♥ Jag vann verkligen 1000 kr hos

Godmiddag vänner

Har ni sovit gott? jag sov väl så bra som man kunde med fyra huliganer i sovrummet :-) men det gick rätt bra ändå faktiskt, fick i allafall sova till halv 10 idag.

När jag kika in till Johanna så såg jag att jag var en av vinnarna i en av hennes tävlingar som jag var med i för ett tag sedan. Riktigt kul när man vinner eller hur.
Det jag vann var en värdecheck på 1000 kr hos Memoriesforlife där har dom jätte snygga saker, dock väldigt dyrt men detta hjälper ju mkt. Den dag jag får barn ska jag göra en avgjutning där.

Jag trodde först hon skämta med mig, jag såg ju mitt namn där och tordes nästan inte klicka på det, men när jag gjorde det kom min blogg upp så jag var en av vinnarna ( var 3 st). Himla kul tycker jag. Det gjorde min dag :-)

För övrigt så händer inte mycket här idag. Jag har precis diskat och det blir väl en runda med hundarna innan man ska in i duschen. Sen tänkte jag fixa till mina naglar lite, blir så torr om händerna när det börjar bli varmt ute.

Hade dessutom en jätte trevlig dag&kväll hos svärföräldrarna igår. Så underbart att sitta ute och äta grillat, riktigt gott. Blev bjuden på lite vin och någon likör från spanien. Till kaffet blev det daimtårta med glass.

Har ni haft en bra helg?

Kram på er



♥ Dagens outfit=ledig klädsel

Slänger snabbt in ett inlägg innan jag ska till svärföräldrarna och grilla. Ska bli riktigt mysigt.
Toppen kommer från bubbelroom och skorna från nelly, jeansen har jag ingen aning om vart dom är köpte faktiskt :-O hehe

Jag hoppas ni får en bra kväll. Bloggar mer imorgon för kommer hem rätt sent ikväll kan jag tänka mig.


♥ Pigg och glad

Godmorgon vänner!

Har ni haft en bra helg? Min helg har varit toppen faktiskt.
Sambon var på inflyttningsfest igår kväll och kom hem runt halv 3 i natt, jag var och träffa en kompis som jag satt hemma hos och snacka och drack lite, jag var hemma kl 2 i natt. Att vi inte gick ut var för hon har en son som för övrigt var ur söt :-)

När jag först kom blev han glad trots att vi aldrig träffats och ropade glatt HEJ till mig *s* därefter när Martina som kompisen heter skulle bjuda på kaffe så kom han och la en kanelbulle i min hand och sa att jag fick den, sötunge.

Min kväll var riktigt lyckad tycker jag, det var trevligt och kul framför allt att träffa Martina och hennes son. Hon är ny i stan och har inga vänner här så det var kul för henne med.

Dessutom hade hon 3 underbart söta katter. Fastna speciellt för en av dom och det är den ljusa på bilderna ni kan se sedan. Kolla in hur den andra sover, ser roligt ut.

På bilderna är vi lite påverkade av alkohol :-) såklart sov hennes son sen flera timmar då så han såg inte det att vi drack. Men det var jäkligt trevligt och det lär vi göra om.

Skrev aldrig mer igår för det blev stressat. Jag fick åka med sambons pappa till Martina eftersom han ändå skulle köra sambon så. Sola dessutom 20 minuter igår, riktigt skönt och inget jag gör ofta dock, vill ju inte ha cancer som en annan verkar eftersträva ;-)

Nu ska jag göra mig klar så det bara är att gå till svärföräldrarna sedan. Ska ju till dom och hämta lite saker, fika och sådär.

Kram på er




♥ Mina nya converse kom igår

God eftermiddag vänner :-)

Har ni sovit gott? jag har sovit otroligt bra.

Såg att jag inte blogga alls igår och det var för det var körigt och stressigt hela dagen. Jag skulle vara på djursjukhuset vid halv 11 och bussen var försenad så jag kom inte in förrän halv 12, och kl tolv skulle Dickas och Vega komma, så ni kan ju förstå min stress där. Djursjukhuset ligger på andra sidan stan än där jag bor så det är en bra bit, men otroligt nog hann jag, kom 5 min försent men det var ingen skada skedd.

Lovis åkte ju hem igår kväll men nu är det Dickas och Vega här en vecka istället :-) 3 hundar nu i helgen och 4 under kommande vecka, dygnet runt, det blir nog inte så mycket bloggande då :-P

Sen igår fick jag besök av en kompis, vi satt och fika och bara snacka skit om allt möjligt.

Mina nya converse från junkyard kom ju igår, dom jag bytte. Istället för svarta och vita så tog jag denna gång rosa och vita istället. Mina förra var i storlek 40 men dessa är 38 och passa perfekt. Att storlek 40 var för stora är för deras storlekar är baserat på karlar för annars brukar 40 funka och 38 är för små *s*.

Vad ska ni göra för kul i helgen?

Själv ska jag snart till systemet och köpa lite vin och sådär och sen ikväll ska jag till en tjejkompis och snacka skit och dricka lite vin med henne och bara umgås. Sambon ska på inflyttningsfest hos en arbetskamrat så vi får fullt upp på vars ett håll ikväll.

Kommer blogga mer sen och även lägga upp kvällens outfit..

Kram så länge





♥ Sjukhuset och lunch med en kompis

Go kväll på er!

Har ni haft en bra dag? min dag har varit kanon. Börja med att jag gick upp kl 7 i morse eftersom Oden skulle komma vid 8 tiden vilket han med gjorde, precis i tid. Därefter tog jag en efterlängtad och varm duch medans kaffet kokades i köket, helt underbart att känna den doften på morgonen sådär tycker jag.

Runt 10 tiden gick jag hemifrån eftersom jag skulle vara hos läkaren vid 11. Allt gick jätte bra där och jag fick beröm för hur bra jag sköter mina öron trots att jag inte får vara i och pilla med tops, känns kul ju. Dessutom fick jag även veta att det kommer bli en operation om några månader igen, dock på vänster öra denna gången men minst lika stor som sist ( 8 tim ) men det ska väl gå bra.

Efter sjukhus besöket så bestämde jag träff med en killkompis och vi gick åt lunch tillsammans och satt ute och snacka i det härliga vädret. Därefter körde han mig hem trots att jag sa att han inte behövde då han skulle tillbaka till jobb, men han ville göra det, jätte snällt.

Sen dess jag kom hem har jag bara tagit det lugnt eftersom jag har haft en jäkla huvudvärk på eftermiddagen igen, men det är över nu.

-------------------------------------------------------------------------------------------

Bara för att svara på några kommentarer här så VET jag att man inte kan sätta sig främst när man får barn, vad tror du egentligen? Jag sätter mina djur förre mig själv till och med. Att jag ska passa på att shoppa nu innan jag får barn behövs inte för jag kommer ha råd med det sen oxå, man har ju flera inkomster liksom+sambon har en inkomst med, så alla mina pengar lär inte gå åt till framtida barn så och även om det vore så, så unnar man sig något ibland ändå.

Att jag sen har breda fötter är ju inte direkt mitt fel heller, hellre det än små bebisfötter som inte syns typ sen får ju varje människa tycka vad fan dom vill, jag skiter i vilket liksom.
------------------------------------------------------------------------------

En rolig sak jag såg innan var min hund i kattlådan :-O haha.
Hon brukar faktiskt gå i den ibland, det är självlärt såklart, för jag går ju ut med henne var 4:e timme oavsett ändå så, annars är det djurplågeri anser jag. Men det ser så kul ut när hon är där.

Dagens dresscode bestod av jeans och den toppen/klänningen jag visa igår ifrån nelly och en tunn jeans jacka över och mina gladiator skor med nitar, riktigt snyggt.
Fick många avundsjuka blickar ;-)

Nu ska jag och sambon köpa pizza och gå ut med vovvarna, sen blir det filmtajm här hemma.

Hoppas ni får en bra kväll.


♥ Huvudvärken från helvetet

Nu har jag vilat i några timmar, var riktigt skönt men huvudvärken den består. Får nog ta en panodil eller något.

Just nu tittar jag på grey´s anatomy men är reklam i skrivande stund så jag passar på att skriva här.

Ikväll blir det att lägga sig i tid, Oden kommer ju imorgon bitti så jag måste upp 07.30 men det ska jag nog klara. Kl 11 imorgon ska jag till öronläkaren igen och då får vi se om det blir någon operation i höst för min del. Jag både hoppas och inte hoppas på det eftersom det gör FÖRBANNAT ont och jag önskar ingen sådan smärta, inte ens min värsta fiende.

Har ni gjort något kul ikväll?

Tips på bra laptopar tas fortfarande tacksamt emot.

Nej nu ska jag avsluta här men jag skriver kanske sen igen..

Kram på er



♥ Hämtat 2 paket nu+bilder

Gomiddag på er!

Sitter här med en jäkla huvudvärk som inte vill ge med sig, så efter detta inlägget blir det att krypa ner och förhoppningsvis vila bort värken.

Både mina klackar från bellme samt nelly kom idag. Även shortsen och klänningen, ni vet det Kenza gjorde reklam för, passa helt utmärkt när jag prova lite snabbt. Tog inga kort när jag hade det på eftersom jag var varm, vill gärna ducha först. Tyvärr kunde jag inte ha högre klackar än 12 & 11 cm på skorna pga mina knän och förbjudan av läkaren.

Så den som sa att h*n inte trodde på att jag köpt detta, här är beviset. Hur känns det nu loser?

Men bilder kommer i allafall.

Har druckit min 2:a shake nu, känns än så länge helt okej..

Pöss på er ;-)

                                    Naww so cute :-)


 

♥ Första shaken avklarad

Godmorgon vänner!

Gud vad seg jag är idag av någon andledning. Nu är i allafall första shaken drucken och jag börjar väl bli något piggare, har varit uppe några timmar redan pga sambon.

Har även mailat till RMC inför vår provrörsbefuktning, får se hur det går nu då. Lite nervös är man då man har hört att det gör ont att plocka ut äggen osv *brr ryser* men vad gör man inte för att få ett barn om man verkligen vill det.

Så fort posten kommer så blir det att gå iväg och hämta 2 paket, ska bli spännande att få prova sakerna där i. Fler än jag som älskar att shoppa kläder&skor?

I juli månad ska jag köpa en ny laptop tänkte jag, en liten mini pc som är lätt att ta med sig när jag reser till skåne och sådär så jag tar gärna emot tips på bra datorer.


Ska ni göra något trevligt idag?

Kram


♥ Jag är fan grymt duktig

Sitter här och dricker dagens 2:a shake som är lunchen, blir en till senare ikväll.
Än så länge har jag druckit 1½ liter vatten idag, ska bli lika mkt till.

Ja precis som rubriken känner jag mig grymt duktig idag. Det börja med att jag stack och hämta sambons paket och så fick jag motion, en halv mil blev det jag gick, känns gött i benen nu. När jag kom hem igen dammsög jag hela lägenheten, jag diskade, var upp på vinden med en massa saker och nu är även hundarna rastade så då slipper man tänka på det på några timmar i allafall.

På fredag är mitt projekt att göra sommarfint på balkongen, jag ska iväg och köpa massa blommor och sådär så det blir mysigt där ute. Har ju även vetrinären och läkaren för min del denna veckan så det är fullt upp ändå ju.

Nu tänkte jag vila ryggen en stund innan sambon kommer hem. Då ska vi väl fortsätta i gästrummet och pyssla så det blir klart någon gång.

Har varit kanon väder här hela dagen men nu kom det några skurar ute, får se om det består eller om solen skiner upp igen.

Dessutom kom mitt paket med mina klackar idag från bellme, tänkte hämta det men eftersom mamma skicka upp paketet från nelly med sakerna jag skrev om några inlägg nedanför som kommer imorgon så tar jag allt på en gång, så imorgon kommer jag visa upp 2 par high heels som jag köpt, klänning, shorts och en ny bh. Väntar dock på bubbelroom klänningen med samt mina skor från junkyard som jag bytte.

Blir en himla massa paket, rena julafton ju :-)


Önskar er en fortsatt bra dag.. Kram på er

♥ Here we go again

Godmorgon sötisar!

Nu är det dags för mig att ta tag i min vikt en gång för alla. Jag vägde mig idag och utgår ifrån den vikten, jag ska ner ytterligare 10 kg tänkte jag. Har precis druckit dagens första cambridge shake med smaken kakao/mint, den är godast av alla och man tröttnar aldrig.

Jag kommer ta en dag i taget, det är alltid bäst. Så som första mål har jag att klara av 5 kg på 2 veckor.

Tror ni jag klarar detta?

För övrigt idag ska jag städa av lite i vårt gästrum/barnkammare eftersom vi ska ha ett filmrum där tills vidare. Vi plocka bort en hel del grejor där igår och kommer bli mer idag. Vet någon vart man kan köpa snygga överdrag till soffor? tänkte att vi skulle ha ett sånt på soffan som vi ska ha där inne nämligen.

Jag fick även upp ett par somriga gardiner där inne igår, riktigt snyggt blev det faktiskt.

Annars ska jag strax klä på mig för att gå och hämta ut ett paket som sambon fått med högtalare eller vad det nu var. Eftersom jag är hemma så kan jag lika bra göra det, på köpet får jag ju motion :-) är väl kanske en halv mil fram&tillbaka så det är alltid något.

Hoppas jag får något paket idag i allafall *s* men det borde jag väl få.

Ska ni göra något kul idag då?

Kram på er


♥ Slut i "bollen"

Gah vad jag är TRÖTT, jag förstår inte det riktigt, eller jo kanske eftersom jag typ sov 4 timmar i natt innan jag gick upp halv 7 och sedan varit uppe sen dess. Dock får jag sova längre imorgon eftersom Lovis redan är här och Oden kommer först på torsdag igen.

Slumra till ett par timmar innan, riktigt skönt och behövligt.

Tyvärr kom det inga paket idag :-( men förhoppningsvis imorgon, då är det liksom dags.

Nu har jag fått en tid till vetrinären för min snutta. Hon ska dit på fredag och då till en vettig vetrinär som många rekomenderat. Hon var fullbokad hela veckan men hade EN tid på fredag kvar, den snodde jag åt mig *s* bra va

Angående läsarefrågan är det väldigt många som svara ögonen. Men det kanske inte är så konstigt. Ögonen är ju bland det första man tittar på eller har jag helt fel i det? Jag har hört att mina ögon påminner om kattögon och att dom är väldigt vackra, det gläder mig att höra/läsa.

Tänkte att jag skulle fixa lite kaffe nu och kika lite på tv. Sambon jobbar över ikväll, han skulle egentligen slutat 17 men jobbar än, pratar med honom på msn. Hoppas han kommer hem snart.

Har ni haft en bra dag i solen??

Pöss på er

Tips: www.nelly.se har fraktfritt hela maj ut, så passa på att shoppa där om det är något ni vill ha.




♥ Läsarfråga: Vilken kroppsdel är du mest nöjd med??

Här kommer dagens fråga till er läsare. Om du får välja  EN del på din kropp som du är mest nöjd med, vilken blir det då?

För mig blir det ögonen, jag får kommentarer för dom varje dag, så man känner sig stolt :-)


♥ Måndag morgon

Godmorgon vänner!

Nu har jag varit vaken i 1½ timme redan, riktigt segt om ni frågar mig men det funkar. Lägger nog mig en stund till så snart Oden kommer kl 8. Lovis är ju redan här, hon kom kl 7 så veckan kommer ju rulla på som bara den denna gång med, tiden går ruskigt snabbt när man har mycket att göra.

Fler än jag som är uppe nu?

Ser ut att bli kanon väder idag med, så jag ska väl vara ute en hel del med hundarna och förhoppningsvis hämta lite paket med som kommer idag, hoppas det i allafall.

Sitter och dricker kaffe och funderar på vad man kan fördriva tiden med. Har ni några förslag?

*Kram*




♥ Sängen ropar på mig, hör ni

Nää nu mina vänner kallar sängen, hör ni oxå det?? =) Tessan kom och sov i mig nu.

Har varit en lång dag och jag ska upp tidigt imorgon bitti så det är lika bra att krypa ner. Har en massa att göra imorgon ju, bla ringa djursjukhuset åt min vovve.

Jag hoppas er helg varit bra, min var helt okej. Har inget att klaga över i allafall.

Känner att jag börjar få rejält ont i magen, ägglossningen är på gång och för en gångs skull missar vi inte det :) dom senaste månaderna har vi missat den ju, pga han var borta ena gången och sen var jag iväg vid nästa. Perfekt tajming eller hur *s*.

Vad händer under kommande vecka? ska ni jobba/plugga eller är ni rent av lediga?

Sovgott på er sötnosar..

Kram :-P

♥ Så synd om min snutta

Har ni haft en bra helg? min helg har varit bra, väldigt lugn och skön faktiskt. Har ju bara städat och tagit hand om min älskade vovve.

Som ni vet skrev jag att hon var allergisk mot en massa grejer som är OMÖJLIGT att undvika, typ som gräs, träd och allt vad det heter där ute. Detta fick hon medicin mot (allergi tabletter) som även människor kan ta, detta hjälpte och jag fick 100 tabletter utskrivna då som jag kan hämta 4 ggr. Men nu efter 2:a gången hos denna vetrinären så fick jag dåliga vibbar, allt såg ut som en enda röra, papper på golv, inte ordning på saker alls eller något och det är ju skumt att han inte kan ge något bättre till min snutta.

Nu har hennes ena tass blivit helt förstörd, hon biter (förmodligen kliar det) mellan trampdynorna, så nu har hon stora köttsår där och det varar sig :-( hon har så ont att hon VÄGRAR gå ut och det gör så ont i hela mig att se henne såhär.

Så imorgon ska jag ringa ett djursjukhus som sambons syster rekomendera, hon känner en där som är jätte bra. Sambons syster utbildar sig till vetrinär i Uppsala så jag litar på henne. Så får hoppas det reder sig nu en gång för alla för min snutta.

---------------------------------------------------------------------------------------------

Förmodligen kommer mina kläder från nelly imorgon som jag visa i ett par inlägg längre ner. Ser fram emot att få prova det. Har ju även köpt ett par klackar från bellme som borde komma imorgon med samt en klänning från bubbelroom som kommer på tisdag tror jag.

Blir lätt att man klickar hem en massa när man ser något snyggt på nätet, håller ni inte med mig?

Nu ska jag dricka kaffe och vid 21 blir det film, sen ska man sova för Lovis kommer imorgon kl 7 trots allt.

Varm kram på er


♥ Veckans to do list

Denna vecka blir det relativt lugnt som ni ser på listan. Men planer kan ju ändras och det kan ju tillkomma flera saker till.

Tänkte fixa mina naglar och undrar vad ni läsare tycker är snyggast, runda eller fyrkantiga naglar?


♥ Ensamtid och städning som gäller

Hej vänner!

Sovit gott? som vanligt sov jag väldigt bra. Sambon och jag hade en mysig hemma kväll igår faktiskt, vi titta på film och åt våfflor med sylt&grädde, riktigt mumsigt faktiskt.

Lovis åkte hem runt 20 tiden igår kväll och kommer imorgon kväll igen :-) egentligen på måndag men eftersom dom ska lämna kl 7 på morgonen då så bestämde vi att söndag kväll passar bäst.

Sambon är iväg med några killkompisar, dom skulle visst åka ut till någon utsiktsplats för att ta kort med sina systemkameror *s* och ha picknick och sådär, samt att dom skulle grilla och lite så. Frågade såklart om jag ville med men eftersom det bara är karlar så avböjde jag och stannar hemma istället :-) så jag ska diska och städa här hemma tänkte jag.

Gästrummet vi har som vi ska ha som barnkammare sen när den dagen kommer, ska vi inreda som film rum, med nya tvn och göra det mysigt där, så blir det filmkvällar där. Vi är överens om beslutet och det passar nog alla, vi vill inte använda tvn hela tiden eftersom den har en lampa i sig, och när den går sönder kostar en ny 3000 kr, inte billigt direkt att ha såna tv apparater inte.

Gör ni något kul idag?

Skriver väl sen.. Kram på er


♥ Förmiddags shopping på nelly

Har ni sovit gott? Jag la mig strax innan 2 inatt men kunde sen inte somna på flera timmar, för jag mådde så illa. Hur jag än låg och vad jag än gjorde gick det inte över, riktigt jobbigt när det blir så.

Som ni vet så plåtades Kenza för www.nelly.com och jag har nu köpt 2 saker ifrån dom som jag fastna för men hitta även ett par klackar, sånt som behövs nu när sommaren är här ju.

Idag åker Lovis hem med, blir väl i eftermiddag någon gång förmodar jag, får se om hon kommer på måndag eller om det blir som sist dvs en vecka mellan gångerna.

Det är otroligt varmt här och väldigt fint väder så det blir väl att fixa till sig och gå ut sen. Vet inte vad som händer ikväll än men troligen går jag hem till svärföräldrarna, gjorde aldrig det igår för jag var sjukt trött.

Bilderna nedan visar vad jag shoppa hos Nelly, blev även en bh som man kan justera axelbanden lite som man vill beroende på vad man har på sig.

Ska ni göra något trevligt i helgen?


♥ Sommaren är här

Hej mina kära läsare!

Allt väl med er? här är det toppen med mig. Det är ett sånt härligt och underbart väder ute, solen skiner och det är 26 grader ute. Hundarna trivs och jag trivs, kan det bli bättre.

Igår titta vi som sagt på film på den nya tvn och det var verkligen awesome alltså. Vilken bild och kvalitet och ljudet ska vi inte snacka om. Det var riktigt trevligt med andra ord. Det var någon animerad film som sambon&hans pappa valde så jag brydde inte mig om vad den hette eftersom jag inte är mkt för såna filmer, men denna var riktigt kul faktiskt.

Tänkte passa på att visa er lite bilder ifrån min balkong. Jag trivs kanon i detta området just pga all skog och natur som finns, detta är helt otroligt och jätte bra när man dessutom har hund. Det är som lite på landet fast ändå inte utan rätt nära och bra till allt.

Om drygt en timme ska jag börja tvätta annars har vi nog inga speciella planer idag. Vi ska i allafall hem till sambons föräldrar idag eftersom hans mamma kommer hem ikväll och då är hon ensam hemma tills imorgon, så vi ska hålla henne sällskap lite tänkte vi och äta gott och sådär.

Gör ni något kul idag eller sitter ni med inne i det svala? :-)

Skulle köpa fästinghalsband idag men dom har förbjudit det så det går visst inte att köpa någonstans :-( riktigt eländigt nu när dom äckliga krypen börjar komma fram.

Nu är det kaffe paus här sen ska jag sortera tvätten.

Kram på er


♥ Film på nya tvn

Eftersom svärmor är i sthlm idag och imorgon på jobb så bjöd jag och sambon över svärfar på lite film mys ikväll, tycker inte om när folk sitter ensamna sådär. Har gjort blåbärs paj som vi ska ha till kaffet med vaniljvisp, ska bli gott.

Oden som valpen hette blev hämtad runt 17 tiden, men kommer imorgon bitti igen. Det gick så bra idag att dom undra om jag ville ha honom 2 dagar nästa vecka med :-) vilket jag såklart sa självklart till.

Har skickat mina converse nu så dom andra som dom lagt undan åt mig borde väl komma nästa vecka förmodar jag. Hoppas bara dom passar :-D annars blir det problem igen *s*

Nää nu ska jag förberedda fikat innan svärfar kommer. Jag hoppas ni haft en underbar kväll i allafall och får en fortsatt sådan.

GÖR NI NÅGOT KUL IKVÄLL?

Kram på er

♥ 3 hundar+2 katter= Zoo här hemma

Hej sötisar

Har dagen varit bra såhär långt? min dag har varit bra men det är som sagt fullt upp. Rubriken stämmer bra den. Jag passar ju Lovis tills fredag och sen idag kom det en ny vovve hit som ska vara här onsdag&torsdag varje vecka. En liten kille på 4 månader, så underbart söt men grymt busig. Alla hundar och kissar funkar kanon ihop och det är faktiskt relativt lugnt, just nu i skrivande stund sover gänget :-)

För övrigt ska jag skcika iväg mitt paket till junkyard idag, besluta mig för att byta ut mina converse istället mot mindre storlek istället för att sälja dom eftersom man inte får samma pris då ändå. Men många har hört av sig om klackarna från friis&Co och dom ligger ute på tradera nu. Inga bud än och dom går ut den 22:a så passa på att göra ett fynd för halva priset.

Här hittar ni våra auktioner och som ni ser har vi väldigt bra omdömmen både som säljare&köpare :-P

Nej nu är det dags för kaffe och en glass. Är otroligt varmt, hade problem med att sova i natt pga värmen trots att fönstret var öppet, men i och med att det var typ 19 grader ute kl 2 i natt så spela det ingen roll.

Kram på er

Visst är han söt? Tror rasen heter leonberger.




♥ Nu är nya tvn hemma

Go kväll!

Nu har jag precis haft mina underbara svärföräldrar på besök, satt och drack kaffe efter deras bilresa från Uppsala. Sambon och svärfar tog upp vår nya tv, jag är så jäkla nöjd med den.

Visst är den fin eller vad säger ni bloggläsare?

Ikväll är jag dock ensam hemma fortfarande då svärföräldrarna behövde hjälp med lite saker, så sambon sover där i natt men jag fick i allafall en liten stund med hela familjen. Gud vad jag älskar dom.

Tänkte se svenska hollywood fruar vid 21 och bara slappa resten av kvällen, har varit fullt upp och stressigt idag känns det som, ytterst sällan jag är igång sådär :)

Visst är det en jäkla skillnad på vår lilla tv som vi har nu och den nya, haha. Ska bli jävligt kul att se film på den nya tycker jag. Vi ska möblera om och sådär imorgon är det tänkt så får vi se vad det blir av det hela.

Vad gör ni söta ikväll?

Kram



♥ Äntligen måndag och älsk kommer hem

Godmiddag bloggen.

Har ni sovit gott? Jag satt uppe ändå till 04.30 i morse innan jag la mig och sov till strax innan 12 idag. Fråga inte vad jag gjorde uppe, det vet jag knappt själv. Jag var bara inte trött.

Ikväll kommer älsklingen hem ifrån stockholm. Tvn gick bra att hämta men den var tung, och det tror jag det. Det är ju en 55 tumare för guds skull så vad hade han väntat sig :-P har saknat min plutt hela helgen så jag kommer krama och pussa på honom i massor sen.

Idag kommer Lovis och ska vara här till fredag kväll, den lilla sötnöten.

Satt på www.have2have.se och shoppa innan, fick bli en väska och ett par nya skor..Vad tycker ni? visst har jag bra smak *haha* men jag gilla det i allafall.

Nu ska jag fixa lite kaffe och vänta på Lovis. Skriver mer sen.

Ha en fin dag.. *Kram*


♥ Dålig uppdate

Hej på er!

Kass uppdatering de senaste dagarna har jag märkt men nu är det på tiden då.

Har varit ensam hemma sedan igår eftermiddag då sambon åkte till sthlm för att hämta vår platt tv på 55 tum :) jag följde inte med eftersom hans föräldrar och syster skulle med och det var rätt fullt i bilen så jag och hunden skulle inte tycka om att åka där i trängslen. Dom skulle egentligen åkt idag men åkte igår och kommer troligen hem imorgon då sambon tog ut lite flex tid.

Sitter här med världens mensvärk, vakna i morse av sådana enorma smärtor och då visste jag att det var på g, precis på dagen. Så skönt att den är så regelbunden fanskapet *s* så nästa gång satsar vi hårt nu, har ju inte blivit ngt på 2 månader nu då han var bortrest en ägglossning och jag den andra nu när jag var i skåne.

Så idag har jag ingen aning om vad som händer faktiskt, ska fixa mina naglar och göra dom lite sommar fina tänkte jag, annars får vi väl se.

Måndag imorgon igen och då kommer Lovis tror jag. Ska skicka ett sms till ägaren idag så får vi se. Och på fredag kommer ju Dickas och Vega som ska vara här en hel vecka, mina sötisar.

Har ni gjort något kul i helgen då?

Kram


♥ Lyxfällan nästa

Godkväll

Har ni gjort något kul idag? förmodar att dom flesta är lediga idag, men tyvärr är det vanlig dag imorgon igen.

Själv har jag faktiskt inte gjort så mycket, peela kroppen idag igen såklart, lovely. Annars har det varit ett ruskigt tråkigt väder här, vill ju ha sommar nu. Är ju snart juni med och då ska det väl vara varmt *s*

Sitter och väntar på att lyxfällan ska börja kl 21. Hade tänkt se Bella&Tyra show men eftersom Pissie ska vara med ikväll så skippar jag det, men lyxfällan är ju bra mycket bättre ändå.

Har fixat iordning lite kaffe och sådär till programmet. Ska bara ta det lugnt nu då jag har mensvärk, inte kul att vara kvinna ibland, haha.

BTW jag följer troligen inte med sambon till sthlm i helgen eftersom både hans syster och mamma ska med i bilen. Samt att jag inte kan lämna katterna 2 dagar själv, dom åker på lördag och kommer hem på måndag. Men då ska jag ha en spa helg för mig själv tänkte jag, det förtjänar jag.

Hoppas ni får en fortsatt bra kväll. Nu ska djuren får kvällsmat.

Kram på er





♥ Kroppspeeling är så underbart

Godmiddag sunshines!

Jag vakna sent idag, eller jag vakna 7.45 först men som somna om lika snabbt igen och vakna runt 12 tiden, det var otroligt gött att få sova lite, därefter har jag varit ute med hunden, diskat och duchat och det var då jag gjorde en kroppspeeling på mig själv.

Det är en riktigt budget variant som man kan köpa i vilken affär som helst. Man vill ju vara fräch till sommaren och få bort alla döda hudceller från vintern och så, eller hur bloggläsare??

Den luktar super gott och min hud är såå len och mjuk nu och på köpet luktar man ju ljuvligt, sånt gillar vi :-P

Fick för mig att köpa den bara igår när jag och sambon ändå var iväg och så testa jag den idag. Tummen upp för den, kostar runt 50 lappen med. Nu ska jag norpa mina bryn och måla mina naglar tänkte jag.

------------------------------------------------------------------------------------------------------

För övrigt slutar sambon om 30 minuter och imorgon är man ju ledig så det blir massa gos då. Troligen åker vi ut till vår sommarstuga och fixar lite där med rabatten och såna saker, vill ju ha fint där tills den riktiga värmen kommer, vi trivs så bra där ute med.

Ikväll blir det väl att vi går hem till hans föräldrar, äter och dricker lite gott och kollar film ihop eller så. Älskar verkligen mina svärföräldrar, dom är helt underbara. Läser om så många som hatar sina osv men tro mig, hat kommer man INGENSTANS med.

Nu ska jag först ta lite kaffe och fika för mig själv och njuta av underbara vädret på balkongen.

Hoppas ni har en fin dag.

Pöss på er



♥ Söt webcam från Kina

När våra vänner var här på besök i söndags hade dom en massa presenter med sig ifrån Kina. Eftersom jag har bråttom iväg nu så lägger jag bara upp 2 av sakerna, men vi fick 3 D spel och allt möjligt utöver detta.

En färgglad sjal för kyliga sommarkvällar, riktigt skön och mysig är den och känns som siden. Glittrar mycket gör den med, sånt gillas :)

Den rosa söta "kameran" är en webcam, riktigt gullig eller hur? dom har massa sådana små söta saker där borta.
Har dock inte testat den än men det kommer väl det med när jag har mer tid.

Nu ska jag iväg och möta sambon, vi ska till hans föräldrar och sen ska vi åka och handla lite och såna saker, så jag skriver väl senare ikväll kanske.

Hoppas ni haft en bra dag :)

Kram



♥ Förebyggande inför kommande graviditet

Go kväll bitches :)

Hur har ni det? själv sitter jag och tittar på svenska hollywoodfruar, riktigt bra speciellt Maria. Gillar henne då hon är sig själv, så narturlig.

På vägen hem innan svängde jag förbi apoteket där jag köpte ren folsyre tabletter. Dessa är bra att ta en tid innan man blir gravid för att bland annat förebygga gomspalt hos fostret, riktigt bra med andra ord. Tidigare hade dom bara tabletter för dom som redan var gravida men hitta en ny sort  idag som jag såklart köpte, menar vad gör man inte  för sina framtida barn, man vill ju göra allt för dom.

Sambon står i duchen nu så jag ska väl fixa lite fika till oss, därefter ska jag ducha och sen blir det sängen för oss. Middagen var riktigt god, den hade jag lyckats kanon med sa älsklingen, vi somna som stockar båda två efteråt och sov i några timmar, hur skönt som helst.

Imorgon ska vi åka till hans föräldrar och sen en sväng till stan och kika lite.

Har ni en bra kväll?

Kram


♥ Pust när får jag vila?

Godmiddag på er!

Allt väl med er i solen? här är det bara bra. Har precis tvättat klart och även diskat så jag ska bädda rent sängen och sen ska jag börja med maten eftersom sambon slutar 16 idag. Innan dess var jag till vetrinären med hunden och fick lite mer mediciner för hennes allergi nu när sommaren närmar sig, därefter handla jag och skicka iväg ett paket. Så idag känner man sig duktig med, tycker jag har hunnit med en hel del faktiskt.

Till middag blir det potatis, lax med romsås och grönsaker, riktigt smarrigt eller hur? :) viktigt att äta nyttigt om man vill gå ner i vikt, och nu syftar jag på en annan "stor" bloggerska som äter skräpmat nästan dagligen men vill gå ner i vikt, trots att hon är rätt smal redan, märkligt hur människor resonerar.

Efter maten blir det att ta tag i disken och sen ska jag slappa resten av kvällen för det är jag faktiskt värd, eller vad säger ni bloggläsare?

Att jag är helt slut beror ju på att jag får spinga upp och ner från 7:e våningen :-( bra med motion men förbannad jobbigt med en hund i famnen med (hon vägrar gå i trappor) lat? javisst faktiskt och en massa matkassa och tvätt på det, ja ni hör ju hur det låter.

Hissen sätts igång om en timme så innan dess går jag inte utanför dörren :-D

Nej nu måste jag sätta igång här, ha en fortsatt bra dag.

Kram


♥ Uppe tidigt men ska sova igen

Godmorgon sunshines!

Sovit gott hoppas jag? för det har jag, somna som en stock men alltid lika svårt när sambon ligger och pillar jämt alltså, ibland får man verkligen ryta till och be han låta en vara, blir så jävla lack alltså. Sover jag så sover jag, så jäkla enkelt är det bara.

Lovis kommer förresten inte denna veckan eftersom husse kom hem redan idag, men det funkar ju det med. Då blir det ju rätt lugnt här hemma denna vecka. Så hennes matte kom förbi igår och gav mig 500 för veckan jag hade haft henne, sånt uppskattas ju alltid.

Imorgon fyller min svärfar år, undra vad man ska hitta på för något åt honom, sånt är alltid lika svårt tycker jag. Men det blir väl ett besök imorgon kväll och fira lite i allafall.

Den 28:e kommer ju Dickas och Vega hit med, dom jag visa bild på igår. Ska passa dom en vecka då medans ägarna ska till spanien. Då får jag 550 kr per hund för den veckan, inte illa va :-) snabba pengar om inget annat.
Så vem har sagt att man behöver en blogg för att tjäna pengar, haha skämt åt sidor. Men jag tjänar väl hellre pengar på ett vettigt sätt än att göra bort mig i en blogg.

Funderar faktiskt på om jag ska gå och sova ett par timmar till. Gick upp baraför att gå ut med hunden när sambon stack så jag slapp tänka på det under några timmar.

Idag ska jag i allafall tvätta, så det blir en jäkla massa motion eftersom hissen kommer vara avstängd mellan 7-16 idag, så nu förbannar man sig själv för man bor näst högst upp, men alla behöver vi motion.

Vad händer för er kära läsare idag?

Kram ♥

♥ Äntligen lugn och ro igen

Pust och stön alltså. Idag har det varit ovanligt mycket så jag lär nog somna gott ikväll.

Totalt var det 3 hundar, 2 katter och 6 personer här hemma varav 2 barn så det var ju skapligt mycket men det gick otroligt bra, men nu är  jag och älsk ensamna med våra djur så det är lugnt igen. Jag ska ta något att äta nu tänkte jag medans älsk är ute med vovven, sen blir det säkert en film innan man ska sova. Sambon börjar ju 7 imorgon bitti så det blir väl sängen skapligt.

Och tårtorna vi gjorde var super goda, vi gjorde 2 eftersom vi inte visste vad som skulle gå åt, blev  i allafall nästan en hel tårta kvar så nu har vi till fikat sen :)

Har ni några bra tips på film man kan se?

Kram och ha en fortsatt bra kväll.

♥ Minnet är bra men jävligt kort

Fler som har samma "problem"? Mitt minne är bra men kort verkar det som. För 2 veckor sedan kom jag överens med en kvinna vars hund jag passar rätt mkt att jag skulle passa denna hunden idag+hans flickvän några timmar, hehe ja ni läste rätt, dom kallar Vega som andra hunden heter för flickvän till Dickas :)

Så precis när jag var klar med städningen fick jag ett sms där det stod: Nu kommer vi med hundarna, är du redo? :)

Snacka att jag stod som ett frågetecken och trodde dom skämta med mig :) men det var jag som glömt bort att jag lovat att ha dom i några timmar idag eftersom jag inte träffat Vega förr och ska passa dom både en vecka senare i maj månad.

Lägger in en bild på dom, visst är dom söta? Det är den ljusa jag passat jätte mkt. Pitbull/amstaff och den andra är en rottis, en av varje kön.

Så nu är det 3 hundar och 2 kissar här :) samt att vi snart blir 6 personer med, hur fasen ska det gå :)

Nu kommer snart sambon från affären så då ska jag göra en tårta, blir en tårta istället för kladdkaka, men det går väl lika bra.

Haft en bra helg annars då?


♥ Storstädningen klar

Hej på er!

Dålig uppdatering idag men jag har varit i farten i flera timmar nu. Har dammsugit och tvättat golv här hemma, gjort rent till katterna, dammat, diskat och putsat fönsterna både in&ut sida :) snacka om att man känner sig duktig.

Nu tar jag igen mig med lite kaffe en stund innan jag ska ta en skön duch och därefter ska jag göra en kladdkaka. Våra vänner som är hemkommna från Kina ska komma förbi sen om någon timme och då vill man ju gärna bjuda på något gotti eller hur.

Sen blir det typ lugnt resten av kvällen, har fortfarande ont i ryggen. Känns som det är någon som kör en kniv i mig på högra sidan, not fun at all. Ska kolla upp detta och sen blir det att gå på proffs massage en timme under veckan, så jäkla skönt det ska bli.

Har ni gjort något kul i helgen?

imorgon bitti komer ju Lovis igen och ska vara här hela veckan. Dom skulle visst komma 07.15 imorgon bitti så det blir till att gå upp tidigt då, men sen lägger jag mig hos sambon igen en timme och myser.

Nää nu ska jag göra lite mer nytta här. Hoppas ni får en fortsatt bra dag :)

Kram på er










♥ Äckliga väder

Fler än jag som fullkomligt hatar när det regnar ute? Har inte varit ute på hela dagen utom ett par rundor med hunden, det det är inte lite det regnar heller utan en hel del. Ett perfekt väder för lite mys inomhus iofs men ändå.

Har inte gjort mycket vettigt alls idag faktiskt. Sambon drog ut till stugan tidigare idag när jag låg och sov, så man blev lite chockad när man vakna och han inte var hemma :) men det gick bra ändå för sen kom min älsklings gumma förbi med sin kille och sin son, riktigt trevligt besök får jag lov att säga. Hon är min bästa vän, hon vet ALLT om mig och kan man utan och innan och jag vet detsamma om henne, vi funkar så otroligt bra tillsammans och det är jag jätte lycklig för. Även hennes kille och jag funkar kanon ihop, var killen hon mötte när vi var på kryssningen :-) kul när sånt händer.

Nu sitter jag dricker kaffe och försöker komma underfund med vad jag ska göra ikväll. Är bort bjuden till en kompis på lite vin och prat men samtidigt vill man ju vara hemma och gosa, får fundera på det.

Vad gör ni i helgen?

Hoppas ni får en fortsatt bra helg.

Kramar till er




♥ Video på en kul hund



Lägger in en video på när jag och Lovis busa. Hon morrar alltid sådär när man klappar henne, leker med henne och när hon sover, hon är INTE agressiv alltså, men jag tycker det låter bra kul ändå.

För övrigt sover sambon och jag dricker kaffe och tittar på Happy Gilmore på tv. En riktigt slapp kväll med andra ord. Gör ni något kul?

Kram

♥ En nerv i ryggen sitter i kläm

Godmiddag bloggreaders!

Allt väl med er? det är helt okej här. Ber om ursäkt för min dåliga uppdatering idag men jag har haft såna fruktansvärda smärtor i ryggen nu i några dagar, alltid på samma ställe om jag sitter eller rör mig på ett speciellt sätt och idag när jag knappt kom ur sängen så fick jag fan nog. Fick åka till läkaren och gick inte därifrån innan dom kollat mig och det var visst en nerv som satt i kläm, tror fan jag har ont då. Gick ju tyvärr inte att göra så mkt mer, jag fick smärtstillande så får vi hoppas det går över av sig själv, annars skulle jag in igen.

Idag är det alltså fredag och Lovis åker hem, men hon kommer ju på måndag igen :) jag passar henne måndag-fredag nu, en jäkligt härlig hund alltså. Vi har haft en otroligt bra och kul vecka. Annars i helgen så har vi inget planerat, troligen kommer min BFF förbi med sin kille någon gång under helgen, annars blir det en sväng  till svärföräldrarna med. Men inte ikväll, då ska jag ta det lugnt, titta på film och sådär.

Nu är det dags för fika tänkte jag. Det är "storm" ute och blåser som bara f*n.

Jag skriver mer sen.

Har ni några planer för helgen?

Kram


♥ Vem bar den bäst?

Eftersom jag fortfarande är ensam hemma så kör vi en sån här "vem bar den bäst" inlägg i brist på annat, detta blir troligen kvällens sista inlägg med.

Idag står det mellan Katherine Heigl och Brooke Shields

Säg din åsikt nu om vem som bar denna klänning bäst?

Min åsikt är att Brooke bar den bäst. På något sätt sitter den bättre på henne och man ser hennes kurvor lite mer, sånt gillas i allafall utav mig. Inte snyggt om man är FÖR smal.


♥ Vi har blivit med platt tv

Hoppas ni har det gött såhär på kvällskvisten?? det har jag och är fortfarande otroligt glad.
Nästa helg ska jag och sambon till sthlm och hämta vår tv som vi köpt, vet ni vilken? En 55 tum platt tv, så otroligt skönt det ska bli med en sådan. Sen ska vi svänga förbi med lite möbler till sambons syster i Uppsala på vägen med, så det passa ju utmärkt.

Tvn är likadan som den på bilden, visst är den snygg?

Nu har jag i allafall haft besök och gör väl inte så mkt nu, kanske dags att ta en sväng med hundarna igen, tror nog den ena behöver det då hon inte gjorde nåt på förra rundan.

Har ni några braiga tips på vad jag kan göra dem andra timmarna jag ska vara ensam?

Något uttråkad är man kanske, haha men samtidigt skönt med lite egen tid, det behöver alla oavsett om man är sambo eller inte, punkt slut.

Kanske skriver sen. Kram på er


♥ Min gamla studentklänning

När jag var nere i Malmö och hälsa på min mamma så hitta jag min klänning som jag tog studenten i. Trodde den var slängd men mamma hade sparat den, så gullig hon är. Denna klänningen har jag inte sett på snart 8 år :-O tänkt att det blir 8 ÅR i juni som jag tog studenten, känns inte alls som så länge sedan. Dessutom är det min äldsta klänning någonsin, har nog aldrig behållt någon klänning så lång tid men denna kommer jag behålla, ett underbart minne som jag bar på ett av mina livs lyckligaste dagar.

Tog bild på den men tyvärr lite skrynklig då jag tvättat den men visst är den fin. Är en spetsklänning. Helt underbar är den, tror och hoppas jag kommer bära den i sommar med, är ju så snyggt till en solbränna.

Gör ni något kul idag? själv blir jag ensam hemma lite ikväll för efter sambon slutat vid 18 ska han på after work men det är lugnt, jag får lite besök runt 18.30 så det spelar ingen roll ändå.

Nu är det kaffe dags här i allafall, har druckit ovanligt lite kaffe idag mot vad jag brukar.

*Kram*





♥ På topp humör idag

Godmorgon bitch *L*

Har ni sovit gott? själv la jag mig i skaplig tid igår, blev runt halv 1 i natt som jag kröp ner till sambon. Var riktigt skönt att få sova lite mer. Gick sen upp vid halv 9 i morse och när jag skulle ut med hundarna så var hissen avstängd. Fatta vad jag blev sur, min hund kan inte gå i trappen så henne fick jag bära ner från 7:e våningen, jäkligt drygt om ni frågar mig, likaså upp fick jag bära henne.

Menar kan dom inte fixa sånt på kvällarna än på dagarna eller, jäkla nötter :-D

Idag är det lika underbart väder här hemma, känns så skönt att sommaren är på gång. Har ni några planer för sommaren? själv blir det lugnt här, sambon tog inte ut någon semester denna sommar för han sparar dom veckorna tills vi ska åka till thailand, riktigt smart. Men jag ska väl ner till skåne och en och annan tur till köpenhamn och GBG blir det säkert.

I eftermiddag ska jag till läkaren, hoppas det går bra. Då får vi även veta om det blir en 7 timmars operation på andra örat med, blir troligen senare i höst i såfall pga sommaren och så nu i såfall.

Nu ska jag dricka kaffe och föreberedda mina tradera auktioner tänkte jag, har ju en del jag ska sälja där som jag inte vill ha.

Kram på er så länge

♥ Hemma från restaurangen

Nu är vi hemma igen från restaurang besöket.
Otroligt vad gott det var alltså, det kommer jag äta fler gånger. Kostade 139 kr och då får man en öl eller vin till men gick tydligen att byta mot en cider eller läsk med som vi gjorde för samma pris.

Själv sitter jag och tittar på Grey´s anatomy medans sambon vilar lite. Han är väl trött efter arbetsdagen.

Nu verkar allting klart med forever21, dock bestämde vi att dom skulle skicka ordern på nytt så får vi se om den kommer fram denna gång eller inte. Paketet hade återvänt till dom tydligen så något fel var det ju någonstans. Ska bli spännande att se om det kommer fram.

Detta blir nog sista inlägget för idag, men vi får se. Ska bara mysa med min älskling tänkte jag.

Följer ni läsare några serier på tv? vill veta om det finns fler serie nördar som mig :)

Kram på er





♥ Kärleksmys ikväll på en restaurang

God middag på er :)

Jag är ny duchad och till fixad och kaffet väntar på att drickas upp på balkongen där solen skiner så skönt.
Jag och min sambo har bestämt att vi ska ut och äta ikväll, en restaurang har börjat med plankstek så vi ska dit och prova denna ikväll och se hur den är, det är ju bara för gott med planka, håller ni inte med bloggläsare?

Vi har ju vår favorit restaurang nere i Malmö där vi ALLTID äter en eller fler gånger vid våra malmö besök. Dock åt jag inte där denna gång jag var nere eftersom jag var ensam utan sambon då. Finns nog INGET som slår denna resaturangen, har varit vår favorit i 8 år.

Idag har jag en kort svart kjol på mig, linnet från bubbelroom, och skorna med 12 cm klackar från skotrend samt bagen ifrån Jofama by kenza. Sminkningen går i mörkt idag, sån kallad sotning. Tyvärr hann jag inte ta bild på den innan kameran bestämde sig för att lägga av :-O jävla skit sak..

Vad ska ni kära läsare göra ikväll då? Tipsa gärna om bra filmer man kan se.






♥ Hot or Not

Tänkte att jag skulle göra en liten "undersökning" här i bloggen gällande röd målade naglar.

Vad säger ni läsare, är det Hot or Not? eller beror det helt enkelt på hurdan personen ifråga ser ut osv?

Själv anser jag att det kan vara snyggt och även sexigt ibland. Jag är själv inte mycket för röda naglar och måla bara lite snabbt på mina för detta upplägget, ska ta bort det igen.

Så vad tycker ni?


♥ Underbara väder

God morgon sunshines!

Sovit gott hoppas jag? sov jätte gott jag med, somna dock rätt sent som vanligt men vädret gör mig på topp humör =) och det kan INGEN rubba.

Vid 23 tiden igår kväll var jag och älsklingen och hämta våra vänner från tåget, dom hade ju varit i Kina sen 18 april och hälsat på. Dom hade haft det riktigt trevligt och kul. Skönt att slippa behöva tänka på deras hus nu då :) haha

Jag och älsk pratar med om att ta en resa snart. Typ till Thailand eller något, men vi får se hur han gör med sitt jobb, är ju liksom inte bara att dra iväg tyvärr för hans del. Eller har ni tips på vart man kan åka? Utom USA för ditt vill inte han och jag ska resa dit med en killkompis senare i år.

Har ni lika underbart väder som vi idag? själv blir det en duch här och sen ska jag ut i skogen med hundarna, dom älskar att springa runt och leka och busa där ju.

Jag hoppas ni får en bra dag, för det ska jag ha :-)




♥ Mina friis&Co skor till salu

Godmorgon bloggen!

Har ni det bra? här är allt bara bra. Hunden jag nämnde igår är här och hon är hur söt och gosig som helst, riktigt snäll är hon med och allting går jätte bra.

Lite små seg är jag idag då det blev sent inatt men vad gör man inte för sina vänner liksom?? Jag gör ALLT för mina vänner, är inget snack om saken.

Ni vet skorna "Loulou" från friis&Co som jag köpte för ett tag sedan, likadana tydligen som kissie köpt. Dessa tänker jag sälja nu pga mina fötter var för breda för dessa. Ny priset för dom var 1299 kr så jag tänkte mig 1000 kr med frakt, dom är alltså helt oanvända och endast provade.

 Såhär ser dom ut (klickbar bild) och jag kan ordna egna kort på dom ifall det ska vara så. Storlek 40 är det då och finns inte i lager mer där jag köpte dom.

Kanske ska lägga upp det på tradera :-) får se hur jag gör.

Nu glor jag på days och dricker kaffe, riktigt gott. Efter det ska jag städa kylen och diska tänkte jag.

Hoppas ni får en underbar dag.

Kram på er ♥

Bilden nedan är på Lovis (Hunden jag pasar)

♥ Vakna för en stund sedan

Godmorgon :-) ja jag vakna typ för en stund sen faktiskt.

Har varit nere och lagt i ett par maskiner och det är snart dags att gå ner igen. Behövde tvätta lite efter veckan i Malmö så det känns bra. Runt kl 14 kommer en vovve hit som jag ska passa hela veckan, en jätte söt cockerspaniel som heter Lovis, hundarna kom så bra överens så det blir nog en kul vecka för dom hoppas jag.

Har ni haft en bra helg annars? Känns inte alls som måndag, troligen för jag kom hem på en lördag vilket jag aldrig brukar göra faktiskt, men denna gång hade jag inget val just pga idag och sen ska jag till läkaren på onsdag med och den tiden kan jag inte avboka.

Händer nog inte så mkt här idag, är underbart väder här idag med så jag ska väl ta en lång runda med hundarna senare i eftermiddag tänkte jag och ikväll ska jag och sambon laga mat tillsammans och bara mysa. Vi brukar ha sådana dagar där vi rår om varandra bara, utan dator och tv.

Nu ska jag ner i tvättstugan igen men kommer nog skriva mer sen.

Kram på er


♥ Borta bra men hemma bäst

God eftermiddag!

Har ni bloggläsare det bra i detta underbara väder? Jag har den kanon, dessutom kom jag hem ifrån skåne igår kväll, kändes otroligt skönt att få sova i sin egna säng igen faktiskt.

Har inte hänt så mkt här idag faktiskt, men ska snart ut med hunden tänkte jag. Solen skiner och livet är underbart. Satt ute innan och tog en kopp kaffe, riktigt gött.

Har ni haft en bra helg annars?

Dagens outfit bestod av en tunn vit tröja/topp och en svart kjol samt mina nya skor jag köpte i skåne.

Får skriva mer sen. Puss på er


RSS 2.0