♥ Godmorgon

Eller god förmiddag kankse man ska säga =) idag fick jag äntligen sova lite mer, ända till 10.15 vilket var jätte skönt. När jag vakna stod dörren öppen till trapphuset som gubbarna självklart inte orkat stänga efter sig när dom jobbar i badrummet så min ena katt var ute och härja i trappan, sedan hur länge vet jag inte men det var tur jag vakna då så jag hitta honom och sen min andra katt hade sprungit in till grannen där dörren stod öppen då dom jobbar där med. Fattar inte varför är det så jävla svårt att stänga en dörrjävel när man VET att djuren springer ut, jag kan liksom inte insolera dom en hel dag bara för den sakens skull liksom.

För övrigt är det fredag idag, ska ni läsare göra något kul i helgen? själv skulle killen ut ikväll efter jobbet så jag blir ensam hemma, ska väl pyssla lite här tänkte jag. Ska snart ner och ducha och sminka mig med innan jag måste till affären och handla lite.

Imorgon ska jag ner och sola lite, blev aldrig av igår eftersom jag vill vänta lite mellan gångerna. Tur man inte gör det så ofta, det är ju inte direkt bra men det blir ju rätt snyggt =)

Nu ska jag kolla nätet och se om jag hittar ngn locktång =) skulle behöva det tills vi åker på kryssningen på onsdag.

Jag uppdaterar sedan. Kram på er

Kommentarer
Postat av: Sabine

Hmm dålig stil av hantverkarna, så svårt är det inte att stänga en dörr liksom.



I helgen så hoppas jag på att jag får barn, lite roligt skulle det vara:) Hoppas din helg blir bra och att du hittar en shysst locktång:)

2009-10-23 @ 15:09:25
URL: http://nissesmamma.blogg.se/
Postat av: Mallamousan

HA EN BRA FREDAG!!!!



http://mallamousan.blogg.se

http://mallamousan.blogg.se

http://mallamousan.blogg.se

2009-10-23 @ 15:42:35
URL: http://mallamousan.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0