Godmorgon snyggingar!

Nu är det fredag igen, vart sjutton tog veckan vägen?

Jag är så lycklig för jag ställde mig på vågen i morse och sen i måndags el egentligen tisdags när jag börja på allvar igen med kuren har jag gått ner 1,8 kg, hur bra är inte det? Nu har jag en vikt jag inte haft på flera år, går jag ner 9 hg till innan tisdag så slår jag mitt rekord, då var det 3 år sen jag vägde så "lite".
Tänk vad en sån sak kan göra ens dag alltså. Känner mig så duktig faktiskt.

Innan när jag kom in från rundan med Engla stod det en man i köket, hörde ngn prata ifrån hallen och hjärtat stanna nog fan till :) haha men det var visst bara han som skulle kolla sakerna jag felanmält i lägenheten, men att han skulle komma såhär tidigt trodde jag inte så jag blev ju livrädd där ett tag =).

Fick ett mail den 10:e att mina kläder från USA skickats, gud vad jag längtar efter dom.

Vad ska ni godingar göra i helgen då?

Pussar ;)




Ute på...

0-52cdc448f0b8d917b38c0103fc393582.png

Kolla varifrån!

Ute på sista rundan med engla. Kommer skriva imorgon. Ska se Csi och sen sova. Sov gott. Kram


♥ Säsongstart av Brothers&sisters

På söndag dvs på alla hjärtans dag så börjar dom nya avsnitten av Brothers&sisters.
Fler som följer denna serie? Jag har börjat göra det, riktigt spännande att följa (Calistas) kamp om cancern. Minns inte riktigt vad hon hette i serien därav skrev jag hennes riktiga namn.

Nu glor jag på tv medans sambon duchar efter träningen. Biggest loser börjar ju snart, fler som följer det programmet?


Nu ska...

0-532a882c69f1cdf2cbb0909e13adfae7.png

Kolla varifrån!

Nu ska detta funka med mobilen annars blir jag arg.


♥ Dagens dresscode

Här kommer lite bilder på dagens outfit, bilderna är tagna med olika kameror där av vissa kvalitet.

Vad tycks? jag knäppt dom inte på fullaste allvar utan var mer uttråkad bara. Sambon kommer hem snart med och rastningen av hunden är avklarad, samt att dagens andra shake åkt ner. Jag mår så jäkla bra utav den kuren så det finns inte, har en massa energi så det räcker och blir över.


♥ Lite bilder från 08 och 09

Här tänkte jag visa lite bilder från nyår 2008 och julen 2009.

Nu blir det en promenad med hunden och sen blir det en skön duch.

Kram på er

 Jag och en nära vännina (nyår 2008)

 Jag och kärleken (nyår 2008)

 Jag och vänninan (nyår 2008)

 Ståendes: Jag&kusinen, sittandes från höger min syster, min bror och mina 2 kusiner (julen 2009)

 Jag och min systerson (julen 2009)

 Jag och Engla (julen 2009)

 My love (julen 2009)

 Jag (julen 2009)


♥ Snart helg igen då

Godmorgon godingar!

Allt bra denna soliga men kalla dag? här skiner solen men så är det -13 ute med så det är rätt kyligt men det kan väl vara skönt ibland med att gå ute.

Alla hjärtans dag på söndag, ska ni göra något speciellt med/för din respektive? Jag och min sambo har bestämt att vi inte ska ge varann något, vi behöver liksom inte alla hjärtans dag för att visa varann kärlek för det gör vi alla dagar på året ändå, men trots detta ville jag ge honom något litet, blir det på bilden tänkte jag med en fin dikt i kortet, annars KANKSE vi ska gå ut och äta, det beror på om jag vill fuska eller inte i kuren.

Idag tror jag inte händer så mkt faktiskt, vi får se. Känner mig så uppåt idag på något sätt. Jag och sambon ska i allafall iväg och träna sen ikväll efter han slutat.

Nu är det kaffe dags här och om en timme drygt börjar days.

Pöss på er


♥ Vem bar den bäst?

Jag avslutar kvällen med en modeduell som jag faktiskt tycker är rätt roliga.

Denna gång står det mellan skönheterna Beyonce och Dita von teese. Vem av dom bar klänningen snyggast?
Själv håller jag nog på beyonce faktiskt, tycker hon är otroligt vacker med fina kurvor.

Jag ska glo på CSI nu och sen blir det en sväng med hunden och sen nattmys med älsklingen. Hoppas er kväll varit lika bra som min.

Sovgott på er. Kram


♥ Lite mer shopping

Vad gör ni för kul ikväll?

Min huvudvärk försvann efter en timmes vila, känns grymt skönt eftersom jag haft den hela dagen. Sambon jobba över och kom hem en timme senare än han skulle. Han skulle iväg och gyma men vi bestämde oss för imorgon istället då jag hade ont i huvudet.

Han har precis ätit mat och det luktar sååå gott, snacka om att man blir frestad men nej jag har inte smakat och skulle inte göra det heller.

Vi satt på en amrikansk sida och handla lite, jag shoppa bla det på bilderna (2 liknande armband men med olika färger) ett tänkte jag lotta ut i bloggen när det kommer, snäll jag är va.
Sen blev det lite till hemmet, lösögonfransar och sånt smått och gott.

Nu tittar vi på hemmafruarna på kanal 5, en del är fan inte kloka alltså om jag får säga min mening.

Nu ska jag avsluta här, ha en underbar kväll.

Kramar






♥ Då var det överstökat

Kom precis hem ifrån VC där jag var och tog mitt blodprov, känns skönt att ha det gjort så nu blir det väl inga fler förrän man ska börja på RMC hoppas jag, så kul är det ju inte att bli stucken.

Klantarna på sjukhuset hade GLÖMT lägga in "beställningen" på att jag skulle ta blodprov så dom på VC fatta noll liksom, men det ordna sig när dom ringde till sjukhuset. Hur fan kan man glömma en sådan sak, gör dom inte det direkt eller, dålig still.

Huvudvärken håller i sig än så jag ska väl ta och vila en stund tänkte jag, orkar knappt stå på benen och vill typ bara sova.

Jag vill gärna ha tips ifrån er läsare på sajter man kan köpa snygga väskor, jag är ute efter en men har svårt att finna just DEN ni vet, ingen känns rätt än så länge för dom jag redan kollat på.


Jag önskar er en fortsatt bra dag. Skriver lite senare.

Pöss =)

♥ Vaknade med huvudvärk

God morgon bitch ;)

Allt bra? här vakna jag för en stund sedan med världens huvudvärk, känns inte direkt skönt.
Sambon väckte mig typ kl 05.40 för hunden hade bajsat inne ( hon är dålig i magen) och då kan man snacka om att jag vart sur, menar är det så jävla svårt att plocka upp det, måste man verkligen väcka ngn som gör det. La mig igen med ryggen mot honom efteråt för att markera liksom, jag tar hand om hunden ALLTID annars, inte ens om hon råka spy inne kan han ta upp.

För övrigt är det dags för sista (förhoppningsvis) blodprovet idag till vår utredning. Sen är det bara att vänta på svaren och kallelsen på när han ska lämna spermaprov då, sen får vi se hur allt blir.

Annars händer inte så mkt idag, det snöar ute igen. Tänkte väl att jag skulle rensa bland mina lådor på skrivbordet, räkna ihop lite vad månadens utgifter blir och sådär.

Jag hoppas ni får en bra onsdag. Kommer skriva mer sen.

Kram



♥ Väggord till hallen

Hallå kära bloggläsare!

Har ni en bra kväll? här är det toppen, sambon sover lite och jag glor på Biggest loser, ett riktigt bra program som man blir otroligt peppad av speciellt när man själv kämpar med vikten.

Har precis fyndat ett helt nytt väggord på tradera, betala 55 kr för ordet och frakten, billigt. 45 cm långt och 20 cm högt är det så det är ju rätt stort, tänkte sitta i hallen.

Köpte även digitala graviditetest på ebay innan, var med ett fynd. Betala 132 spänn för 3 test+frakten från USA. Här i sverige kostar ett sånt test 89 kr så tänk er själva vilket kap.

 Detta köpte jag

Hoppas ni får en bra kväll, det som är kvar av den.

Kram

♥ Picture from our home

Tänkte jag skulle visa er läsare lite hur vi bor, ni får ursäkta att det är stökigt men jag håller på att städa för fullt. Vi har dessutom ett sovrum till (framtida barnrum) som just nu är packat med prylar så där tog jag inga kort.

Vad tycker ni? jag tycker det är lite tomt på något sätt, ska fixa matta till vardagsrummet. Att vi inte har så mkt tavlor beror på att det är betongväggar och som folk vet är det inte så lätt att borra i dom :).

 Min och sambons myshörna =)

 Fondväggen som jag målat

 Gardinerna i sovrummet

 Vardagsrummet

 Andra delen av V-rummet (röda soffan är djurens ställe)

 Katternas place :)

 Del av hallen

 Kitchen

 Älskar detta kaklet

 Tavlan jag älskar

 Bokhyllan med bild på mig i 6:e klass samt min systerson undertill




♥ Sömnproblem i natt

Godmorgon bloggen!

Jag är så otroligt trött och seg, sov aldrig riktigt ordentligt i natt känns det som. Vakna typ kl 02.00 och sen 04.45 av någon andledning och gick upp på toa då, sen väcker hunden mig kl 08.00 för hon vill gå ut så för min del känns det inte som jag sov så bra inatt.

Hoppas ni andra fick er skönhetssömn i allafall :).

Har precis tagit min första shake och är väl dags för lite kaffe och days om en stund, därefter ska jag fortsätta pyssla här hemma, bland annat ska jag göra fint i min sminklåda och fixa ordning i skåpen i köket. Sen får vi väl se vad det finns mer att göra.

Någon som känner till smyckena från Victoria Collection? kan man köpa dom online och vart i såfall? vill ha massa tips på det. Har ring,örhängen och halsband i denna collectionen och det är såå fint, håller ni inte med?

Jag skriver lite senare i allafall för måste avsluta nu.

Kram på er.


♥ En kväll med massa tv tittande

Go kväll!

Vad gör alla ikväll? själv sitter jag och tycker lite synd om mig själv pga mensen och smärtan och ska väl titta på CSI NYC nu tänkte jag. Annars är det en otroligt lugn kväll. Djuren dom har precis fått sin kvällsmat så dom är nöjda i allafall.

Ska fixa mig lite kaffe om en stund och beställa hem lite ägglossningstester tänkte jag, måste ha koll på skiten om jag ens har ngn, vi får se vad provsvaren visar.

Sambon var ute i sommarstugan med sin far tidigare ikväll och skotta snö på taket, han höll på att ramla ner flera ggr så det var tur hans pappa var med, han fråga mig först men jag hade för ont så jag stanna hemma.

Troligen blir det inte mer bloggande ikväll så jag passar på att önska er en fortsatt trevlig kväll.

Kram


♥ Vem bar den bäst?

Nu är det återigen dags för en modeduell, denna gången är  det kvinnornas tur som vanligt.

Donatella eller Christina?

För mig är det SJÄLVKLART att Christina bar den bäst flera gånger om. Vad anser du?


♥ Måndagen startade med en jävla mensvärk

God middag på er!

Allt väl med er denna måndag? här är det rätt okej, utom att min mens kom i morse, 2 dagar för tidigt med. Jag visste fan att jag inte skulle vara gravid denna månaden heller. Så på onsdag är det dags att ta blodprov nr 5 eftersom jag ska göra det på cykeldag 3. Hoppas vi får hjälp i mars redan, men det märks ju. Har en sådan jäkla mensvärk med.

För övrigt pysslar jag mkt i hemmet, jag har fixat vårt godisföråd :-) ja vi har ett sådant faktiskt. Slängt sådant som ska slängas och lagt allt annat fint och prydligt så man ser vad som finns. Håller nu på i våra gaderober med att vika ihop alla kläder, hänga upp klänningar osv, blir super fint till slut. Måste upp på vinden med en massa grejor med tänkte jag. Ska väl ta till dammsugaren senare under dagen och städa lite med tror jag, får se hur mkt jag hinner innan sambon kommer hem vid 16 tiden.

Annars händer det nog inte så mycket mer idag kan jag tänka mig.

Gör ni något kul idag?

Nej nu ska jag fortsätta här, skriver mer sen.

Kram på er


♥ Kattmys igår

Igår kväll hade jag och kissen en otroligt mysig timme tillsammans. Han älskar att ligga som en bebis, visst är han söt? han är så jäkla go den katten.

Nu kommer snart sambon hem, han är och köper pizza till filmen. Han var sugen på det men vem f*n är inte det då =)

Ha en underbar kväll.



♥ Söndag=mysdag

Halloj alla bloglovers :-)

Kom precis på att jag inte skrivit i bloggen överhuvudtaget idag, vi har varit upptagna hela dagen i stort sett. Plockat, möblerat om osv här hemma, mitt i allt blev Dickas hämtad så nu är det lugnt igen.

Vi kom faktiskt iväg till gymmet en timme igår, vi koncentrera oss på benen och bröstmusklerna denna gången, det var faktiskt riktigt kul och gud vad tiden gick när man är fler. Det kommer vi garanterat göra om, vi besluta oss för att gyma minst 2 ggr/veckan.

Helgen är slut den med snart, har gått ruskigt fort tycker jag. Denna vecka jobba snutt från kl 7-16. Tycker synd om honom när han får går upp så jäkla tidigt.

Ikväll ska vi mysa framför den nya American pie filmen som har kommit ut, är nog grymt bra.

Har förresten shoppat lite från USA nu =) vad tycks?

Första tröjan tog jag i mörkgrå så färgen stämmer inte. Men på de övriga stämmer det. Checka in detaljerna på axlarna på den svarta toppen/kavajen, grymt snygg.

För övrigt hoppas jag er helg varit helt underbar.

Skriver troligen lite senare.

Kram på er




♥ Lördag den 6/2

Godmorgon snyggingar!

Allt väl med er? här är det helt okej, är skit trött.
Jag och sambon flytta träningen igår till idag istället eftersom vi blev bortbjudna till hans föräldrar på mat och film, och ja jag unna mig faktiskt lite gott igår kväll för en gångs skull.

Vi åkte till stan istället och handla lite, bla ett ångstrykjärn, fönsterskrapa och lite annat smått och gott, kissarna fick en klösmöbel och jag köpte på mig lite mer kattmat, så nu räcker det för 1½ mån framåt.

Sambon ligger och myser än i sängen medans hundarna väckte MIG :S och ville gå ut så jag fick snällt kliva upp men jag fick sova till 9 i allafall, ska jag vara glad för.

Vi kom hem kl 2 i natt, fy fan vad filmen kändes lång, men det gör det ju om man anser det är en trist film. Vi såg Body of lies dvs ingen vettig film enligt mig, så jag somna mitt i allt :P.

Nu dricker jag kaffe och väntar på att sambon ska behaga komma upp, sen blir det väl frukost och så innan vi drar till gymet.

Vad ska ni göra idag?

Kram


♥ Gymet nästa

Vad gör ni läsare för något?

Själv har jag diskat och packat ihop kläderna till mig och sambon, vi ska ses vid gymet runt 17 tiden och träna en timme tillsammans tänkte vi, sen ska vi väl iväg och handla lite eftersom hans syster och hennes kille kommer i helgen.

Undra om man kommer få träningsvärk, är rätt säker på det för gym är inget jag är så van vid även om jag tränat en del på gym förrut men det lär kännas GÖTT efteråt, det är ju det viktigaste.

Tänkte ta min shake nu och vila en stund innan jag ska rasta hundarna igen innan jag ska sticka.

Kommer skriva mer sedan i allafall, tror jag

Kram på er

 


♥ Äntligen fredag

Halloj sweethearts :-)

Har ni sovit gott? det har jag när jag väl lyckades somna till slut.

Ska ni göra något kul i helgen? själv vet jag inte alls vad det blir men jag är grymt sugen på att gå ut på krogen och skaka rumpa lite =) frågan är väl med vem då, kanske blir det jag och sambon samt hans lillasyster med pojkvän, vi får helt enkelt se.

Sitter och lyssnar på musik och bara njuter. Jag glömde totalt att köpa kaffe igår när jag var i affären men vår snälla granne ovanför oss gav mig lite kaffe, verkligen jätte snällt. Men vi pratar ju en hel del med varann och känner varann något..

Hundarna sover likaså katterna, jäkla slöflockar är vad dom är :) latnissar.

Jag fundera lite på att shoppa via Victoria Secret's hemsida från USA, har hittat massor där som jag vill ha så det blir nog att jag klickar hem lite under dagen.

Nu tänkte jag ta tag i disken och sen väntar ett varmt bad innan det blir en runda med hundarna igen.

Jag hoppas ni får en underbar fredag.

Kram


♥ Kvällens sista inlägg

Jag ville bara titta in och önska mina kära läsare godnatt.

Har nyligen varit ute med (o)djuren på sista natt promenaden och ska väl se klart CSI nu innan det är dags att krypa ner och sova. Imorgon ska jag iväg och köpa mig ett gymkort tänkte jag så man kommer igång med det, inte bra att skjuta upp det för då blir det aldrig av.

Har ni några bra tips på sidor där man kan handla typ smink, kläder osv och betala direkt via internetbanken? så välkommnar jag alla sådana tips.

Ni får sova så gott så höres vi imorgon.

Kram på er


♥ Ny tunika hämtad idag

God kväll mina läsare!

Allt väl med er såhär på kvälls kvisten? här är det toppen.

Var iväg och hämta min nya tunika innan och den var grymt snygg, betydligt snyggare IRL än på nätet faktiskt så jag är jätte nöjd med det köpet.

Nu ska jag ta lite kaffe och titta på CSI Miami tänkte jag som börjar nu kl 21.

Jag hoppas i allafall ni haft en underbar dag.

Kram


♥ Hyresreduceringen kom idag

Äntligen säger jag bara :) kolla kontot runt 15 tiden och då fanns det bara några hundra kvar efter min lön denna månaden, men sen kolla jag runt halv 5 och guess what 7745 kr rakt in på kontot :) fick det av hyresvärdens försäkringsbolag pga renoveringen här hemma under 3 månader+elen dom förbruka, bra va.

Extra pengar är aldrig fel så nu ska jag iväg och hämta mitt paket som kommit med tröjan jag visa här om dagen som jag shoppa.

Så detta gjorde min dag, jag är överlycklig för dom kom i rättans tid faktiskt. Tur alla räkningar är betalda redan så dessa är rena fickpengar för mig, kanske skulle spara lite till vår resa :).

Prata även med min mamma idag och hon har flyttat ifrån min styvpappa :( han var så elak mot henne, mobba och höll på. Vuxna människa, att han inte skäms alltså. Tycker min mamma gjorde rätt och vill att hon ska må bra. Han var inte så snäll mot oss barn heller, han har mobbat oss med, kallat mig och syrran feta och allt vad han kom på. Så dom ska sälja huset dom köpte förra året så tur hon får in lite pengar på så sätt som hon kan unna sig nåt roligt för, kanske åker på resa med mig, vi har pratat mkt om det.

Nä ska sluta babbla här, men jag skriver sen.

Kram på er så länge


♥ Tyck till om plastikoperationer

Jag är en av många som undrar hur andra ser på det här med plastikoperationer, då menar jag inte bara bröstlyft, bröstförstorning utan även fettsugning, intimkirugi och allt vad det finns.

Min personliga åsikt är att det är bra att det finns. Folk gör helt enkelt vad dom vill med sina kroppar, det bestämmer ingen annan. Jag tycker det är bra att det finns ex för dom som har dåligt självförtroende, små bröst och liknande. Vissa tjejer/kvinnor känner ju inte sig som tjejer/kvinnor utan bröst vilket jag förstår helt och fullt, det hör ju liksom till.

Så vad tycker du? är du för eller emot det och varför??


♥ Alla hjärtans dags tips

Snart är det återigen dags för ALLA ♥ DAG och det är årets mest romantiska dag enligt många. För oss är det som vilken dag som helst, man behöver inte en speciell dag för att uppvakta varann. Att uppvakta varann mitt i veckan, helt spontant och för man själv vill det kommer man längre med, då visar man att man verkligen VILL och inte för man känner sig "tvungen" pga alla hjärtans dag.

Även om man inte firar denna dagen så är ju ändå en romantisk middag på favorit restaurangen mysigt, eller helt enkelt laga till nåt hemma och bara vara.

Följande saker kommer ifrån Bluebox och D7 , så kolla in där. Där finns massor av bra saker för en rimlig summa. Men kom ihåg att det inte är värdet på saken som är avgörande utan TANKEN bakom det hela.

Under olika år så har jag själv gett min sambo vissa av sakerna på bilderna, bla det vita hjärtat där det står Love you always men i detta hjärtat fanns då en glasros med gröna blad och röd knopp, han uppskatta det mycket. Även fyll i själv boken är ett hett tips som även jag gjorde förra året till min sambo där man skriver i alla minnen man har tillsammans och klistrar in bilder på sig eller er där, ett minne för livet helt klart.

Så har ni några mysiga planer för er respektive på valentine's day?


♥ Snart helg igen



Har ni sovit gott? i natt hade jag faktiskt värsta problemen att somna. Trots att allt i sängen var nytvättat och jag badad osv så kunde jag inte somna för jag mådde så jäkla illa hur jag än låg, trodde ngn gång att jag skulle spy men det slapp jag. Jag som verkligen såg fram emot att sova när allt var rent :)

Idag är det torsdag, vilket innebär att det snart är helg igen. Ska ni göra något kul i helgen?

För min del stannar jag nog hemma eftersom Dickas kommer vara här, mina svärföräldrar gillar inte honom då han ALDRIG sitter still, det är jobbigt och speciellt i deras trånga hus med saker överallt. Dom är med pryltokiga så det är väl därifrån sambon fått det ;)

Har lite svag mensvärk och har haft det ngn dag nu vilket i sig är konstigt då det är en vecka kvar innan min mens ska komma, hatar det alltså. Önska man slapp sin mens men då skulle det inte bli några barn :)

Nu ska jag dricka kaffe och ta det lugnt, känner av något i magen

Önskar er en underbar dag ♣

♥ Mys i sängen med en god bok

God kväll mina vänner!

Haft en bra dag? min dag har varit helt okej. Sluta ju tvätta vid 22, strax innan kanske så jag har unnat mig ett varmt bad och lite bokläsning i sängen med ny tvättade sängkläder och hela alltet, hur mysigt som helst. Givetvis var sambon tvungen att fota mig, karlar alltså :)

Nu väntar jag på att CSI ska börja vilket är nu strax. Därefter blir det väl sängen.

Imorgon kommer Dickas igen och ska stanna till söndag, ska bli så kul framför allt för Engla som får en lek kompis under helgen, kan hon behöva.

Vad har ni gjort ikväll då?


♥ Annorlunda modeduell

Vanligtvis är det ju 2 tjejer/kvinnor men idag är det, det motsatta könet som står i centrum.

Så vem av herrarna bar Calvin Klein kostymen bäst??

Det står mellan twilight stjärnan Kellan Lutz eller True Blood hunken Ryan Kwanten.

Personligen tycker jag Ryan för där ser man helheten, det gör man inte på han andra som inte ens kunde knäppa kavajen.


♥ Värsta snöstormen

Godmorgon bitch!

Hoppas ni sovit gott, det har jag men jag retar mig så pass att jag vaknar kl 8 varje dag, även på helgerna nummera, då vill man ju gärna sova ut lite grann.

Här är värsta snöstormen ute, vräker ner snö och blåser som sjutton, inget väder att vara ute. Bättre att sitta inne och gosa med djuren tycker jag.

Tror inte det händer så mkt idag, man kan ju lixom knappt gå ut så det blir ju att vara inne i värmen istället. Undra om sambon cykla eller tog bilen idag, har inte hört av honom idag än, då han stack när jag sov :)

Ikväll mellan 18.15-22.00 ska jag i allafall tvätta *jippi* eller inte :) för att få lite extra motion ska jag gå ner&upp för trapporna istället för att ta hissen, duktigt va. Är ju trots allt våning 7 man bor på av 8.

Har dessutom världens bästa älskling, han skaffa sig en ny systemkamera, alltså samma som han hade innan med 2 modeller nyare så att säga, och jag fick hans gamla så nu har jag med en systemkamera :) men den funkar kanon, har testat den lite. Och då är denna använd typ ngn mån så den är ju ny.

Fler som har killar som är pryltokiga? jag blir galen på min sambo ibland för han har typ 10 bärbara datorer, 2 av de nyaste videokamerorna dvs dom små som ryms i en handväska, 4 kameror dvs 2 systemkameror, men han är ju sån och det respekterar jag :).

Btw nu är det dags för "frukost" för min del så jag skriver mer sedan.

Kram

♥ Tessan's personliga favoriter

I brist på annat tänkte jag visa er lite personliga favoriter ifrån min stökiga gaderob :) måste verkligen ta tag i den någon gång, slänga sånt som ska slängas och sådana saker.

Mycket klänningar men jag är väl lite galen i klänningar, fler som har samma "problem" ? .

Alla kommer från olika ställen på nätet framför allt men även en del är köpt i butik.

Ex den vit svarta tubklänningen kommer från Nelly

Den svarta siden klänningen till höger kommer från Chique

De andra 2 klänningarna från H&M

skorna minns jag inte vart dom är ifrån.

---------------------------------------------------------------------------------

Var och tog mitt blodprov för en stund sedan, gick ganska smärtfritt men jag hatar att jag bli stucken så i armen, bland det värsta jag vet.


♥ Cykeldag 21 och blodprov


Hoppas ni sovit gott? såklart har jag gjort det.

Idag är jag på cykeldag 21 och MÅSTE därmed gå och ta ytterligare ett blodprov i armen, men det kan jag göra på VC som tur är så jag slipper ta mig till sjukhuset. Det var visst noga med dagarna så jag får inte strunta i det.

För övrigt tror jag inte det händer så mycket idag faktiskt, måste i allafall diska och sådär här hemma.

Fler än jag som börjar ledsna på snön nu? här vräkte det ner ytterligare igår kväll så sambon fick ta bilen till jobbet idag för cykla gick ju inte. Jag vill ha SOMMAR nu.

Polisen i sthlm har ju fått in min väska men jag ska nog strunta i att hämta den, menar vem åker till sthlm för att hämta en väska? inte jag i allafall och framför allt inte när jag har allting nytt igen så som pass, bankdosa, bankkort osv, lite onödigt då.

Nu dricker jag kaffe och ska strax hoppa in i duchen så det bara är att gå till VC efter days :) lika bra att få det gjort snabbt än att dra ut på tiden.

Hoppas ni får en underbar dag.

Kram


♥ Tv tittande

Vad gör ni kära läsare ikväll? själv har jag tittat på outsiders innan och jag är lite fundersam hur man kan vara RÄDD för feta/tjocka personer, menar dom är väl människor dom med oavsett om man är smal eller inte. Sjukt att man kan reagera så som den tjejen gjorde även om det förstås måste vara oehört jobbigt för henne.

Nu ska jag snart fixa kaffe och fortsätta glo på 13 snart 30, den är rätt kul den filmen men vad hemskt det vore att vakna upp sådär en dag och man är typ 15 år äldre och fattar nada.

Nu är pissie på tv, kanal 8. Missa inte *ironi*

Skriver mer sen. Kram på er

♥ Vem bar den bäst?

Dessa 2 modeikoner bar samma burberry kappa under samma dag.
Men frågan är vem som bar den bäst?

Keira Knighhtley eller Blake Lively? fram med din åsikt om detta nu.

Själv tycker jag Blake var snyggast i den men hatten kunde hon skippat :) men hon är lika söt ändå. Keira är med söt men man kan ju bara välja en.


♥ En månad närmare sommaren


Gosh kan ni fatta att det redan är februari nu? jag har lite svårt för det. Tyckte nyss det var jul och hela fadderullan. Hoppas tiden går snabbt nu för jag vill ha sommar nu.

Dickas kommer hit, det är en hund jag passat i typ 1 år medans ägaren jobbar utomlands och han är så jäkla go den hunden. En blandning mellan amstaff&pitbull, super snäll och go är han. Ägarens son måste in till sjukhuset, lät allvarligt då hon böna och bad mig att svara på msn. Klart jag tar honom snäll som jag är. Engla saknar honom dessutom, det är likxom dom 2 mot världen.
Så det ska bli jätte kul att träffa honom igen faktiskt.

För övrigt är det visst imorgon jag ska iväg och ta blodprov igen inför utredningen. Tur armen har läkt sen i måndags för dom får bara sticka mig i samma arm eftersom jag är "van" vid det så att säga.

Ska ta min shake om en stund tänkte jag och sen ska jag nog träna lite.

Vad ska ni underbara läsare göra i dag då?

Kommer uppdatera mer sen.

Ha det guld. Kram


RSS 2.0