♥ Värsta snöstormen

Godmorgon bitch!

Hoppas ni sovit gott, det har jag men jag retar mig så pass att jag vaknar kl 8 varje dag, även på helgerna nummera, då vill man ju gärna sova ut lite grann.

Här är värsta snöstormen ute, vräker ner snö och blåser som sjutton, inget väder att vara ute. Bättre att sitta inne och gosa med djuren tycker jag.

Tror inte det händer så mkt idag, man kan ju lixom knappt gå ut så det blir ju att vara inne i värmen istället. Undra om sambon cykla eller tog bilen idag, har inte hört av honom idag än, då han stack när jag sov :)

Ikväll mellan 18.15-22.00 ska jag i allafall tvätta *jippi* eller inte :) för att få lite extra motion ska jag gå ner&upp för trapporna istället för att ta hissen, duktigt va. Är ju trots allt våning 7 man bor på av 8.

Har dessutom världens bästa älskling, han skaffa sig en ny systemkamera, alltså samma som han hade innan med 2 modeller nyare så att säga, och jag fick hans gamla så nu har jag med en systemkamera :) men den funkar kanon, har testat den lite. Och då är denna använd typ ngn mån så den är ju ny.

Fler som har killar som är pryltokiga? jag blir galen på min sambo ibland för han har typ 10 bärbara datorer, 2 av de nyaste videokamerorna dvs dom små som ryms i en handväska, 4 kameror dvs 2 systemkameror, men han är ju sån och det respekterar jag :).

Btw nu är det dags för "frukost" för min del så jag skriver mer sedan.

Kram

Kommentarer
Postat av: Frida

Va snäll sambo du har :) hade också velat ha en systemkamera.

2010-02-03 @ 09:59:16
URL: http://tgif.blogg.se/
Postat av: sara

Hatar snö:(

2010-02-03 @ 10:21:21
URL: http://weloveandhate.blogg.se/
Postat av: Leonard

Hej, allt bra? :)

2010-02-03 @ 15:17:03
URL: http://trierer.blogg.se/
Postat av: Emma

Min man gillar också prylar och det är roligt så länge det finns utrymme i plånboken för det ;) Han är dessutom duktig på att göra efterforskningar först för att veta vad som är riktigt bra grejer. Då blir köpet ett bra köp (till skillnad från impulsköp som jag brukar stå för :))

2010-02-03 @ 15:31:02
URL: http://emmassidor.blogg.se/
Postat av: Maria

Min man e också pryltokig. :)

2010-02-03 @ 15:39:56
URL: http://www.glawe.se/blogg

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0