♥ Alla hjärtans dags tips

Snart är det återigen dags för ALLA ♥ DAG och det är årets mest romantiska dag enligt många. För oss är det som vilken dag som helst, man behöver inte en speciell dag för att uppvakta varann. Att uppvakta varann mitt i veckan, helt spontant och för man själv vill det kommer man längre med, då visar man att man verkligen VILL och inte för man känner sig "tvungen" pga alla hjärtans dag.

Även om man inte firar denna dagen så är ju ändå en romantisk middag på favorit restaurangen mysigt, eller helt enkelt laga till nåt hemma och bara vara.

Följande saker kommer ifrån Bluebox och D7 , så kolla in där. Där finns massor av bra saker för en rimlig summa. Men kom ihåg att det inte är värdet på saken som är avgörande utan TANKEN bakom det hela.

Under olika år så har jag själv gett min sambo vissa av sakerna på bilderna, bla det vita hjärtat där det står Love you always men i detta hjärtat fanns då en glasros med gröna blad och röd knopp, han uppskatta det mycket. Även fyll i själv boken är ett hett tips som även jag gjorde förra året till min sambo där man skriver i alla minnen man har tillsammans och klistrar in bilder på sig eller er där, ett minne för livet helt klart.

Så har ni några mysiga planer för er respektive på valentine's day?


Kommentarer
Postat av: Emmelist

hehe nej det känns väldigt drygt idag kan jag säga :P

2010-02-04 @ 11:45:45
URL: http://emmelist.blogg.se/
Postat av: Tobias

Förstår jag, man har förändrats så mycket ;)

2010-02-04 @ 12:30:12
URL: http://grymtroligperson.blogg.se/
Postat av: Alexander

Hello :) Allt bra med dig idag? :)

2010-02-04 @ 15:31:22
URL: http://rajjarn.blogg.se/
Postat av: vendela

heej hur mår du en torsdag som denna? :D kraam

2010-02-04 @ 17:15:09
URL: http://vendelaemma.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0