♥ Mätt och belåten

Nu är både jag och sambon mätta och belåtna =) det fick bli kebabkött och ris och vitlökssås, det var riktigt smarrigt faktiskt. Kebabköttet var verkligen gott kryddat, inte alls som på pizzerian.

Sambon gjorde en mjuk pepparkaka innan som vi ska mumsa på sen med glögg, så det blir förmodligen inte fler inlägg ifrån mig idag men jag skriver mer imorgon ju. Hoppas ni inte saknar mig för mkt ;)

Har alla haft en bra kväll? här öser det verkligen ner ute, tur man inte ska iväg eller nåt.

Sambon duchar nu så jag ska väl fortsätta mitt tv tittande tills han är klar, sen får man se vad vi hittar på.

Önskar alla en trevlig måndag kväll. Puss på er


♥ Video med djuren

Tänkte lägga in en video med mina djur. I påsen fanns Englas dietfoder, ett grisöra och en julkalender till henne :) och givetvis är hon väldigt vaktande mot denna när katterna är nyfikna.

Checka in videon, tycker det ser roligt ut. Igonera min skånska röst *asg*


♥ Fråga till läsarna?

God eftermiddag på er!

jag förstår inte vart dagen har tagit vägen, det har gått så snabbt att jag inte hunnit med. Insåg precis att klockan är halv 4 och sambon slutar om 1½ timme. Jag och Engla ska möta upp älsk vid affären och köpa lite gott till vår glöggkväll med en massa mys.

Sitter och fundera på vad man ska ha till middag och ni läsare kanske kan hjälpa mig. Det står mellan följande.

Lax och Potatis och någon sås till det och grönsaker såklart ;)

Kebabkött (färdigt bara att värma och krydda efter smak) och ris och någon god sås till.

Vad skulle du helst vilja ha?

Nu är jag i vilket fall som helst nyduchad och redo att gå iväg om en timme drygt..

Puss på er.

♥ Tävlingsdags igen

Nu är det dags för ännu en tävling tillsammans med market2member där du kan vinna en kropp&själ box ifrån www.liveit.se .

Liveit är en bra sida på nätet där man kan hitta den perfekta presenten till bra priser och urvalet är stort.

www.market2member är en sida där man får poäng tillbaka på det man handlar, nelly, h&m m.fl är anslutna dit så det är bara att shoppa på.

Detta är alltså en tävling där flera bloggare är med och tävlar och det går ut på att få flest värvade. Så får ex jag flest värvade så vinner jag samt en av dom som varit med och tävlat hos mig, så därför är det VIKTIGT att ni blir medlemar gratis&kostnadsfritt via min länk och inget annat.

Ska vi få hem detta??

För att vara med i tävlingen ska du göra följande

Gå in på www.liveit.se och kolla vilket kropp&själ paket just du skulle vilja vinna och kommentera detta.

Blir medlem gratis via min länk här




♥ Ny vecka igen+ vinnaren utsedd

och  en vecka närmare julafton. Nu börjar jag känna jag få lite julkänslor, troligen är det för jag är sams med min sambo igen vilket är oehört skönt.

Vad händer för er söta läsare denna vecka då? tror inte det händer så mycket här faktiskt, men än vet jag inte. Ikväll ska jag och sambon ha lite mys med glögg och sådär, dessutom har man ju ägglossning, kan inte bli bättre :).

Tänkte även presentera vinnaren av tävlingen jag hade som slutade igår, där man kunde vinna ett rosettspänne i valfri färg (svart el vinröd).

Och vinnaren blev Johanna, STORT GRATTIS TILL DIG. Du kan höra av dig till mig och välja färg på din vinst och sen skickar jag den till dig.

Nu är det kaffe dags och snart börjar VBÅ, så vi höres under dagen


♥ Vi är sams igen =)

Jag och min älskling är sams igen, över ett dygn tog det. Rekord troligen, tack och lov bråkar vi inte så ofta. Blev heller ingen fika för min del idag för han fråga ju inte. Han hade alltså suttit och väntat på att jag skulle ringa och be om ursäkt och jag gjorde likadant, detta resultera i att han ringde runt 19 tiden ikväll och fråga om jag inte tänkt höra av mig alls idag.

Men nu är allt frid och fröjd och det känns skönt. Hatar att bråka med älsk ju.

Om drygt en timme avslutad tävlingen där du kan vinna en rosettspänne till håret i valfri färg, svart eller vinröd. Tävlingen hittar du här

Nu ska jag fixa kaffe och slappa i soffan lite.

Kram på er

♥ Fråga från en läsare

Tidigare idag fick jag en fråga av en läsare som undra vad det är för tatuering jag har på min arm. Om jag nu inte minns helt fel så lade jag väl in en bild på den för ett tag sedan.

Mitt svar är då. Jag har ända sedan 14 års åldern velat ha en tatuering. Min mamma och pappa (styvpappa) lova mig detta när jag var 15 år :) när dom lova detta var dom lite onyktra (det var nyår) så dagen efter fick jag ett fett NEJ direkt. Sedan drömde jag bara om detta i många år, likaså min piercing i navlen, den fick jag vänta med tills jag var 18 år trots det tog jag inte den förrän jag var 20 år 2 gånger till och med pga en orsak till det då.

Tatueringen på armen är egendesignad och föreställer ett hjärta med namnet: Engla i det är min hund som heter så. Tatueringen fick jag i 25 års present av 2 vänner.


♥ Vem bar den bäst?

Vem av tjejerna bar klänningen bäst? Lindsay eller Kim.

Jag tycker absolut att Kim bar den bäst, sitter snyggast på henne tycker jag. Någon som håller med mig?


♥ Dagens outfit

Hej igen på er!

Nu är jag duchad och sminkat samt påklädd så nu får gärna sambon höra av sig om han vill ha med mig på fikat. Den som lever får se.

Jag blev väldigt nöjd med min outfit idag faktiskt, det röda siden linnet med paljetter runt halsen köpte jag förra julen för att ha till julafton, tyckte det var en bra ide att ha det idag då det är 1:a advent ju.

Självklart måste jag hänga med i rosett trenden om ni kollar noga i håret men jag passa inte i det va? men tyckte bilderna vart rätt bra ändå, stort ego eller :P ja visst.




♥ 1:a Advent

Godmorgon på er sötnosar!

Är allt bra med er denna söndag? som dessutom är första advent.
Här är allt toppen idag faktiskt, är inte jätte glad men bättre än igår i allafall. Hade tänkt ducha och sådär om nu sambon hör av sig när dom ska åka på fika, är väldigt tveksam att följa med pga det igår som hände mellan oss.

I natt lyckades jag förstöra hela min blogg =) så det är därför jag håller på att ändrar mkt i menyn osv, och nu börjar den ta sin gamla form igen vilket känns skönt.
Besökräknaren fick jag göra om så istället för 5000 besökare står det 1 nu, taskigt men thats life.

Jag hoppas ni alla får en underbar advent.

Kram på er


♥ Bästa vänner

Jag är 27 år och har varit med om otroligt mycket i mitt 27 åriga liv. Tyvärr är jag en sådan som känner förtroende ganska snabbt för människor vilket innebär att jag då öppnar mig mycket och pratar om lite för privata saker. Detta kan sedan folk använda mot mig, som tur är har jag lärt mig av mina misstag och är väldigt noga med vilka jag släpper inpå mitt liv idag.

Jag träffa Camilla för drygt 6 månader sedan och vi klicka väldigt snabbt. Vi träffades irl efter 2 månader vilket gick super bra. Hon sov över här till och med första gången. I september åkte vi på en underbart rolig kryssning tillsammans. Hon har träffat min sambo och jag träffa hennes barn. På kryssning träffa vi Micke och hans tjejkompis och vi hade det jätte kul alla 4 hela natten lång. Vi klicka så bra att alla byte nummer med varann. Micke är nere hos Camilla nu i helgen och dom var hos mig igår en sväng på fika och snacka skit.

Idag skulle vi med ses men med tanke på min braiga dag så slapp vi det. Dock berätta jag sanningen för dom och sa att jag och M (sambon) var lite osams, ingen big deal utan om en skit sak egentligen men han reagerar så jävla starkt. Och genast ramla det in sms, hur mår du, vad har hänt, han är väl inte elak mot dig och efter det sista sms:et där om han var elak mot mig dvs slagit mig så dröjde mitt svar och dom ringde som fan, dom blev visst oroliga.

Jag sa att han såklart ALDRIG lagt en hand på mig och skulle aldrig göra det heller. Jag är inte van att kompisar bryr sig sådär då jag blivit utnyttjad en hel del. Jag är verkligen glad att dessa 2 finns i mitt liv, dom är underbara på alla sätt och vis. Jag älskar ER =) jag och Camilla är bästa vänner. Vi planerar redan in en ny kryssning :P

Vad skulle man göra utan dessa underbara vänner??


♥ Kod till stylebystars

Här kommer ännu en kod som ni anger i kassan på www.stylebystars.se för att få 20% rabatt på det ni handlar där. Ange koden SERENASTYLE .

Jag kommentera ett inlägg i kisses blogg där hon fråga om man föredrog manliga eller kvinnliga läkare och jag svara då att jag föredrar kvinnliga pga det jag varit utsatt för. Fick då en kommentar med en fråga vad jag varit utsatt för och tyvärr vill jag inte lämna ut så pass mkt i min blogg men jag kan skriva att det handlar om VÅLD både 1 och 4 gånger tyvärr, man har fått sig en rejäl smäll.

Tittar på CSI miami och käkar en påse bilar och dricker cola. Försöker komma på andra tankar och försöka glädjas åt julen.

Fick några kommentarer om mitt tidigare inlägg och visst de flesta har nog sådana dagar ibland, det är helt normalt. Dock beror inte mitt på pms :D som ngn annan skrev utan jag har ägglossning imorgon.

Nu börjar tv igen så vi höres.

Kram



♥ Far åt helvete

Har ni någonsin haft sådana dagar där ni vill be typ allt och alla dra åt helvete? och bara krypa ner i sängen och dra täcket över huvudet och bara vara ifred?

JAG har en sådan dag idag, en över jävlig dag då jag gråtit 2 ggr vilket inte är normalt för mig, jag gråter ytterst sällan. Har fått upp julstakarna med men inte fan känner jag en liiten gnutta av julkänslor :( på msn står det: No christmas feeling, fuck you och jag MENAR det. Jag brukar alltid vara glad vid julen eller när det närmar sig.

Jag har inte ens pratat med sambon alls idag, han är som tur är inte hemma och lär inte komma hem ikväll heller, jag vill vara ifred. Back off typ.

Vad ska jag göra? Jag hatar att må såhär som jag gör. Jag känner att det spelar ingen roll om jag försvinner för gott eller inte just nu, för vem fan skulle sakna mig. Men självklart gör jag INGET dumt men tänka kan man alltid.

Ingen som vill prata på msn heller och jag känner mig allvarligt talat ensam fast jag vill vara ifred, dubbelmoral eller vadå.

Har precis ätit lite och varit ute med snuttan en sväng och nu ja vad fan händer nu då, har ni några ider?

Puss på er

♥ Läsarfråga


♥ Lördagen den 28/11

God middag på er!

allt väl med er idag? här är det helt ok, trots att kl bara är 14 snart har jag gråtit en gång idag, det var LÄNGE sedan sist så det var mkt känslor som ville ut.

Vad händer idag? själv är jag nyduchad och mejken är på så jag är redo för vad dagen har att bjuda på men dock ska jag vila lite nu för jag har en satans huvudvärk IGEN.

Har ni fått upp julstakarna än? det har inte vi, blir väl under dagen. Jag har NOLL julkänslor nu, vilket i sig är tråkigt så jag hoppas det ändras för jag tycker om julen, det är en mysig högtid.

Solen skiner och det är rena rama höstvädret här idag, men sånt kan ju ändras snabbt.

Såg en blogg igår där det var en tjej som HÄRMA kissie till punkt och pricka. Kan man inte vara sig själv bara? har folk så låg självkänsla eller vad är det frågan om.

Nu ska jag inte uppehålla er mer, skriver sen.

See ya


♥ Världens längsta naglar

Hur äckligt är inte detta då? jag tycker vaken det ser snyggt eller frächt ut alltså. Menar hur kan man leva normalt med såna naglar? bara undrar, jag skulle aldrig klara det.

Vad tycker ni läsare om det?

Sitter och camar med en kompis nu så det får blir ett snabbt inlägg :)




♥ Tävling-presentkort



♥ Julkalender till vovven

Var ute en sväng innan med Engla och passa då på att gå ner i djuraffären för att köpa hennes diet foder. Där hitta jag en julkalender med 24 luckor och bakom varje ligger en hund godis =) rätt coolt så den var jag tvungen att köpa med samt att hon fick ett grisöra, det älskar hon.

Är ni sugna på nya skor? då tycker jag ni ska hålla koll här i bloggen för jag kommer lägga upp en tävling under dagen där ni har chansen att vinna ett presentkort i några noga utvalda skoaffärer, kortets värde är 200 kr.

Nu ska jag fortsätta städa lite och sen kommer tävlingen upp.

Kram på er så länge


♥ Äntligen fredag

eller vad säger man? tycker denna veckan har gått otroligt fort måste jag säga av någon andledning.

Vad ska ni läsare göra i helgen? idag tänkte jag att jag skulle städa av lite och sådär och få upp våra julstakar, har ni fått upp dessa ännu?  Har sett flera grannar som haft det hela veckan faktiskt, är ju inte direkt för tidigt att börja med det. Och på söndag ska vi till sambons bästa vän på adventsfika och även sambons föräldrar är bjudna annars blir nog helgen lugn. Om en månad är vi i skåne =) vi längtar så.

Har bestämt att jag ska köpa en mobil till sambon i present, ngn som vet någon bra med mp3 spelare? själv ska jag nog ha en sådan rosa samsung med toch skärm =) får se när jag behagar köpa en.

Har laddat ner lite nya borstar och sådär till photoshop så jag ska sitta och leka lite sen med det tänkte jag, får se vad det blir för något.

Sen ska jag även skicka in en skriftlig begäran till hyresvärden så har man tur får man pengarna innan jul :)

Nej nu ska jag fortsätta spela här och snart titta på VBÅ :) serie nörden som jag är.

Puss på er


♥ Godkväll

Har alla det bra? det har vi men man är fruktansvärt trött så jag funderar faktiskt på att gå ut med hunden nu och sen sova för natten, en envis huvudvärk har man med tyvärr.

Sambon ligger kvar i sängen men han kommer väl upp snart och gör sig klar för natten.

Tack för alla underbara kommentarer jag fått idag, alltid kul.

Jag skriver mer imorgon. Sovgott på er.

Natti kram

♥ Vem bar den bäst?

Vem bar klänningen bäst? Skådespelaren Anne Hathaway eller modellen Chanel Iman?

Personligen tyckte jag att Anne bar den bäst såklart


♥ Godmorgon bitch

Godmorgon gott folk!

Torsdag igen och ännu en vecka har snart gått.

Förlåt för kass uppdatering igår kväll men jag och sambon myste hela kvällen faktiskt. Vi titta på SAW 6 och åt kladdkaka med vaniljvisp till =) mumsigt värre var det men inte direkt nyttigt.

Ärligt fattar jag inte hur det kunnat komma ut hela 6 filmer med Saw, eftersom han inte dog i 6:e filmen lär det garanterat komma ut en 7:a med. Så jävla kassa filmer men ändå kan man inte ge fan i att titta på dom :P.

Vad ska folket göra idag då? själv blir det inte så mkt, det regnar som sjutton så inte vill man gå ut inte.

Fick ett mail av min hyresvärd igår och jag blev så glad. Eftersom vi varit utan badrum i hela 85 dagar under renoveringen får vi tillbaka 40% av detta, samt den el dom förbrukat dessa mån ca 1200 kr och sen ska dom göra nåt med rören from måndag och det får vi med ersättning för, i rena pengar direkt in på kontot :) för hyran får dom ju liksom inte sänka. Alltid kul med lite extra pengar.

Katter är kända för att hata vatten, men inte min hankatt. Kolla in bilderna på honom. Han ÄLSKAR att bada.

Nu ska jag fixa lite men vi höres. Våra tradera auktioner hittar ni här

Där jag bland annat säljer ut den där svarta tubklänningen från nelly.  





♥ Tävling

En perfekt tävling för dig som vill följa med i rosett trenden à la Foki och Kissie. Det finns 2 färger att välja mellan och det är vinröd och svart, vinnaren får välja valfri färg.

Rosetten kommer ifrån www.l8nyberg.se där även kissie och Foki köper sina rosetter till håret.

För att vara med i tävlingen

Du ska ta bilden och länka till tävlingen i din blogg.

Skriv varför just du ska vinna i en kommentar.

FÖR EN EXTRA LOTT SÅ LÄGG TILL MIG PÅ BLOGLOVIN. Inget tvång.

Tävlingen avslutas på Söndag dvs 1:a advent.

Lycka till ♥


♥ Vinn en valfri tidningspremunation

Nu är det dags för ännu en tävling tillsammans med market2member. I denna underbara tävling kan du vinna en valfri tidningspremunation hos www.tidningskungen.se värde 450 kr.
Tidningskungen är en bra sida på nätet med i stort sett de flesta tidningar som finns och priserna är väldigt bra dessutom. Kundservice är bra och snabba leveranser.

market2member är en kanon sida där man får poäng tillbaka på allt man handlar på nätet som man sedan kan växla in mot antingen presentkort, pengar eller helt enkelt sänka till välgörenhet.

Detta ska du göra för att vara med i tävlingen

Gå in på tidningskungen och kolla runt vilken premunation du helst skulle vilja vinna och skriv det i en kommentar till mig.

Bli medlem på market2member gratis via min länk http://www.market2member.com/invitation.jxp?uid=79cc20f1-445e-488f-8276-4d538e7d3583 . OBS: Det är viktigt att du blir medlem via just min länk för att kunna delta i denna tävlingen, detta kollas upp av både mig och market2member och du ska kunna uppge ditt användarnamn.

Stort lycka till


♥ Godmorgon sverige

Hoppas ni sovit gott? själv sov jag helt ok men vakna dock i en tom säng runt 06.50. Blev något förvånad för jag trodde sambon börja kl 8 idag, han har lite olika tider denna veckan då folk på jobbet ska till Stockholm. I vilket fall som helst gick jag en promenad med vovven i regnet som varken hon eller jag gillar.

Dricker mitt kaffe nu och fick en liten attack i magen som påminner om gallstens anfall, man kunde ju få detta men det är på långa vägar INGENTING mot det onda jag hade innan opereationen.

Skrev ju inget igår kväll men det beror på att det var Tisdag=min tv kväll =) så är det bara och myste mkt med sambon, man får ju priotera rätt ;).

Kolla in denna bloggen ni som försöker få barn och liknande.

Vad ska alla göra idag då? just nu vet jag inte då jag vakna med huvudvärk, hur kan man förresten göra det? menar man sover ju och anstränger inte sig direkt då.

Nä nu ska jag kolla tradera och bara koppla av lite. Men jag skriver mer sedan.

Puss på er bitch =)


♥ En dator någon

Vad sägs om den läckra tårt datorn? jag förstår inte hur folk får sin fantasi att skapa något sådant.



 Eller varför inte en tårta som ser ut som eiffeltornet?

 Denna skulle absolut jag tänka mig :) hehe den ser mumsig ut.

Satt och leta efter inspiration till tårtan jag ska göra till sambons 30 års fest och hitta då dessa.

Nu ska jag lägga mig och sova lite eftersom jag vakna 06.15 i morse till ingen nytta i stort sett.


♥ J.Lo gör en tabbe

Även super kändisar kan ramla mitt i ett uppträdande. Bara att resa sig och låtsas som ingenting precis som J.Lo gör i denna videon. Dock hävdar stjärnan att det var meningen att ramla men kollar man in videon så tror jag inte så mkt på det.

Bara att inse det Jennifer, superstars gör misstag oxå. Inget man kan undgå. Man är inte merän människa. Realax damit.


♥ Grr jävla sätt

Ibland hatar jag verkligen sjukvården. Som jag skrev igår skulle jag till läkaren idag, skulle vara där nu vid 08.00 tiden på morgonen men gissa vad som händer precis när jag ska gå, jo då ringer dom och säger att läkaren är sjuk. Tack så mycket, det kunde ni ju ringt IGÅR och sagt så hade jag sluppit gå upp kl 06.15 för att hinna med allt innan, jävla nördar.

Då får vi väl se när vi jag får tid nästa gång.

Igår kväll såg jag och älsklingen en film som hette 17 Again, den var faktiskt riktigt bra. Vi trodde det skulle vara en sådan fjortis film men det var det inte. Helt klart se värd tycker jag, sluta lyckligt i allafall och sådant gillar vi =).

Någon som läser den där skvallerbloggen? vad tycker ni om det? hiss eller diss.
Personligen anser jag att det är rätt onödigt att ha en sådan blogg även om det är kul att läsa ibland men jag tycker bloggarna borde få göra sitt ifred.

Däremot det där bloggbråket är så jävla löjligt. Är det verkligen vuxna människor som beter sig så? eller är alla typ 18 år, för då kan jag förstå att alla vill vara bäst och tro dom är bäst och har mest pengar. Men pengar är INTE allt anser jag, det finns så mkt annat som är viktigare än det och det kommer ni inse när ni blir vuxna.

Nu ska jag dricka lite kaffe och lägga upp lite auktioner på tradera, bland annat mina svarta tubklänning från nelly som jag aldrig använt och lite påsar av cambridgekuren med smaker jag inte gillar och sådär.

Puss på er bitch

♥ Känner mig duktig

Idag känner jag mig verkligen duktig, jag har massa energi som jag inte vet vart det kommer ifrån =) allvarligt talat. Jag har putsat fönsterna, dammsugit , rengjort sängen, skurat toaletten, kastat massa tidningar osv listan kan göras lång, dessutom ska jag göra äppelpaj nu som vi ska ha till efterrätt ikväll och sen om en timme drygt ska jag börja med maten och det ska bli köttfärssås och spagetti då tänkte jag så jag ska ner och handla det man behöver till det.

Jag ska väl hinna med en duch oxå tänkte jag innan sambon kommer hem runt 17 tiden tänkte jag. Ska även ringa och felanmäla att det är stopp i handfatet på toaletten, menar det är helt NYTT och det fick vi den 5:e november, redan dagen efter var det stopp så dom måste ha gjort något fel så då får dom snällt rätta till det.

Ska väl passa på att göra rent till katterna när jag ändå är i farten =).

Städat skåpet under köksbänken har jag med gjort, där skräppåsen är osv.

Allt detta jag gjort idag gör jag normalt på en vecka :) vad ska jag nu göra resten av veckan?? imorgon ska jag till läkaren iofs men det är ju på förmiddagen bara.

Fler som känner sig duktiga idag?

Kram på er


♥ Rabatt kod på stylebystars

Nu har jag ännu en rabatt kod att ge till er underbara läsare som älskar att shoppa kläder lika mycket som jag gör. Handlar ni på stylebystars innan den 24/11 och skriver PARTYICON i kassan så får du 20% rabatt.

Nu ska jag putsa fönsterna tänkte jag för katten smutsar ner dom ibland.

Kram på er ♥

♥ Måndag igen då

Godmorgon godingar!

Allt bra denna måndag? ny vecka och nya utmaningar eller hur =)

Vi var ju som sagt på bio igår och filmen var helt klart sevärd men inte så bra som jag hoppades på men inte heller dålig. Man fick sina rysningar ibland, speciellt när tjejen drogs ur sängen på natten och släppades med av ngn demon, obehagligt som fan.

Kom hem runt 22.30 igår och gick ut med Engla direkt sen drack vi lite kaffe&te innan vi la oss runt 00.00 tiden, vi var rätt trötta båda två då.

Vad händer i veckan för er då? själv tror jag inte det blir så mkt faktiskt, på söndag ska vi på adventsfika hos sambons bästa vän med familj.

Nu dricker jag kaffe och gör inte så mkt =) vakna ju när sambon skulle gå så jag passa på att gå ut med Engla då.

Skriver mer under dagen.

Kram


♥ Redo för bio besöket

Gokväll i stugan!

Har ni haft en bra söndag? det har jag, slitsam men men. Jag har tvättat, diskat och städat ur kylen så nu är det fint här igen och kläder finns det :) har även hunnit med att ducha och sminka mig till kvällen.

Vad tycker ni om min smikning och klädesval, själv blev jag väldigt nöjd faktiskt. Tyvärr ser ögonskuggan ut att vara lila men den är alltså svart och grå och inget annat =).




♥ 20091122

Söndagen den 22 November och bara 1 VECKA KVAR TILL FÖRSTA ADVENT och tills man kan ställa upp julstakarna och få lite julfeelings, vad tycker ni om det? Jag älskar skenet från julstakarna när det är mörkt, det är underbart mysigt tycker både jag och sambon och tydligen djuren med, dock första julen med Loke nu faktiskt eftersom jag inte haft honom så länge.

Har ni söta läsare haft en bra helg? Min helg har varit toppen och otroligt fullbokad anser jag som annars inte gör så mkt på helgerna. I fredags var jag ju som sagt på nellys highheelsparty i norrköping vilket var kul men jag kan inte bestämma mig om det var värt att stå i kön för i över 2 timmar, men på ett sätt var det ju det eftersom jag fick ett par gratisskor :) gratis är gott. Mina 3 vänner fick ju med skor så dom var glada att jag tog med dom, men inte fan ville jag gå ensam i allafall och igår var jag med älsklingen och svärisarna hela dagen i stort sett.

Ikväll ska jag och älsk troligen på bio och kolla på Paranormal Activity som handlar om ett ungt par som tror att deras hus är hemsökt och installerar då upp kameror för att se vaad som sker där på natten när dom sover. En riktig rysare så det ska bli kul :) innan dess ska vi ut och äta på en välkänd kina restaurang här i stan.

Nu ska jag springa ner i affären och köpa sköljmedel och cigg, jag skulle börja tvätta kvart i 11 men jag sov då ;) men det gör inget, måste ha sköljmedel med och självklart mjölk till kaffet.

Vad tycker ni läsare är det mysigaste med julen?

Kram på er så länge

♥ Home again

Nu är jag hemma igen och utan sambon med. Han ville iväg till sina killkompisar och skulle visst spela dataspel, jävla spel nördar, haha. Som den snälla flickvän jag är så neka jag självklart inte honom detta även om han spelar ofta men inte med dessa vänner. Vi måste ju få göra egna grejor ibland med.

Jag fick i allafall många timmar med älsklingen och vi och svärföräldrarna åt skräppmat idag med, pizza för dom och kebabtallrik för mig. Inte konstigt man ser ut som jag gör :D men på måndag ska jag och sambon börja träna tillsammans på friskis&svettis 3 dagar i veckan+att vi cyklar varje dag, har hund och en crosstrainer så till jul ska jag försöka vara fin.

Tro det eller ej men jag har varit lika smal som kissie för 9 år sedan, att jag gick upp såhär mkt är dock INTE självförvållat. Jag gick upp 25 kg av en p-spruta som jag inte tålde, blödde massor och förlora mkt blod, svimma, blev inlagd på sjukan osv så den sluta jag med, men kilona sitter tyvärr kvar.

Men sen när jag träffa min älskling för 8 år sedan har jag INTE skyddat mig, jo första året med p-piller som jag trots allt vart på smällen på :O gjorde abort i 13 veckan då graviditeten upptäcktes i 12 veckan.

Idag skulle vi bli överlyckliga om jag blir gravid igen om jag ens kan det. Vi lekte med tanken innan och han stod bakom med händerna på min utspända mage *haha* knäppt men men, längtan är stor efter vår otur.

Nu ska jag dricka kaffe och se vad det finns för skit på tv.

Hoppas alla haft en bra lördag kväll. Puss


♥ Åka iväg snart

Nu snart kommer mina svärföräldrar och sambo och hämtar mig, vi ska åka och äta och titta på Roger Pontares nya marcedes. Tur nog är jag helt klar, duchad osv för dom kommer kl 13 =) det var snabba ryck.

Vad ska alla hitta på idag då? dagens outfit blev jag rätt nöjd med med. Älskar när håret är lite slarvigt sådär.

Jag kankse uppdaterar senare. Kram på er så länge




♥ Lördag igen då

Godmorgon gott folk!

Tänkte blogga och lägga in bilder igår kväll när jag kom hem runt 00.00 tiden men jag orka bara inte, jag var så fruktansvärt trött efter dagen i Norrköping att jag somna direkt när jag la mig i säng.

Jag var ju hos Cicci redan halv 3 igår eftermiddag där jag ducha och sådär medans hon fixa kaffe, jag hade köpt kanelbullar med mig ju :). Efter det körde hon en stund på sitt wii fit, det såg så roligt ut :).

Runt 17 tiden gick vi och lämna Amelia hos sin farfar för att sedan möta upp Alexandra vid Ica kl 17.30. Alex kom lite senare men det gjorde inte så mkt, vi gick mot stan och bestämde på vägen att kila in till donkan och äta lite, vi var hungriga jag och Cicci.

När kl var 18.30 besämde vi oss för att gå ner och ställa oss i kön till NELLYS HIGHHEELSPARTY, det var typ 40 st i kön då vi kom så självklart kom vi bland de 99 första och de 200 första vilket innebar att vi både fick ett par skor gratis och en goodiebag samt 2 drinkbiljetter =) det var riktigt trevligt faktiskt men tyvärr gick min buss kl 23 hem och det var den sista så jag var tvungen att ta den, hade kunnat sova över men jag sover bäst hemma.

Lägger in lite bilder från igår och på dom skorna jag valde, det var ju typ 50 par man fick välja mellan så det var fruktansvärt svårt men dessa gilla jag mest.

Bilderna är klickbara om ni vill se dom i större format. De nedersta bilderna är lite av det som fanns i goodiebagen.

Nu ska jag dricka kaffe och göra mig klar, för jag ska bege mig till svärföräldrarna där både sambon och vår hund sovit i natt då jag inte var hemma igår.

Puss på er

        

♥ Redo för kvällen

Sitter här hos Cicci i norrköping nu och är redo för vad kvällen har att erbjuda. Vi ska snart dra oss ner mot stan men ska förbi hennes pappa först och lämna Amelia.

Fler som ska på highheelspartyt ikväll i Norrköping? vi kankse ses där.

Kommer hem sent i natt till Linköping igen så bloggar nog mer imorgon och bjuder på lite bilder.

Ha en toppen fredag kväll.

Puss

♥ En natt från helvetet

Godmorgon bloggen!

I natt var det verkligen hemskt. Jag var skit trött när jag la mig, ovanligt trött faktiskt så jag trodde jag skulle somna direkt men självklart blev det inte så utan jag var fortfarande vaken kl 04.45 i morse, då hade jag legat och vänt och vridit på mig i flera timmar. Förstår inte detta, ska man behöva ta ett piller för att kunna sova nummera.

Blev ju skit stressad när jag vakna halv 11 då bussen går 12.19 till Norrköping. Ska träffa Cicci och hennes fina dotter och fika lite innan kvällens party, där gör jag mig sedan klar osv.

Någon skrev att jag var lika snygg som kissie dvs ful, men jag är åtminstone äkta. Jag har INGET som är fake på min kropp, inga fake läppar, eller bröst och ser knappast ut som ett anorixiaoffer heller så det är en STOR skillnad på oss två.

Jag är åtminstone nöjd med mitt utseende och vill jag vara mullig är jag det, hellre det än en benrangel som min sambo sa. Inte ens han tycker ankan kissie är snygg och jag förstår honom.

Var tvungen att skriva ut min frustation bara.

Nu ska jag packa det jag ska ha med mig och dricka kaffe.

Puss på er bitch


♥ Sleep time

Nu är det dags att sova, jag är grymt trött idag av någon andledning. Kanske för spänningarna släppt nu när Dickas åkt hem igen, det tar ju lite på krafterna att ta hand om honom så pass länge som jag gjort men det är rätt kul ändå att ha honom här.

Jag skriver mer imorgon. Sovgott. Kram på er

♥ Jävla pissväder

Fan vad jag börjar bli less på detta jävla regnande. Dags för snö eller inget alls tycker jag.
Är inte så kul att gå i stan när det verkligen pissar ute alltså men vi hade det trevligt ändå. Jag tycker verkligen om dom tjejerna alltså, dom är helt underbara och roliga att umgås med.

Hitta tyvärr inte så mkt i stan men en svart klänning på H&M som ni säkert känner igen från deras nätshop :) och en flytande eye liner penna hitta jag med som jag ville ha. Vi tog en underbart god fika på Georgs coffe, vi älskar det stället. Helt mysiga soffor och astmofär, senast satt vi 3 timmar där :) haha tiden bara rinner förbi.

Nu ska jag dricka kaffe och glo på 2½ män. Dickas hämtas ju om ett par timmar. BTW jag klippte mig, dock inte mkt men tillräckligt. Lägger in bild imorgon på det när jag fixat håret.

Lite bilder lägger jag in, fråga fan inte vad jag gör på kortet.






♥ Mot stan och shoppa

Nu är jag redo för stan. Ska träffa Nathalie och Nicole där så ska vi gå till ett mysigt fik och fika och prata skit =) troligen blir det att jag klipper mig med om det finns något ledigt, vi får se när jag kommer hem helt enkelt.

Kommer visa upp det jag shoppa senare ikväll om ni har tur :) beror ju på om jag hittar nåt med.

Varför LJUGER folk och säger att dom lägger till en på bloglovin och vill att jag ska göra det med? snäll som jag är har jag gjort men inte dom så jag kommer ta bort er under dagen så ni vet det.

Puss och hej så länge

♥ Grattis brorsan


I tisdags fyllde syrran 35 och idag fyller brorsan 30. Jag säger såklart STORT grattis till båda två. Ni kommer bli firade av mig när jag kommer ner om drygt en månad. Hoppas ni får en välbehövlig bra dag båda två.

Godmorgon bloggen!
Har ni sovit gott? det har jag och jag somna som en stock direkt och sov till kvart i 10, det var skönt. Idag åker ju Dickas hem, nu har han varit här i hela 16 dagar och ja vad kan man säga, det har varit både kul och jobbigt. Han kan liksom aldrig slå sig till ro och koppla av utan springer som en jävla duracell kanin fram och tillbaka hela dagarna, så ni förstår att det varit jobbigt då inte Engla gör sådär.

Idag kankse det blir en shopping&fika tur i stan med Nathalie, i såfall kommer det bli kul. Måste ju ha något snyggt tills imorgon.

Vad händer för er bitch idag då?

Kram

♥ Hörselskadade får betala dyrt

Jag läste nyss på aftonbladet om hörselskadade som måste betala MYCKET pengar för att kunna höra, att det inte går på högkostnadsskyddet i 17 av 21 landsting, det är rent ut sagt för jävligt.

Jag är själv hörselskadad och jag VET hur det är att inte kunna höra någonting. Jag tappa ju min hörapparat på liseberg i sommras pga deras inkompententa personal låter folk åka karuseller med tekniska problem. Min hörapparat kostar 30 000 kr och för en som är förtidspensionerad är det inte direkt lite pengar. Liseberg lova ju att dom skulle hjälpa mig vilket var jätte snällt men som tur är var min apparat så pass gamal (5 år) att jag fick en helt NY gratis, en nyare modell. Jag har ju en CI och ingen sådan man har i örat, så min modell är något dyrare än dom vanliga apparaterna som kostar 10 000 kr.

Jag fick inte ens ersättning av liseberg för "skadorna" jag fick. Jag slog i min nacke ganska kraftigt när kanonen bromsa in mitt i åkningen, detta följde med att jag slog i min arm så kraftigt att hela min arm domna bort+handen i 6 VECKORS tid, jag kunde inte ens tvätta håret, nacken gjorde ont med och jag var till läkaren med detta men trots det vägrar dom fast det är IDIOTERNAS fel så jag kommer gå ut i media med detta, not fun at all för liseberg.

Till saken, vad tycker ni att man ska betala så pass mkt för att kunna höra? man väljer ju inte direkt att vara hörselskadad heller liksom.




♥ BESÖKREKORD

Idag vart det besökrekord igen, hade 226 för ngn dag sedan men idag var det 256 stycken. Tycker sånt är jätte kul och har även fått många kommentarer.

Sitter och spelar på blip som tidfördriv =) har varit ute med hundarna på sista rundan nu och väntar tills kl ska bli 00.00 då jag får min lön och betala räkningarna, men därefter blir det att krypa ner i sängen och ha en dejt med john blund.

Jag får skriva mer imorgon för jag är döds trött nu konstigt nog, hoppas jag somnar utan problem idag.

Sovgott snyggingar. Kram på er


♥ Smycken av bröstmjölk?

Ja ni läser helt rätt, det är en grupp franska konstnärer som kommit på den knäppa iden att göra smycken av bröstmjölk så mammorna får ett minne från amningen. Smycket är gjort genom kokning av bröstmjölk med en mix av vinäger. Processen gör att ett specifikt protein stelnar och kan därmed bli format och färglagt.

Vad tycker ni om det? något ni skulle vilja ha tjejer??
Själv tycker jag det låter äckligt även om tanken är fin.


♥ Norrköping på fredag

Ja nu är det klart, jag åker till Norrköping på fredag för att gå på Nellys highheelsparty på Otten tillsammans med Cicci och Ida, det ska bli super kul, frågan är väl vad man ska ha på sig bara =) får leta fram nåt eller gå och shoppa något.

Tittar på grey`s anatomy nu och fundera på att fixa lite kaffe till det. Är proppmätt av våfflorna men gud vad gott det var, vi testa vaniljvisp istället för grädde, var ännu godare så det rekomenderar jag.

Vad har ni gjort ikväll?

Kram

♥ Engla vaktar sin mat

Som alla vet är djur väldigt beskyddande mot sin mat. Jag lyckades fånga engla på video när Loke försökte roffa åt sig hennes mat, snacka om att hon blev sur. Ljudet ska självklart vara på.
Tyvärr dåligt ljus men det får gå, tycker det ser så roligt ut.

Kommentera gärna =) jag skratta som sjutton åt det.

Nu ska jag fixa våfflor med sylt&grädde och te tills sambon kommer hem. Han slutar ju nu halv 5  så.

Kram


♥ Sjuk? jag nej då

Det känns verkligen som jag börjar bli sjuk, men jag hoppas inte det. Har inte varit sjuk på många år alltså. Det är nog bland det värsta som finns att vara sjuk.

Har en enorm huvudvärk, ont i magen, känner mig trött och hängig. Not fun at all =) but that life right?

Får nog fan gå och sova igen känns det som *suck* aldrig kan man må bra någon gång.

Ska förresten köpa nya monitor sticker imorgon till min montitor så man kan ha koll på ägglossningen igen, inte haft det på 2 månader av olika orsaker men nu är det dags igen.

Mitt nelly paket har inte kommit heller :( får väl hoppas det kommer imorgon. Ser verkligen fram emot att prova klänningen jag köpte på deras rea.

Jag önskar alla en trevlig kväll, kankse uppdaterar senare. Vet inte om jag vill blogga mer så kanske ska lägga ner skiten.

Puss på er


♥ Vem bar den bäst?

Vem bar klänningen bäst?? Kelly eller Rihanna

Själv tycker jag Rihanna





♥ Godmorgon bitch

Är allt bra med er? i natt hade jag svårt att somna igen, undra hur det kommer sig egentligen? någon som vet, för trött det var jag i allafall men ändå tog det ett bra tag innan jag somnade.

Idag ska jag göra det roligaste som finns *lol* att sortera mina räkningar som jag ska betala i natt när lönen kommer, jag gör ALLTID det direkt på natten så det är gjort vilket för mig känns bra. Dock inte kul att betala räkningar med ett nödvänligt ont tyvärr.

Hur mkt har ni i räkningar i månaden? med hyran inräknad.

Själv har jag med hyran inräknad ca 8000 i räkningar.

Sitter och väntar på att Days ska börja, är det fler som ser den serien? och sen ska jag väl putsa fönsterna, dom blir ju ganska skitiga då katten håller på med tassarna där på, jäkla kattskrälle =).

Jag har bestämt att köpa en mobil i julklapp till plutten. Han fråga mig vad jag ville ha och vi kom överens om att han ska betala några körlektioner till mig så fort jag får mitt godkännande av läkaren bara så är jag redo. Det kostar ju ändå en del sånt där så det är ju snällt utav honom.

Nu ska jag fixa kaffe innan tv börjar. Skriver mer sedan.

Kram




♥ Godnatt kram

Jag hoppas alla haft en bra dag.

Tack för alla kommentarer jag fått, det värmer i mitt hjärta. Fortsätt gärna så.

Nu ska jag se på vänner och gå ut med hundarna sen blir det sängen i vettig tid idag så jag får skriva mer imorgon.

Sovgott och dröm sött. Bjuder på ett par bilder som jag tog nyss.

Kram


♥ Highheels party

Fick veta idag att www.nelly.se kommer till Norrköping på fredag, det där highheels partyt, självklart ska jag dit =) någon mer som ska dit?? tycker det ska bli så skoj.

Ligger i soffan och slappar nu efter en jobbig dag. Det är ju min tv kväll ikväll =) glor på Uggly Betty just nu därefter kommer ju desperate housewives och christine ;) finns det fler serie nördar som följer dessa?

Vad tycker ni om att ha smink och löshår på ett gym när man tränar? Jag tycker det är helt onarturligt, på ett gym ska man träna och svettas och inte se ut som barbie, ja jag syftar på kissie. Har svårt att tro att hon ens tränar klädd sådär faktiskt. Kan väl inte finnas någon normal människa som går och tränar med smink, löshår och en rosett i håret? bortsett från kissie mjau då förstås men hennes ursäkt är att hon är sveriges största bloggersk, fine må så vara men hon är bara en människa med och är inget speciellt med henne. Undra om hon är ny duchad med innan träningen :D

Nä nu börjar tvn igen, vi hörs sen. Puss på er


♥ Tävling

Jag är med i en tävling hos Sara där du har chansen att vinna 3 mineral ögonskuggor från makeupcosmetics så ta chansen du med att vara med.


♥ Tävling pågår

Tävlings dags igen. Hitta en jätte bra tävling hos www.market2member.se där man kan vinna ett presentkort hos yves rocher (värde 500 kr).

Market2member är en kanon sida för den som handlar mycket på nätet. 500 butiker är anslutna till denna sajt. Man får poäng/pengar tillbaka på allt man handlar.

Yves rocher är en jätte bra sida med en massa bra smink och parfymer till humana priser.


För att vara med ska du göra följande.

Gå in på www.yvesrocher.se och kolla igenom soritmentet på vad du vill ha ifall du vinner och skriv detta i en kommentar.

Bli medlem gratis via min länk http://www.market2member.com/invitation.jxp?uid=79cc20f1-445e-488f-8276-4d538e7d3583 och du ska kunna uppge användarnamnet vid en ev vinst.




♥ Äntligen klar

Nu kan jag äntligen pusta ut lite och ta igen mig. Jag har diskat, dammsugit, skurat golv och gjort rent till katterna. Har även hunnit ta mig en efterlängtad duch och sminkat mig lite, inte för jag ska göra något speciellt idag men ändå.

Det är tisdag och vilken dag är det då? ni som läst bloggen lite vet det ;)

Har en jävla mensvärk så det finns inte, har fått ta en massa pauser mellan åt pga det onda. Hoppas det snart går över för såhär vill jag ju såklart inte ha det.

Lyssnar på musik och fundera på om jag ska sätta igång en kopp kaffe. Sambon slutar om typ 30 minuter med sen vet jag väl inte vad som händer.

Ska väl lägga mig en stund med vetekudden på magen lite, det är ljuvligt alltså. Den var guld värd när jag hade gallstens anfall, underlätta mkt även om jag fick åka ambulans in på akuten mitt i nätterna ibland med, det var fan jobbigt. Den 15:e är det 3 månader sedan jag opererades och jag har inte haft ont sedan dess, förstår ni hur skönt det är? att äntligen kunna sova på nätterna, våga äta lite bättre nu utan att oroa sig, inte våga planera något för jag var rädd för att få ont och inte våga resa bort. Ja så hade jag det i 2 ÅR, tänk er det.

Nu ska jag inte tråka ut er. Har fått mkt kommentarer idag, är jätte kul. Fortsätt gärna med det.

Kram på er.

♥ Hello Kitty hysteri

Vart får folk all denna hysteri ifrån gällande Hello Kitty..? jag förstår inte det. Figurerna må vara söta men någon gräns får det vara eller hur. Såg här om dagen ett BB som var inrett som hello kitty, menar vem f*n vill föda där? inte jag i allafall, skulle aldrig pallat med detta. Det finns motorcyklar, brödrost, mobiler, kakformar, toaletter m.m som är inrett med bara hello kitty, tröttnar inte folk på detta? jag hade tröttnat ganska snabbt.

Dock måste jag erkänna att många saker är jätte söta med hello kitty men det är absolut inget jag vill inreda mitt hem med eller föda på ett hello kitty bb, tur det inte är i sverige :P

Lite söta bilder med hello kitty motiv, gillar brödrosten bäst =) vad tycker ni?


♥ Video-Dickas&kitty

Kitty löper nu och när hon gör det så verkar hon så himla kär i Dickas, här kommer en liten filmsnutt på hur hon beter sig i hans sällskap. Han åker dock hem på torsdag så undra hur det blir för kitty då =).

Ska nog ta katten till en vetrinär för hon löper ett antal gånger i månaden och det kan INTE vara normalt alltså, något är nog fel. Att sterilisera henne vågar vi inte heller för vi är rädda att hon ska börja pissa överallt då, vilket hon inte gör nu, vi har fått nog av såna katter.

Kika gärna på videon och berätta om era djur beter sig sådär med?


♥ Grattis syrran


Du ska såklart få en present med, antingen skickar jag den eller så får du den då vi ses om en månad.

Godmorgon gott folk!

Har ni sovit gott? det har jag men i natt var det svårt att somna igen, mådde jätte illa troligen pga lingonveckan. Fundera på att hämta ut min medicin på torsdag som jag har mot mensvärken eftersom den är så pass kraftig så äter jag medicin mot det, så illa är det tyvärr. Ligger nog i släkten för vet att mamma också hade grymt ont när hon hade det.

Idag ska jag pyssla med hemmet tänkte jag, diska, dammsuga, göra rent till katterna och så vidare, jag städar ju en gång i veckan så där nogrannt, på torsdag ska jag tvätta med.

På lördag är Milla i stan (hon bor i Kisa) och ska vara kattvakt och självklart ska vi ses på lördag kväll, får se vad vi hittar på för kul.

Jag och sambon tänkte ta en dag på torsdag el fredag och shoppa lite i stan, lite nytt till hemmet och sådär tänkte vi. Frågan är väl om man kan köpa nytt för ena katten är så jäkla bussig så när han väl är igång kan han flytta en hel soffa 1 meter typ, det hade han gjort härom kvällen då vi kom hem, förvånar mig inte om man blir vräkt pga den katten så som han håller på :D.

Nu ska jag diska innan VBÅ börjar.

Puss på er bitch

♥ Jävla skit

Ja jag är både ledsen och förbannad idag eftersom mensen kom för en timme sedan precis som vanligt och till följd av ENORMA smärtor, fan vad jag hatar mens alltså och smärtan gör det inte bättre.

Fler som hatar det? dum fråga kanske för ingen kan väl gilla det? fördelen är att man slipper sex *asg* skoja bara men sånt har aldrig jag under denna perioden.

Ska snart iväg sedan och köpa lite mjölk och sådär, smärtan brukar underlätta något om jag rör på mig så jag ska ta en runda ensam sedan och bara tänka.

Vad har alla gjort idag då? har inte hänt så mkt här, jag sov mellan 16-18 innan för jag var så jäkla trött, skönt var det i allafall sen sluta ju sambon halv 5.

Nu tittar jag på 2½ män och efter det ska jag ut och köpa mjölk, ett måste till kaffet ju, klarar inte av det annars.

Kram på er så länge


♥ Vinn en provflygning

Nu kör jag igång ännu en tävling tillsammans med market2member där du kan vinna en provflygning värt 800 kr ifrån upplevelse present där det finns mkt att välja på, en perfekt present till någon du tycker om.
En perfekt julklapp till pojkvännen, brorsan, pappan eller helt enkelt till dig själv.

500 butiker är anslutna till market2member . Handlar man mycket på nätet är detta en perfekt sida för en, eftersom man får tillbaka poäng i ALLT som man sedan kan växla in mot presentkort, pengar eller sänka till välgörenhet.

Skulle jag vinna skulle jag vilja ha en weekend helg i sthlm med min pojkvän.

För att vara med och tävla ska du göra följande

Gå in på www.upplevelsepresent.se och kolla vad just du skulle vilja ha och skriv en kommentar om det.

Bli medlem gratis via min länk . Du ska kunna uppge ditt användar namn+ att vi ser om du blev medlem genom min länk så fusk funkar inte här.

Lycka till



♥ Matkonst

Satt och googla lite och hitta en massa bilder där mat skulptörer gjort en massa fint med mat och frukt. Jag förstår ärligt inte hur man kan göra så men visst är det läckert? Man måste nog vara riktigt duktig för att göra det. Lägger in lite bilder, vad anser ni om sådan konst?

Testa mig i morse just för att utesluta en graviditet och det vart minus så som vanligt är jag inte gravid denna omgången heller, frågan är hur mkt till man orkar. I januari kommer vi söka hjälp igen för en vidare utredning om det inte tagit sig till dess.

Nu ska jag ducha så jag får skriva mer sen. Kramar till er







♥ Ny vecka och

nya utmanningar eller? vad händer för er i veckan?

Jag blogga aldrig nåt igår och det beror på att vi kom hem från svärföräldrarna runt 23 tiden, då tog vi bara en kopp the/kaffe och sen la vi oss, men idag är en ny dag och jag är återigen igång.

På torsdag får jag lön så jag ska nog ut och shoppa något då, vi får se. Beställde en spikmatta igår, det var köp 1 och få en på köpet, så 600 kr betala jag drygt för 2 mattor och frakten var fri, inte illa det.

Lägger in ett par ego bilder sedan igår, där jag la ansiktsmask på ena och sen är jag på väg ut på dom andra 2.
Tog äntligen bort det där fula nagellacket igår, det var på tiden.

Någon som har en spikmatta här som kan berätta lite hur det är?

Kram på er


♥ Tävling-påminnelse

Godmorgon allihopa eller inte =) har varit vaken ett antal timmar men inte skrivit förrän nu, har inte haft lust helt enkelt. Har diskat och sen har jag duchat och sminkat mig så jag är redo för vad lördagen har att erbjuda nu.

Passa på att lägga en ansiktsmask innan och det var så skönt efteråt, det gör huden gott att lägga en sådan emellan åt. Jag använde mig av en ansikts mask med Aloe vera och karomille (stavas), lukta ljuvligt gjorde den med faktiskt.

Så nu är jag snygg igen *asg* eller ja bättre än tidigare i allafall.

Söndag igen och ännu en helg har gått snart, har ni haft en bra helg? Min har varit så lugn den bara kan bli faktiskt men det är skönt det med ibland.

Jag och sambon tänkte åka och handla lite och sådär snart.

BTW ni har väl inte glömt tävlingen jag har som slutar idag klicka här för att komma dit, öppnas i ett nytt fönster.

Har en jävla huvudvärk nu igen och förstår inte varför, jag börjar tro att något är fel helt klart så man kankse ska kolla upp det ändå.

Nu är kaffet klart så det är dags för en fika här, men vi höres senare.

Kram på er

♥ Hur ska en vän vara.?

Jag är något förvirrad såhär mitt i natten för jag plötsligt kände mig väldigt ledsen och fundersam på vem är egenligen mina riktiga vänner? har jag ens några sådana. Jag är känd bland min vänskapskrets att vara snäll och hjälpa andra bara jag kan men vad får jag tillbaka? INGET känns det som ärligt talat. Jag hjälper dem med pengar när jag kan, jag röstar på dom i tävlingar och liknande men detta är absolut inget dom kan göra för mig eftersom dom tror det är något fuffens med dessa :-o , jag får det inte att gå ihop riktigt och detta får mig självklart att känna mig utnyttjad rejält. Jag har alltid haft otur med vänner, blivit utnyttjad och sågad rejält och detta medför att jag har svårt att lita på människor vilket i sig inte är så konstigt kankse.

Måste man vara på ett speciellt sätt och vara populär för att folk ska vilja vara vän med någon? är det i en sådan värld vi lever i. Sedan att folk man aldrig träffat hör rykten om en och tror på detta, vad är det för folk egentligen? jag personligen tror aldrig på rykten utan jag lär känna en person och dömer denna utifrån vad jag VET och inte vad några rykten säger.

Men vem vet, jag kankse inte förtjänar någon vänskap. Jag har vänner men väldigt få sådana, inga jag kan prata med om allt, typ som en bästa vän utom min sambo då men jag behöver ju en tjejkompis med som man delar allt med, sorg, glädje, ilska m.m.

Jag vet inte om detta kan bero på att jag öppnar mig ganska fort och känner tyvärr förtroende för folk väldigt snabbt. Detta kanske skrämmer iväg dom, troligen är det så. Att jag aldrig lär mig hålla tyst.
På något sätt pratar jag mycket om mina problem osv, detta kan bero på att jag varit med om väldigt mkt i mitt liv och faktiskt aldrig gått och pratat med någon om detta, jag har alltid velat visa mig stark trots att jag inombords är väldigt svag efter allt som har hänt.

Kankse är det dags att jag börja fundera på vem mina RIKTIGA vänner är.

Hur tycker ni en BRA vän ska vara? En bra vän för mig är någon som ställer upp oavsett vad det gäller, någon man verkligen kan anförtro sig åt utan att saker som sägs sprids vidare, någon man kan gråta ut hos, någon som bara finns där när det behövs och någon som vågar tala med mig, gråta ut hos mig.

Nu ska jag försöka sova.

Kram på er

♥ Vem bar den bäst?

Nu kommer ett sånt här inlägg igen men jag tycker det är kul att se vad ni tycker.

Vem bar den bäst? själv tycker jag hon som står upp.


♥ Drömresan kan bli sann

Med hjälp av er läsare, om ni går in här så får ni upp en bild på mig där det står Boosta detta bidrag, ni vore guld värda om ni gjorde det.

Jag har alltid velat åka dit men eftersom jag är förtidspensionerad pga en olycka så lever jag på pension och som alla vet är det inte direkt mycket pengar i månaden.

Men med er hjälp kan drömmen bli sann, så är ni godhjärtade kan ni väl rösta på mig. ALLA som röstar på mig och skriver detta kommer bli länkade i en veckas tid.

Behöver ni hjälp så bara säg till.

Puss på er

♥ Jimmy Choo

Som troligen dom flesta vet så släpptes denna kollektionen på www.hm.se idag.

En hel del fina saker men inte riktigt min typ, fastna dock för en väska med nitar på, den var grymt snygg faktiskt. Tyvärr verkar väldigt mycket vara slutsålt och jag förstår det helt klart.

Shoppa ni något där idag?

Själv ska jag fixa lite kaffe om en stund och sätta mig med en gott&blandat påse i soffan och mysa. Jag är seg och ont i öronen har jag med, främst mitt ny opererade öra :( bådar fan inte gott det alltså.

Puss på er bitch ♥

♥ Kärring helvete

Som ni märker är jag en bitterfitta idag och redigt förbannad, pms maybe =)



♥ Godmorgon sweden

Hoppas ni sovit gott? för det har jag utom att det var svårt att somna i natt men det gick till slut.

Har suttit nu ett par timmar och lekt i PS, det är rätt kul för man lär sig en massa som man inte kunde innan.

Lördag igen då och helgen är snart slut, tycker tiden går för snabbt faktiskt, inte långt kvat till jul heller och snart är det ett nytt år med.

Ska ni avlägga några nyårslöften i år? själv gör jag inte det för jag VET att jag har svårt att hålla dom även om jag gärna vill det.

Sitter här med en jävla mensvärk igen så förmodligen är jag inte gravid denna månaden heller. Jag känner på nåt sätt skillnanden på mensvärk och inte mensvärk, man kna ju ha som mensvärk när man är gravid men det är inte en sådan sorts värk jag känner av så jag är 99% säker på att mensen kommer.

Visste ni läsare om att jag är hörselskadad? Jag håller inte det hemligt även om jag skäms över det men det är ju inte direkt mitt fel eller val att jag är det men så är det i allafall men vardagen och livet funkar minst lika bra för det tycker jag.

Tänkte att jag skulle diska upp lite efter middagen igår och sen ta och fixa mig lite så man är klar tills man ska träffa Nata :)

Hoppas ni får en bra dag.

Kram

♥ Natti time

Kvällens sista inlägg blir detta. Jag har precis sett klart filmen på kanal 5, och tänkte ta en långis med hundarna nu innan man ska sova, jag är grymt jävla trött idag alltså, förstår inte varför heller.

Vad ska ni göra i helgen

Imorgon skulle visst sambon till Norrköping med en kompis så jag antar väl att jag blir ensam då med. Dock ska jag träffa Nathalie på eftermiddagen och gå en runda med våra hundar, alltid kul att gå och bara prata medans hundarna leker av sig lite.

--------------------------------------------------------------------------------------------------------

Minns ni min bror som la till mig på FB som jag berättat om?? vi har inte setts/hörts på 20 år ungefär men fått upp kontakten nu. Jag föreslog att vi kunde ses, jag , Magnus (brodern jag har bra kontakt med) och så Fredrik då jag ska till Malmö i jul och det ville han mer än gärna, det ska bli så jävla kul. Han har ju 2 ungar med som jag aldrig träffat. Syskonträff det ser jag fram emot.


BTW jag ska köpa en ny kamera och förmodligen blir det en likadan som Foki köpte nyligen, den verkar bra men kostar en slant men är den bra så är det värt det, funderar på det fortfarande.

------------------------------------------------------------------------------------------------------

Nu ska jag ut med skrällena. Ha en fortsatt bra kväll.

Sovgott när det är dags. Kram


♥ Det snöar

Sambon skulle iväg till en kompis och hämta sin dator och umgås lite så jag passa på att gå ut med hundarna då och lite förvånande nog så snöar det ute, inte mycket men det märks helt klart. Tycker bara det är synd att det inte lägger sig och stannar ett tag faktiskt, om inget annat vore det as kul för hundarna med snö, min ängel =) älskar det. Hon heter Engla men jag kallar henne oftast för Ängel, tycker namnet är så fint.

Var några som undra vad det är för tatuering jag har på vänster armen eftersom man ser det på några bilder så då lägger jag in en bild på den, jag är mkt nöjd med den. Det står såklart Engla i den, jag hade inte katterna då så därför deras namn inte står där.

Ont? ja det kan du tro det gjorde, tatueringjävlen tog nästan 3 timmar att göra för min hud blev så röd infekterad hela tiden. Börjar bli dags att fylla på färg ser jag =)

Jag fick den av en kompis som 25 års present som har utrustning hemma så han gjorde det där och ingen utbildning har han heller men visst blev det bra :)

Vad har ni gjort ikväll då?


♥ Shopping från nelly

Som jag skrev i ett tidigare inlägg så shoppa jag lite på nelly då det var superrea där idag för medlemar, rean öppnar på måndag för allmänheten.

Visst har nelly grymt snygga saker? jag köpte dock en klänning jag länge tittat på men tyckt var för dyr men det var ju helt perfekt idag ju :).

Nu ska jag börja med maten snart så den är klar när sambon kommer hem. Det bli pasta och en jävligt god sås till med färska champinjoner i.  Vill ni veta receptet på såsen så kommentera så svara jag, ni kommer inte ångra er.

I allafall detta shoppa jag idag på www.nelly.com. Bilderna är klickbara om ni vill se dom i större format.

Skriver sen. Puss på er


♥ Dagens blogg

Vill du med ha chansen att bli dagens blogg så var med och tävla om det hos DiXxon för det är jag, även om jag jämt har sån otur men någon gång borde väl det bli min tur =) right.

Nu ska jag ut med hundskrällena en sväng och sen måste jag diska, har inte gjort det ännu.

Kramar

♥ Hemma igen

Var ute en sväng i kylan och cykla, mötte upp älsklingen på hans lunch då jag skulle ha pengar av honom =) he got the money typ =) närå men idag var det så.

Svängde förbi vetrinären på vägen hem för att prata med honom lite ang Englas tassar som hon biter på och gjort nu i månader, har varit där och fått medicin som inte hjälper. Så nästa gång blir det mer prover vi får ta. Ska dit nästa vecka och få ett vetrinärintyg, skulle kosta 500 kr så det tycker jag verkar vettigt.

Nu tar jag en fika, kaffe och äppelpaj =) mumsigt med varm paj efter denna jävla kylan.

Läste i kissies blogg igår där hon förnedrar de andra bloggarna som Kenza, Foki, Mattiaz osv hur dåliga dom är osv osv, men vad i helvete är inte hon, bra är hon då fan inte i allafall. Ser ut som en brännskadad fjortis med den hyn hon har. Är nog inte många som gillar henne och jag förstår varför oxå. Hon tror hon är störst, bäst och vackrast, ja enligt henne då ja men fan inte enligt mig och många andra.

Tycker dom andra stor bloggarna är 2000 gånger bättre än henne, för dom snackar inte skit om folk som hon gör, undra om hon har problem med sig själv, tror fan det.

Nej nu ska jag diska, höres sen.

Puss på er bitch

♥ Vem bar den bäst?

Ja vem av tjejerna bar Victoria Beckham klänningen bäst?

Jag tycker såklart Viktoria men hon behöver gå upp i vikt, hon är äckligt smal tyvärr. Ser varken sunt eller normalt ut, hon kan snart inte stå på benen tror jag eller så kommer hon dö inom några år om hon fortsätter om hon gör.


♥ Fredagen den 13:e

Tror ni verkligen att Fredagen den 13:e är en oturs dag?

Själv tror det bara det är skrock för att skrämma upp folk, för mig har det aldrig hänt något just denna dagen.

Hoppas ni sovit gott? det har jag, somna väl rätt sent och vakna desto tidigare. Men har i allafall varit ute med hundskrällena =) och fått i mig kaffe.

Vad ska alla göra i helgen då? själv händer det nog inget speciellt tror jag. Men vi får väl se vad helgen bjuder på, kan ju gå till svärföräldrarna men vi får se för kan inte ta med Dickas dit för dom tycker han är jobbig, och visst han är ALDRIG still. Han går efter en vart man än ska om så bara på toa, något jobbigt ibland.

Sitter och shoppar på nelly för vi medlemar har hemlig rea nu :) som öppnar för allmänheten på måndag. Lägger in sen vad det blev.


Kram

♥ Godkväll

Sitter här och är proppmätt. Jag och sambon laga lite mat runt 21 tiden, det fick bli potatismos och fiskpinnar då det var länge sedan, riktigt gott var det.

Dricker mitt kvällskaffe nu och spelar med en kompis på blip medans sambon är i duchen och frächar till sig. Blir väl sov dags i tid idag, han ska upp kl 06.30 imorgon.

Vad har ni gjort ikväll då?

Kram på er

♥ Ögonskugga från USA

I paketet som kom igår som för övrigt ingen gissa rätt på så var det en ögonskugga från MAC, såklart äkta.
Är väldigt ljus så det syns inte så mkt på men jag är mycket nöjd och kommer garanterat handla där ifrån igen.

Lägger in en bild, visst är den chocklad bruna skuggan snygg? men fy vad liten burk men antar dom är så, små och dyra =).

Nu slutar sambon så vi ska fika snart med äppelpaj och vaniljssås som jag gjorde igår.

Kanske skriver sen. Puss på er



♥ Placera mig =)

Jag är lite uttråkad just nu så jag kopiera en lista från millah då jag är nyfiken vart NI placerar mig.

1.Sinnesjuk
2.Jag vill nästan gifta mig med dig
3.Otrevlig
4.Härlig
5.Kärleksfull
6.Iskall
7.Modig
8.Dum
9.Bortskämd
10.Självsäker
11.En jag tänker mycket på
12.Sexig
13.Glädjespridare
14.Härlig utstrålning
15.Otrolig!
16.Egoist
17.Söt
18."Player"
19.Den bästa!
20.Nörd
21.Galen
22.Underbar
23.Irr.....iterande.

24 Placera mig!

Kopiera listan och lägg in på er blogg och se vart  folk placera just dig.

♥ Något oväntat

Hände idag, runt 10 tiden ringde det på dörren och jag kika på vem det var men det var ingen jag kände igen, dock höll han något i sin famn så jag öppna i allafall. Det var en blomsterbud med en blomma till mig. Lite förvånad vart jag för tror aldrig jag fått blommor såhär via bud.

Nyfiken som jag var, var jag tvungen att kika direkt och det var ifrån byggjobbarna som hållt på i mitt badrum dessa månader som tackar för översendet =) det lyste upp min dag för det var absolut inget jag hade väntat mig faktiskt.

Var någon liknande kaktusväxt, som jag älskar så jag blev jätte glad. Tycker den var riktigt fin eller vad säger ni?



♥ 20091112

Godmorgon bitches !

Idag mår jag något bättre, verkar inte vara på samma humör i allafall som igår kväll. Kan vara för jag var ledsen över mammas&pappas hund iofs för det var verkligen hemskt att höra.

Längtar så tills vi ska ner den 21/12.

Sambon hade ju berättat i förrgår för sina föräldrar att vi skulle vara i Malmö över julen och vet ni vad hon maila till mig då? att vi skulle ställa in födelesedags firandet bara för vi ska dit.

Jag sa det till sambon att det var löjligt som fan, det är som hon straffar en bara för det, för det inte passar OSS just då men det finns en helg innan vi åker med, där kan man väl klämma in det menar jag. Sambon blir ju lidande för det är ju faktiskt något speciellt att fylla 30 år.

Jag får väl göra nåt själv för honom i värsta fall, bättre än ingenting ju.

Vad anser ni om detta?

Brorsan kom ju hem från England i förrgår kväll med, han fick boka nytt flyg som kosta 5000 kr för han missa sitt första med 4 min pga tunnelbannan, fan vad irriterande säger jag bara. Han har visst en tjej där som han träffa då han jobba där =) han jobbar ju som kock och har jobbat i Danmark, england 2 ggr, österrike och nu sverige igen.

En kock och en konditor i familjen är inte illa :P eller hur.

Nu är kaffet klart älsklingar, så vi höres nog under dagen.

Puss på er

♥ Sveriges värsta blogg-bråkmakare?



På posh24.se kunde man rösta fram sveriges värsta blogg bråkmakare. Vem anser ni är det? Jag tycker utan tvekan KISSIE helt klart, hon är på alla hon kommer åt och säger en sak och gör en annan och klagar på feta människor, inte fan är hon så jävla smal själv. Ljuger om sina silkon inplantat osv, whatever. Tur man inte är som henne, jag är nöjd med mig själv och mår bra åtminstone.

♥ Amy Winehouse



Vad anser ni om denna skandal omsusade damen vid namn Amy Winehouse?

Jag tycker hon är lite väl för mkt, men jag hatar allt som har med droger och alkohol att göra. Har absolut inget emot att festa ibland men fan inte så som hon gör. Jag tycker hon har för MÅNGA tatueringar med. Nu påstår hennes pappa att hon varit drogfri och nykter i ett år nu. BRAVO Amy i såfall.

Har själv en tatuering och den gillar jag men den är så pass liten och symbolerar min vovve, även piercing i navlen och läppen har jag men thats it liksom, det är bra så.

Festa gör jag inte så mkt, jag var på kryssning nu för ngn vecka sen men innan dess hade jag inte festat på 2 år pga anfall och graviditeter, har inget behov av det även om det är kuligt ibland =).

Hur ofta festar ni??

♥ Fan

Ikväll är en sådan kväll då man bara vill dra täcket över sig och be alla fara åt helvete. Jag känner mig så jävla ledsen och nerstämd idag och jag vet inte vad det beror på heller. Känner mig inte glad för 5 öre och vill bara gå och sova men kan inte det pga hundarna dels som ska ut om om ngn timme.

Har inte bråkat med någon heller vad jag vet.

Ska i allafall se grey´s anatomy nu vid 21.

Kankse skriver sen

See ya

♥ Gissa paketet?

Jag fick ett paket idag med posten och jag vet självklart vad det är.

Men jag tänkte göra en liten rolig sak av det hela och låta er läsare gissa vad ni tror det kan vara för något.

Den som gissar rätt eller kommer närmast rätt svar vinner en länkning i min blogg under en veckas tid.

Bara att sätta igång att gissa. Man får gissa hur mkt man vill. Tävlingen slutar 00.00 ikväll.

Lycka till


♥ Trista nyheter

God eftermiddag på er!

Satt nyss och prata med min kära mamma i telefon, hon skulle ut med Emma (deras hund på 1 år&2 mån) hon är så jäkla underbar och fin den hunden, så snäll med för den delen.
Mamma berätta nåt som gjorde mig riktigt ledsen för deras skull och Emmas framförallt, stackarn.

Emma har  Epilepsi och tvingas nu äta medicin resten av livet. Mamma berätta att det är så hemskt när anfallen kommer, klart som fan det är och rädd som fan blir man med.

Förhoppningsvis slipper hon anfallen med medicinen, bara att hoppas på det bästa.

Gullhund du ska stanna hos oss i många år till. Emma är en tolare retriver.


♥ 20091111


Allt bra med er? och har ni sovit gott.
Här är det toppen med mig och jag sov som ett barn i natt, förstår inte riktigt varför men skönt var det i allafall.
Låg helt invirad i täcket när jag vakna, var svårt att ta sig ur så undra vad jag hade drömt :) men mysigt var det.

Vad händer för alla idag då? själv ska jag se VBÅ om drygt en timme och därefter ska jag ut och gå några kilometer tänkte jag, det var inte så kallt ute idag så man får väl passa på.

Någon vänlig själ som vill berätta hur ni hitta till min blogg?

Sambon berätta för svärmor igår om julen och hon vart lite ledsen, vilket är helt förståeligt MEN det jag retar mig på är att hon sa: Varför ska du inte fira julen här uppe med DIN familj? :-O jag reagera starkt på det för jag menar, vad f*n är jag för nåt då? jag är väl hans familj med. Är man 2 får man komprimissa om en sådan sak, ena julen där och den andra där liksom såvida man inte vill vara på vars ett håll men tänk när man får barn, det funkar ju liksom inte då.

Vad säger ni läsare? Jag är väl sambons familj med eller

Puss på er

♥ Besökrekord

Ja precis jag har haft besökrekord idag med. Har ingen aning om hur det kommer sig heller ärligt talat =) men kul är det i allafall.

Sista inlägget nu, för jag ska ut med hundarna efter vänner sen ska jag spela lite med en kompis.

Ska dricka upp sista colan nu innan 00.00 för efter det klockslaget är det slut med sådant.

Vi höres imorgon och TACK för ni besökt min blogg.

Sovgott. Natti kram

♥ Cambridgestart imorgon

Ni kanske inte vet det men av olika andledningar börja jag inte igår med cambridgekuren men imorgon så och you know what?? jag är så jäkla motiverad för tillfället men det kommer bli jätte jobbigt att inte kunna äta godis eller dricka cola osv mer så länge jag går på det. Kaffe får jag tack och lov dricka utan mjölk&socker.

Jag vill be er kära läsare om en sak, kan inte ni peppa mig en gång om dagen? from imorgon, det skulle betyda massor för mig om ni hjälpte mig med det och jag kan lyckas bättre.

Egentligen är det 20 kg jag ska ner men jag tar en dag i taget, man ska inte ha för stora krav på sig själv tycker jag för då går allt åt helvete kan jag tänka mig.

Lägger in en knasig bild på mig =) hm dags att byta nagellack kankse *s* ser så ut eller.


♥ Vem bar den bäst?

Nu kommer en sådan här fråga igen.

Vem anser du bar klänningen bäst? 


              Anne?                                                    Anna?



Enligt mig bar Anne den helt klart bäst, passar henne allra bäst enligt mitt tycke och smak.

♥ Kändis tvillingar?

Läste precis www.posh24.se om kändisar som är lika varann. Vissa var ju väldigt lika men bland dessa bilder fanns följande bild och jag ser inte likheten någonstans mellan dessa 2 skådespelare.

Gör ni? jag förstår ärligt inte hur man kan tycka dessa ser ut som tvillingar.



Dom jag tyckte var mest lika var dessa


♥ Satan i gatan

Illamående till tusen är jag, och det har jag varit i flera dagar, speciellt när jag dricker kaffe eller röker. Jag som skulle sluta röka men fan vad svårt det är. Jag vill inget hellre än att sluta så kom inte med något sådan argument för det stämmer inte på mig. Måste ju verkligen ta tag i det av olika andledningar.

Vilken jävla chock igår när jag läste svärmors mail, dom planera festen för sambon den 27:e december (han fyller den 17:e) och skulle ta det ett tag efter för han inte skulle ana något.

Problemet är bara då att vi är i skåne mellan 21-29 december, kan tillägga att dessa tågbiljetter är bokade och betalda sedan förra månaden så detta var inget jag visste, trodde sambon berättat det för sina föräldrar, så jag TVINGA honom att berätta idag, vore ju en fördel om han dök upp på sin fest liksom och att dom har chansen att ordna ett annat datum liksom, är ju inte merän rätt för oss tycker jag.

Jag,hans föräldrar&syster, bästa vän och några fler kompisar är inblandade i detta =) det ska bli så kul. Han fyller ju jämt så det är något speciellt.

Nu ska jag fixa kaffe innan 2½ män börjar.

Kram på er


♥ Shit då

Ojoj jag har inte skrivit sedan i morse, undra vad jag varit så upptagen med?? egentligen ingenting alls faktiskt utan inte haft någon lust att blogga. Vädret är helt åt helvete, kallt och kyligt.

Nu har sambon slutat och är på väg hem så vi ska snart iväg och handla lite mat sen får vi se vad kvällen bjuder på, i allafall ska jag titta på mina serier.

Locka precis håret igen men med ett annat verktyg, blev rätt bra men desto värre blev bilden på mig. Jag blir sällan bra på bild men men.

Vad har alla gjort idag?

Puss


♥ Morgonpigga jag

Ja fy fan får jag säga, idag är jag uppe onormalt tidigt för att vara jag. Jag vakna ju när sambon skulle gå till jobbet så jag gick upp då med så hundarna fick göra vad dom skulle.
Nu har dom fått mat och jag dricker kaffe =) men gud vad seg jag känner mig ändå.

Idag är det ju min tv kväll =) då kommer ju en massa serier jag ska se, typ som 2½ men, uggly betty, desperate housewives och christine :) sen brukar jag ju se vänner med kl 23 och CSI därefter. Fler som är serie nördar??

Har ganska ont i magen nu på morgonen och jag vet inte riktigt vad det är för smärta, om det beror på lingonveckan eller något helt annat. För gravid har jag svårt att tro jag skulle vara, varför skulle jag liksom med vår otur? det finns inte på kartan.

Nu ska jag surfa lite och försökta kvickna till lite grann.

Puss på er


♥ sega fanskap

Det går inte att komma in på mail fan ju, såg att svärmor svara på mitt mail, det var fan snabba ryck får jag säga :P haha men såklart kan jag inte läsa det. Sambon kommer hem snart oxå och då kan jag ju absolut inte läsa det och vänta till imorgon är lång tid *s*.

Kanske detta är dagens sista inlägg, får se om jag bloggar något mer ikväll.

Vi tänkte se filmen Extreme movie unrated handlar om ett gäng kåta tonåringar som vill bli av med oskulden fortast möjligt, någon som sett den? är den bra.

Verkar som blogg.se segar med, va fan segar allt för idag? vad händer med internet världen?? :)

Orkar inte bråka med denna skiten mer. Ha en fin kväll :)

♥ What about kissie??

Jag är lite nyfikna på vad ni tycker och anser om kissie? älskar ni henne eller hatar ni henne.

Jag tycker hata är ett starkt ord men jag älskar absolut INTE henne av olika andledningar. Hon ger sig på andra storbloggare, typ som blondinbella och Kenza bland annat. Enligt mig tror hon att hon är bäst men för mig är hon en liten tonåring som inte mår bra. Man kan driva en känd blogg utan att baktala andra och sno bilder från andra :-O det är ju olagligt om något. Skulle jag se ngn sno en bild av mig exepelvis så skulle jag utan tvekan anmäla detta, oavsett om det är kissie eller någon annan.

Sen tycker jag hon solar tok för mycket alltså, hon liknar snart en ***** om man får säga så. Solar hon 3-4 ggr veckan?

Hon vågar inte stå upp för vem hon VERKLIGEN är genom att photoshoppa ALLA sina bilder så dom ser helt åt helvete ut, enligt mig.

Nej jag är inte avundsjuk, jag är hur nöjd som helst med mitt liv och mitt utseende även om jag kan gå ner lite i vikt men jag är ju mullig med och det är ju mitt val helt enkelt. När jag var lika gamal som kissie träffa jag kärleken i mitt liv som jag fortfarande håller ihop med, men vart är hon? ingenstans, träffar en massa killar, super och strular runt flera ggr i veckan. Nej tack jag är hellre mig själv då.

Jag menar absolut inte att vara taskig men hon är bara för mycket ibland alltså och det vet jag att många andra med tycker. Hon är säkert jätte trevlig i verkligheten men att snacka skit om folk sådär kan såra andra.

Ja i allafall detta var min lilla åsikt




♥ Fan också

Min huvudvärk är tillbaka :( jag som trodde det äntligen gett med sig. Har ju haft huvudvärk varje dag i närmare 2 veckor nu och skulle söka läkare men så gav det med sig men nu är skiten alltså tillbaka.

Hur mycket ska jag orka med detta, man känner sig helt sänkt av det för jag orkar inte göra ett dugg när jag har ont någonstans.

Sambon slutar ju kl 16 idag, han lär vara väldigt trött när han kommer hem stackarn, får ge honom lite massage kankse :)

Jag tänkte jag skulle köpa en ny mobil till honom när han fyller år men vet inte vilken, har ni några ider? Det måste finnas kamera på den och en bra sådan, ingen dubbelvikt utan en enkel och olåst såklart och gärna så man kan lyssna på musik på den med.

Min älskling förtjänar det bästa, fan nu när jag skriver detta kom jag på att jag måste maila svärmor för att höra vad hon sa igår, haha jag hörde ju fan inte vad hon viska.

Var precis ute med hundarna och ska väl krypa ner i sängen lite nu och se om värken släpper.

Kram på er bitch :)

♥ Tävling

Nu kör jag igång en tävling med market2member där du kan vinna ett hemligt skönhetskit värt 800 kr från shopping4net.se.

Market2member.se är en jätte bra sida om man shoppar mycket på nätet. Man får tillbaka poäng på allt man handlar och nästan 500 internet shoppar är anslutna till market2member.se


Jag upptäckte ganska nyligen shopping4net.se och deras underbara saker, speciellt skönhets avdelningen där det finns proukter till både henne och honom samt barn.

Skulle jag vinna skulle jag vilja ha Moistrepair Overnight Mask Box för håret.

Det är alltså flera bloggare som tävlar och det gäller att få flest värvningar, tex får jag flest värvningar så vinner jag samt en av mina tävlande vars ett kit á 800 kr var, visst låter det bra?

Tävlingen avslutas 15/11



FÖR ATT VARA MED OCH TÄVLA

Skriv en kommentar om vad just du skulle vilja ha i julklapp från shopping4net.se

Samt bli medlem gratis på market2member.se via min länk här


( du måste kunna berätta ditt användarnamn vid en ev vinst och vi ser om du blivit medlem genom min länk "här" ovan så fuska går inte.)



♥ Stylebystars tips


♥ Home again

Nu är jag hemma igen och sambon står i duchen. Efter det ska vi mysa framför en film innan det är dags att sova, han börjar ju 7 denna veckan, jobbigt värre.

Imorgon börjar ju jag som sagt med cambridgekuren och hoppas det går bra, det är rätt jobbigt. Fler som går på denna?

Var en trevlig stund hos svärföräldrarna faktiskt, jag och svärmor försökte viska och tissla om planerna till sambons 30 års fest i december, tur han inte vet om denna bloggen :P ÄN.

Svärgerskan (sambons syrra) skulle hem till sin karl lite nu ikväll och sova där. Hon är helt underbar den tjejen alltså, ja hela hans familj är det såklart. Jag känner mig så välkommen hos dom och det känns bra när jag har min egna 40 mil ifrån så dom ser man ju tyvärr inte så ofta.

Nu ska jag fixa the till sambon som han ville ha. Mår så jävla illa idag oxå, ska ha mens om en vecka, får se om den dyker upp eller inte, hoppas på inte :P

Vad har alla gjort för kul idag?

Kram till er


♥ Läsarfråga


♥ Snart är helgen slut

Tänkte jag skulle slänga in ett inlägg innan jag ska sticka till svärföräldrarna. Jag hoppas alla haft en bra fars dag. Själv ska jag iväg och mumsa på tårta nu =).

Ngn var nyfiken och undra hur många graviditettest jag har hemma i och med att jag och sambon planerar en liten bebis, som vi för övrigt hoppas snart blir till.
Svaret är att jag har väldigt mycket tester hemma, räkna faktiskt och totalt 150 tester hemma av olika märken, tyvärr fick jag inte allt med på bilden :)

Lägger in ett par ego bilder på mig (också tagna precis). Fan speglen behöver rengöras, är katten som varit där med sina tassar, ja lätt att skylla på eller hur *asg*

Hoppas ni får en bra kväll. Puss på er


♥ Fars dag


♥ Natti

Nu ska jag lägga mig, fick världens huvudvärk efter jag slog i skallen innan.

Jag fick en kommentar av en fjortis som kom med en spydig kommentar om tävlingen jag har, troligen avundsjuka. Hon behöver ta och växa upp och sluta tro hon är något. Ska ni bara vara elaka så kan ni dra någon annanstans helt enkelt. Jag är fan bättre än er fjortisar som tror dom äger världen. Väx upp istället för fan så lär fler gilla er.


Sovgott och dröm sött. Kram


♥ Frågestund slut

Alright nu är den slut, fick tyvärr inte så mkt frågor så troligen blir det inte fler sådana inlägg.
Dock tänker jag ändå svara på dom jag fick, jag fick en fråga i annat inlägg hur min bror försökte döda mig när vi var mindre så jag tar med den frågan här istället.

Fråga 1: Vilket är ditt drömyrke?

Svar: Det var en bra fråga för när jag var liten ville jag inget annat än att bli polis men eftersom jag är hörselskadad så varken fick eller kunde jag bli det. I gymnasite valde jag Livsmedelsprogramet där jag utbilda mig till konditor&bagare så jag är en mästare på att baka istället =)

Fråga 2: Läste att du fått missfall, usch. Men hur är det med dig?

Svar: Idag mår jag väldigt bra men det tog ett bra tag.

Fråga 3: Har du fått missfall?

Svar: Ja 3 stycken på rad. 14/2 2007, 28/8 2007 och 10/9 2008 mellan vecka 11-13.

Fråga 4: Hur tog du det och hur var tiden efter?

Svar: Vid mitt första missfall tog jag det relativt lätt, eftersom det kan hända alla. Men vid andra och tredje missfallet rasa min värld samman. Jag kunde inte träffa någon som var gravid eller ens prata med gravida, det må låta löjligt men vi har försökt i 5 år med 3 missfall emellan, det är jobbigt. Vi har tagit oss igenom det tillsammans utan proffesionell hjälp

Fråga 5: Hur försökte din bror döda dig?

Svar: Vi var unga, jag var 13 och han 15 ungefär, det var en lek som gick överstyr. Han band mig i sängen och försökte kväva mig med en kudde. Som tur är kom mamma in och kunde avbryta det hela.


Det  var dom frågorna. Kul att ngn ville vara med i allafall =)

♥ FRÅGESTUND

Folk har frågat mig flera gånger hur jag ex fick mina missfall, hur jag och sambon träffades osv osv så därför tänkte jag ha en liten frågestund nu, så sätt igång och fråga. Ni får fråga vad ni vill om mig, kvittar vad det är.



♥ Brorsan drog till England

UTAN mig, hur jävla snällt var det då??? och inte fan har han mage att berätta det heller utan såg det på hans FB profil. Moget din gubbstrut =)

Trots att det skiljer 2 år ungefär mellan oss så är det många som tror att vi är tvillingar. Jag fattar inte var folk ser likheten någonstans? han är typ 2 meter lång och smal och jag är 162 och tjock *asg* okey mullig då, whatever det är samma sak.

Visst vi har samma föräldrar till skillnad mot vår syster som har samma mamma, men hos oss och henne finns INGEN likhet överhuvudtaget.

Men jag ÄLSKAR mina syskon ändå, dom är underbarast. Vi 3 står varann mycket nära trots att min bror försökte döda mig när vi var små, ärligt alltså. Han försökte det och hamna på ett ungdomshem i flera år pga det.

Nu ska jag blipa lite, återkommer sen.

Puss på er bitch :)

♥ Katten badar

Filmar lite när kissen leker med vatten, notera hur han ser ut kring ansiktet sedan :) och igonera mitt fnitter i bakgrunden, han såg så rolig ut bara =)

Hoppas er lördag varit bra, vad har ni gjort idag?


♥ Seriöst alltså

Går folk verkligen omkring i sådana här skor?? Jag tycker dom är grymt fula och nåt jag aldrig skulle sätta på mina fötter. Jag skulle skämmas ihjäl om jag var tvungen att ha såna på fötterna. Som på bild nummer 3 gick jag nästan en gång när jag bröt klacken på mina skor i fyllan och villan en gång =) och det var fan jobbigt

Vad anser ni om det? bilderna är klickbara om ni vill se dom bättre.


♥ Vem bar den bäst?



Ja vem bar den bäst? Personligen håller jag helt klart på Kate Winslet.

Vad tycker ni???

♥ Favorit rum hos er?

Precis som rubriken lyder, vilket är ert favorit rum hemma hos er och framför allt varför?

Här hemma gillar jag sovrummet bäst, det är en sådan mysig astmofärd där på kvällarna, lite romantiskt och sådär. Jag älskar fotöljen vi har i ena hörnan, krypa upp där med en god bok och en mugg the. Kan det bli bättre?

Lägger in ett par bilder på vårt sovrum, ska städa vi vet =) den bruna väggen ni ser, har jag målat helt själv :)

Ev fläckar är från kameran, ser mkt fläckar på ena bilden så det är dags att städa kameran med :)

 Klickbara. Gardinerna är mer åt röda hållet än sådär lila.

♥ Tävling-hipster

Nu kör jag igång min första tävling någonsin i denna blogg.
Helt nya självklart och är storlek S/M

Det ni ska göra för att vara med är:

1: Ta bilden och länka till tävlingen i er blogg.
2: Skriva en motivering till varför just du ska vinna dessa.
3: Om ni vill så lägg till mig på bloglovin, detta ger en extra lott. Gör ni detta måste ni skriva det.

Tävlingen pågår till den Fredagen den 13:e November då vinnaren dras.

♥ Lycka till


♥ Killar som fattar trögt

Ok nu drar jag INTE alla över en kam, utan det finns en jag syftar på. Jag är med på www.vildawebben.se fråga mig inte varför, men där har jag hängt sedan 2002 så det är några år.

Där finns en kille som jämt kallar mig för älskling, babe och allt som han kommer på. Varför fattar jag inte för jag har aldrig sagt ett ord till honom och så lär det förbli nu.

Igår var det återigen dags inne på deras chat där han "viska" Hej älskling till mig dvs ingen annan såg vad han skrev men då rann bärgaren över för mig och jag skrev till honom helt öppet så alla kunde se. Jag skrev typ: Jag skulle uppskatta om du inte kallar mig för älskling, babe osv för jag har pojkvän, är sambo och förlovad och ingen annan än han får kalla mig sådana saker.

Sedan dess har det varit tyst, första gången jag röt ifrån sådär, pinsamt för honom dock att jag skrev det så alla kunde se =) men hey thats me. Jag smyger inte med saker.

Vad anser ni om tröga killar? Jag har sagt ifrån tidigare till honom men aldrig på detta sättet. Han verkar ju fan vara jordens trögaste kille och han ska vara 29 år. Jag går ju inte och kallar andra för älskling direkt. Jag har EN sedan 8 år och han är min älskling, punkt slut.




♥ Godmorgon Sverige

Hoppas ni sovit gott..? I have men fy vad trött jag var och länge sov jag med, ända till kl 11.00 ungefär så det var bara att gå upp och snällt gå ut med hundarna, så nu har dom varit ute och djuren fått sin mat och jag mitt kaffe =)

 <--------- Jag på morgonen :)


Vad händer för alla snyggingar idag då? själv är planen att gå till svärföräldrarna, har lovat att hjälpa dom att stor städa huset, det är fan grejer precis överallt hos dom. Dom handlar och handlar men har ingenstans att ha allting.

Någon som titta på Ullared igår? vi gjorde det och tänk att handla för 50 000 kr? jisses vi som tyckte 7000 var mkt när vi var där i sommaras.

Den där "Ullaredsbögen" trodde ju jag först var en tjej men tydligen var det inte så *asg*.

Nu ska jag vara lite social här men skriver mer sen.


♥ Godnatt

Nu ska jag stänga av datorn för natten även om jag inte ska sova riktigt än.

Sovgott och dröm sött. Händerna på täcket ;-)


♥ lätt saltade? in my as



Testa dessa chipsen ikväll och ni ser att det står LÄTTSALTADE men det kan jag f*n inte påstå dom är ärligt talat. Börja göra ont i käften efter ett tag. Första och sista gången jag äter dom.

Fredag kvällen börjar lida mot sitt slut och jag hoppas allas kväll varit bra. Ska väl snart ta sista nattrundan med hundarna, så dom klara sig tills imorgon bitti. Men jag ska inte lägga mig än på ett tag, är faktiskt inte trött trots att jag vakna tidigt i morse. Någon som kankse vill prata lite med mig?

TACK IGEN FÖR ALLA KOMMENTARER, HAR JU ÄVEN SVARAT DE FLESTA. Puss på er


♥ Ta hand om dig kväll

Jag hoppas alla har haft en underbar fredag kväll? det har jag haft, eftersom jag är ensam hemma ikväll så tänkte jag ha en myskväll med mig själv vilket innebär att jag tänder en massa ljus i lägenheten, främst i badrummet, tappar upp ett hett bad och lägger mig där och bara myser med ett glas vin, rakar benen, tar hand om fossingarna och sådär.

Jag har en speciell fotmask med, det är som ansiktsmask men till fötterna istället som jag ska använda. Lägger en underbar ansiktsmask och smörjer in mig med en lotion från Cindy Crawford, den doftar ljuvligt.

Tar på mig mina mysigaste och skönaste kläder och lägga mig i soffan med lite chips och titta på en film =)

Visst låter det mysigt? Brukar ni göra så? det är viktigt att ta hand om sig själv.

Jag har dessutom slagit mitt besök rekord och jag är nyfiken på hur hitta ni min blogg? har ju även fått 2 nya premunanter idag, sånt är jätte kul.

Runt 21.30 ska jag se filmen Poseidon, någon som sett den? hur är den?



♥ Vovven leker (video)


Slänger in en snabb film när Dickas leker, min är inte så pigg på det =) hon är en riktigt latis emellan åt.
Lägg märke till när hon jagar&skäller på Dickas.

Hoppas er fredag kväll varit bra?


♥ Tävling-dagens blogg

Jag är med och tävlar om att bli dagens blogg hos DixXon, var det du med..

Jag måste förresten tacka för alla kommentarer jag fått idag, jag brukar vanligtvis ha typ 4 st om dagen men idag har det varit över 30 stycken. Ni är för söta.

Puss på er

♥ Favorit märke på smink

Vilka är era favorit märken på smink?


Jag har lite blandat faktiskt men ungefär såhär:


Ögonskuggor: MAC eller I.D bareminerals

Primer: Mary Kate eller Lumene eye primer


Läppar: Använder inte läppstift så mkt men har ett lipgloss från Victoria Secret som jag älskar


Ansikte: Mineral foundation från I.D bareminerals+veil

Eye liner: Sällan det används men när det används är det smahbox som gäller


så come on och berätta vilka märken ni använder er utav mest?


Btw jag använder nummera Carolina Gynnings "Go girl" parfym och I love it


♥ Tävling

Jag är med hos Linda där man kan vinna ett fantastiskt läppcerat ifrån natural glow ,  Tävlingen hittar du här och den avslutas imorgon, lördagen den 7 November. Även om jag inte brukar ha tur så gillar jag att vara med ändå så var med du med.


♥ Att ta den eller inte ta den

Ja självklart pratar jag om sprutan mot svininfluensan. Är det verkligen så allvarligt som folk påstår i media.?? om jag ska vara ärlig har jag svårt att tro det men tyvärr verkar fler ochf ler drabbas av detta så jag kankse ska börja tro på det.

Tyvärr hatar jag allt som har med sprutor att göra även om jag är så van man kan bli att få nåla instuckna överallt typ, har ju legat mycket på sjukan. Min sambo har bara blivit stucken EN gång i hela sitt snart 30 åriga liv och det var när vi gjorde vår missfalls utredning så han fullkomligt hatar det med.

Hans mor prata om det igår att hon ville vi skulle ta den osv, hon jobbar med sånt så hon kunde ta hem sprutorna och ge oss det men vi tveka direkt båda två.

Vad anser ni?? har ni tagit den eller kommer ni göra det?



♥ Godmorgon b*tches

Hoppas ni sovit gott? jag har gjort det. Älskar att sova i nytvättade sängkläder.

Någon som varit i NYC över en jul och shoppat? jag älskar den staden och det är en dröm att åka dit, någon gång under mitt liv SKA jag åka dit. Men först planerar jag och sambon att åka till Thailand i februari =) så vi får se hur det blir med det.

Sambon vill inte åka till USA så jag får väl ta med en kompis dit, inte åker jag ensam i allafall.



Vem av systrarna bar klänningen bäst tycker ni.??

 



själv tycker jag syster 1, dvs inte den gravida. Men syster 2 var snyggast i håret :). Ser inte ens ut som systrar tycker jag inte.

Nu är det kaffe som gäller så vi höres sen


♥ Shopping

Nu är jag hemma igen. Fastna hos svärföräldrarna där jag laga mat =) var uppskattat efter en arbetsdag. Jag cykla faktiskt hem på nya cyklen och det gick bra.

Jag lova ju att lägga in bilder på det jag köpte innan så här kommer dom, som vanligt klickbara bilder.

 

Dricker kaffe nu och vet faktiskt inte riktigt vad jag ska göra, måste dock bädda sängen med nytvättade sängkläder, det är så skönt att lägga sig då.

Har ni haft en bra kväll??


Rolig video

Jag fick en länk till en rolig video, ta en titt vetja.

Har precis duchat och ska snart iväg, vi ska handla mat tänkte vi och hämta min cykel hos svärföräldrarna.

Har nätshoppat lite med idag, men visar vad när jag kommer hem sedan.

Videon här



♥ Omröstning-vad dricker du helst


♥ Godis förbud

 

From måndagen den 9/11 kommer jag sluta med allt onyttigt jag stoppar i mig. Det är inte bra. Jag vill inte vara tjock längre. Vill ju vara smal och fin och inte oroa mig för om kläder passar, eller hur dom sitter på mig och liknande.


Tror ni jag lyckas?
jag tänkte hålla på fram till jul och se om jag kan minska något i vikt. Det är svårt men ger man sig fan på det så går det.


TIPS VID GODISSUG

1: Tugga tuggumi istället
2: Borsta tänderna
3: Ät någon frukt
4: Aktivera dig, typ gå ut och gå, diska, städa eller vad som helst
5: Viljan spelar stor roll. Vill man inte funkar det sällan inte heller, så man måste vara 100% taggad


♥ 20091105



Hoppas ni sovit gott? det har jag och är ju redan uppe. Min läkare ringde och avboka tiden då han var sjuk, men han lova att skicka en ny tid så snart som möjligt. Dricker mitt kaffe och undrar vad f*n jag gör uppe nu då i såfall men jag kan inte somna om, har varit ute med hundarna så jag vakna ju till då.

För övrigt gällande mitt sant eller falskt inlägg så vill jag påpeka att JAG INTE TYCKER MAN ÄR EN HORA när man går i sådana skor, jag tycker det kan vara snyggt. Det var däremot min kompis som tyckte det. Verkade som folk trodde att jag tyckte det med.


Idag ska dom ju komma och städa toaletten här sen är dom helt klara så då ska jag maila hyresvärden, dom ville det för att veta start&slut datum och hur mkt pengar jag ska få av dom.

Jag får skriva sedan


♥ Natti


♥ Sant eller falskt?

Jag gillar verkligen stövlarna som kissie köpte, ni vet dom där lårhöga stövlarna som varit slut i lager så länge? btw dom är åter i lager på skotrend och kostar 698 kr. Jag gillar dom men jag är ytterst tveksam till om jag skulle klä i dom eller ens kunna gå i sådana skor. Jag får ju inte göra det heller pga mina knän men det struntar jag i emellan åt faktiskt, ska jag gå i kärring skor hade dom tänkt då???

Anyway Milla som jag var på kryssning med förra veckan sa att har man stövlar som går över knäna så är man en hora? Jag bara VA? vad fan har stövlarna med den saken att göra, menar come on det KAN vara snyggt på vissa. Ser jag någon med sådana stövlar tänker jag inte direkt, men titta där går en hora. Det är ju inte normalt.

 

Får fundera på det om jag törs köpa sådana annars får jag väl sälja dom =)

Nu är greys slut och jag har absolut inget att göra, fundera på att ta en hett duch faktiskt innan vänner börjar kl 23, så slipper jag göra det imorgon bitti. Jag hatar att ducha på morgonen, jag fryser arslet av mig då =)




♥ Time for grey`s anatomy

Fler som följer denna underbara serie? Snart börjar det så jag ska fixa lite kaffe och cheescake till det. För övrigt hoppas jag er kväll har varit bra..?


Själv ska jag lägga mig i anständig tid ikväll då jag ska vara på sjukhuset kl 10 imorgon så risken finns att jag inte bloggar innan, det beror på när jag vaknar.


Badrummet är ju helt klart nu, dom ska bara komma och städa det imorgon, vilken service va? =) sen är allt klart och jag kan äntligen plocka in alla saker igen och det är verkligen skönt att slippa dela duch med ett antal andra, det är ju fan ofrächt om något alltså, fy fan.


Kanske skriver sen.



♥ Knas katt



Katten jagar snöflingor utanför fönstret =) knäpp katt eller vad. Detta står jag ut med hela dagarna. Tyvärr blev videon lite fel men det är första gången för mig, men nu har jag lärt mig hur man ska filma för det ska bli rätt.

Hoppas ni har en bra kväll?

♥ Jobbigt inlägg


     


♥ Första snön i Linköping

Godmorgon alla läsare!

Allt bra med er idag? Jag uppdaterar aldrig något igår kväll, jag orka bara inte.
Idag har första snön fallit i Linköping, det syns inte mkt men eftersom jag har en svart hund så ser jag det annars har hon mjäll *asg* men det tror jag inte, det hade jag ju sett innan.

Just nu ligger katten och firtar med Dickas, hon löper och är som tokig i honom då. Slickar på honom och puttar upp röven i fejan på stackarn osv. Killar har det inte lätt =)

Någon som smakat dessa fruit shoots?  dom har jag dock aldrig sett förr så jag köpte en av varje smak och ska smaka dom =).


Köpte ju även årets första pepparkaksdeg, det äter jag som det är ibland faktiskt. Ska jag baka pepparkakor gör jag allt från grunden

Börjar känna av mitt öra, jag hoppas inte det är öroninflamation på g, det är ju mitt ny opererade öra :( inte kul eller bra för den delen. Opererades ju i 7 tim i mars på det örat, tur man ska till sjukhuset imorgon då. Har känt av detta nu i 3 dagar.

Nu ska jag ta lite kaffe och diska tänkte jag. Blev ju ett jäkla liv om det här hemma igår för jag inte diskat, däremot dammsugit och skurat golven och rengjort till katterna men nej det såg han ju inte utan kalla mig "Jävligt lat" som han sa och då sa jag inte mer lat än du sen prata vi inte med varann på hela kvällen =) men idag är det som vanligt igen.








♥ CP nät

Fan vad jag hatar när nätet strular. Mitt i ett spel la skiten av. Hela jävla nätet kollapsa alltså. Inte ens porttelefonen funka, jag öppnar alltså via hemtelefonen här.

För övrigt har Dickas kommit nu =) nu blir det fullt ös i 16 dagar framöver.

Vad ska ni göra idag då?

Vilka bloggar hatar ni mest? jag fullkomligt hatar kissies blogg. Hon skryter, hon mobbar och tror hon är så jävla bäst. För mig kan hon lika gärna dra till ett varmare ställe. Alla som råkar ha samma glasögon som henne har ju självklart härmat henne *ironi* för fan hon får ge sig. Hon kommer bli otroligt hatad senare i livet om hon fortsätter lite till.


♥ Godmorgon tisdag

Godmorgon allihop!

Har ni sovit gott? det har jag, väldigt gott faktiskt för en gångs skull. Vi la oss dock inte förrän halv 2 i natt så det var ju tur sambon hade sovmorgon och börja 9 idag.


Filmen vi såg igår "My bloddy valentine" var inte speciellt bra. Det var bara mord, mord och mord överallt, hände fan inget annat så den rekomenderar inte jag faktiskt. Trodde den skulle vara bättre men då lärde man sig något nytt då =).


Dickas kommer ju idag, riktigt när är osäkert men det blir i eftermiddag någon gång.


Hade tänkt beställa hem en kjol på nelly idag men vi får se, en svart kjol med nitar på =) den var så grymt snygg tyckte jag.


Nu ska jag dricka kaffe så vi hörs sen.



♥ proppmätt

Vi har precis ätit middag eller ja för en stund sedan och sedan diska killen och jag rengjorde spisen. Nu kokar jag lite mer ris till killens matlåda och han står i duchen och testar den =) är ju helt ny.

Maten blev mkt lyckad, så jäkla gott det var alltså. Hur gör ni er korvstroganoff? vi använder oss av creame fraiche och ketuchup till såsen och blandar i lite vitlök och champinjoner. Använder alltså ingen mix eller så.

Tänkte se en film sen och mysa med lite gott, "Bloody Valentine" heter den. Någon som sett den?


Gå gärna in här och rösta på mig, nummer 4 =)

För örvigt hoppas jag ni får en bra kväll.


♥ Ego bilder

Go kväll på er!

Är allt bra? här är det toppen. Har diskat och tagit mig ett varmt bad, jätte skönt verkligen. Testa även min nya locktång och lägger därför in ett par bilder på dagens outfit,sminkning och hur håret blev. Var inte så noga med det ikväll då jag snart ska iväg och möta sambon vid affären, vi ska handla dagens middag som består av korvstroganoff och ris, var länge sedan man åt det så det ska verkligen bli gott.

Sminkningen gick i lila med =) använde mig av mac ögonskugga, lumene eye primer och en mascara från mabyline.

  klickbara som vanligt.

 

Osäker om jag kommer skriva något mer ikväll annars får ni ha en fortsatt bra kväll. Har nämligen lovat sambon en myskväll så vi får se.

 


♥ Pust

Jag har gjort om min header och den blev jag väldigt nöjd med. Nu har jag äntligen fattat hur man ändrar typ snitt osv =) det var på tiden om inget annat.

Snart dags att diska och ta en duch. Dickas kommer visst imorgon istället =) dom velar en hel del verkar det som men för mig får han gärna komma, spelar inte så stor roll för mig.

Har ju oxå fått upp nya badrumsskpået på toaletten nu, vart ju jätte snyggt. Bild på den kommer här

 klickbara


Får skriva mer sen. Ha en fortsatt bra dag

 


♥ Godmorgon sverige

 Jag hoppas ni har sovit gott? jag hade lite svårt att somna i natt och vakna till och från hela tiden, blir så ibland men till slut lyckades jag i allafall.


Blev väckt på ett mysigt sätt av sambon innan han skulle till jobbet. Denna vecka jobbar han ända till kl 18 men åt andra sidan börjar han 09.00 med varje dag.


Jag längtar tills vi ska åka till skåne den 21 December, måtte dagarna gå lite snabbare.


Någon som vet om det stämmer att kissie blir avstängd från blogg.se idag? Står i hennes blogg eller är det oxå påhittat, den som lever får se antar jag. Men förvånar inte mig då hon trycker ner människor i var och varannat inlägg hon skriver.


Nu dricker jag kaffe och Engla har precis varit ute och kissat.


Någon som vet någon bra sida där man kan ladda ner ikoner till photoshop?

Kram på er


♥ Natt inlägg

Jag ville bara säga sovgott till er alla. Har precis varit ute med hunden och ska dricka en kopp kaffe till innan jag ska krypa ner i värmen i sängen.

Angående mitt förra inlägg handlar det inte om att jag skulle vara avundsjuk eller liknande för det är jag absolut inte, tävrom det verkar vara jävligt jobbigt att vara "känd" och jag hade inte pallat det. Men jag gillar helt enkelt kenza eller foki mest i allafall, punkt slut.

Sovgott. Puss på er

♥ Är det sant?????

VA??? är det sant att kissie är sveriges största bloggerska? aja men fan ge er för sjutton. Mer tillgjord människa får man ju leta efter alltså. Inget på henne är äkta känns det som och läpparna är som en ankas. Är så jävla fult alltså. Hon tycker hon är fet och behöver gå ner i vikt och stoppar i sig massa piller osv för det, jisses tjejen har problem säger jag bara.

Gillar ni att handla här så har jag ett bra erbjudande åt er. Anger ni kod "PARTYFASHION" i kassan så  får ni 20% rabatt på hela sotimentet, så passa på nu. Där finns en massa snyggt man bara vill ha, tråkigt att dom inte har fler betalnings alternativ än vad dom har, är ju inte alla som har visa och sådär heller.


♥ Film mys

Ligger i soffan och tittar på "på smällen", visst är den bra? Jag har sett den förr men fanns inget bättre på tv. Fan tänk om man hade haft det så lätt att bli på smällen =) det är mkt jobb för inte fasen går det sådär snabbt, oftast inte i allafall.

Och jag har en sådan jäkla värk nu i magen pga ägglossningen, känns ju riktigt ordentligt nummera. Förstår inte det, det är nästan värre än mensvärken man har för fan.

Nej jag ska fortsätta glo på tv för blogg.se är så jäkla segt igen. Dom borde bättra sina server tycker jag för tar ju 100 år att ladda upp en bild.

Kram på er

 

 


♥ Huvudvärk igen


♥ Det vankas myspys

Precis som rubriken säger. Idag fick jag starkt utslag på mitt ägglossningstest så det är väl snart dags om det inte redan är det =) vad säger ni.?

 klickbar

 

strecken ska alltså vara lika starka eller ska det längst till vänster vara starkare, spelar ingen roll så visst är det snart dags =) så jag får väl fixa lite mys ikväll så.

Sitter och spelar couronne med en polare nu, men det går lite sådär för mig =) vilket i sig inte är så ovanligt. Har plockat ögonbrynen och ska snart in i badet tänkte jag och klä på mig.

Så ni får ha en underbar dag för det tänker jag ha *blink*


♥ 1 November

Godmorgon sötnosar!

Har ni sovit gott efter gårdagens händelser? det har jag men jag gjorde ju inget speciellt heller men jag la mig runt 2 tiden i natt och fick sova ända till 9 idag *applåder* =) men det var skönt det.

Då är det en ny månad idag då, nämligen den 1 November. Och bara 28 dagar kvar till första advent. Tycker inte ni att månaderna går snabbt? tyckte det nyss var 1 oktorber jag =).

Vad händer för er idag? själv ska jag väl fixa lite här hemma, städa och såna saker och sen gå till svärföräldrarna i kväll tänkte jag.

Tänkte väl leka lite i photoshop och se om jag kan knapa ihop något =) den som lever får se.

Nu dricker jag mitt välbehövliga morgonkaffe :) så jag får skriva mer sen.

Puss på er


RSS 2.0